Miniferie eller wellnessophold på Hotel Bad Griepshop

Dansk | DKK

Hotel Bad Griepshop

Nyd et wellnessophold i Wiehengebirge's smukke omgivelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet har sin egen helbredende sundhedskilde
 • Familiedrevet hotel i mere end 245 år
 • Skønne naturomgivelser og charmerende byer
276,-
3~5 dage fra
969,-

Inkl. halvpension og 1 glas vin til maden

Wellnesshotel i Tyskland

3 dage
Kun 969,- / spar op til 104,-
SPAR
4 dage
Kun 1.419,- / spar op til 190,-
SPAR
5 dage
Kun 1.869,- / spar op til 276,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x kaffe og kage
 • 1 gl. øl, vin el. sodavand pr. middag
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Lad Jer indhylle af ro, afslapning og helbredende kræfter i det naturskønne nordvestlige Tyskland. Her har Dammermann-familien i mere end 245 år budt gæster velkommen til kuroplevelser på det charmerende Hotel Bad Griepshop. Med en skøn blanding af medicinske bade, afslappende kure og terapeutiske massagebehandlinger, er der lagt op til et wellnessophold i Wiehengebirge’s smukke landskaber.

Hotellet tilbyder

Hotel Bad Griepshop ligger skønt i udkanten af Teutoburgerskoven i Ostwestfalen. Det charmerende kurhotel ser tilbage på en lang tradition, hvor Dammermann-familien og deres personale i mere end 245 år, har budt gæster velkommen. Rammerne dannes gennem en hyggelig blanding af det moderne og det rustikke, samt ikke mindst de naturskønne omgivelser i Wiehengebirge’s friske klima.

Hotellet råder over sin egen helbredende sundhedskilde, og tilbyder både medicinske og afslapningsfremmende bade og behandlinger. Allerede tilbage i 1700-tallet kom lokale bønder – ofte i selskab med både karle og tjenestepiger – for at nyde de medicinske bade på hotellet, efter en hård høstsæson.

I løbet af årene har hotellet udviklet sig til et omfattende terapicenter med mange forskellige afslapnings- og behandlingsmuligheder med indendørs pool, sauna, fitnessfaciliteter, massageterapi samt spabade både ude og inde. Alt dette kombineret med Wiehengebirge’s friske luft og sunde klima, giver Jer ganske fortræffelige forudsætninger for en wellnessferie med masser afslapning og velvære. Hotellet specialiserer sig især indenfor svovl-, salt- og fysioterapi.

I får en god start på dagen med en skøn omgang morgenmad i hyggelige omgivelser. Her serveres også middag for hotellets gæster om aftenen, hvorefter I kan slappe af i hotellets hyggelige bar.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. Hotellet tilbyder mulighed for at leje cykler. Kæledyr er ikke tilladt på hotellet.

Værelser

Hotel Bad Griepshop har 37 nydelige værelser som alle, hver især, har deres helt egen charme. Nogle værelser er rustikke og indrettet i en charmerende landlig stil, mens andre har et mere moderne præg. Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet, satellit-TV, radio, pengeskab og telefon. Nogle værelser er desuden udstyret med balkon og en skøn udsigt over Wiehengebirge - disse værelser er på forespørgsel og kan ikke garanteres. Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe kæledyr på dette hotel.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

360 km fra
Puttgarden, Tyskland
380 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
410 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Schloss Sparrenburg (49.5km)

Højt over Bielefeld by på Sparrenberg bakken ligger Sparrenburg Slot. Dens mægtige fæstningsværk er placeret lige ved siden af en af de smukkeste højderyg vandreture i Tyskland, kaldet Hermannsweg på 156 km. Slottet blev opført i midten af det 13. århundrede af greverne af Ravensburg og blev det suveræne administrative centrum og ophold for amtet. Det beskyttede også byen og handelsvejene gennem Bielefeld passet. Der var mange ombygninger på slottet og i det 16. århundrede fik det sit nuværende omrids. Fra april til oktober kan I udforske et stort 300 meter system af underjordiske gange og nyde panoramaudsigten over byen og det omkringliggende landskab. Slottet giver også den imponerende kulisse for den årlige middelalderlige Sparrenburgfest.

Bielefeld (46.2km)

Tag på bilferie i hjertet af Bielefelds gamle bydel ligger "Alter Markt", som er omgivet af historiske imponerende facader og udsmykkede gavle. Find et billigt weekendophold for hele familien op oplev de imponerende patricia villaer, som bestemt er værd at se. En af hovedattraktionerne er Crüwell, huset med sin sen-gotiske trappegavl der stammer fra 1530. Trappen er udsmykket med 7.000 Delft fliser fra det 16. til 18. århundrede. "Alter Markt" er blevet et yndet sted for begivenheder i Bielefeld. Her holdes bl.a. vin-festival og julemarked.

For kunstinteresserede kan Kunsthalle Bielefeld være et interessant udflugtsmål. Som moderne kunstmuseum kan I her nyde tysk og international kunst fra det 20. og 21. århundrede. Fire gange om året skifter de udstillingerne ud med en ny udstilling inden for f.eks. klassisk moderne eller tysk ekspressionisme. Find et biligt weekendophold og et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. 

Hermannsdenkmal (67.4km)

Hermannsdenkmal er en kolossalstatue nær Hiddesen, sydvest for Detmold i den sydlige del af Teutoburger Wald. Den blev bygget i årene fra 1838 og helt op til 1875, hvor den endelig blev indviet i August måned. Monumentet siges at minde ærkebiskoppen af Arminius, og især det såkaldte ”Schlacht im Teutoburger wald” (Slaget i Teutoburgerskoven), hvor de germanske stammer under hans ledelse, sikrede en afgørende sejr over de tre romerske legioner XVII, XVIII og XIX ført an af Publius Quinctilius Varus. Statuen er 53 meter høj og er den højeste statue i Tyskland. Er man historisk interesseret og vil opleve dette storslåede monument, kan en miniferie eller et langt weekendophold her bestemt anbefales,

Niedersachsens Asparges Museum (63.6km)

Der findes ikke mange museer i verden dedikeret til aspargesen. Et af dem findes i Nienburg og blev indviet i 2005 af regionens landbrugsminister. Dette spøjse og unikke museum er bygget i et gammelt rygehus fra 1600-tallet og er beliggende i centrum af byen tæt på forretninger og spisesteder. Museet demonstrerer de forskellige trin til at plante og kultivere den perfekte asparges præsenteret med forskellige redskaber, modeller og kortfilm. Aspargesen er en vigtig afgrøde for den regionale gastronomi og en vigtig indtægtskilde for områdets lokale landbrug.

Osnabrück (67km)

Osnabrück er kendt som livsnydernes by, hvor man kan blive forkælet på vidunderlige gourmetrestauranter som fx La Vie. Man fornemmer nærmest Osnabrücks betydning og stolte historie (forhandlingerne om 30 års krigens slutning) fysisk på en slentretur gennem den gamle bydel, så intensiv er atmosfæren. Den smukke romanske domkirke St. Peter, barokslottet, forsvarsanlæggene og bindingsværkshusene fra middelalderen og ikke mindst det sengoriske rådhus er seværdigheder i topklasse. Felix-Nussbaum-Haus, byens yngste og samtidig mest spektakulære museum er også et besøg værd, for dem, der holder af kunst.

Adlerwarte Berlebeck (68.3km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til den kendte fuglepark Adlerwarte Berlebeck som ligger i Detmolder-distriktet Berlebeck. Den blev grundlagt i 1939 og huser i dag 46 rovfuglearter med mere end 200 eksemplarer. I løbet af sæsonen er der flere daglige fugleopvisninger, hvor man kan få sig en helt speciel oplevelse, fra en af de 160 tilskuerpladser. Find også børnevenlige hoteller til turen og kom afsted på ferie i eget tempo.

Hannover (81.9km)

Hannover centrum med det særdeles store net af gågader rummer noget for enhver smag, hvad angår indkøbsmuligheder. Vil I suge stemning til jer, mens I shopper, kan I tage en udflugt til den gamle bydel med de mange små spændende butikker.

Et must at besøge i byen er haverne i Herrenhausen, der tilbyder barok havekunst i fransk stil, landskabshave efter engelsk forbillede og botanisk have. Anlagt af Hannovers kurfyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundrede, forener haveanlægget på enestående vis de vigtigste stilretninger inden for havekunst. Anlæggets centrale del er "Großer Garten", der er et historisk barokanlæg i fransk stil med stor fontæne, vandkunst og labyrint. Et hurtigt weekendophold eller en længere kør-selv ferie i bil til Hannover byder bestemt på dejlige oplevelser for alle.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Hannover Atrium

Hotel beliggende i Eilenriede City Park

Niedersachsen

Kulturbyen Hannover

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • Fri entré til fitness
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • bykort over Hannover

386,-
Kun
619,-

Vis kort

Storbyferie i Tyskland

Læs mere

Hotel Ambiente Langenhagen Hannover by Tulip Inn

Ophold med morgenbuffet

Niedersachsen

Nær Hannover centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 2 x Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

131,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Hyggeligt hotel nær Hannover centrum

Læs mere

Hotel Hannover Airport by Premiere Classe

Ophold med morgenbuffet

Niedersachsen

Perfekt stop-over ved Hannover

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Fra kun
289,-

Vis kort

Familiedrevet budgethotel i Hannover

Læs mere

Brenner Hotel Bielefeld

Miniferie i historiske Bielefeld

Nordrhein-Westfalen

Besøg Sparrenburg Slot

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (prosecco)
 • 1 flaske mineralvand
 • Gratis internet og parkering

224,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Besøg Tysklands 20. største by

Læs mere

Best Western Plus Hotel Ostertor

Inkl. 3-retters menu

Nordrhein-Westfalen

Dejlig spa-by

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Adgang til wellnessafdeling

746,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Hold miniferie på et SPA-hotel

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.