Bilferie i Nordtyskland på Hotel Atlantis

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Atlantis

Bo 50 meter fra Timmendorfer Strand - den længste strand i Schleswig-Holstein

Tæt på Timmendorfer Strand
Flot wellnessafdeling
Børnevenlige omgivelser
 • 160 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 70 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 160 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Besøg Hotel Atlantis med den skønne beliggenhed ca. 50 meter fra Timmendorfer Strand og 150 meter fra det attraktive centrum i badebyen med indbydende udendørs cafeer og butikker. En miniferie ved Timmendorfer Strand byder på talrige muligheder. Der er blandt andet rig mulighed for at komme ud at spille golf, tage cyklen og opleve omgivelserne eller blive hvor I er, ved den fantastiske Timmendorfer Strand.

Hotellet tilbyder

Hotel Atlantis ligger kun nogle få meter fra stranden ved Østersøen. I den velrenommerede restaurant Schifferklause (åben til 21:30), bydes der på traditionelle tyske retter. Restauranten er åben hele året (kl. 11.30-22.00). Deres pool og dampbad er åben hele året (kl. 7:00-21:30), og man skal benytte lejligheden til at besøge den charmerende Beauty Farm som ligger i forbindelse med poolen. Timmendorfer Strand har det største udbud af golftilbud i Nordtyskland. Der findes 3 golfklubber (36, 27 og 18 huller) i 10 km. afstand fra Hotel Atlantis. Der er gratis parkering ved hotellet og i nogle af vores pakker er der også gratis cykelleje.  Der er gratis internet på hotellet. 

Hotel Atlantis ligger ved den lange hvide Timmendorfer Strand. Der kan børn lege i timevis. Hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, er der også mulighed for både børn og voksne for at hoppe en tur i poolen. Børn er gratis i opredning.

Værelser

Alle værelser er smagfuldt indrettede og har egen balkon, bad og toilet, telefon og tv. Det er ikke muligt at få havudsigt fra værelserne pga. træerne på promenaden.

Bemærk at

Der skal betales aftensmad for børn 0-12 år direkte til hotellet. Dette koster ca. 10 euro per barn.

Turistskat (person) pr. døgn 3 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

For at kunne stille cykler til rådighed på det ønskede tidspunkt, bedes I ved bestilling notere, hvornår I vil benytte dette. Hvis det ikke er oplyst ved bestilling, garanterer vi ikke, at cyklerne er til rådighed, og I bedes selv rette henvendelse til hotellet.

Vis flere

Værd at se

Vis flere

Kort

Hotel Atlantis
Strandallee 60 23669 Timmendorfer Strand

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Lige hjemkommet fra Timmendorfer Strand, hvor vi fejrede Guldbryllup med vores børn og børnebørn. Vil jeg kun sige at det er et hotel til Topkarakterer. Tak for en god tur..."
  Else Kjæp fra Slagelse.

  "...Vi er hjemkommet fra fantastiske 4 dage på Hotel Atlantis. Vi er possitivt overrasket over hotellet, og den halvpension vi havde købt. Vi synes at vi har fået rigtig meget for pengene...."
  Søren Chr. Salling fra Oksbøl.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 100% rabat