Miniferie og badeferie på Hotel am Alten Strom

Dansk | DKK

Hotel Am Alten Strom

Strand og havnestemning i den idylliske nordtyske badeby, Warnemünde

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn placering på havnepromenaden i Warnemünde
 • Wellness, to restauranter og en hyggelig café
 • Tæt på strand, natur og by
551,-
3~4 dage fra
1.429,-

2-retters menu og velkomstdrink

Oplev Warnemünde

3 dage
Fra 1.429,- / spar op til 217,-
SPAR
4 dage
Fra 1.839,- / spar op til 551,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vand
 • Gratis sauna, parkering, internet
Risskov Pakken

Nyd livet i den underskønne nordtyske badeby, Warnemünde, med strand, klipper, shopping og havnestemning. Beliggende direkte på byens hyggelige havnepromenade og shopping-boulevard, Alter Strom, centralt i byen, får I alletiders udgangspunkt for et hyggeligt og romantisk ophold i skønne omgivelser. Nyd wellness på hotellet, spis godt på en af de to hyggelige restauranter, slap af i lobbybaren eller lej en cykel og udforsk nærområdet. Med Warnemünde som base har I også helt suveræne muligheder for at besøge hansestaden, Rostock, eller tage en tur ud og udforske nogle af de øvrige nordtyske byer og seværdigheder.

Hotel tilbyder

Beliggende direkte ved byens skønne havnepromenade og shopping-boulevard, Alter Strom, har I et perfekt udgangspunkt for slentreture og shopping lige udenfor døren. Få skridt fra hotellet finder I også byens krydstogthavn, hvor I kan se de imponerende skibe.

Warnemünde ligger blot omkring 10 km. nord for hansebyen Rostock, og indbyder med sin brede sandstrand og smukke klipper til afslappende gåture eller solbadning. Byen var tidligere en fiskerby og mange af byens restauranter, souvenirbutikker og forretninger er indrettet i nogle af de maleriske kaptajnshuse.

Det flotte Hotel am Alten Strom har været ejet og forvaltet af den samme familie siden 1992, og store dele af personalet har været med næsten lige siden starten. Således er gæsterne sikret et højt personligt serviceniveau i en skøn og uformel atmosfære og i yderst komfortable omgivelser.

Hotellet tilbyder et bredt udvalg af lækre wellnesstilbud som I rigtigt kan forkæle Jer selv med. Der er både indisk Ayurveda-healing, eksfolierende bade med naturlige tilsætningsstoffer fra regionen, massagebehandlinger, peelingpakker, skønhedsbehandlinger og sauna. Wellnessområdet er åbent mandage kl. 9.00 - 17.30 og tirsdag til lørdag kl. 9.00 - 20.00.

Hver morgen kan I stå op til en velsmagende morgenbuffet i hotellets hyggelige omgivelser. I løbet af dagen kan I nyde en række forskellige Fair Trade kaffespecialiteter og lækre snacks i den stemningsfulde café Mahlwerk, som er åben hver dag fra kl. 07.00 til 19.00.

Om aftenen har I valget mellem de to nydelige restauranter; fiskerestauranten Restaurant am Strom og Steakhouse Garpunkt. Således vil I helt sikkert finde noget for enhver smag.

Hotellets lobbybar åbner hver dag kl. 19.00 og byder på drinks og live fodbold i hyggelige omgivelser.

I kan parkere direkte ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelsene

Hotel am Alten Strom har i alt 79 flotte og moderne værelser. Der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med komfortable senge, køleskab, fladskærms-TV, telefon og safe. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De 14 m² enkeltværelser består af eget badeværelse med bruser, håndklæder, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, pengeskab, fladskærms-tv og telefon. Alle værelser er ikke-ryger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
De 22 m² dobbeltværelser består af eget badeværelse med bruser, håndklæder, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, siddehjørne, sofa, pengeskab, fladskærms-tv og telefon. Alle værelser er ikke-ryger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

13 km fra
Rostock, Tyskland
210 km fra
Puttgarden, Tyskland
290 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Warnemünde (3.2km)

Warnemünde er meget andet end blot en færgehavn, og den lille havneby har med tiden udviklet sig til en perle af en badeby og kursted med omkring 6.700 indbyggere, beliggende i delstaten Mecklenburg-Vorpommern.

Det er svært at undgå at få øje på det store fyrtårn, som er bygget tilbage i 1897 og fortsat står fuldt funktionsdygtigt, selvom det mest er for turisternes skyld. Dem, der vover sig op i det 37 meter høje tårn, belønnes med en skøn udsigt over Østersøen og det nordlige Rostock. Nyd en tur på de brostensbelagte gader og stræder, hvor de mange stokroser pryder facaderne på de velholdte fiskerhuse. Warnemünde sammenlignes lidt med Skagen, men med tysk charme. Der er en god atmosfære i byen, gode restauranter og caféer samt små og lækre butikker.

Det er vigtigt at prøve en “Fischbrötchen”, som er byens specialitet, men som spises i hele området og som kommer i et utal af variationer. Det er et lille rundstykke med fisk, gerne Matjes med lidt løg eller røget ål eller måske lidt røget sild og det smager bare godt. Hemmeligheden er, at det altid er friskfanget fisk og derfor har en mere fyldestgørende smag med det skønne brød og en øl eller sodavand til at skylle herlighederne ned med. Tag ned på Alter Strom, hvor der er gode muligheder for at afprøve netop denne specialitet og samtidig nyde den smukke havn og de mange fiskekuttere.

Rostock (13.8km)

Rostock er en charmerende middelalderby, der i dag desuden er en levende universitetsby. Rostock ligger placeret ved vandet, hvilket giver både masser af lys og luft og i sidste ende liv. Desuden har Rostock en charmerende bymidte med et stort, langt strøg, der byder på masser af indkøbsmuligheder. Denne indrammes af to byporte. Når I besøger Rostock, skal I kigge efter de gamle bygningsværker og selvfølgelig besøge den levende havn. Brug også en eftermiddag til at tage turen ud til yderhavnen Warnemünde, hvor I finder helt fantastiske badestrande.

Vogelpark Marlow (47.9km)

Er I interesserede i fugle bør I kigge forbi denne fuglepark med et tvist i Marlow. Tvistet består i, at parken udover spændende fuglearter som flamingoer, isfugle, papegøjer og pingviner også byder på andre dyr som f.eks. aber, lemurer, kænguruer og præriehhunde. Derudover er der daglige opvisninger i form af falkoner- og flyveshow hvor man får lov at se de store imponerende rovfugle sprede vingerne.

Karls Erlebnis-Dorf (23.4km)

Tag på bilferie til Tyskland og udforsk Mecklenburg-Vorpommern i eget tempo og besøg Karls Erlebnis-Dorf som er en hyggelig park fyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Parken er desuden en ægte landmandspark, hvor der bliver produceret en masse regionale produkter. Det er derfor også muligt at få noget lækkert at spise. Sjov, landbrug og dyr er på programmet og I er garanteret en hyggelig dag sammen. Kør-selv til Rövershagen med Risskov Bilferie på en rigtig familieferie fyldt med oplevelser.

Technik Museum Pütnitz (52.4km)

Gemt i en stor skov ligger det store militæranlæg, som oprindeligt var en vandflyverlufthavn og anlagt af den tyske Værnemark. Anlægget huser et ret specielt museum med vitterlig alt hvad der kan skrabes sammen af østeuropæiske og russiske transportmidler. De spændende og gamle hangarer der står i lettere men yndefuldt forfald.

Der afholdes også et årligt træf, hvor tusinder af entusiaster besøger stedet og forvandler det til et kæmpe marked med salg af gamle DDR-koryfæer, et sandt mekka for det kitche.

Heiligendamm (26km)

En lille fin by ved kysten. I klart vejr bør I kunne se til Danmark fra badebroen. Kysten er fin og en gåtur værdig. Når man er på bilferie hér, bør man også tage en tur forbi Galerie Orangerie eller, hvis man vil ud på bølgen blå, booke en tid til windsurfing.

Rostock Zoo (13.1km)

Oplev Rostock Zoo som blev grundlagt i 1899. Her får I en af Tysklands største zoologiske haver med 4.500 dyr fordelt på 320 arter. Parken er på 6 hektar, og giver masser af plads til dyrene. Af dyr kan I bl.a. opleve; isbjørne, løver, gorillaer og mange flere!

Ribnitz-Damgarten (46km)

Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen, som ligger ved søen Ribnitzer See.

Det er en lille by, der ligger på et skønt sted med en forrygende udsigt over Ribnitzer-søen, og byen gemmer på en lille perle af et museum kaldet ´det lille Vineta-Museum´, som på sine tre etager har skiftende og interessante særudstillinger, samt en fast udstilling der handler om byens historie.

Güstrow (54.9km)

Den gamle by Güstrow huser det gamle renæssanceslot, Güstrow slot, der også pryder bybilledet. Det imponerende slot er bygget tilbage i 1589 og blev brugt som residens af hertugerne af Mecklenburg. Besøg også domkirken, som er bygget i gotisk stil mellem 1226 og 1335. Domkirken er også på “Den europæiske rute for teglstensgotik” og så kan det berømte værk, “den Svævende Engel, udført af billedhuggeren Ernst Barlach, også ses i den imponerende teglstensdomkirke.

Wismar (72.6km)

Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn, som stort set er intakt. Byen er præget af mange imponerende købmandshuse, hvoraf mange har karakteriske takkede gavle, som vender ud mod gadesiden.

Se den gamle havn, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 blev de historiske dele af Wismar optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Midt i Wismar ligger den smukke markedsplads, som med sine 10.000 m2 er en af de største i Nordtyskland. Ud til pladsen ligger en række statslige bygninger, heriblandt byens rådhus. I den store og smukt restaurerede rådhuskælder ses udstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens udvikling gennem tiden.

Julemarked i Rostock (15.8km)

Nordtysklands største julemarked ligger i Rostock, hvor der hvert år bliver opsat 300 boder på Neuer Markt i hjertet af byens historiske centrum. Markedet, der strækker sig helt fra Neuer Markt til Kröpeliner Tor og byens havn, har masser af levende musik og aktiviteter for børn og voksne. Hvert år ankommer Julemanden med enten slæde, skib eller bus, og i weekenden opføres der eventyr på en scene midt på markedet, mens de voksne kan more sig med bueskydning og øksekast. Julemarkedet er delt op således, at den store plads på Neuer Markt er fyldt med underholdning, sang, aktiviteter, gøgl og forlystelser, mens boderne er placeret langs byens hyggelige netværk af gågader hele vejen ned til havnen.


Gå ombord i de mange boder som byder på lækre traditionelle julegodter, med brændte mandler, glühwein og masser af lokale specialiteter. De lokale lækkerier tæller bl.a. både røget pølse, fisk og Schmalzkuchen. Markedet er et af de mest traditionelle og magiske julemarkeder i hele Nordeuropa og er særligt populært blandt skandinaviske besøgende.

Det er nemt og bekvemt, at kombinere julemarkedsbesøget med mere traditionel shopping i den smukke hansestad. Boderne er nemlig opstillet tæt på byens gågader med masser af butikker, restauranter og caféer, hvor I kan finde masser af dejlig mad og gode muligheder for julegaveindkøb. Også Rostocks mange spændende seværdigheder har I let adgang til, at besøge mens I alligevel befinder Jer i byen. Oplev f.eks. vartegnet; den smukke Petri kirke med sit spir på hele 117 meter eller besøg Nordeuropas ældste universitet fra 1419.

Tag med hele familien på billig bilferie til Rostock i julen, og nyd godt af et af Risskov Bilferies mange tilbud. Med mange forskellige hoteller både i og i udkanten af Rostock, har I alletiders mulighed for at finde det helt rigtige ophold til Jeres ønsker og behov. 


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Garden Wismar

Ophold med halvpension

Østersøkysten

Historiske Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet

444,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Residenz & Schlosshotel Wendorf

Morgenmad og aftensmad

Østersøkysten

Elegant slotsferie

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 fl. vand +1 overraskelse på vær.
 • Entré til spa afdeling
 • Gratis lån af cykler

591,-
Fra kun
2.649,-

Vis kort

Luksuriøs slotsferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Residenz Deluxe dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat

Ringhotel Villa Margarete

Inkl. 2-retters menu

Mecklenburger Seenplatte

Charmerende Waren

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til sauna
 • 10% rabat på wellness

279,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Skøn ferie tæt på Müritz Nationalpark

Læs mere