Aktiv ferie på Hotel Restaurant 7 Berge am Schlehberg

Dansk | DKK

Hotel Restaurant 7 Berge am Schlehberg

Billigt hotelophold på Hotel Restaurant 7 Berge am Schlehberg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt familievenligt hotel i Leinetal
 • Lej E-cykler eller Quad bikes på hotellet
 • Perfekt for vandreture og udforskning af hulerne
1.727,-
3~8 dage fra
699,-

Inkl. 2-retters menu

Udforske naturen i Leinetal

3 dage
Fra 699,- / spar op til 471,-
SPAR
4 dage
Fra 1.019,- / spar op til 642,-
SPAR
5 dage
Fra 1.349,- / spar op til 804,-
SPAR
6 dage
Fra 1.649,- / spar op til 995,-
SPAR
7 dage
Fra 1.949,- / spar op til 1.186,-
SPAR
8 dage
Fra 1.899,- / spar op til 1.727,-
EKSTRA NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstpakke
 • Gratis internet og parkering
 • 1 x el-cykelleje (1 dag)
Risskov Pakken

Inkl. 2-retters menu

Udforske naturen i Leinetal

4 dage
Fra 899,- / spar op til 762,-
SPAR
5 dage
Fra 1.149,- / spar op til 1.004,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstpakke
 • 1 x el-cykelleje (1 dag)
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Skønne vandreture, skønne panoramaudsigter og spændende verdener under overfladen: Alt dette venter jer på en ferie i Leinetal i Niedersachsen! Med et ophold på Hotel Restaurant 7 Berge am Schlehberg I et suverænt udgangspunkt for at udforske regionen - og den har meget at tilbyde!

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne Hotel 7 Berge am Schlehberg i Alfeld, er indrettet i et charmerende bindingsværkshus, som ligger på en bakketop i naturreservatet, Sieben Berge. Udover de komfortabelt indrettede værelser tilbyder hotellet også lækre måltider i restauranten, både i form af en righoldig morgenmad og en 3-retters middag om aftenen (inkluderet i hotelpakken).

Leinetal er først og fremmest perfekt for aktiv ferie: Her kan I vandre, cykle eller nyde slentreture i de maleriske skove. Er I til lidt mere fart har I også mulighed for, at leje E-cykler eller Quad bikes. Det er også helt oplagt at udforske de mange huler og grotter omkring Alfeld, såsom Rothsteinhöhle (17 km) eller Lippolds-hulerne (6 km). I kan også komme en tur op i Himmelbergturm (6 km), hvorfra I har en helt fantastisk udsigt over hele den bakkede region.

De arkitekturinteresserede bør helt bestemt besøge Fagus-Werk (2 km). Fabriksværket, som er skabt af Walter Gropius tilbage i 1911, er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og begejstrer med sit unikke design.

Og skulle I have lyst til en shoppetur kan I besøge storbyen Hannover, som byder på masser af butikker og kulturelle seværdigheder.
Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. 

Værelser

Hotellets værelser har en rustik og komfortabel indretning, og I kan vælge imellem enkeltværelser og dobbeltværelser, med mulighed for at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning. Derudover er der også dobbeltværelser med balkon til rådighed.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Hyggeligt indrettet dobbeltværelse, egnet til enkeltpersoner, med eget bad og toilet, en stor komfortabel seng, skrivebord og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Hyggeligt indrettet dobbeltværelse med eget bad og toilet, en komfortabel dobbeltseng, skrivebord og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse med balkon

1 / 4
Hyggeligt indrettet dobbeltværelse med eget bad og toilet, en komfortabel dobbeltseng, skrivebord, TV og egen balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

350 km fra
Puttgarden, Tyskland
360 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
390 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Marienburg Slot (28.4km)

Tag på en familieferie og besøg Marienburg Slot. Som plukket ud af et eventyr og smukt indlejret i bakkerne i det historiske landskab Calenberger Land ligger denne helt usædvanlige perle af et slot. Det var oprindeligt en gave fra Kong Georg 5. af Hannover til hans elskede hustru Dronning Marie. Slottet blev bygget mellem 1858 og 1867 og blev til dronningens sommerresidens. Efter krigen i 1866 annekterede Preussen Hannover og Kong Georg 5. gik sammen med Dronning Marie i eksil i Østrig. Slottet blev derfor aldrig bygget helt færdigt og står i dag næsten, som det gjorde dengang. Derfor kan det bestemt anbefales for hele familien at tage en tur rundt i drømmeslottet og opleve de sirligt dekorerede værelser og de skinnende kronjuveler, som stadigvæk tilhører kongeriget Hannover. Slottet er derfor et oplagt sted at besøge på en billig sommerferie sydpå til Tyskland.

Hildesheim (28.9km)

I den tyske delstat Niedersachsen ligger Hildesheim, som er en mindre tysk by ca. 40 km. syd for Hannover. Hildesheim er en af de ældste byer i Nordtyskland og den ligger hvor den gamle handelsvej, Hellweg, krydser den smukke flod Innerste.

Domkirken i Hildesheim stammer helt tilbage fra det 11. århundrede og er derfor også en af de ældste kirker i Tyskland. Domkirken blev under Anden Verdenskrig ramt af adskillige bomber og blev desværre helt ødelagt. I 1950 startede genopbygningen, eller nærmere genskabelsen, af domkirken og ti år senere stod den færdig og er nu også kommet på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Desuden vokser en rosenbusk op ad ydermuren, og busken menes at være mindst 400 år gammel og dermed verdens ældst kendte rose.

Roemer- und Pelizaeus Museum præsenterer viden om verdens oprindelse, fjerne kulturer og kunst fra andre tider. Deres ganske store samling fra oldtidens Egypten samt især museets enestående samling af peruviansk kunst trækker mange besøgende. Men museet er samtidig også et kunstnerisk åndehul med flere spændende udstillinger, hvor især den grafiske samling med over 10000 plancher der indeholder indtryk og motiver fra det 16. århundrede til i dag er en oplevelse i sig selv.

Wasser Paradies byder på et helt fantastisk vandland, hvor både voksne og børn kan boltre sig i det enorme anlæg, der både har vandrutsjebane inden- og udendørs svømmebassin, en grotte samt sauna og restaurant – en god oplevelse for vandhunde i alle aldre.

Når i holder billig sommerferie i området er der også rig lejlighed til, at gå på indkøb i Hildesheim, som har den fordel at have historiske bygninger liggende side om side med moderne shoppinggader og attraktive indkøbscentre. Der er også mange hyggelige restauranter, der byder på alt fra italienske delikatesser til gode og solide tyske retter, til franske specialiteter.

Julemarked i Hildesheim (29.5km)

Den gamle by Hildesheim har stolte julemarkedstraditioner. Imellem gamle bindingsværkshuse og kirker på UNESCOs verdensarvsliste, findes der i Hildesheim masser af julestemning.

Julemarkedet byder på forlystelser, juleshopping til den helt store guldmedalje og de dejligste tyske delikatesser.”

Fra den sidste uge i november indtil juleaftensdag holdes der i Hildesheim julemarked. Byens gamle bydel har mere end 1000 år gamle rødder, og det er netop denne bydel, der danner ramme for byens julemarked. Her pyntes op med julepynt samt lys, og igennem hele julemåneden holdes der koncerter og julearrangementer for store og små julehjerter.

Foran Knochenhaueramtshaus, et af verdens smukkeste bindingsværkshuse, finder I talrige boder med kunsthåndværk, julegodter og gløgg. I forlængelse af julemarkedet finder i også St. Michaelis-kirken og Mariendom-katedralen, der begge er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Med sin placering stik syd for Hannover ligger Hildesheim centralt placeret i Tyskland, og kan således også opleves i kombination med andre ophold i Tyskland, f.eks. Harzen eller Hannover. 


Hameln (44.4km)

Omgivet af bløde bakker i Weserbergland ligger den lille by Hameln, der også er hjemstedet for sagnet om Rottefængeren fra Hameln. Byen har en lang række rigtig skønne bindingsværksbygninger og sandstenshuse fra mellem det 16. og 17. århundrede. Især Rottefangerhuset, Rådhuset, Bryllupshuset og Dempters hus er interessante små arkitektoniske herligheder bygget i Weserrenæssance-stilen med smukke gavludsmykninger prydet med diamantsten og voluter samt masker og pyntelister og flotte udsmykkede karnapper.

Hameln er mest kendt fra sagnet om Rottefængeren fra Hameln, der var en gammel historie fra middelalderen, der mest af alt var for at skræmme de ulydige børn, men historien er blevet oversat til ikke mindre end 30 sprog, så måske er der alligevel noget om snakken og alle børnenes forsvinden, da de fulgte efter rottefængere ud ad byen. Det bliver afsløret på Museum Hameln, der også har iscenesættelser af rottefængeren samt figurspil.

Byens ældste bygning er Münster St. Bonifatius, kirken stammer tilbage fra det 9. århundrede og er bestemt et besøg værd. Tag en tur ind i den gamle bydel op ad Osterstrasse og Pferdemarkt og ind imellem de smalle stræder, der snor sig rundt med små indbydende caféer og romantiske restauranter og hyggelige ølhaver. Der er masser af små charmerende butikker og for nysgerrige shoppere er der helt sikkert noget at hente i dette shoppingparadis.

Hannover (52km)

Hannover centrum med det særdeles store net af gågader rummer noget for enhver smag, hvad angår indkøbsmuligheder. Vil I suge stemning til jer, mens I shopper, kan I tage en udflugt til den gamle bydel med de mange små spændende butikker.

Et must at besøge i byen er haverne i Herrenhausen, der tilbyder barok havekunst i fransk stil, landskabshave efter engelsk forbillede og botanisk have. Anlagt af Hannovers kurfyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundrede, forener haveanlægget på enestående vis de vigtigste stilretninger inden for havekunst. Anlæggets centrale del er "Großer Garten", der er et historisk barokanlæg i fransk stil med stor fontæne, vandkunst og labyrint. Et hurtigt weekendophold eller en længere kør-selv ferie i bil til Hannover byder bestemt på dejlige oplevelser for alle.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

All inclusive ophold

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x let frokost + kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

194,-
Fra kun
1.569,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat