Miniferie i Halmstad på Hotel Mårtenson

Dansk | DKK

Hotel Mårtenson

Kombiner by, strand og natur på en skøn miniferie i Halmstad

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Beliggende midt i den fantastiske sommerby Halmstad
 • Fantastisk mad, der fodrer mange maver
 • Unikt nyrenoveret hotel, hvor 1920'erne møder 2020'erne
604,-
3~4 dage fra
939,-

Inkl. halvpension

Oplev Halmstad

3 dage
Kun 939,- / spar op til 397,-
SPAR
4 dage
Kun 1.399,- / spar op til 605,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Adgang til fitness
Risskov Pakken

Hotel Mårtenson er centralt beliggende i den smukke kystby og fantastiske sommerby Halmstad. Hotellet fungerer som et glimrende udgangspunkt for en ferie med en kombination af by, strand og dejlig natur.

Hotellet tilbyder

Hotel Mårtenson er indrettet i en charmerende bygning fra 1850'erne og gennemgik en komplet renovering i 2021. Hotellet ligger kun få kilometer fra kysten og ca. 10 km fra Tylösand Strand. Her tilbydes du en afslappende base for dit ophold og har fri adgang til wellness og fitnesscenter. Halmstad er en charmerende by med en bred vifte af kultur, shopping, kunst, sightseeing og historie.  Nogle af disse er Möllegård, Spenshults, Virsehatt og Haverdal. Ud for kysten finder du også den idylliske lille ø Tylön med sit charmerende fyrtårn. Bådture til Tylön afgår fra havnen i Halmstad.

Hotelpakken inkluderer morgenmad og aftenens hovedret. Nyd alt fra en luksuriøs kop kaffe og morgenmad på Gretas Café, til en god let frokost på Franz Bar, dejlig street food på Gretas Tak eller en velkomponeret menu i Franz Bistro.

Hotellet tilbyder parkering på en nærliggende parkeringsplads. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang.

Værelser

Hotel Mårtenson har 137 pæne og komfortabelt møblerede værelser fordelt på fire etager. Vælg mellem enkelt-, dobbelt- og superior-dobbeltværelse med mulighed for at booke en eller to ekstra senge.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Enkeltværelse udstyret med eget badeværelse med toilet, bruser, toiletartikler og hårtørrer. Derudover er værelset indrettet med komfortabel seng (140 cm), skrivebord, stol, strygejern/bræt, pengeskab, minibar og tv med Chromecast.

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse udstyret med eget badeværelse med toilet, bruser, toiletartikler og hårtørrer. Derudver er værelset indrettet med komfortabel dobbeltseng, skrivebord, stol, strygejern/bræt, pengeskab, minibar og tv med Chromecast. Mulighed for 2 ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Helsingborg, Sverige 
140 km fra
Göteborg, Sverige
180 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Halmstad og Tylösand (0.4km)

50 km fra Markeryd finder I den hallandske vestkystby Halmstad med sine ca. 66.000 indbyggere. Her finder I et utal af fine restauranter og hyggelige caféer. Vi anbefaler også at slentre i gaderne i den indre by. Særligt skønt er her om sommeren med den umiddelbare nærhed til badestrande som den velkendte og populære by, Tylösand, som er oplagt at besøge på en ferie i bil. Byen byder på noget for hele familien. Alt fra en tur på museum, kunst og shopping til afslapning i byparker og besøg på legepladser.

Habeltorpasjön (eller Bredaredssøen) (8.7km)

Kan man lide at fiske, skal man tage sit grej med på weekendophold eller ferie i bil i Sydsverige. I Bredaredssøen kan I fiske efter aborrer, gedder og ål og både kan lejes. Der er både badebugt med badebro, grill og handicapvenligt udhus. Fisketegn er påkrævet for at fiske i dette område.

Danske Vandfald (19.2km)

Navnet "Danske Vandfald" kommer fra kampen ved Fyllebro den 17. august 1676 mellem Danmark og Sverige, da Karl XI regerede. I følge historien skar svenskerne hængebroen ned, mens danskerne var på broen. Området er et meget smukt naturreservat, der strækker sig sydpå langs Söderåsen!

Svedinos bil & flymuseum (34.1km)

Svedinos Bil- og Flymuseum i Ugglarp har en af Europas største samlinger af veteranbiler og flyvemaskiner. Samlingen indeholder over 100 biler og omkring 40 fly. Få ting har fascineret mennesker så meget som at kunne flyve, og her kan I opleve denne fascination på tætteste hold, fra flyvemaskinens tidlige udvikling med fuglen som forbillede til dagens, moderne jetjager. I får også fortællingen om bilens spændene historie og udvikling igennem 1900-tallet.

Båstad (37.2km)

Prøv en aktiv ferie med Risskov Bilferie og find et billigt weekendophold for hele familien tæt på Båstad. Denne lille svenske by er mest kendt som tennis- og badeby. Verdens bedste tennisspillere kommer hver sommer til Båstad for at deltage i den fjerde ældste Grand Prix turnering, Swedish Open i Båstad. Selv når der ikke spilles tennisturnering, så er der masser at opleve i byen. Båstad har mange gallerier og hyggelige butikker og er en af de bedste turistbyer i Skåne. Der er masser af børnevenlige hoteller i området, tjek efter hos Risskov Bilferie, hvor I kan finde et billigt hotelophold i det svenske. Området egner sig godt til en billig sommerferie, så tag familien under armen og kør selv til Båstad.

Skrea Strand (43.6km)

I Falkenberg findes der over 13 kilometer sandstrand og yderligere 40 kilometer klippestrand. Den største og mest populære strand er den 2 kilometer lange Skrea Strand, hvor I langs vandet finder en række små spisesteder og kiosker. Badehytterne langs stranden er fra begyndelsen af 1930-tallet.

Gamle by i Falkenberg (43.2km)

Falkenberg er en gammel by med rødder i tidlig middelalder. Langs Ätrans bred voksede byen frem med Storgatan som byens første gade, og man opførte St. Laurentil kirke som byens centrum. Ved kirken lå skolen, rådhuset, præstegården og torvet. Denne del af byen kaldes i dag Gamle By og består også af flotte træhuse fra 1800-tallet. I et af de gamle træhuse finder i Falkenbergs Egnsmuseum. Her kan I opleve byens udvikling fra byens spæde start til indledningen af 1900-tallet gennem deres flotte, omfattende samling.

Falkenberg (43.2km)

Falkenberg er en charmerende by med 25.000 indbyggere, og hvor de ældste bygninger stammer fra 1200-tallet. Om sommeren summer det af aktivitet, men også resten af året kan være en hyggelig oplevelse. Flere af husene i byen er malet i glade farver.

Norrviken Gardens (41km)

Cirka 3 kilometer nord for Båstad ligger haven, Norrviken Gardens. Haven blev i 2006 kåret som verdens anden smukkeste have, og blev også kåret til Sveriges smukkeste have.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 25 DKK. voucher til baren
 • 1 x coffee to go
 • Gratis internet og parkering

340,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat

Hotel Bymose Hegn

Ophold med morgenbuffet

Nordsjælland

Midt i den flotte natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 1 glas øl, vin eller vand
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internet og parkering

Fra kun
869,-

Vis kort

Miniferie på Sjælland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~15.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotell Hovs Hallar

Inkl. halvpension

Vestkysten

Charmerende Båstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.577,-
Kun
1.149,-

Vis kort

Miniferie i Skåne

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 5~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat