Billig bilferie til Østrig og Hotel am Riedl

Dansk | DKK

Hotel Gasthof Am Riedl

Smuk natur og hyggelige omgivelser omkring Salzburg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Familiedrevet hotel med personlig service
 • Gode muligheder for fritidsaktiviteter
 • Bo tæt på Salzburg
503,-
3~6 dage fra
1.049,-

Inkl. 3-retters menu

Dejlige dage i Østrig

3 dage
Fra 1.049,- / God pris!
SPAR
4 dage
Fra 1.419,- / spar op til 239,-
SPAR
5 dage
Fra 1.819,- / spar op til 371,-
SPAR
6 dage
Fra 2.219,- / spar op til 504,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • Salzkammergut Erlebniskarte
Risskov Pakken

Hjertelig velkommen til Hotel am Riedl som ligger i Koppl lige uden for Salzburg. Det familieejede hotel har en rolig beliggenhed og tilbyder venlig og personlig service. Her har I ideelle muligheder for, at nyde en familieferie med børnene, kombinere afslapning med spændende aktiviteter ude i naturen, spise god traditionel mad og tage på udflugter.

Hotellet tilbyder

Hotel am Riedl har stor fokus på den personlige service i en behagelig og gæstfri atmosfære. Hotellet ligger tæt på den kulturrige og interessante østrigske storby, Salzburg. Her har I kort afstand til såvel bylivet som de naturskønne omgivelser omkring Salzkammergut-regionen som præges af smukke søer og frodige skove. Dette er et ideelt sted for de som søger en god kombination af en afslappende og en aktiv ferie. Derudover er hotellet og området yderst børnevenligt og kan besøges hele året rundt.

Hotellet har sin egen restaurant, ’Gasthof am Riedl’, som serverer udsøgte traditionelle retter fra Østrig. Nyd en sprød Wiener Schnitzel eller ’Kaiserschmarrn’ med blommer. Naturligvis serveres også et bredt udvalg af gode lokale ølsorter.

Restauranten er åben for aftensmad kl. 17.30 - 22.00. Mellem Juli og August er den åben kl. 16.00 - 22.00.

Har I børn med på ferie findes der på et indendørs legerum og en udendørs legeplads på hotellet.

Værelser

Hotellet har både enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser med plads til ekstra senge (1 - 3 ekstra opredninger afhængigt af værelsestypen).

Hotellet består af hovedbygningen og et anneks, som ligger 20 meter fra hovedbygningen. Annekset er handicapvenligt. Værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, komfortable senge, TV, telefon og køleskab. De fleste værelser har også adgang til egen balkon eller terrasse.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 5
Værelserne er udstyret med en dobbeltseng, bagagebærer, skrivebord og stol, faciliteter til at lave te, køleskab, telefon og fladskærms-kabel-tv. Der er et badeværelse med badekar / brusebad og hårtørrer. Der er gratis trådløs internetadgang, og de fleste af værelserne har også en balkon med en vidunderlig udsigt.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Værelserne er udstyret med en dobbeltseng, bagagebærer, skrivebord og stol, faciliteter til at lave te, køleskab, telefon og fladskærms-kabel-tv. Der er et badeværelse med badekar / brusebad og hårtørrer. Der er gratis trådløs internetadgang, og de fleste af værelserne har også en balkon med en vidunderlig udsigt. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

925 km fra
Rostock, Tyskland
1075 km fra
Puttgarden, Tyskland
1100 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Salzburg (10.7km)

Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østrig, der især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music. Den dejlige festspilsby er altid et besøg værd. Blandt de seværdigheder, der skal ses, når I besøger Salzburg, er borgen, der troner sig op på en bjergtop lige over floden. Desuden er Salzburg Mozarts fødeby og både hans fødested og hans bolig i de senere år kan besøges. Er I The Sound of Music fans er byen et must. Alle de skønne lokaliteter fra den populære film kan besøges.

Mirabell Slot og Haver (10.7km)

Det flotte hvide slot er opført i barok stil og blev bygget af ærkebiskop Wolf Dietrich i 1606. Slottet er kendt for dets store geometriske anlagte haver med statuer, fontæner, springvand og smukke blomsterbede. Adskellige scener fra filmen The Sound of Music blev indspillet her og det er derfor et oplagt sted at tilbringe en eftermiddag, især for fans af denne musical. Fra Mirabell Haven er der også udsigt til Hohensalzburg Fæstningen, som ligger højt hævet over byen.

Salzburg Domkirke (12.1km)

Den flotte Salzburg Domkirke er opført i barok stil og blev færdigbygget i 1628. Den ligger smukt ved torvet Domplatz i den gamle bydel af Salzburg. Domkirken har en smuk facade med to tårne og en meget høj kuppel. Den huser et museum med en stor samling af kirkekunst og malerier. Den er bestemt et besøg værd. 

Mozarts Hus (11.7km)

W. A. Mozart blev født i "Hagenauer Haus" på nr. 9 Getreidegasse i 1756. Huset fungerer i dag som museum og fremviser møbler fra det 18 århundrede samt portrætter og nogle af Morzarts instrumenter. Det fascinerende museum fortæller om den berømte komponists liv og er et af de mest besøgte museer i Østrig. Museet er et af højdepunkterne, især for Mozart fans, når I besøger den smukke by Salzburg. 

Hohensalzburg Fæstningen (11.8km)

Den imponerende Hohensalzburg fæstning ligger højt hævet over den gamle bydel og er en del af bybilledet i Salzburg. Den velbevarede fæstning er kæmpe stor og huser flere interessante museer og en skøn have. Man kan vælge at gå op ad den stejle sti til fæstningen eller tage den hurtige bane. Fra fæstningen kan I nyde den fantastiske udsigt over Salzburg og de smukke bjerge. På jeres bilferie til Salzburg i Østrig er denne seværdighed bestemt et besøg værd.  

Bad Dürnnberg (28.9km)

Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold, så prøv en ferie i bil til Bad Dürnnberg og de berømte saltminer. Det er en kæmpe oplevelse at besøge saltminerne i Bad Dürnnberg. Rejsen gennem tiden fører ind i det legendariske Dürnnberger saltbjerg. På denne rejse i tiden iagttager og opdager I saltbjerget med alle dets mange overraskelser. En af dem er den gådefulde underjordiske saltsø, hvor en tømmerflåde bringer jer gennem et hav af blinkende lyseffekter og buldrende musik over saltsøen. Prøv en tur med den lille men hurtige skinnevogn, ind i bjergets hemmelighedsfulde indre. Så husk at tage hele familien med på ferie og oplev den spændende saltmine ved Bad Dürnnberg og nyd en billig weekendferie, eller planlæg skiferien til de mange pister som ligger i området. Der er altid et godt rejsetilbud med Risskov Bilferie, så prøv en billige sommerferie sydpå.

Gollinger Vandfald (34.8km)

Gollinger vandfaldet er en af egnens mest besøgte og romantiske naturlige seværdigheder. Her kan I opleve vandet, der falder 75 meter ned i dalen. I kan parkere knap 10 minutters gang fra vandfaldet.

Det koster omkring 3 euro for en voksen at besøge vandfaldet.

Schafbergbahn - tag toget til bjergtoppen (39.9km)

Tag på en oplevelsesrig togtur med enestående udsigt! Schafbergbahn er Østrigs stejleste togbane og har siden 1893 fragtet passagere til toppen af det 1783 meter høje bjerg, Schafberg. Turen varer ca. 35 minutter og på denne tid tilbagelægges knap 6 km og 1190 højdemeter med en maksimal stigning på 26%. Toget kører fra stationen i St. Wolfgang i perioden maj-september. Tag på en nostalgisk togtur med et af verdens ældste damplokomotiver og nyd den smukke udsigt over Salzkammergut-regionens blanke søer, grønne skove og majestætiske bjergtoppe.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

497,-
Kun
1.869,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Goldenes Schiff

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Oplev Salzkammergut

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling

115,-
Kun
2.349,-

Vis kort

Unik luksusferie til fantastisk pris

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse med udsigt over byen
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 522kr per nat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 576kr per nat