Ferie ved Østersøen på Hotel Stadt Barth

Dansk | DKK

Hotel Stadt Barth

Ferie på Boddenkysten

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Venligt byhotel nær Østersøen
 • Med velkomstdrink, halvpension, kaffe og parkering
 • Badeferie på Boddenkysten
728,-
3~8 dage fra
859,-

Inkl. 3-retters menu

Dejlige by ved Østersøen

3 dage
Fra 859,- / spar op til 199,-
SPAR
4 dage
Fra 1.319,- / spar op til 249,-
SPAR
5 dage
Fra 1.719,- / spar op til 359,-
SPAR
6 dage
Fra 2.099,- / spar op til 489,-
SPAR
7 dage
Fra 2.479,- / spar op til 619,-
SPAR
8 dage
Fra 2.879,- / spar op til 729,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 2 x kaffe
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Dejlig Østersøferie i en rolig atmosfære – det er det, der venter dig på Hotel Stadt Barth ved Boddenkysten. Et ophold med halvpension giver dig komfort og nydelse, og på denne feriedestination er der et stort valg af aktiviteter !

Hotellet tilbyder

Dette familiedrevne hotel ligger i den gamle bydel i Barth, en lille romantisk by direkte på Boddenkysten nær Stralsund (35 km), som er statsgodkendt som feriested.

Hotellet drives af to søstre, der tilbyder deres gæster et behageligt ophold. Et venligt team vil tage sig godt af jer under ferien. Ud over hyggelige værelser fokuserer Hotel Stadt Barth også på nydelse: Under dit ophold kan du gøre dig klar til dagens strabadser med god morgenmad og prøve forskellige regionale specialiteter om aftenen, som er frisklavede.
Bodden og Østersøkysten står til din rådighed. Du kan slappe af i en strandstol med en bog og snacks eller nyde en ferie aktiv: windsurfing, cykling, fiskeri, sejlads eller vandreture er mulige i regionen - der er masser af muligheder. En tur til Rostock (60 km) eller til øen Rügen (60 km) giver også mulighed for lidt variation, hvis det ønskes. Talrige museer i Barth og regionen giver et indblik i Mecklenburg-Vorpommerns begivenhedsrige historie.

Værelser

Samtlige værelser på Hotel Stadt Barth er nyrenoverede. De har eget badeværelse med bruser/toilet, gratis trådløs internetadgang og en tablet med oplysninger om ferieregionen.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelser er ca. 15 m2 store og har en enkeltseng (120x200 cm) samt eget bad og toilet med bruser. Alle værelser har TV med kabel-kanaler, WiFi og en tablet med oplysninger om området. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelserne har en størrelse på 15-20 m2 og har 2 enkeltsenge (90x200) der står side om side samt eget bad og toilet med bruser. Alle værelser har TV med kabel-kanaler, WiFi og en tablet med oplysninger om området.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

60 km fra
Rostock, Tyskland
260 km fra
Puttgarden, Tyskland
340 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Barth (0.5km)

Oplev Nordtyskland på en billig ferie og læg vejen forbi Barth, som ligger ved sydkysten af bugten Barther Bodden, som igen er forbundet med Østersøen. Byen har haft en lidt omtumlet tilværelse. Under 30-årskrigen havde byen flere forskellige magthavere, men efter den westfalske fred tilfaldt Barth Sverige, og byen forblev svensk indtil 1815, da byen tilfaldt Preussen.

Byen hørte til det gamle Østtyskland men har siden murens fald udviklet sig til en lille hyggelig by med gode restauranter og caféer. Tag en tur langs havnepromenaden og nyd den friske havduft fra Østersøen. Prøv en billig miniferie og gå på opdagelse i den charmerende by. Ferie i egen bil er en god måde at opleve og udforske omegnen. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag børnene med.

Zingst (13.6km)

Zingst er en lille by der ligger på halvøen Fischland-Darß-Zingst i det nordligste Tyskland, adskilt fra fastlandet af lagunen Barther Bodden. Byen er omgivet af en dejlig natur der for det meste består af skove og marskland, hvilket også har banet vej for en lang række cykelstier og vandreruter. Der er også en skøn og uspoleret strand, gode restauranter og en dejlig atmosfære i den lille by.

Der er over 20 km strand, hvor der er opstillet strandstole og et yndet sted for tyskerne, at nyde lidt ferie i selskab med havet og en god bog.

Sommeren byder på et væld af farverige blomster og grønt løv og både foråret og efteråret byder på en naturoplevelse uden lige, nemlig de mange traner der går på træk og hviler sig i marsken.

Zingst er også lidt af en kulturby, der er nemlig både gallerier, museer og løbende flere udstillinger, besøg bymuseet og det tilstødende ravmuseum, eller aflæg det lokale Experimentarium et besøg, husk ungerne! I Max Hüntens Hus afholdes der fotoudstillinger men også workshops, og vil besøgende vide hvad der sker i byen, så er det stedet at besøge.

Der er masser af restauranter at vælge imellem, og det er ofte friskfange fisk og skaldyr fra området der er på menuen. Slut dage af på en af de lokale pubber og få det sidste sladder med på vejen tilbage til hotellet.

Technik Museum Pütnitz (21.9km)

Gemt i en stor skov ligger det store militæranlæg, som oprindeligt var en vandflyverlufthavn og anlagt af den tyske Værnemark. Anlægget huser et ret specielt museum med vitterlig alt hvad der kan skrabes sammen af østeuropæiske og russiske transportmidler. De spændende og gamle hangarer der står i lettere men yndefuldt forfald.

Der afholdes også et årligt træf, hvor tusinder af entusiaster besøger stedet og forvandler det til et kæmpe marked med salg af gamle DDR-koryfæer, et sandt mekka for det kitche.

Ribnitz-Damgarten (27.9km)

Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen, som ligger ved søen Ribnitzer See.

Det er en lille by, der ligger på et skønt sted med en forrygende udsigt over Ribnitzer-søen, og byen gemmer på en lille perle af et museum kaldet ´det lille Vineta-Museum´, som på sine tre etager har skiftende og interessante særudstillinger, samt en fast udstilling der handler om byens historie.

Stralsund (28.7km)

Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum".

I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

Marienkirche (29.7km)

Stralsunds største kirke er Marienkirche, og det er svært ikke at få øje på den prægtige bygning midt i Stralsund. Det er også den næststørste gotiske murstenskirke i hele den baltiske region. På en ferie i egen bil kan I nemt gøre et stop og tage en tur op i det høje tårn via den smalle vindeltrappe, der bare bliver ved og ved. Endelig slutter de høje trin men afløses af endnu en gang ´trappebestigning´ indtil udsigtsplatformen i det 104 meter høje kirketårn endelig nås, en tur på lidt over 366 trin. Men det kan virkelig betale sig, fordi udsigten over byen og vandet er imponerende. Kan dog ikke anbefales, hvis nogen i familien lider af højdeskræk. På ferier i bil er det nemt at komme ud og opleve en masse og hos Risskov Bilferie kan I bestille et billigt hotelophold til turen.  

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Garden Wismar

Ophold med halvpension

Østersøkysten

Historiske Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet

444,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Femø Kro

Inkl. halvpension

Sydhavsøerne

2=3

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x Minigolf
 • Gratis internet og parkering

1.086,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Udforsk flotte Femø

Læs mere

Residenz & Schlosshotel Wendorf

Morgenmad og aftensmad

Østersøkysten

Elegant slotsferie

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 fl. vand +1 overraskelse på vær.
 • Entré til spa afdeling
 • Gratis lån af cykler

591,-
Fra kun
2.649,-

Vis kort

Luksuriøs slotsferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Residenz Deluxe dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat