Tag på kør-selv ferie til Hotel Bären

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Bären

Besøg det smukke område Schwarzwald i Sydtyskland

Naturskøn beliggenhed i Schwarzwald
Charmerende hotel med hyggelig have
Fantastiske vandfald og andre naturoplevelser
 • 875 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 875 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 900 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Elevator

Hotellet

Bo på det hyggelige tre-stjernede hotel i Oberharmersbach, som er fyldt med en dejlig atmosfære året rundt. I Schwarzwald har I masser af muligheder for udflugter som f.eks. den 70 km. lange panoramarute kaldet "Die Schwarzwald Panoramastrasse". 

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne hotel i Oberharmersbach er fyldt med atmosfære hele året rundt. I hotellets restaurant serveres der traditionelle retter, mens I kan nyde en drink inde i baren. Der er desuden musikkælder, hvor I kan nyde en øl om aftenen. Til hotellet hører en hyggelig have, hvor der serveres forfriskninger om aftenen i løbet af sommeren. Nyd en aften her i atmosfærefyldte omgivelser. 4 km. fra hotellet ligger der en golfbane samt tennisbaner. Med hotellet som udgangspunkt er der skønne muligheder for vandreture i området. Hør nærmere om dette i hotellets reception.

Værelser

Alle de hyggelige værelser er indrettet med eget bad og toilet samt tv. I vil enten blive tildelt værelse i hovedhuset, Hotel Bären, eller i sidebygningen på den anden side af vejen, Hotel Bären Stube.

Bemærk at

For børn 0-5,99 år er der kun morgenbuffet inkluderet.

I vil enten blive tildelt værelse i i hovedhuset, Hotel Bären, eller i en af sidebygningerne på den anden side af vejen, Hotel Bären Stube eller Gæstehuset.

Turistskat (person) pr. døgn afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.
1 EUR per pers./døgn i perioden 01.11 - 30.04
2 EUR per pers./døgn i perioden 01.05. - 31.10

Vis flere

Værd at se

 • Schwarzwald (16.0 km)

  Romerne gav Schwarzwald navnet: "Silva Nigra" - den sorte skov og Schwarzwald er idag en af de mest romantiske destinationer i Tyskland. Her er der mange muligheder for naturrige udflugter. Prøv f.eks. "Die Schwarzwald Panoramastrasse". Denne strækning er 70 km lang og byder på utallige skønne udsigtspunkter. I helt klart vejr er det faktisk muligt at se Alperne! Turen kan I starte i Waldkirch (ved Freiburg) og tage videre af stejle bjergveje til Skt. Peter klosteret. Herefter videre til bjerget Kandel til St. Märgen med den berømte klosterkirke. En tur som Schwarzwald-Tälerstrasse er en smuk romantisk vej i det nordlige Schwarzwald.

  Schwarzwald
  Schwarzwald er et af Tysklands mest populære besøgsmål
 • Die Schwarzwald Panoramastrasse (18.0 km)

  Tag også turen ad "Die Schwarzwald Panoramastrasse". Denne strækning er 70 km. lang og byder på utallige skønne udsigtspunkter. I helt klart vejr er det faktisk muligt at se Alperne! Panoramaturen kan I starte i Waldkirch ved Freiburg, og videre af stejle bjergveje til St. Peter klosteret. Herefter videre til bjerget Kandel til St. Märgen med den berømte klosterkirke. Panoramaturen fører så sydover til Hinterzarten. En tur som Schwarzwald-Tälerstrasse er en smuk romantisk vej i det nordlige Schwarzwald. Der er flere søer, der er et besøg værd: Schluchsee - Schwarzwalds største sø på 500 hektar samt Titisee - den største natursø.

  Die Schwarzwald Panoramastrasse
  Et af de mange smukke udsigtspunkter på "Die Schwarzwald Panoramastrasse".
 • Wasserfälle Allerheiligen (27.5 km)

  Ved byen Oppenau i Schwarzwald finder I de smukke Wasserfälle Allerheiligen , som lå skjult helt op til det 19. århundrede. I 1840 oprettede man en sti som giver adgang ned i dalen, hvor faldet er lokaliseret. Vandfaldet består af hele 7 fald, hvor det længste – det midterste – når op på 13 meter. Navnet ”Allehelgen” kommer sig ikke af det guddommelige syn, men kaldes dette fordi området, gennem århundreder, tilhørte det præmonstratensiske Kloster Allerheilige. I dag står kun resterne tilbage, som I finder nogle få hundrede meter fra vandfaldet.

  Wasserfälle Allerheiligen
  Oplev de smukke Wasserfälle Allerheiligen
 • Ottenhöfen (32.7 km)

  Den charmerende by Ottenhöfen har ca. 1.800 indbyggere og ligger fredfyldt mellem bjerge og frugtplantager. Byen er et godt udgangspunkt for vandreture i og omkring byen. Ottenhöfen er kendt for sine ni historiske møller samt et flot vandfald, som I kan ligge turen forbi på jeres gåtur. I kan også gå en lidt hårdere tur på 5 km. op til toppen af klippen Karlsruher Grat. Når I når toppen vil turen være det hele værd, for herfra har I en fantastisk udsigt. Det er dog også muligt at nå klippetoppen ad en lidt længere men lettere rute. I sommerhalvåret kan I køre med damptoget, som kører på strækningen fra Ottenhöfen, gennem Acherdalen og til Achern. Strækningen er kun 11 km. lang, men det er en smuk tur, I kommer på. Når I er i Ottenhofen skal I naturligvis også prøve nogle af de lokale specialiteter, som f.eks. kagen Schwarzwaldertorte eller lokalbrygget snaps.

  Ottenhöfen
 • Nationalparkzentrum Ruhestein (36.5 km)

  Forud for turen i Schwarzwald kan det være rart med lidt information og vejledning. I 900 meters højde, over havoverfladen, ligger Nationalparkzentrum Ruhestein, hvor der står personale klar til at assistere med planlægning af ture, svare på spørgsmål og give tips. Besøgscentret huser også en lille permanent udstilling, som formidler information om det smukke område, geologien, de sjældne dyrearter og Schwarzwalds historie.

  Nationalparkzentrum Ruhestein
  Besøgscentret Nationalparkzentrum Ruhestien i Schwarzwald
 • Friedrichsturm (37.2 km)

  Dette 30 meter høje udkigstårn, Friedrichsturm, ligger placeret på toppen af bjerget, Badener Höhe. Alt i alt får I en udsigt fra svimlende 1,02 km. over havets overflade – det højeste punkt i Baden Baden, som området hører under. Ikke bare selve udsigten, men også turen derop er et højdepunkt for mange. Vandreruten som fører op til tårnet er et gennem årene blevet et yderst populært turistmål.

  Friedrichsturm
  Fra udkigstårnet Friedrichsturm, det højeste punk i Baden Baden, får i noget af en udsigt.
 • Triberger Wasserfälle (40.3 km)

  I Triberg finder I nogle af Tysklands højeste og mest spektakulære vandfald. Oplev vandet fosse fra mere end 160 meters højde og ned i Gutach-floden. Fra centrum i Triberg by, er det let at finde vej til vandfaldene. Følg en af de tre markerede stier og nyd det ene fantastiske syn efter det andet på Jeres vej. Vælg mellem Naturweg, Kulturweg og Kaskadenweg, som alle byder på skønhed og overraskelser.

  Triberger Wasserfälle
  Fra Triberg by, er det let at finde vej til vandfaldene og nyd det ene fantastiske syn efter det andet.
 • EuropaPark Rust (42.0 km)

  Tag på en billig bilferie i Europa og besøg Tysklands største - og Europas næstmest populære forlystelsespark! Her får hele familien én på oplevelsen med alt lige fra karruseller og vilde rutsjebaner til eventyr og virtual reality. EuropaPark Rust er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie. 

  EuropaPark Rust
  Få en oplevelse for hele familien i Tysklands største forlystelsespark!
Vis flere

Kort

Hotel Bären
Dorf 35 77784 Oberharmersbach / Schwarzwald

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~15 år i ekstra opredning 50% rabat