Kør-selv ferie til Hotel Al Sole

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Al Sole

Hyggeligt hotel beliggende i den smukke bjergrige natur øst for Gardasøen

 • 1.325 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.300 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.150 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel Al Sole er hyggeligt beliggende i den smukke bjergrige natur øst for Gardasøen

Hotellet tilbyder

Det hyggelige Hotel Al Sole er et lille familieejet hotel beliggende i lille italiensk landsby i køreafstand til Gardasøen. Det 3-stjernede hotel ligger i bjergområdet i Folgaria og indbyder til utallige aktiviteter i naturen for hele familien. 

Hotellet har sin egen hyggelige restaurant, hvor der serveres morgenmad. Samtidig kan I nyde en dejlig forfriskning. Hvis vejret tillader det kan I sidde ude foran hotellet og snuse byens atmosfære ind. Hotellets personale er meget gerne behjælpelige med udflugter i området samt generelle informationer omkring aktiviteter og oplevelser. 

Børnene vil også nyde ferien på Hotel Al Sole. For de mindste gæster er der bl.a. legerum på hotellet, og det er også muligt at få natlys på værelset. Til måltiderne har hotellet bl.a. høje stole, plastiktallerkener og plastikbestik. Der er desuden mulighed for mange udendørs aktiviteter, som børnene vil elske, f.eks. cykling og ridning.

Der er elevator, gratis internet og gratis parkering ved hotellet.

Værelser

Alle hotellets rustikke værelser er indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, værdiboks og TV. Nogle af værelserne har adgang til balkon. Disse er på forespørgsel og kan ikke garanteres på forhånd.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Et Trentino gæstekort giver jer fri adgang til mere end 40 museer, 15 slotte og mere end 40 seværdigheder samt fri afbenyttelse af offentlige transportmidler i Trentino.

Såfremt jeres ophold inkluderer middag serveres denne på en restaurant i byen. Hotellet samarbejder med flere forskellige restauranter, fx Pizzeria Keizel, Ristorante Fogolar, Ristorante/Pizzeria All'alpe. Restauranterne er beliggende 0-3 km fra hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Caldonazzo Sø (21.7 km)

  Den dejlige sø lidt sydøst for Trento, Lago di Caldonazzo, er dejlig hvis I trænger til at komme ud og bade, da badevandstemperaturen i sommermånederne er over 20°. Udover badning så sker der tit noget på søen, hvad enten det er windsurfing, fiskeri, sejlads, roning eller dykning. Der sker meget både på søen og omkring søen. Bestemt et besøg værd i dejligt vejr.

  Caldonazzo Sø
  Nyd den skønne udsigt ud over vandet.
 • Castelnuovo di Noarna (26.0 km)

  Vinslottet, Castelnuovo di Noarna, er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

  Castelnuovo di Noarna
  Noarna Slottet er omkranset af vinmarker og flot natur.
 • Montagnaga (31.3 km)

  Montagnaga er en lille, uberørt nord-italiensk bjerglandsby hele 882 meter over havet. Derfra er lidt under 200 km til Adriaterhavet, og området har mange store og små søer. I Montagnaga bor der i underkanten af 1000 indbyggere, men den gamle, charmerende bjerglandsby kan pryde sig med en spændende historie med mange traditioner. Det er et dejligt sted at køre med flot bjergsceneri. De lokale spisningssteder byder på lokale delikatesser med vin fra regionen. Bliv heller ikke overrasket, hvis I ser mere tysk-østrigsk inspirerede retter som sauerkraut på menuen. Mange restauranter dyrker deres sydtyrolske identitet.

  Montagnaga
  Den lille bjerglandsby Montagnaga i Italien
 • Trento (33.7 km)

  Storbyen Trento er hovedstaden i den autonome provins Trento, der ligger i regionen Trentino-Alto. Her kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser. Byen huser omkring 100.000 indbyggere og bugner af et rigt udvalg af museer med historiske monumenter, især i den gamle bydel. Det er også spændene at gå opdagelse på det nationalhistoriske museum, ”Museo Tridentino di Scienze Naturali”. Her kan I tage børnene med på lærerige oplevelser. Særligt i den gamle bydel finder i et eldorado af charmerende serveringssteder placeret i smalle gader og på byens små pladser og torve.

  Trento
  I Trento kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser.
 • Riva del Garda (50.7 km)

  Riva del Garda er en hyggelig lille by, som blandt andet byder på butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde servering i det gode vejr. Og så ligger den som navnet antyder ned til den smukke Gardasø.

  Riva del Garda
  Riva del Garda har en masse at byde på
 • Limone Sul Garda (62.1 km)

  Tag på bilferie i Europa og oplev Italien på et weekendophold eller en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i det smukke Limone Sul Garda som er en hyggelig by på vestbredden af Gardasøen. Her bor ca. 1200 indbyggere og byen er præget af hyggelige gader med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan I nyde det gode vejr og tage en kølig svømmetur i Gardasøen. Find billige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie og nyd nogle dage ved Gardasøen med familien.

  Limone Sul Garda
  Limone Sul Garda er en romantisk lille by ved bredden af Gardasøen.
 • Verona (99.9 km)

  Verona er kendt for sine middelalderlige huse, som præger bybilledet. Desuden er det også her at Shakespeares kendte værk Romeo og Julie udspiller sig på den berømte altan. Verona er også kendt for det gamle colosseum fra 1400-tallet.

  Verona
Vis flere

Kort

Hotel Al Sole
Via Lega Nazionale 49 38060 Folgaria, Trento

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i forældres seng 100% rabat
Barn 2~5 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 5~8 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 8~13 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 13~15 år i ekstra opredning 10% rabat