Bilferie i Nordtyskland på Hotel Atlantis

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Atlantis

Bo 50 meter fra Timmendorfer Strand - den længste strand i Schleswig-Holstein

Tæt på Timmendorfer Strand
Flot wellnessafdeling
Børnevenlige omgivelser
 • 160 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 70 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 160 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Besøg Hotel Atlantis med den skønne beliggenhed ca. 50 meter fra Timmendorfer Strand og 150 meter fra det attraktive centrum i badebyen med indbydende udendørs cafeer og butikker. En miniferie ved Timmendorfer Strand byder på talrige muligheder. Der er blandt andet rig mulighed for at komme ud at spille golf, tage cyklen og opleve omgivelserne eller blive hvor I er, ved den fantastiske Timmendorfer Strand.

Hotellet tilbyder

Hotel Atlantis ligger kun nogle få meter fra stranden ved Østersøen. I den velrenommerede restaurant Schifferklause (åben til 21:30), bydes der på traditionelle tyske retter. Restauranten er åben hele året (kl. 11.30-22.00). Deres pool og dampbad er åben hele året (kl. 7:00-21:30), og man skal benytte lejligheden til at besøge den charmerende Beauty Farm som ligger i forbindelse med poolen. Timmendorfer Strand har det største udbud af golftilbud i Nordtyskland. Der findes 3 golfklubber (36, 27 og 18 huller) i 10 km. afstand fra Hotel Atlantis. Der er gratis parkering ved hotellet og i nogle af vores pakker er der også gratis cykelleje.  Der er gratis internet på hotellet. 

Hotel Atlantis ligger ved den lange hvide Timmendorfer Strand. Der kan børn lege i timevis. Hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, er der også mulighed for både børn og voksne for at hoppe en tur i poolen. Børn er gratis i opredning.

Værelser

Alle værelser er smagfuldt indrettede og har egen balkon, bad og toilet, telefon og tv. Det er ikke muligt at få havudsigt fra værelserne pga. træerne på promenaden.

Bemærk at

Der skal betales aftensmad for børn 0-12 år direkte til hotellet. Dette koster ca. 10 euro per barn.

Turistskat (person) pr. døgn 3 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

For at kunne stille cykler til rådighed på det ønskede tidspunkt, bedes I ved bestilling notere, hvornår I vil benytte dette. Hvis det ikke er oplyst ved bestilling, garanterer vi ikke, at cyklerne er til rådighed, og I bedes selv rette henvendelse til hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Holstentor (47.2 km)

  Den ikoniske byport, som sikrede den gamle by's centrum fra vest, betragtes af mange som symbolet på Lübeck. I dag fungerer byporten også som museum, hvor I rigtig kan opleve historien og den fantastiske bygning. Lübeck er en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold!

  Holstentor
  Hold miniferie i Lübeck og se den ikoniske byport, som af mange betragtes som symbolet på Lübeck.
 • Lübeck (25.4 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen. Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

  Lübeck
  Besøg den historiske by Lübeck på en ferie sydpå.
 • Grömitz (29.3 km)

  Grömitz er en lille kystby ved Østersøen i den tyske delstat Schleswig-Holstein 40 km nord for Lübeck. Grömitz og området omkring byen byder på en masse seværdigheder og attraktioner. Byen har de sidste 200 år været et populært turistmål og trækker hvert år flere tusinde gæster til. Grömitz byder på kilometervis af lækre sandstrande - perfekte til badedage for hele familien. Ved byens marina er der mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter såsom surfing, sejlads og dykning. Byen har desuden en 400 meter lang havnemole og en lang strandpromenade, hvor I kan gå skønne ture og nyde den friske havluft. Her finder I også en række butikker, barer og restauranter, hvor I kan shoppe og få noget god mad og drikke. Året rundt kan I desuden opleve forskellige begivenheder og events såsom den årlige fyrværkeri-festival eller musikfestivalen Music By The Seaside. Grömitz byder udover sine skønne badestrand på naturomgivelser, hvor I kan vandre eller tage på cykeltur eller bare slappe af og nyde stilheden. Byen har også en lille hyggelig zoologiske have, Zoo Arche Noah, og en golf klub, Golf Club Ostseebad Grömitz, med 18 hullers golfbane.

  Grömitz
  Grömitz er en ægte perle af en ferieby og byder både på golf, shopping, badning, kultur og meget andet
 • Zoo Arche Noah (43.3 km)

  Hvis I kunne tænke jer at tilbringe et par timer i selskab med en lang række dyr, så er Zoo Arche Noah en lille hyggelig zoo i Grömitz med kameler, løver, chimpanser og meget mere. Især familiens yngste kan nyde et par timer her.

  Zoo Arche Noah
  De spændene dyr i Zoo Arche Noah.
 • Plön (35.0 km)

  Når I kommer til Plön, er det første I får øje på det smukke slot: grandiost og snehvidt troner den smukke bygning over byen. Renæssanceslottet blev bygget tilbage i 1600-tallet og var indtil 1761 stamsæde for hertugerne af Plön. I 1800-tallet var slottet desuden sommerresidens for Kronprins Frederik den senere Frederik d. 8.

  Plön
  Plön slot
 • Leonorenwald (47.0 km)

  Find en bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg det fantastiske område i Leonorenwald. Nyd en aktiv ferie hvor der bl.a. også er mulighed for at få en vandretur med guide. Lige i nærheden ligger der også to fredede naturområder; det smukke kystlandskab mellem Priwall og Barendorf, langs med Harkenbäkniederung og Brooker Wald – et 51 hektar stort skovområde, beliggende direkte ud til Østersøen. Tyskland byder på gode muligheder for en kør-selv ferie og de billige hoteller eller et weekendophold i området findes hos Risskov Bilferie. Kør-selv afsted på en familieferie og nyd at gøre det i eget tempo.

  Leonorenwald
  Oplev det utroligt rige dyreliv i og omkring Leonorenwald.
 • Tigerpark Dassow (39.9 km)

  Denne familieejede oplevelses- og tigerpark huser et af Europas største tiger- og løveanlæg. Parken åbnede i 2003 og er siden vokset til et 5 hektar stort område, hvor gæsterne, udover de mange forskellige arter af tiger og løver, også kan se bl.a. lamaer, dromedarer og alpakaer.

  Tigerpark Dassow
  I Tigerpark Dassow kommer man rigtig tæt på.
 • Golfclub Ostseeheilbad Grömitz (44.5 km)

  Byen Grömitz er primært kendt som et af de største badesteder ved Østersøen. Herudover har byen en golfbane, der ligger i udkanten af byen! Golfbanen har både en 18-hullers bane (Par 73) og en 9-hullers bane (Par 60). Derudover er der driving range, putting green og chipping green. Den har alt, hvad en golfspiller skal bruge.

  Golfclub Ostseeheilbad Grömitz
  Denne golfbane ligger midt i den populære badeby, Grömitz
 • Julemarked i Lübeck (20.0 km)

  Tag på bilferie til Lübeck i julen og oplev den historiske hanseby, når den er allersmukkest. Der venter en sanseoplevelse uden lige, når den kølige vinterdis sænker sig over hustagene og de varme nuancer fra utallige forskellige lyskilder, leder vejen op ad de smukke snævre gader i den nordtyske eventyrby.

  Hvert år, fra November, fyldes gaderne af i tusindvis af besøgende fra store dele af Europa – heriblandt ikke mindst os danskere, som må siges at have en særlig plads til Lübeck i vore hjerter. Det tager da også bare lidt over et par timer, at nå byen fra den dansk-tyske grænse. Perfekt beliggenhed for en kør-selv ferie hvor I virkelig kommer i julestemning!

  Den midderalderlige by med sine mange historiske bygninger og sit UNESCO-listede gamle bycentrum, sætter da også en helt perfekt kulisse for et vaskeægte tysk julemarked på det allerhøjeste niveau. Er man rigtig heldig at være i byen efter et friskt lag sne, vil hele denne pragtfulde kulisse få et yderligere nøk op, med de sneklædte gader og hustage, som giver følelsen af, at man går rundt i ét stort julelandskab, som om byen aldrig var skabt eller brugt til noget andet.

  Officielt er der hele syv julemarkeder i Lübeck, som alle har hver deres helt egen enestående charme. Men faktisk kan man godt sige, at byen fra omkring den 26. November forvandler sig til ét stort fortryllende julemarked, som forgrener sig rundt gennem store dele af byen. Det største af slagsen må dog siges at være det historiske julemarked nær byens rådhus og den smukke Marienkirche. Her befinder man sig i hjertet af byens gamle centrum, omgivet utallige bygninger stammende helt tilbage til Middelalderen. Her havde man allerede julemarkeder for ca. 350 år siden. Dengang var det dog ikke helt så idyllisk – for da gjaldt det om at hamstre mad, så man kunne klare den vinteren over. I dag fyldes området med utallige boder, underholdningstilbud og aktiviteter, Glühwein-hytter, mandelmænd, marcipantelte og meget andet. Og når man nu er i Lübeck, er det naturligvis også helt oplagt at smage på byens berømte marcipan. Derfor bør I helt bestemt besøge den hygglige Café Niederegger, som ligger lige ud til den smukke gågade.

  Det store netværk af julemarkeder er yderst alsidigt og strækker sig fra midtbyen og ud mod Travefloden i flere retninger. Gå en hyggelig tur rundt i de skønne maritime omgivelser og besøg et af de forskellige kunst- og håndværksmarkeder, f.eks. det smukke kunsthåndværkermarked ved St. Petri-kirken, kig forbi familiemarkedet på Traveflodens bred eller gå en tur hen til den smukke oplyste skøjtebane som ligger lige udenfor Holstentor. Besøg også det spændende kunst- og håndværksmarked i Heiligen Geist Hospital, hvor mange forskellige kunstnere fra nær og fjern fremviser nogle af deres flotte værker – være det sig keramik, trævarer eller tekstiler.

  De fleste af byens julemarkeder åbner mellem den 24. November og den 29. November og kører helt frem mod jul.

  Risskov Bilferie tilbyder et stort og varieret udvalg af ophold og hoteller i - og i nærheden af - den fortryllende hansestad, Lübeck. Book Jeres juleferie, miniferie eller weekendophold og nyd den fantastiske julestemning i en af Tysklands mest fortryllende byer. 

  Julemarked i Lübeck
  Romantik og julelys i Lübeck
Vis flere

Kort

Hotel Atlantis
Strandallee 60 23669 Timmendorfer Strand

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Lige hjemkommet fra Timmendorfer Strand, hvor vi fejrede Guldbryllup med vores børn og børnebørn. Vil jeg kun sige at det er et hotel til Topkarakterer. Tak for en god tur..."
  Else Kjæp fra Slagelse.

  "...Vi er hjemkommet fra fantastiske 4 dage på Hotel Atlantis. Vi er possitivt overrasket over hotellet, og den halvpension vi havde købt. Vi synes at vi har fået rigtig meget for pengene...."
  Søren Chr. Salling fra Oksbøl.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 100% rabat