Tag en billig miniferie eller et weekendophold i Sønderborg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel 6400

Minimalistisk hotel med fokus på den gode beliggenhed, hygge og oplevelser

God beliggenhed i udkanten af Sønderborg
Hyggeligt hotel med god komfort
Oplevelser i Sønderjylland
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel 6400 har en dejlig placering i udkanten af Sønderborg, blot et par kilometer fra byens levende og charmerende centrum. Hotellet tilbyder således et helt ideelt udgangspunkt for en miniferie eller et weekendophold i Sønderjylland. Med få kilometer til såvel skov og stranden ved Sønderborg Bugt, er der lagt op til et skønt ophold med en særdeles alsidig vifte af muligheder. Hotellets minimalistiske profil sikrer, at I får et behageligt ophold uden alt for meget ekstra svøb. Her er fokus ganske enkelt på, at I skal have en behagelig base hvorfra I kan opleve og udforske Sønderjyllands mange muligheder, uden at det skal koste en formue.

Hotellet tilbyder

Hotellets mantra er minimalisme med stor fokus på den bekvemme beliggenhed, samt hygge og komfort i en moderne og uformel atmosfære, uden alt for meget ekstra svøb.

Start dagen med en dejlig morgenbuffet, som bliver serveret i hotellets smukke omgivelser. Her finder I bl.a. mange økologiske lækkerier og der vil være rigeligt af det hele.

Hotellet har et fremragende samarbejde med restauranten på Benniksgaard Hotel, hvor I kan nyde en god middag. Benniksgaard ligger i Rinkenæs ca. 20 minutters kørsel fra Hotel 6400 og her serveres middag i særdeles hyggelige omgivelser. I har mulighed for at benytte hotellets VIP minibus-service som kører Jer tur-retur mellem Hotel 6400 og Benniksgaard Hotel i tidsrummene 17.30 -20.30 eller 19.00 - 22.00. Således kan I trygt lade bilen stå, og tillade Jer at nyde et par glas vin til maden. Bussen har plads til 6-8 personer og bedes venligst bestilt forud. Der skal dog være minimum 6 personer.

Hotellets beliggenhed i Sønderjylland giver Jer formidable muligheder for, at udforske den skønne natur og opleve de mange spændende seværdigheder og byer i området. Med et ophold på Hotel 6400 har I f.eks. både kort afstand til Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke/1864, Sønderborg Slot, Universe Science Center (tidligere Danvoss Universe) og Gråsten Slot. I har også ideelle forudsætninger for, at nyde nogle fantastiske vandre- eller cykelture med Gendarmstien, skov og strand lige i nærheden. Derudover kan I let og hurtigt tage en hyggelig tur over grænsen og handle.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel 6400 har 48 moderne dobbeltværelser i tre forskellige kategorier som er Standard, Comfort og Comfort Plus. Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med behagelige senge og TV. Comfort og Comfort Plus-værelserne tilbyder lidt ekstra lækker komfort idet de er renoverede i 2017. Derudover tilbyder Comfort Plus-værelset også udgang til vestvendt terrasse, hvor I kan slappe af og nyde livet. 

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer middag, serveres denne på Benniksgaard Hotel, som ligger 20 min kørsel fra Hotel 6400. Adressen er: Sejrsvej 101, Rinkenæs, 6300 Gråsten.

For at benytte hotellets VIP minbus-service skal der minimum være 6 personer.

Vis flere

Værd at se

 • Sønderborg Slot (172.5 km)

  Bedre kendt som Christian 2.s fængsel. Slottet fra 1200-tallet var en af rigets stærkeste borge i middelalderen. I 1550’erne blev det opbygget til renæssanceanlæg. Slotskirken, Dronning Dorotheas kapel, er en af Europas få bevarede fyrstekirker fra reformationstiden og Danmarks ældste interiør i ren renæssancestil. Slottets mest berømte beboer var Christian 2., som blev væltet af tronen og fængslet på slottet i 1532-1549. Som fyrstelig fange blev han behandlet efter sin høje rang og havde flere rum på Sønderborg Slot til sin disposition. Han havde også et lille tjenerskab samt egen kok, der tilberedte en god kost til ham. I dag huser slottet museet for Sønderjyllands historie og kulturhistorie.

  Sønderborg Slot
  Under Jeres ferie i Sønderjylland kan I bl.a. opleve Sønderborg Slot og Sønderborg Havn
 • Sønderborg (2.8 km)

  Sønderborg er en lille købstad i Sønderjylland og huser omkring 28.000 indbyggere. Her finder I en blanding af kultur, shopping og et lækkert cafemiljø blandet sammen med en skøn havnefront og et udpræget natteliv. Byens helt store seværdighed er Sønderborg Slot, der blev grundlagt tilbage i 1170. I dag har slottet sit eget museum og danner samtidig baggrunden for den årlige Ringridningsfestival, som afholdes på slottets område i løbet af sommermånederne. Byen har en hyggelig gågade med mange forskellige butikker og caféer, hvor I kan spise en god frokost.

  Sønderborg
  Når I er på ferie i Sønderborg kan I bl.a. opleve Sønderborg Havn og Sønderborg Slot
 • Dybbøl Mølle (4.2 km)

  Møllen var centrum for begge de slesvigske krige, hvor møllen blev ødelagt. Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed. Møllen er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om krigene mellem Danmark og Tyskland.

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed.
 • Historiecenter Dybbøl Banke (4.5 km)

  Mærk krudtrøgen i næsen og den høje larm fra de buldrende kanoner og oplev det meget spændende historiecenter, hvor der fortælles om kampene mellem de danske og tyske soldater under slaget ved Dybbøl i 1864. Lær mere om livet bag fronten og kom tæt på de mennesker der deltog i kampene og bliv selv en del af de dramatiske begivenheder, der udspillede sig under de skæbnesvangre kampe ved Dybbøl også kendt som den 2. Slesvigske Krig. Der venter en utrolig spændende og meget lærerig tur rundt på anlægget ved Historiecenter Dybbøl Banke og stedet er oplagt at besøge, når I holder billig sommerferie i det Sønderjydske.

  Historiecenter Dybbøl Banke
  Hold miniferie med krudtrøg buldrende kanoner på Historiecenter Dybbøl Banke.
 • Cathrinesminde Teglværk (17.6 km)

  Cathrinesminde Teglværk er et museum for dansk teglværkshistorie og sønderjysk industrihistorie. Det ligger naturskønt ned til Flensburg Fjord. Landskabet er præget af lergrave, æltemøller og udskibningssteder fra århundreders teglværksdrift. Læs mere her: http://www.museum-sonderjylland.dk/index.html#.WJM-R1MrKUk

  Cathrinesminde Teglværk
  Tag forbi Flensborg Fjord og Cathrinesminde Teglværk.
 • Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (19.8 km)

  Slottet blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende. Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

  Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke
  Det smukke jagtslot med sin have, er et ideelt sted for familien, at besøge under en ferie i Sønderjylland
 • Universe (Danfoss Universe) (21.6 km)

  Universe, tidligere kendt som Danfoss Universe, giver familien en sjov dag i videnskabens tegn! Oplev blandt andet den Blå Kube, hvor I kan opleve de fire største naturfænomener, og ikke mindst lære om dem; glestsjere, gejsere, vulkaner og lyn. Desuden kan I også prøve Segwaybanen, Gravemaskinerne, Waterworks og meget andet!

  Universe (Danfoss Universe)
  Universe, tidligere kendt som Danfoss Universe, giver familien en sjov dag i videnskabens tegn!
 • Benniksgaard Golf Course (23.3 km)

  Tag på en golfferie i Sønderjylland med Risskov Bilrejse. Bestil en miniferie og få pakket golfkøllerne med på turen til Benniksgaard Golf Course er et ideelt sted til at udfordre hinanden, alt imens I kan nyde den smukke udsigt over Flensburg Fjord. Planlæg en hurtig miniferie og gør den til en aktiv ferie med lidt golf og en smuk udsigt.

  Benniksgaard Golf Course
  Tag på golfferie i Danmark og prøv Benniksgaard Golf Course.
 • Grænsehandel (48.1 km)

  Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem. Har I bestilt et ophold hos Risskov Bilferie, så får I desuden et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin pr. voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gør et godt køb i en af de mange grænsebutikker lige syd for grænsen
Vis flere

Kort

Hotel 6400
Solglimt 6 6400 Sønderborg