Tag en billig miniferie eller et weekendophold i Sønderborg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel 6400

Minimalistisk hotel med fokus på den gode beliggenhed, hygge og oplevelser

God beliggenhed i udkanten af Sønderborg
Hyggeligt hotel med god komfort
Oplevelser i Sønderjylland
  • Hund
  • Gratis parkering
  • Gratis internet

Hotellet

Hotel 6400 har en dejlig placering i udkanten af Sønderborg, blot et par kilometer fra byens levende og charmerende centrum. Hotellet tilbyder således et helt ideelt udgangspunkt for en miniferie eller et weekendophold i Sønderjylland. Med få kilometer til såvel skov og stranden ved Sønderborg Bugt, er der lagt op til et skønt ophold med en særdeles alsidig vifte af muligheder. Hotellets minimalistiske profil sikrer, at I får et behageligt ophold uden alt for meget ekstra svøb. Her er fokus ganske enkelt på, at I skal have en behagelig base hvorfra I kan opleve og udforske Sønderjyllands mange muligheder, uden at det skal koste en formue.

Hotellet tilbyder

Hotellets mantra er minimalisme med stor fokus på den bekvemme beliggenhed, samt hygge og komfort i en moderne og uformel atmosfære, uden alt for meget ekstra svøb.

Start dagen med en dejlig morgenbuffet, som bliver serveret i hotellets smukke omgivelser. Her finder I bl.a. mange økologiske lækkerier og der vil være rigeligt af det hele.

Hotellet har et fremragende samarbejde med restauranten på Benniksgaard Hotel, hvor I kan nyde en god middag. Benniksgaard ligger i Rinkenæs ca. 20 minutters kørsel fra Hotel 6400 og her serveres middag i særdeles hyggelige omgivelser. I har mulighed for at benytte hotellets VIP minibus-service som kører Jer tur-retur mellem Hotel 6400 og Benniksgaard Hotel i tidsrummene 17.30 -20.30 eller 19.00 - 22.00. Således kan I trygt lade bilen stå, og tillade Jer at nyde et par glas vin til maden. Bussen har plads til 6-8 personer og bedes venligst bestilt forud. Der skal dog være minimum 6 personer.

Hotellets beliggenhed i Sønderjylland giver Jer formidable muligheder for, at udforske den skønne natur og opleve de mange spændende seværdigheder og byer i området. Med et ophold på Hotel 6400 har I f.eks. både kort afstand til Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke/1864, Sønderborg Slot, Universe Science Center (tidligere Danvoss Universe) og Gråsten Slot. I har også ideelle forudsætninger for, at nyde nogle fantastiske vandre- eller cykelture med Gendarmstien, skov og strand lige i nærheden. Derudover kan I let og hurtigt tage en hyggelig tur over grænsen og handle.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel 6400 har 48 moderne dobbeltværelser i tre forskellige kategorier som er Standard, Comfort og Comfort Plus. Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med behagelige senge og TV. Comfort og Comfort Plus-værelserne tilbyder lidt ekstra lækker komfort idet de er renoverede i 2017. Derudover tilbyder Comfort Plus-værelset også udgang til vestvendt terrasse, hvor I kan slappe af og nyde livet. 

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer middag, serveres denne på Benniksgaard Hotel, som ligger 20 min kørsel fra Hotel 6400. Adressen er: Sejrsvej 101, Rinkenæs, 6300 Gråsten.

For at benytte hotellets VIP minbus-service skal der minimum være 6 personer.

Vis flere

Værd at se

Vis flere

Kort

Hotel 6400
Solglimt 6 6400 Sønderborg