Tag på kør-selv ferie til Hotel Bären

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Bären

Besøg det smukke område Schwarzwald i Sydtyskland

 • 875 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 875 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 900 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Elevator

Hotellet

Bo på det hyggelige tre-stjernede hotel i Oberharmersbach, som er fyldt med en dejlig atmosfære året rundt. I Schwarzwald har I masser af muligheder for udflugter som f.eks. den 70 km. lange panoramarute kaldet "Die Schwarzwald Panoramastrasse". 

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne hotel i Oberharmersbach er fyldt med atmosfære hele året rundt. I hotellets restaurant serveres der traditionelle retter, mens I kan nyde en drink inde i baren. Der er desuden musikkælder, hvor I kan nyde en øl om aftenen. Til hotellet hører en hyggelig have, hvor der serveres forfriskninger om aftenen i løbet af sommeren. Nyd en aften her i atmosfærefyldte omgivelser. 4 km. fra hotellet ligger der en golfbane samt tennisbaner. Med hotellet som udgangspunkt er der skønne muligheder for vandreture i området. Hør nærmere om dette i hotellets reception.

Værelser

Alle de hyggelige værelser er indrettet med eget bad og toilet samt tv. I vil enten blive tildelt værelse i hovedhuset, Hotel Bären, eller i sidebygningen på den anden side af vejen, Hotel Bären Stube.

Bemærk at

For børn 0-5,99 år er der kun morgenbuffet inkluderet.

I vil enten blive tildelt værelse i i hovedhuset, Hotel Bären, eller i en af sidebygningerne på den anden side af vejen, Hotel Bären Stube eller Gæstehuset.

Turistskat (person) pr. døgn afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.
1 EUR per pers./døgn i perioden 01.11 - 30.04
2 EUR per pers./døgn i perioden 01.05. - 31.10

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Wasserfälle Allerheiligen (27.5 km)

  Ved byen Oppenau i Schwarzwald finder I de smukke Wasserfälle Allerheiligen , som lå skjult helt op til det 19. århundrede. I 1840 oprettede man en sti som giver adgang ned i dalen, hvor faldet er lokaliseret. Vandfaldet består af hele 7 fald, hvor det længste – det midterste – når op på 13 meter. Navnet ”Allehelgen” kommer sig ikke af det guddommelige syn, men kaldes dette fordi området, gennem århundreder, tilhørte det præmonstratensiske Kloster Allerheilige. I dag står kun resterne tilbage, som I finder nogle få hundrede meter fra vandfaldet.

  Wasserfälle Allerheiligen
  Oplev de smukke Wasserfälle Allerheiligen
 • Nationalparkzentrum Ruhestein (36.5 km)

  Forud for turen i Schwarzwald kan det være rart med lidt information og vejledning. I 900 meters højde, over havoverfladen, ligger Nationalparkzentrum Ruhestein, hvor der står personale klar til at assistere med planlægning af ture, svare på spørgsmål og give tips. Besøgscentret huser også en lille permanent udstilling, som formidler information om det smukke område, geologien, de sjældne dyrearter og Schwarzwalds historie.

  Nationalparkzentrum Ruhestein
  Besøgscentret Nationalparkzentrum Ruhestien i Schwarzwald
 • Triberger Wasserfälle (40.3 km)

  I Triberg finder I nogle af Tysklands højeste og mest spektakulære vandfald. Oplev vandet fosse fra mere end 160 meters højde og ned i Gutach-floden. Fra centrum i Triberg by, er det let at finde vej til vandfaldene. Følg en af de tre markerede stier og nyd det ene fantastiske syn efter det andet på Jeres vej. Vælg mellem Naturweg, Kulturweg og Kaskadenweg, som alle byder på skønhed og overraskelser.

  Triberger Wasserfälle
 • EuropaPark Rust (42.0 km)

  Tag på en billig bilferie i Europa og besøg Tysklands største - og Europas næstmest populære forlystelsespark! Her får hele familien én på oplevelsen med alt lige fra karruseller og vilde rutsjebaner til eventyr og virtual reality. EuropaPark Rust er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie. 

  EuropaPark Rust
 • Burg Hohenzollern (94.8 km)

  Tag på en spændende bilferie i Tyskland og tag turen ud til det majestætiske Hohenzollern Slot, beliggende på toppen af bjerget Hohenzollern, hele 855 meter over havoverfladen. Slottet har været hjemsted for Hohenzollern-slægten, der kom til magten i middelalderen og regerede over Preussen og Brandenburg frem til 1. Verdenskrigs afslutning. Oprindeligt blev slottet opført i starten af 1000-tallet, men det blev stærkt beskadiget efter en belejring i 1423. Det nye slot blev bygget i årene mellem 1454 og 1461, og her lå Hohenzollern-slægten i eksil under krigstiden, herunder også under Trediveårskrigen. Find en billig sommerferie sydpå med hele familien og oplev de mange spændende seværdigheder som Tyskland gemmer på med hele familien.

  Burg Hohenzollern
  Kør-selv på ferie og oplev Burg Hohenzollern tæt på Stuttgart.
Vis flere

Kort

Hotel Bären
Dorf 35 77784 Oberharmersbach / Schwarzwald

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~15 år i ekstra opredning 50% rabat