Tag på kør-selv ferie til Hotel Berghof Tauplitzalm

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Berghof Tauplitzalm

Vidunderlig og afslappende ferie ved det største sø-plateau i Mellemeuropa

Skønt bjerghotel 1.650 meter over havet overflade
Feriehygge med aktiviteter og børnevenlige omgivelser
Skøn natur og spændende oplevelser
 • 1.175 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.175 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.025 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Mulighed for cykelleje
 • Legeplads

Hotellet

Tag en idyllisk og charmerende ferie i gæstfrie Østrig. Hele familien kan nyde den friske luft i de imponerende bjerge og bare nyde den afslappende atmosfære. Berghof Tauplitzalm ligger 1650 meter over havets overflade og tilbyder en vidunderlig udsigt over det smukke østrigske landskab.

Hotellet tilbyder

Berghof Tauplitzalm ligger 1,650 meter over havets overflade. Her kan du nyde den perfekte beliggenhed i Tauplitz ved siden af skiløjperne.

Hotellets restaurant tilbyder østrigske specialiteter. Halvpensionen består af morgenmad og aftensmad, som du også kan nyde på terrassen eller indendørs i restauranten mens du nyder udsigten.

Gæsterne kan slappe af i hotellets sauna eller nyde en drink i baren. Gæstehuset tilbyder også dart, bordtennis og bingo-aftener. Natvandreture arrangeres også med fakler. Om sommeren er omgivelserne ideelle til vandreture. Af de 6 bjergsøer i området tilhører en af dem hotellet og er ideel til fiskeri! Børnene har eget legerum. Trådløst internet og parkering på hotellet er gratis.

Værelser

Alle værelser har bad, toilet og telefon. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over bjergene. Det er muligt at reservere et værelse med 2 ekstra senge. Ekstra senge foldes ned fra væggen.

Bemærk at

For at køre på Tauplitzalm Alpenstrasse op til hotellet skal I betale et gebyr ved indkørsel på vejen. Vejl. pris: 12 EUR per bil/dag. Det er også muligt at købe et rabatkort for 3, 7 eller flere dage.

Om vinteren er det ikke muligt at køre hele vejen op til hotellet. Fra Bad Mitterndorf skal I køre videre på Tauplitzalm Alpenstrasse og så parkere i Tauplitzalm parking. Herfra skal I ringe til hotellet som kommer og henter jer med snescooter.

I kan tage på togtur i bjergene mandag, onsdag og fredag. Toget kører kl. 10:00 fra Tauplitzalm Alpenstraße. I kan parkere på parkeringspladsen Hollhaus.

Vis flere

Værd at se

 • Narzissenfest (27.3 km)

  En af områdets største og mest populære årligt tilbagevendende events er uden sammenligning "Daffodil Festivalen" også kaldet "Narzissenfest", der finder sted hvert år i maj og juni. Narzissenfest er Østrigs største blomsterfestival, og besøgende fra hele verden strømmer til for at opleve de smukkeste blomster og de lokale traditioner i Østrig.

  Narzissenfest
  Narzissenfest er Østrigs største blomsterfestival, og besøgende fra hele verden strømmer til for at opleve de smukkeste blomster
 • Altaussee (33.0 km)

  Nyd en aktiv ferie i smukt landskab med mystiske søer, et væld af blomster i mange farver og de majestætiske bjerge. Disse smukke omgivelser venter jer i Altaussee, hvor I finder utallige naturaktiviteter overalt. I bjergene omkring byen er der flere markerede vandrestier, hvor der er forskellige ruter til alle niveauer, så I kan nyde en vandretur i den smukke natur. Også de mange søer tilbyder et væld af aktiviteter og I kan f.eks. svømme i det krystalklare vand, dykke, fiske eller sejle i kano. Om sommeren er der et eksklusivt badeområde ved Kahlseneck snack station. I finder også gode cykelstier samt mulighed for high ropes klatring. Find en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til Østrig i eget tempo.

  Altaussee
  Altaussee byder på et smukt landskab fyldt med søer, bjerge og naturskønne vandrestier.
 • Badesee Lassing (41.4 km)

  Hvad med en billig sommerferie sydpå? Besøg det smukke Badesee Lassing som ligger mellem Steiermark Ennstal og Paltental ca. 800 m. over havets overflade. Her kan både store og små more sig med et væld af aktiviteter i og omkring den smukke sø. Lidt aktiv ferie på vandrutsjebanerne, der er også tennis og volleyball, bordtennis og legepladser og lækre forhold for vandre- og cykelture i det skønne område. Så hvad med at planlægge en familieferie samt et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie.

  Badesee Lassing
  Badesee Lassing er et lækkert aktivitetsområde.
 • Hallstatt (43.0 km)

  I Hallstatt finder I en unik stemning, og det er en dejlig udflugt at besøge den lille perle af en landsby. Bagved byen står de lodrette klippevægge og passer på den. Til den anden side har I en fantastisk udsigt over søen og de omkringliggende bjerge. Hallstatt er ganske enkelt en lille, men utrolig charmerende og historisk landsby ved Hallstätter See. I dag har byen en togstation på modsatte søbred. I kan sejle med den lille båd, der i pendulfart sejler frem og tilbage mellem stationen og byen. Byen er på UNESCO's liste over verdens kulturarv og et meget populært udflugtsmål - ikke til at komme udenom, når man er på kør-selv ferie i Østrig. Om aftenen falder der en unik stemning over byen og søen.

  Hallstatt
  At besøge Hallstatt, er som at besøge en anden verden.
 • Russbach (62.9 km)

  Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz, hvor I finder utallige vandreruter passende til både børn og voksne. På vandreruterne kan I beundre den bjergtagende panorama, Dachstein gletscher, Gosaukamm højderyg og Tennengebirge bjergkæde. Den gule Ameisenexpress tager jer gennem et let kuperet alpint terræn til Edtalmhütte, hvor I kan få fornyet energi med et traditionelt østrigsk måltid. Der er masser af vandreeventyr for børnene og legepladser i Bruno's bjergverden. Emma, den kæmpestore myre, ser altid frem til at få besøgende. Den alpine have gemmer på mange skatte, mens svingskoven og Bruno's gigantiske rutsjebane inviterer børnene til at have det sjovt. De voksne kan i mellemtiden slappe af ved de hyggelige panorama lounges eller nyde kaffe og kage på solterrassen. Bjergbanen Russbach, som også kaldes "Hornbahn" af de lokale, ligger i centrum af Dachstein West's vandre-region i Tennengau. Stationen er kun 6 minutters gang fra Russbach centrum og gør opstigningen til Hornspitz til en leg. Det er et godt sted at starte for vandere eller hvis I blot vil gå en tur.

  Russbach
  Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz
 • Salzburg (108.0 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østrig, der især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music. Den dejlige festspilsby er altid et besøg værd. Blandt de seværdigheder, der skal ses, når I besøger Salzburg, er borgen, der troner sig op på en bjergtop lige over floden. Desuden er Salzburg Mozarts fødeby og både hans fødested og hans bolig i de senere år kan besøges. Er I The Sound of Music fans er byen et must. Alle de skønne lokaliteter fra den populære film kan besøges.

  Salzburg
  Salzburg er en kulturbombe som helt sikkert skal opleves når I er på ferie i Østrig
Vis flere

Kort

Hotel Berghof Tauplitzalm
Tauplitzalm 19 8982 Tauplitz

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~14 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 14~100 år i ekstra opredning 0% rabat