Badeferie ved Gardas'en på Hotel all' Azzurro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel all' Azzurro

Skønt ophold i smukke rammer i Limone sul Garda, direkte ved Gardasøen

Suveræn placering ved Gardasøen
Autentisk italiensk mad
Masser af muligheder i nærheden
 • 1.350 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.325 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.175 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Udendørs swimmingpool
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet

Hotellet

Der er lagt op til et skønt ophold ved Gardasøen med masser af sol og strand, autentisk italiensk mad, charmerende landsbyer og spændende udflugtsmål.

Hotellet tilbyder

Hotel all’ Azzurro ligger i den smukke italienske by, Limone Sul Garda, direkte på Gardasøens vestlige bred. Her bor I tæt på byens historiske centrum hvor I finder en lang række hyggelige butikker, restauranter og caféer.

Er I på aktiv ferie ved Gardasøen tilbyder Hotel all’ Azzurro det perfekte udgangspunkt, da det ligger placeret direkte på områdets panoramiske cykelrute som slanger sig langs søen.

Under opholdet kan I bl.a. slappe af på den lille strand, bade i søen og hygge Jer i hotellets nydelige have. Hotellet har også en privat udendørs swimmingpool hvor I kan nyde det gode ferieliv og det dejlige vejr.

Hotellet har sin egen restaurant / pizzaria som serverer autentiske italienske retter. Derudover tilbydes I rabat på flere andre lokale restauranter i Limone. På den store panoramiske terrasse er der desuden en vinbar hvor I kan nyde et bredt udvalg af forskellige vine.

Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet værelser tilbyder behagelige og komfortable rammer for Jeres ophold ved Gardasøen. Værelserne er alle indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, air condition, telefon, minibar, safe og satellit-TV. Nogle værelser har balkon og udsigt over søen.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,5 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Ved ophold i perioden mellem d. 10. maj og d. 5. oktober er der ikke inkluderet drinks i hotelpakken.

Såfremt der bookes 7,10 eller 14 dages ophold inkluderer det en bådbillet til den smukke by Malcesine.

Check-in og check-out foregår på Hotel Sogno del Benaco. (Via Lungolago Marconi 3
25010 Limone sul Garda)

Ved ankomst bedes I venligst først henvende Jer på Hotel Sogno del Benaco i Limone. Her vil en bus hente Jer og bringe Jer til hotellet. Det er ikke muligt at parkere ved dette hotel, da det ligger midt i en fodgængerzone. I kan benytte P-garagen ved Hotel Sogno del Benaco mod et gebyr på 7 EUR per dag. Der er løbende busservice mellem de to hoteller.

Hotellets gæster tilbydes rabat på følgende lokale restauranter: Ristorante-Bar-Pizzeria Bellavista, Ristorante-Bar-Pizzeria All'Azzurro og Ristorante-Bar-Pizzeria Sogno del Benaco.

Bemærk venligst at kæledyr ikke er tilladt på hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • La Limonaia del Castel (0.5 km)

  Find en billig ferie til Brescia i Italien med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg citronmuseet, Limonaia del Castel. Det lyder umiddelbart ikke interessant med et citronmuseum, men det er et par spændende timer, I kan få til at gå der. Som navnet på byen også antyder, så har citron-frugten spillet en stor rolle for byen, Limone Sul Garda. Den kan I lære på dette lille og hyggelige museum i den nordlige del af byen Limone Sul Garda. Find og tilrettelæg den perfekte familieferie med billige hoteller hos Risskov Bilferie.

  La Limonaia del Castel
  Besøg den smukke La Limonaia del Castel.
 • Limone Sul Garda (0.8 km)

  Tag på bilferie i Europa og oplev Italien på et weekendophold eller en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i det smukke Limone Sul Garda som er en hyggelig by på vestbredden af Gardasøen. Her bor ca. 1200 indbyggere og byen er præget af hyggelige gader med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan I nyde det gode vejr og tage en kølig svømmetur i Gardasøen. Find billige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie og nyd nogle dage ved Gardasøen med familien.

  Limone Sul Garda
  Limone Sul Garda er en romantisk lille by ved bredden af Gardasøen.
 • Riva del Garda (11.8 km)

  Riva del Garda er en hyggelig lille by, som blandt andet byder på butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde servering i det gode vejr. Og så ligger den som navnet antyder ned til den smukke Gardasø.

  Riva del Garda
  Riva del Garda har en masse at byde på
 • Cascata del Varone (13.3 km)

  Det unikke og fascinerende vandfald Cascata del Varone ligger 3 km. nord for byen Riva. Igennem mere end 20.000 år har vand fra Tennosøen gravet en knap 70 m. dyb klippekløft ind i selve bjerget, hvor vandet falder fra 98 meters højde. Et usædvanligt og spændende besøg, hvor I af stier, trapper og broer oplever både bjerget og vandfaldet inde- og udefra. På grund af kløftens helt specielle mikroklima har det været muligt at indrette en lille botanisk have, som I kommer igennem i forbindelse med besøget.

  Cascata del Varone
  Nyd spektakulær natur ved Cascata del Varone vandfaldet.
 • Torbole sul Garda (17.0 km)

  Den hyggelige, lille by Torbole ligger på den nordlige side af Gardasøen ca. 3 km øst for Riva del Garda, op ad bjerget Monte Baldos skråninger og som et naturligt fiskerleje, der læner sig op ad Sacra-flodens delta. Egnens milde klima har i dag gjort Torbole, med ca. 3.000 indbyggere, til et populært turistmål, især for glade surfingentusiaster og sejlere, der nyder de gode vinde på Gardasøen. Byen har et godt udvalg af butikker blandet med barer, restauranter og en del diskoteker. Den hyggelige havn og ´La Vecchia Dogana´, som er den byens gamle toldbygning, er eftertragtede steder at nyde solens sidste stråler.

  Torbole sul Garda
  Egnens milde klima har i dag gjort Torbole, med ca. 3.000 indbyggere, til et populært turistmål.
 • Arco Slottet (18.6 km)

  Det vides ikke med helt nøjagtighed hvornår dette prægtige slot, Castello di Arco, blev bygget. Men efter forlydender skulle det have været omkring år 1000 e.Kr. Det spændende slot bærer på en utrolig historie om kampe, belejringer, store slag og det har ofte spillet en rolle i kampens centrum. En rigtig familietur med gode muligheder for at udforske og komme helt tæt på et af områdets absolutte brændpunkter op gennem historien. Samtidig er det også en god mulighed for at opleve den charmerende middelalderby Arco, så bestil en billig bilferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kør selv direkte til disse fascinerende oplevelser!

  Arco Slottet
  Det imponerende Arco Slot
 • Gardola (21.8 km)

  Landsbyen Gardola har ca. 600 indbyggere og her er alt, hvad man kan forvente sig af en lille landsby: bager, slagter, to små supermarkeder, apotek, posthus, kirke og rådhus samt et pizzaria og en restaurant. Hver tirsdag kan I besøge det ugentlige marked på Piazzale delle Ginestre.

  Gardola
  Gardola er en hyggelig landsby på bakkeskråningen over Gardasøen
 • Malcesine (28.5 km)

  Tilbring dagen i Malcesine, som de fleste omtaler som Gardasøens mest charmerende by. Gamle velholdte huse, små snævre og snørklede brostensbelagte gader og stræder med et flot udvalg af butikker og mange udendørs caféer og restauranter skaber den helt specielle atmosfære og stemning. Perfekt til en sommerferie og familieferie. Ud over det dejlige bymiljø er der fine seværdigheder som Palazzo dei Capitani og især den gamle borg Scaligeri, opkaldt efter en af dens mange ejere i tidens løb. Borgen rummer nu et museum for egnens flora og fauna samt et museum med billeder malet af Goethe. Malcine er et oplagt udflugtsmål på en billig bilferie i Italien. 

  Malcesine
  Oplev Malcesine som med dens snørklede og brostensbelagte gader bliver omtalt som Gardasøens mest charmerende by.
 • Castelnuovo di Noarna (37.3 km)

  Vinslottet, Castelnuovo di Noarna, er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

  Castelnuovo di Noarna
  Noarna Slottet er omkranset af vinmarker og flot natur.
 • Valle dei Laghi (39.4 km)

  I det smukke dalområde, umiddelbart bag det umiskendelige alpebjerg, Monte Bondone, finder I et pragtfuldt landskab hvor romantiske slotte, charmerende landsbyer og idylliske søer synes strøet med løs hånd. Det er her Vino Santo Passito-vinen bliver produceret, såvel som forskellige typer af Grappa samt en lang række af andre produkter.

  Valle dei Laghi
  Valle dei Laghi er et smukt landskab liggende i ly af Monte Bondone
Vis flere

Kort

Hotel all' Azzurro
Piazzale Gerardi 3 25010 Limone sul Garda

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.


Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 20% rabat
Barn 18~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat