Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Hotel Al Sorriso

Italienske specialiteter og fantastiske udsigter venter

Billige ophold

4-15 dage kun 2.019,-

Vi anbefaler

Wellness i Sydtyrol

  • 3 overnatninger m. morgenbuffet
  • 3 x aftenbuffet inkl. 1 gl. vin/vand
  • 1 velkomstdrink
  • 1 fl. vin på vær. til deling
  • 1 x stavgang + 1 times tennis

4 dage kun 2.019,-

Spar op til 254,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Hotel Al Sorriso

Nyd en rolig og fredelig ferie i Sydtyrol ved søen Levico. De smukke omgivelser ved søen og hotelpersonalets gæstfrihed garanterer en perfekt, autentisk ferie i Norditalien. Her venter jer en ferie med mange naturoplevelser og wellnessmuligheder.

Hotellet tilbyder

På det tre-stjernede superior Hotel al Sorriso er wellness et helhedskoncept. Hotellet har en wellnessafdeling, der klart kan anbefales, for wellnessadelingen er et fremragende sted at slappe af og finde ro. Hotellet har en indendørs pool, som er badet sollys gennem de store glaspartier. Her kan I nyde en svømmetur, behagelige vandstråler eller bare ligge og lytte til lydene fra vandet. I kan også slappe af i hotellets tyrkiske bad, den finske sauna, aromasauna eller vandsenge samt meget mere. 

Ønsker I en mere aktiv ferie, er der et fitnessrum med diverse fitnessmaskiner, bordtennis samt tennisbaner. I hotellets store have finder I mere end 100 forskellige slags blomster. 

Hver dag serverer hotellet en god morgenmad, der kan nydes enten indendørs eller i den dejlige have. Køkkenet serverer enkle, friske og lette retter, som er typiske for Trentinoområdet og Italien. Køkkenchefen Silvano bruger friske sæsonvarer, og til måltiderne indgår økologiske urter og grøntsager dyrket i hotellets egen køkkenhave. Som et supplement til en autentisk måltid kan I nyde et glas Trentinovin.

Værelser

Hotellet classicværelser har hver deres karakter. Værelserne har eget toilet og brus, hårtørrer og TV. Der er desuden gratis tråløst internet og balkon eller terrasse på værelset. Det er muligt at bestille værelser med op til to ekstra senge. Det er muligt at opgradere til et værelse med balkon og søudsigt på næste side af bestillingsprocessen.

Levico Terme

Området omkring Levicosøen tilbyder et bredt og varieret udbud af aktiviteter. Søen er den næststørste i området og byder på en dejlig ferie fyldt med forskellige former for vandsport, smukke vandreture eller cykelture ad cykelruten i Valsugana. Levicosøen ligger omkranset af bjerge, så det minder om en norsk fjord, og her er fantastiske udsigter og en rolig atmosfære.

Ved hotellet findes en stor offentlig strand, hvor det er muligt at leje kanoer og vandcykler. På en varm sommerdag er en svømmetur en afslappende fornøjelse. Søen er også perfekt egnet til fiskeri, for søen har en stor variation af fisk. Om foråret, sommeren og efteråret er det oplagt at tage på vandretur, mountainbiking, ridning eller spille tennis og golf.

For børn

Der er masser at lave for børn på og omkring hotellet. Hotellet har en stor have, hvor der er god plads for børn til at lege. Lej en vandcykel og tag en runde på søen - det vil sikkert vække glæde. 

Udflugter

En halv times kørsel nordvest for Levico Terme ligger Trento smukt beliggende i dalen Adige, hvor de to floder Avisio og Adige mødes. Det er en by, der har meget at tilbyde, og her kan I slentre i gaderne og mærke atmosfæren. Ved Piazza Vittoria finder I et traditionelt marked, hvor der sælges mange forskellige, lokale svampesorter. Svampene er en kendt delikatesse fra Trentoområdet. For kultur- og historieinteresserede kan et besøg på Castello del Buonconsiglio være interessant. Slottet er kendt for sine unikke fresker af Romanio- og Dossibrødrene. I lang tid, mellem år 1300 og 1800, var slottet residens for prinsebiskopper i Trento.

Et andet populært udflugtsmål er at tage Funivia Trento Sardagna svævebane op til Belvedere di Sardagna, som ligger 1.200 meter over Trento. Herfra har I en fantastisk panoramaudsigt over Trento. I kan let tilbringe en hel dag i byen, hvor der selvfølgelig er mange gode restauranter og caféer, der serverer både traditionelle italienske og internationale retter. I hotelreceptionen kan I også høre mere om guidede ture i Trento, hvis I ønsker at lære mere om byens seværdigheder og historie.

Et andet godt udflugtsmål er den fortryllende by Bolzana, der ligger en times kørsel nord for hotellet. Her finder I mange kulturelle attraktioner, der absolut er værd at besøge. På Via di Portici kan I shoppe, gøre gode fund og måske snakke med nogle lokale. Der ligger mange hyggelige caféer på byens Piazza Walther, hvor de lokale mødes, og hvor I kan nyde en god, italiensk kop kaffe.

Besøg også den specielle og smukke gotiske kirke Duomo di Bolzano, som blev bygget i 400-tallet. I kan også slå vejen forby slottet Roncolo, beliggende i den nordlige bydel. Her kan I mærke historiens vingeslag, selvom der er blevet lavet adskillige renoveringer. Det dominikanske kloster fra 1400-tallet med sin storslåede arkitektur, har tidligere var et kulturelt centrum, og er også en spændende attraktion. I kan også opdage kunstværker af internationalt kendte kunstnere på museet Museion, hvor der både er moderne kunst og samtidskunst.

Hotellets placering

Hotel Al Sorriso
Via Lungo Lago Segantini 14
38056 Levico Terme

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Rostock, Tyskland
1.135 km
Puttgarden, Tyskland
1.240 km
Padborg/Kruså-grænsen
1.255 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
12:00
Check ud inden kl.
11:00
Nærmeste lufthavn
Bolzano, 100 km
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Udendørs swimmingpool
Ja
Indendørs swimmingpool
Ja
Jacuzzi
Ja
Sauna
Ja
Wellness
Ja
Massage mod gebyr
Ja
Fitness
Ja
Hund*
10 EUR pr. dag
Gratis parkering
Ja
Trådløst internet
Ja
Gratis internet
Ja
Miljøtillæg (person) pr. døgn*
1 EUR

* Vejledende information

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Wellness i Sydtyrol

Wellnesshotel i smuk natur

4 dage kun 2.019,-
Spar op til 254,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 3 overnatninger m. morgenbuffet
  • 3 x aftenbuffet inkl. 1 gl. vin/vand
  • 1 velkomstdrink
  • 1 fl. vin på vær. til deling
  • 1 x stavgang + 1 times tennis

Priser

Lavsæson kun 2.019,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~2,99 år
Gratis i ekstra opredning

Barn 3~12,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 13~99 år
30% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +350,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

September 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
35
28
29
30
31
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
1
Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
Ankomstsmåneder
2017 | SEP | OKT

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 8 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden