Kør-selv ferie til Hotel Amadeus

Dansk | DKK

Hotel Amadeus Dresden

Nyd Dresdens bykerne med de mange smukke bygninger og den dejlige stemning

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Rolig beliggenhed lige udenfor Dresdens centrum
 • Atmosfærisk kælderrestaurant
 • Kultur, historie og shopping i og omkring Dresden
968,-
3~6 dage fra
659,-

4=3

Kulturbyen Dresden

5 dage
Fra 1.019,- / spar op til 969,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Gratis parkering
 • 1 sød overraskelse per værelse
Wild Offer

Miniferie i spændende kulturby

Historiske Dresden

3 dage
Fra 659,- / spar op til 549,-
SPAR
4 dage
Fra 1.019,- / spar op til 616,-
SPAR
5 dage
Fra 1.259,- / spar op til 814,-
SPAR
6 dage
Fra 1.559,- / spar op til 949,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • 2 x lille glas vin/øl til aftensmad
 • 1 sød overraskelse per værelse
Wild Offer

Introduktion

Kulturbyen Dresden er et overflødighedshorn med oplevelser for både store og små. Historie, kultur og hygge forenes I vidunderlige omgivelser, hvor Elben skærer ned igennem det hele og vinmarkerne omkring byen danner rammerne. Hotel Amadeus ligger lige udenfor centrum og i nærheden af offt. transport, så I kommer nemt til byens seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede Hotel Amadeus har en dejlig beliggenhed i Dresden få kilometer fra centrum og i kort gåafstand fra den nærmeste S-bahn station. Hotellets egen restaurant tilbyder en hyggelig atmosfære i hotellets karakterrige kælder og I kan bl.a. nyde forskellige middelhavs-retter samt traditionelle tyske retter. I restauranten serveres også morgenmadsbuffet mellem kl. 6.30 - 10.30. Hotellet har elevator og der er gratis parkering ved hotellet.

Værelser

Standard dobbeltværelserne i individuel stil er alle rummeligt indrettet med eget bad/toilet. Værelserne har desuden skrivebord, TV med Pay TV og telefon. Det er muligt at koble sig på internettet mod et gebyr.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelser på 16m2 er udstyret med enkeltseng, skrivebord, sidde område, fladskærms-TV, telefon, WiFi (24-timers online adgang til 5 EUR). Der er eget badeværelse udstyret med badekar/bruser, WC, hårtørrer og gratis toiletartikler. Værelserne er tilgængelige via elevator og der er gratis hotel parkering.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne på 20m2 er udstyret med dobbeltseng, skrivebord, sidde område, fladskærms-TV, telefon, WiFi (24-timers online adgang til 5 EUR). Der er eget badeværelse udstyret med badekar/bruser, WC, hårtørrer og gratis toiletartikler. Værelserne er tilgængelige via elevator og der er gratis hotel parkering. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

420 km fra
Rostock, Tyskland
550 km fra
Puttgarden, Tyskland
650 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Die Welt der DDR (3.3km)

DDR-museet i Simmel-Center er én af byens mest populære attraktioner. Museet er strakt ud over fire etager, som hver især er dedikeret til et bestemt tema, såsom arbejde, hjem, elektronik og køretøjer. Museet er privat og til forskel fra mange statsejede DDR-museer, tilbyder Die Welt der DDR den helt specielle kaotiske charme ved en småmanisk privat samling. Museet byder på alt lige fra en imponerende samling af Trabanter til en udførlig tidslinje over Den Kolde Krig.

Zwinger (4.8km)

Som ca. 80% af Dresden blev også Zwinger ødelagt under de allieredes bombardement mellem den 13. – 15. februar 1945. Men slottet blev opbygget igen i slutningen af 1950´erne. Zwinger er nok Tysklands mest berømte barokbygninger, fyldt med smukke malerier, der blandt andet kan nydes i Zwinger-museet. Malerierne blev under krigen gemt i Sovjetunionen og siden leveret tilbage til byen. En af de absolutte hovedattraktioner er museet Gemäldegalerie Alte Meister, hvor der hænger værker af Rafael, Giorgione og Titian. Besøg også Våbenkammeret, der har en imponerende samling af gamle våben og kamprustninge.

Zwinger huser også en meget berømt procelænsudstilling og her er det specielt den kinesiske og japansks samling, der er af en betydelig karat.

Semperoper (4.8km)

Semperoper er Dresdens operahus, opført i 1841 af arkitekten Gottfried Semper. Operaen har været genopbygget alt for mange gange, først efter branden i 1864, siden efter de allieredes bombetogter i 1945 og sidst i 2002 efter de store og ødelæggende oversvømmelser i Centraleuropa.

Operahuset har mange premierer bag sig som også inkluderer værker af Richard Wagner og Richard Strauss. Er der musikglade medlemmer i familien, så se om der skulle være billetter til salg i den imponerende bygning.

Frauenkirche (5.3km)

Den smukke kirke blev desværre ødelagt i 1945 som følge af et af de absolut mest voldsomme luftbombardementer under 2. Verdenskrig og udbrændte i den efterfølgende ildstorm. Frauenkirche genopstod dog igen i 2005 efter en længere istandsættelse, påbegyndt i 1994.

Ifølge historien skulle der have stået en kirke på samme sted siden år 1000, men den originale Frauenkirche stammer derimod fra det 18. århundrede og stod færdig og klar til brug i 1743. Kirken var tegnet af arkitekten George Bähr, der desværre aldrig nåede at se kirken fuldført, da han døde i 1738.

Kirkens enorme store kuppel blev et kendemærke for byen og har oplevet lidt af hvert, blandt andet blev kuplen bombarderet af den preussiske hær i 1760, uden at tage skade, og siden var kirken også centrum for Maj-oprøret i 1849.

Striezelmarkt (5.3km)

Striezelmarkt er det ældste og største julemarked i Tyskland og nævnes første gang tilbage i 1434. Julemarkedet er opkaldt efter den lokale julekage, Strietzel. En kæmpe oplevelse for både børn og voksne med mange højdepunkter som Pflaumentoffelhaus, Knusperhaus, julebageriet og samtidig afholdes der også flere musikarrangementer. Især i dagene op til juleaften afholdes der forskellige fester hvor især Stollenfesten, den 5. december, er noget af et tilløbsstykke med den kæmpe Stollen-julekage, der fragtes fra Zwinger til Striezelmarkt, i Dresden centrum, i hestevogn, og siden skæres op og uddeles til de mange fremmødte under stor festivitas. Nyd et glas varmt Glühwein, lidt julekage eller velduftende kastanjer, men husk også lige at sætte tænderne i den berømte julekage Christstollen.

De tre Slotte ved Elben (6km)

Blot 3 km. øst for centrum af Dresden finder I de tre fantastiske slotte ved Elben. Schloss Albrechtsberg, Lingnerschloss og Schloss Eckberg er kendt som de tre slotte ved Elben og de er et fantastisk besøg samtidig med at I kan slentre langs floden. Går I over på den anden side af floden kan I nyde slottene på bedste vis. Alle tre blev de bygget i årene mellem 1850 og 1861 og ligger i fine parkanlæg i engelsk stil.

Moritzburg (11.5km)

Dette jagtslots imponerende arkitektur fra det 16. århundrede bygget i smuk harmoni med den fantastiske omgivende natur, gør Moritzburg til et fabelagtigt udflugtsmål. Det barokke jagtslot er især kendt for, at have været brugt i filmen ”Tre nødder for Askepot” fra 1973.

Men Moritzburg har meget mere at byde på. Besøg f.eks. det sandsynligvis mindste slot i hele Sachsen. Inden for gåafstand af jagtslottet ligger Fasanenschölsschen med sit fyrtårn. Tag også en tur i ”Abenteuerpark”, som bl.a. byder på et vildtreservat, bueskydning og et klatreland.

Radeberg (16.8km)

Uanset om det er det kulinariske, det kulturelle eller den dejlige natur, der tiltrækker jer mest på ferien, så finder I det hele i den lille by Radeberg, der har en perfekt beliggenhed lige uden for kulturbyen Dresden. I kan bl.a. komme på en spændende rundtur på det lokale bryggeri, Radeberger Exportbier Brewery, eller I kan vælge at kigge nærmere på noget af den lokale produktion, som de er meget stolte af i området. Blandt de større producenter, hvor I kan få indblik i produktionen er Radeberger Destillation und Liquerfabrik og Radeberger Fleisch- und Wurstwaren Korch GmbH.

I Radeberger kan I opleve det bedste af den smukke natur i området. Hüttertal dalen er det ideelle sted for enhver naturelsker, der nyder vandreture i naturen. I Den Botaniske Have er der fokus på sanserne, mens Dresden Heath skoven indbyder til hyggelige cykelture, mens I kan benytte langrend i løbet af vinteren.

Radebergs kulturelle højdepunkt er uden sammenligning Klippenstein borgen, der er byens ældste bygning. Borgen tilbyder et væld af kulturelle oplevelser, hvor der ofte er spændende præsentationer og oplevelser for børn. Benyt også muligheden for at besøge Radeberger Biertheater's Sächsische Mundarttheater i Hotel Kaiserhof, hvor der er forskellig underholdning for hele familien.

Meißen (23.5km)

Meißen har masser at udforske med sin mere end 1.000 år gamle historie og er derfor en oplagt destination på en billig bilferie i Tyskland. Allerede på vejen til Meißen får I et indtryk af områdets skønhed med vinmarkerne i Elben-dalen.

Et besøg i det tidligere residensslot Albrechtsburg, den tilstødende domkirke eller den første europæiske porcelænsfabrik er et must for historieinteresserede og kulturelskere. Dvæl ved og nyd de mange små caféer og restauranter i den historiske gamle bydel, eller slap af med en skøn gåtur langs Elbens bred.

Julemarked i Dresden (5.3km)

Duften af gløgg og peberkager spreder sig gennem den barokke by Dresden, når byens berømte julemarked åbner i november og december.

Julemarkedet i Dresden kaldes også Strizelmarkt, hvilket er afledt af navnet på den berømte lokale julekage med tørrede frugter, Dresdner Stollen. Julemarkedet er et af de ældste i Tyskland og dateres tilbage til år 1434. 

Her kan du finde ægte traditionelt lavet håndværk lige fra julepyramider til lysestager fra Erzebirge-bjergene, mens du også kan se glasblæsere og bagere i aktion på markedet. Hver år kan du også få fornøjelsen af at opleve den største trappepyramide fra Erzebirge; en mere end 14 meter høje juledekoration.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comfort Hotel Lichtenberg

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Oplev Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • 1 x chokolade på værelset
 • Sen udtjekning

371,-
Fra kun
559,-

Vis kort

Kultur, historie og shopping i Berlin

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 40% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel Berlin Mitte by Campanile

Ophold med morgenbuffet

Berlin området

Bo i centrum af Berlin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

164,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Flot, centralt beliggende hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Quick Hotel Dresden West

Ophold med morgenbuffet

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering

146,-
Kun
499,-

Vis kort

Elbens Firenze i smukke kulisser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat