Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Aalborg

Tag på miniferie i Nordjylland og bo centralt i Aalborg.

Centralt beliggende i Aalborg
Feriehygge med billard og afslapning
Ideelt udgangspunkt for en storbyferie i Aalborg
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Hotellet ligger centralt i Aalborg med udsigt til Musikkens Hus og kulturhuset Nordkraft, der bl.a. byder på aktiviteter som biograf, restaurant, koncerter, teater, rundvisninger og motionscenter. Nær hotellet finder I desuden gågader, restauranter, den berømte Jomfru Ane Gade og den nye havnefront. 

Hotellet tilbyder

Start dagen med en morgenbuffet, der serveres i hotellets restaurant i tidsrummet kl. 06.00 - 10.00 på alle hverdage, og kl. 07.30 - 10.00 lørdage og søndage. Der er adgang til internettet på hotellet. Hotellets personale hjælper gerne med at planlægge aktiviteter i byen.

Hotellet har desuden et opholdsrum, hvor der kan slappes af eller spilles billard eller bordfodbold.

Værelser

Hotellets standard værelser er ca. 20 m2 og alle indrettet med to separate senge, eget bad, toilet, føntørrer, skrivebord og stol, en lænestol samt tv. Der er mulighed for opredning på sovesofa. Alle standard dobbeltværelser er røgfrie.

Bemærk at

Det er kun tilladt at medbringe én hund.

Ved ankomst kan I vælge imellem 1 x kaffe og kage eller 1 glas vin i loungen.

Hotellet er under renovering og der er i øjeblikket ikke adgang til hotellets parkeringsplads. Ved henvendelse i hotellets reception kan I købe en dagsbillet til et nærliggende parkeringshus for 80 DKK/dag.

Vis flere

Værd at se

 • Musikkens hus (1.3 km)

  Aalborgs havnefront har gennemgået en rivende udvikling de senere år. Her finder I blandt andet Musikkens Hus, som er blevet Nordjydernes musikalske og kulturelle samlingspunkt og en arkitektonisk perle. Hvis I er interesserede i, hvad der rør sig i Aalborg er det obligatorisk at tage et smut forbi. Læs mere her: http://www.musikkenshus.dk/

  Musikkens hus
  Med udsigt over Limfjorden ligger Musikkens hus på Aalborgs levende havnefront
 • Kunsten - Museum of Modern Art (2.4 km)

  Brug sommerferien eller vinterferien på en kør-selv tur rundt i Danmark. Find spændende områder med billige og børnevenlige hoteller og tag på en rigtig familiieferie fyldt med oplevelser. Aalborg har meget at byde på og en af byens stoltheder er Kunsten - Museum of Modern Art. Dette levende kunstmuseum huser en ganske unik samling af over 400 kunstværker fra både danske og udenlandske kunstnere. Der er fem udstillingssale, hvor der både er faste og skiftende særudstillinger. Hovedparten af de udstillede værker er fra årene 1900 og frem og rummer blandt andet en række COBRA-værker samt Anna og Kresten Krestensens store samling af abstrakt kunst. Der afholdes forskellige kulturelle arrangementer som foredrag, filmvisninger, koncerter, guidede ture og familieværksteder. ´Kunsten´ har meget at byde på og der er garanteret noget til enhver smag og alder. Bygningen som huser ´Kunsten´ er også noget helt i særklasse. Ikke mindre end et arkitektonisk mesterværk, som er opstået i et samarbejde mellem det finske ægtepar Alvar og Elissa Aalto og danske Jean-Jacques Baruël. ´Kunsten´ er en rigtig god oplevelse, og det er ikke nødvendigt at være en stor fan af moderne kunst, fordi der er nemlig mange andre spændende ting at tage sig til på det fornyende og altid meget levende museum. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser i Aalborg.

  Kunsten - Museum of Modern Art
  ´Kunsten´ er et nutidigt og spændende museum, hvor alt kan ske.
 • Aalborg Historiske Museum (2.0 km)

  Museet ligger midt i centrum af Aalborg, lige ved siden af Budolfi Kirke. Museet fortæller om byens lange og spændende historie, blandt andet under besættelsen men også om udgravningerne af det berømte gavlhus, midt inde i byen. Aalborg og omegnens historie fra jernalderen og op til nutiden er en vigtig del af udstillingen, men nok mest kendt er museets ´Aalborgstuen´ fra 1602, som også er Danmarks bedst bevarede renæssancestue. Der er skiftende særudstillinger året rundt, selvfølgelig med fokus på historien og det nordjyske og så er det også en lærerig oplevelse for hele familien.


  Oplev Aalborgs 1200 år gamle historie fra at være handelsplads i 800-årene og op gennem vikingetiden og middelalderen til vor tid.

  Aalborg Historiske Museum
  På Aalborg Historiske Museum kan I opleve byens 1200 år gamle historie fra vikingetiden og middelalderen til vor tid.
 • Aalborg Zoo (4.0 km)

  Er I på familieferie, så vil en tur til Aalborg Zoo helt sikkert være interessant. Her har hele familien nemlig rig mulighed for både at lege og lære – og blive udfordret og underholdt. Tag en tur på savannen, hvor I kan se både giraffer og zebraer, kuduer og antiloper. Se isbjørnene tage en svalende dukkert i det kolde vand og den røde panda guffe friske bambus. I Aalborg Zoo kan I opleve eksotiske dyr, som den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve. Han-løven Akash, brøler, så han kan høres i hele haven. Giv den gas på naturlegepladsen og grill din egen mad. I weekenderne kan du også opleve trænede dyr på den store Zoo-Scene. 

  Aalborg Zoo
  Få dyrebare oplevelser året rundt i Aalborg Zoo
 • Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum (4.1 km)

  På Forsvars- og Garnisonsmuseet kan I blive meget klogere på historien om Danmarks væbnede styrker og vigtigheden af Aalborg som garnisonsby. På museet har I mulighed for, at stige om bord i fly, tanks, biler og på motorcykler, som blev anvendt af de danske væbnede styrker. Udstillingerne befinder sig både uden- og indendørs, så I kan glæde jer til en sjov og lærerig dag for både voksne og børn i al slags vejr.

  Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum
  På Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum er der mulighed for at se og røre ved et stykke Danmarkshistorie
 • Dronninglund Slot (28.7 km)

  Dronninglund Slot har fået sit navn efter Dronning Charlotte Amalie, der var Christian d. 5s dronning. Hun købte slottet tilbage i 1690. I dag er slottet indrettet som hotel og der er stadig holdt fast i de gamle traditioner i indretningen. Lægger I vejen forbi slottet, bør I også gå en tur i den smukke slotspark.

  Dronninglund Slot
  Smukke Dronninglund Slot og slotspark er et besøg værd
 • Thingbæk Kalkminer (28.3 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminer åbnede for besøgende i 1935 og er et af Danmarks nok mest særprægede museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard udstiller sine gipsfigurer. Tag noget varmt tøj på og start turen ind i de mørke og kølige minegange og nyd de majestætiske kalkgrotter, der har det med at dukke op, lige pludseligt. På Thingbæk Møllegaard har der været brudt kalk i flere generationer, men det var først i 1926, at der reelt blev etableret en mine, hvor der blev brudt kalk frem til 1960. Her måtte den urentable produktion af kalk dog bøje sig for markedskræfterne.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glip af den spændende, men kølige fornøjelse i Thingbæk Kalkminer.
 • Store Vildmose (30.7 km)

  Hele året kan I opleve kronvildt og om vinteren især svaner, gæs og rovfugle. I foråret blomstrer træer og blomster og skaber en smuk og farverig oplevelse.

  Store Vildmose
  Oplev den smukke natur i Store Vildmose under en ferie i nærheden af Aalborg
 • Julemarked i Aalborg (1.8 km)

  Tag på storbyferie i Aalborg op til jul, og nyd et billigt hotelophold tæt på byens hyggelige julemarked. Risskov Bilferies store udvalg af hoteller i Aalborg og omegn giver ideelle muligheder for, at finde det helt rigtige ophold for Jer. Kombiner en miniferie eller et weekendophold med juleshopping, marked, havnestemning, kunst og kulturoplevelser i en af landets smukkeste byer.

  Aalborg er en af Danmarks fire store byer og huser et yderst charmerende og stemningsfuldt julemarked, som har mere end 200.000 besøgende hvert eneste år. Markedet ligger skønt placeret på Gammeltorv, i Teaterkvarteret, nord for byens hyggelige centrum. Med det store funklende pariserhjul og den smukke Budolfi Kirke som kulisse opstilles her mere end 30 forskellige boder indrettet i hyggelige små julehytter, som byder på masser af hjemmelavede juleting, håndværk, kunst, legetøj og beklædning og meget andet. Og naturligvis finder I adskillige af de obligatoriske juleboder med brændte mandler, gløgg og æbleskiver – helt som det forventes af et rigtigt dansk julemarked.

  I Aalborg er det tradition at Julemanden kommer til byen for, officielt, at skyde julen igang. Normalt siger myten jo godt nok, at Julemandens primære transportmiddel er den magiske kane drevet af de otte rensdyr, men nu er Aalborg jo en havneby, så her ankommer han i sagens natur med et skib. I 2018 kommer Julemanden til byen d. 17. November, hvor han forventes at ligge til ved Honnørkajen omkring kl. 11.00. Herefter er der velkomsttale til Julemanden, som byens borgmester står for, hvorefter de to sammen kører i kane gennem byens gader, og ender op ved julemarkedet på Gammeltorv. I kort afstand fra julemarkedet ligger byens nye skøjtebane, hvor I billigt kan leje et par skøjter og hygge Jer med hele familien. Julemarkedet på Gammeltorv er åbent alle dage helt frem til Lillejuleaften.

  Udover julemarkedet, foregår der rundt om i hele Aalborg en masse forskellige arrangementer og events i løbet af November og December. F.eks. er der, traditionen tro, julekoncert i Hals Kirke, hvor det i år er Anne Linnet og hendes trio, som kommer forbi og spiller julen ind. Denne koncert afholdes d. 11. December kl. 16.00. I kan også kigge forbi Ulve-lys Lysfabrik, som bl.a. har en permanent juleudstilling der kan ses hele året rundt. Uanset årstid anbefales det også at besøge Aalborgs smukke havnefront, som bestemt ikke tager sig værre ud i juletiden. Her kan I bl.a. gå ud på Limfjordsbroen og nyde udsigten mod Utzon Center og Musikkens hus.

  I mange af de omkringliggende byer finder I desuden endnu flere julemarkeder. Tag på billig bilferie og kør selv rundt til nogle af Nordjyllands bedste og hyggeligste julemarkeder. I kan f.eks. besøge Skulpturparken i Blokhus, som allerede fra d. 1. November forvandler sig til et magisk juleland med udstillinger, boder og masser af julepyntede sandskulpturer. Dette marked kører helt frem til d. 28. December og med et godt placeret hotel, kan I nemt komme rundt og se flere forskellige markeder i Nordjylland. I menuen til venstre kan I selv klikke videre ind på Nordjylland, og se alle de spændende julemarkeder regionen har at byde på.

  Julemarked i Aalborg
  Besøg det hyggelige julemarked på Gammeltorv i Aalborg
Vis flere

Kort

Hotel Aalborg
Østerbro 27 9000 Aalborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~100 år i ekstra opredning 40% rabat