Kør-selv til Hotel A 20 Wismar med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Hotel A 20 Wismar

Perfekt til en kør-selv ferie med strande og smukke byer

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på by og strand og skøn natur
 • Forskellige aktiviteter på hotellet
 • Halvpension inkl. 1 glas vin eller øl
1.483,-
3~6 dage fra
599,-

Inkl. dejlig kroret

Miniferie nær Østersøen

3 dage
Fra 599,- / spar op til 309,-
SPAR
4 dage
Fra 839,- / spar op til 522,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x dejlig kroret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Inkl. dejlig kroret

Miniferie nær Østersøen

5 dage
Fra 1.069,- / spar op til 806,-
SPAR
6 dage
Fra 1.289,- / spar op til 1.040,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenmad
 • 4 x dejlig kroret
 • 1 x 1 flaske vin ved afrejse
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Inkl. 2-retters menu m. 1 glas vin

Miniferie nær Østersøen

3 dage
Fra 699,- / spar op til 956,-
SPAR
4 dage
Fra 999,- / spar op til 1.484,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Inkl. 2-retters menu m. 1 glas vin

Miniferie nær Østersøen

5 dage
Fra 1.279,- / spar op til 889,-
SPAR
6 dage
Fra 1.559,- / spar op til 1.122,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 4 x 2-retters menu
 • 4 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • 15 EUR værdikupon til Freizeit-Dorf Mecklenburg
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotel A 20 Wismar ligger i Dorf Mecklenburg ved A20 Hovedvejen, som løber langs den nordlige kyst i Mecklenburg-Vorpommern i det nordlige Tyskland. Hotellets placering er oplagt hvis kør-selv ferien skal inkludere strand, dejlige byer og masser af spændende kultur. 

Hotellet tilbyder

Hotellet åbnede i 2016 og ligger syd for den gamle hansestad Wismar, som også er på UNESCOs liste over Verdensarv. Der er ikke langt til de skønne strande ved Kühlungsborn og Østersøen og hotellet kan derfor tilbyde sine gæster en god beliggenhed i forhold til de mange mulige ferieaktiviteter der venter lige om hjørnet.

Når I bestiller opholdet hos Risskov Bilferie, er det inklusiv halvpension og i restauranten serveres der god kromad og traditionel husmandskost baseret på årstidernes råvarer. I hotellets Sky Sportsbar kan I nyde de lokale specialiteter, eller I kan slå jer løs på bowlingbanen. Føler I at heldet er med jer, kan I prøve lykken på hotellets spillemaskiner.

Området er især populært til vandre- og cykel ture og der kan lejes cykler på hotellet. Personalet i receptionen, som er døgnåbent, er behjælpelig med information om de dejlige cykelruter der krydser det meste af Dorf Mecklenburg. Det er en glimrende måde at opleve området ved søerne Viereggenhöfer Teich, lige før Wismar by.

Der er også tænkt på de yngste, som har deres helt egen legeplads at boltre sig på mens de lidt ældre kan hygge sig på hotellets terrasse. Der er også et dansested ved hotellet, KA Tanzlokal, som henvender sig til aldersgruppen på de 25+. Der kan også spilles bordfodbold, billard og dart på hotellet.  Børnene vil nok sætte pris på en tur til det store badeland Wonnemar Vandland eller måske en sejltur på den smukke sø ved Schwerin.


Værelser

Hotellet har 26 værelser og alle værelser er med lydisolerede vinduer og fladskærms-TV samt eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. Det er også muligt at leje mindre lejligheder med to soveværelser. Lejlighederne består af to dobbeltværelser, hvor badeværelset og stuen deles, rigtig godt til familie og venner, dog kræves det at der bor mindst tre personer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De moderne, farverige værelser har fladskærms-tv, lydisolerede vinduer og eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
De moderne dobbeltværelser er udstyret med fladskærms-tv, lydisolerede vinduer og eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Mulighed for ekstra personer i en almindelig seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

80 km fra
Rostock, Tyskland
150 km fra
Puttgarden, Tyskland
230 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wismar (7.3km)

Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn, som stort set er intakt. Byen er præget af mange imponerende købmandshuse, hvoraf mange har karakteriske takkede gavle, som vender ud mod gadesiden.

Se den gamle havn, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 blev de historiske dele af Wismar optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Midt i Wismar ligger den smukke markedsplads, som med sine 10.000 m2 er en af de største i Nordtyskland. Ud til pladsen ligger en række statslige bygninger, heriblandt byens rådhus. I den store og smukt restaurerede rådhuskælder ses udstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens udvikling gennem tiden.

Wonnemar Vandland (6km)

I Wonnemar Vandland er der masser af sjov og ballade. De mere end 15.000 kvadratmeter er pakket med underholdning til både voksne og børn. Der er en kæmpe rutsjebane og de mindste kan udfolde sig i Wonniland, hvor der er vandkanoner og et piratskib.

De voksne kan nyde forskellige former for spa og wellness og flere termalbade med både saunaer og mulighed for vandmassage. Ren nydelse for kroppen for alle aldre og størrelser. Der serveres også mad og drikke og så er der gratis parkering til alle vandlandets gæster.

Kalkflachmoor bei Degtow (25km)

Tyskland det oplagte sted at holde familieferie på en kør-selv tur sydpå. I eget tempo og med børnene er det en herlig oplevelse. Kalkflachmoor bei Degtow ligger lidt sydøst for Grevesmühlen, ved bydelen Degtow, og er et 61 hektar beskyttet naturområde. Kalk- og stenbruddet ligger i en højde mellem 21 og 43 meter over havets overflade og byder på skønne landskaber så langt øjet rækker. Her er der ideelle muligheder for at støde på spændende fugle- og sommerfuglearter, mens I går rundt i området. Tag kikkerten med og begiv Jer ud på i dette fantastiske naturområde. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd udsigten på en dejlige ferie i bil, sydpå.

Schwerin Slot (26.4km)

Schwerin Slot ligger i byens centrum på en lille ø mellem søerne Schweriner See og Burgersee. Slottet er åbent for besøgende, og I kan her besøge slotsmuseet eller tage en spadseretur i slotshaven. I nærheden kan især disse seværdigheder anbefales: Statliches Museum, Siegessaüle, Altes Palais, den historiske staldbygning Marstall og det klassicistiske statskancelli.

For yderligere information om Schwerin Slot se deres hjemmeside.

Hvert år i juli og august afholdes de storslåede Slots-festspil, som er en festival for operaentusiaster, hvor opsætninger af Puccini, Verdi mfl. afholdes i fantastiske kulisser og tiltrækker titusindvis af gæster til Schwerin.

Sejlture i Schwerin (26.4km)

Sejlture på Schweriner See er en dejlig aktivitet på en solskinsdag. Ved vandet mellem Schwerins staldkompleks og slot kan man tage et rundfartsskib og begive sig ud på en af de mange sejlture, der udbydes. Den korteste tur koncentrerer sig hovedsagelig om selve byen Schwerin, og de lidt længere kan bringe jer hele vejen rundt i begge dele af Schweriner See.

Schwerin (26km)

Byen ligger smukt i maleriske omgivelser med søerne midt i byen, der er omgivet af skove. Schwerin er hovedstaden i deltaten Mecklenborg-Vorpommern. Søerne har en væsentlig betydning i Schwerin, og byen har givet navn til den dejlige Schweriner See, der med sine 61 km2, er en af Tysklands største søer.

Her finder I en stor mængde aktiviteter lige fra vandsport til kultur- og indkøbsmuligheder. En byrundtur i Schwerin er et absolut must, da byen har en stor rigdom af smukke, elegante og storladne byggerier.

Badestrand Schwerin (31.3km)

Schwerin er hovedstaden i delstaten Mecklenburg-Vorpommern i Tyskland. Schwerin er især kendt for sine dejlige badestrande der ikke ligger langt fra centrum i den hyggelige bydel Zippendorf, og er også et godt valg på en varm sommerdag. Så hvorfor ikke prøve en kør-selv ferie med Risskov Bilferie, hvor det altid er muligt at planlægge en billig sommerferie sydpå til en ægte badeferie.

Lübeck (61.3km)

Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen.

Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Alter Speicher Wismar

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Centralt i Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Happy hour hver dag kl. 16-18
 • Besøg i Hansesektkellerei, 1 glas sekt
 • Gratis lån af tablet m. internet

231,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Populær pakke med fondue el. raclette

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Mini dobbeltværelse

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansestad

Østersøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Voucher til 1 gl. rød el. hvidvin
 • Adgang til pool og sauna

496,-
Kun
749,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Golden Tulip Lübecker Hof

Ophold med morgenbuffet

Østersøkysten

Historiske oplevelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

601,-
Kun
749,-

Vis kort

15 minutter til den gamle bydel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 16~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat