Storbyferie centralt i København på Hotel Alexandra Copenhagen

Dansk | DKK

Hotel Alexandra Copenhagen

Hyggeligt hotel med unikt vintage-udtryk i hjertet af København

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Inkl. en halv flaske vin og snacks
 • I hjertet af København
 • Dansk design
528,-
3~5 dage fra
1.019,-

Hotel med unikt vintage-udtryk

Storbyferie med stil i København

3 dage
Fra 1.019,- / spar op til 302,-
SPAR
4 dage
Fra 1.519,- / spar op til 400,-
SPAR
5 dage
Fra 1.989,- / spar op til 528,-
SPAR
* Pris pr. person i retro dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x Halv flaske vin med en snack
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Hotel Alexandra Copenhagen byder hjerteligt velkommen indenfor på et hotel med stor passion for dansk design, og en unik vintage-stil i hjertet af København. Her har I et helt ideelt udgangspunkt for en afslappende storbyferie med skøn atmosfære, stilfulde værelser og masser af shopping og sightseeing i den danske hovedstad.

Hotellet tilbyder

Træd ind i en tidslomme af ægte dansk design, på et charmerende hotel i hjertet af København. Gennem mere end 20 år har Hotel Alexandra særligt udvalgt en stor samling af verdenskendte, danske møbelklassikere fra midten af 1900-tallet. Disse indgår, sammen med tekstiler, tapeter og andre designdetaljer fra tiden, i indretningen på hotellets 61 værelser, og danner en unik 50’er og 60’er-atmosfære. I den hyggelige lobby kan I slappe af mellem oplevelserne, og sætte en LP på den gamle B&O pladespiller.

Hotellets centrale beliggenhed i København, giver jer korte afstande til både Rådhuspladsen, Strøget og Tivoli. I finder desuden både metro, togstation og busstoppested lige i nærheden, og det er også muligt at leje cykler på hotellet. Udforsk alle hovedstadens herlige muligheder, og besøg f.eks. Nyhavn, Kødbyen, Rundetårn, Amalienborg, Den Blå Planet, Carlsberg Glyptotek eller København Zoo, eller læg vejen forbi et af byens mange spændende museer og gallerier.

Hotellet tilbyder hver dag en god og sund morgenmad, som serveres i stilfulde rammer. Om aftenen kan I gå på opdagelse blandt byens mange caféer og restauranter, eller slappe af i hotellets hyggelige bar.

Der tilbydes parkering mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er alle indrettet i en indbydende dansk retro-stil med autentiske møbelklassikere fra midten af det 20. århundrede. I kan vælge mellem Standard enkeltværelser og dobbeltværelser, samt Danish Retro, Superior og de Luxe dobbeltværelser. Det er muligt at booke Superior og de Luxe dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, 140cm seng, skrivebord og stol, telefon, lydtætte vinduer, elektronisk sikkerhedsboks, kaffe- og tefaciliteter og TV. Værelset vender ud mod H.C. Andersens Boulevard.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Retro dobbeltværelse

1 / 3
Hyggeligt dobbeltværelse i retro-stil med eget bad og toilet, 160cm eller 180cm seng, skrivebord og stol, telefon, lydtætte vinduer, elektronisk sikkerhedsboks, kaffe- og tefaciliteter og TV. Værelset vender enten ud mod H.C. Andersens Boulevard eller Studiestræde.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse

1 / 3
Superior dobbeltværelse med eget bad og toilet, 160-180x200cm seng, skrivebord og stol, telefon, lydtætte vinduer, elektronisk sikkerhedsboks, docking station med højtaler til iPhone og iPod, kaffe- og tefaciliteter og TV. Disse værelser vender enten ud mod H.C. Andersens Boulevard eller indergården. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 4
Komfortabelt de Luxe dobbeltværelse med indretning dedikeret til verdensberømte danske møbeldesignere eller et specifikt årti, som f.eks. 70'erne. Disse luksuriøse værelser har eget bad og toilet - værelse 448 har også Grohe Sensia Arena showertoilet - to sammensatte enkeltsenge eller en 160-180x200cm seng, skrivebord og stol, telefon, lydtætte vinduer, elektronisk sikkerhedsboks, docking station med højtaler til iPhone og iPod, luftventilator, kaffe- og tefaciliteter og TV. Disse værelser vender enten ud mod H.C. Andersens Boulevard eller Studiestræde. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Tivoli (0.4km)

Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Prøv parkens mange forlystelser og nyd en oplevelsesrig dag med familien, eller gå en tur i parken og se den smukke opsætning. Tivoli er kendt for sin smukke juleudstilling, som kan nydes i December.

Carlsberg Glyptotek (0.7km)

Glyptoteket i Københavns centrum udstiller en imponerende samling af antik kunst og værker fra 19. og 20. århundrede i storslåede omgivelser. Museet blev stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker fordelt på to hovedsamlinger. Oplev en af Københavns kulturperler, og nyd evt en forfriskning i Glyptotekets café.

Nationalmuseet (0.8km)

En tur på Nationalmuseet er altid en kæmpe oplevelse, og her kan I følge Danmarks historie, lige fra istiden op til nutidens samfund. Nationalmuseet ligger i Prinsens Palæ bygget i midten af 1800-tallet og enkelte af de meget flotte sale står fortsat som dengang de kongelige havde deres daglige gang i palæet.

Den permanente udstilling om Danmarks Oldtid rummer blandt andet Grundestrupkarene og andre vikingeskatte. I kan også opleve Egtvedpigen og Huldremosekvinden, som mødte en frygtelig skæbne. Nationalmuseet rummer også verdens største samling af genstande fra Grønland og så kan de også præstere en etnografisk samling på verdensplan suppleret med et Legetøjsmuseum samt den store Mønt og Medaljesamling. Her kan der nemt bruges et par lærerige timer og museet arrangerer desuden masser af aktiviteter til børnene, så alle er sikret god underholdning blandt de mange klenodier og Danefæ.

Torvehallerne (1.5km)

Det meget store marked tilbyder alt fra den mest udsøgte chokolade til friske fisk. Der er små spisesteder og duften af eksotiske krydderier blandet med friskbrygget kaffe er en del af oplevelsen. Der er over 60 stande med farverige og velduftende udbud af gastronomiske delikatesser. Spis på stedet eller tag maden med hjem, valget er frit.

Botanisk Have, København (1.6km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev hovedstadens mange attraktionerl. Start eventuelt med Botanisk Have, hvis historie går tilbage til 1600-tallet da den første have blev anlagt og siden da er haven blevet udvidet og nyanlagt fire gange, sidst i 1874. Botanisk Have udgør en oase af fred og ro i symbiose med de over 11.000 plantearter der udstilles i det ´grønne´museum. Der er alt fra kødædende planter til sjældne orkideer og et væld af farvepragt i alle nuancer. Slut besøget af med en tur på caféen og nyd en forfriskning i de smukke og naturlige omgivelser. Find børnevenlige hoteller i området omkring København og nyd den smukke by på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie.

De Kongelige Stalde (1.1km)

De Kongelige Stalde og Ridebaneanlægget er det eneste der er tilbage fra Christian VI´s barokslot og som har overlevet begge slotsbrande, der brændte og hærgede det meste af slottet to gange. Der var en gang over 250 heste opstaldet, men i dag er der kun 20 tilbage, som bruges når dronningens Guldkaret spændes for til de store fester som kongehuset afholder. I De Kongelige Staldes Seletøjsmuseum kan de besøgende opleve de kareter som tidligere konger og dronninger brugte. Den ældste karet er enkedronning Juliane Marie´s statskaret fra omkring 1778. Christian V´s yndlingshest fra 1600 blev udstoppet og kan også ses i staldene sammen med Frederik VII´s hest, Perlen, som også led samme skæbne, udstoppelse. Oplev de gamle stalde og riddebanen bag ved Christiansborg.

Rosenborg Slot (1.5km)

Det smukt anlagte slot ligger i hjertet af København og blev bygget efter ordre fra Christian IV i den nyanlagte Kongens Have. Slottet holder også på nogle af Danmarks største kulturskatte og i kælderen udstilles de danske kronjuveler og kongekroner. Riddersalen er den flotte sal med tronstolen udført af en narhvalstand . Der er også en meget imponerende udstilling af Flora Danica og veneziansk glas, som kan besøges i tårnkamrene. I Skatkammeret opbevares kronjuvelerne bag lås og slå og meget tykke mure. Kronerne er udsmykket til fulde med alt hvad der hører med af ædelstene og guldornamenter. Kronjuvelerne består blandt andet af nogle af verdens fineste smaragder.

Christiansborg (1.3km)

Christiansborg Slot beliggende på den lille ø, Slotsholmen, er delt i to. Den ene del af slottet bliver brugt af Dronningen til gallamiddage, og er til daglig åbent for besøgende. Den anden del af slottet rummer Folketinget, Højesteret og Statsministeriet. I slottets hjerte, Riddersalen, hænger Dronningens berømte og farvestrålende gobeliner med detaljerede beskrivelser af Danmarks historie gennem 1000 år. Billedtæpperne er skabt af billedkunstneren Bjørn Nørgaard.

Kødbyen, København (1.7km)

Tag på en kør-selv bilferie til København og oplev den danske hovedstad med hele familien. Besøg Kødbyen som ligger på Vesterbro og som med tiden er blevet et meget populært gå-ud-sted i København. Her findes det kunstgallerier, nattklubber og restauranter side om side med nogle få slakterier, der ligger igen. I mange årti har hele område nemlig lagd grunn for kødindustrien, delt op efter farverne på bygningerne, Den Hvide, Den Grå og den Brune kødbyen. I dag er det et område som vrimler av liv og glade dage, populært blandt alle aldre og det er nesten umulig ikke at få sig en fantastisk og hyggelig dag eller aften i kødbyens lange række av muligheder. Find børnevenlige hoteller i området og hold ferie i egen bil i København.

Nyhavn (2.3km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat