Tag på miniferie eller weekendophold på Hotel Bredehus

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Bredehus

Få en skøn blanding af natur, spændende byer og historie med et ophold i Sydjylland

 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel Bredehus har en naturskøn beliggenhed midt i Vejle ådal, ca. 12 km. vest for Vejle by. Det hyggelige landsbyhotel tilbyder enkle, afslappende og uformelle rammer for såvel en miniferie eller en familieferie som et romantisk weekendophold for to. Her har I alletiders mulighed for, at udforske den dejlige jyske natur, dykke ned i Danmarkshistorien, tage på sightseeing og shopping samt besøge nogle af de mange spændende byer omkring Vejle. I hotellets restaurant serveres en skøn kombination af klassiske og moderne retter af en høj kvalitet med et spændende udvalg af øl og vin. Således er der lagt op til et dejligt ophold med masser af god mad og et utal af muligheder lige i nærheden.

Hotellet tilbyder

Hver morgen serveres en god og sund morgenbuffet i hotellets nydelige rammer. Her finder I bl.a. økologiske lækkerier som f.eks. forskellige udvalgte hjemmelavede marmelader.

Om aftenen kan I nyde spændende anretninger af høj kvalitet i hotellets hyggelige restaurant. Her kombinerer køkkenet det klassiske og det moderne, og der er stor fokus på anvendelsen af økologiske og lokale råvarer. Restauranten er åben alle dage.

Hotellets beliggenhed ved Vejle i Sydjylland giver Jer perfekte forhold for, at komme ud og opleve en lang række af områdets mange muligheder. Tag f.eks. en kort tur ind til Vejle, nyd den skønne natur omkring Vejle Fjord og ved Lillebælt, besøg nogle af de andre spændende byer såsom Herning, Horsens, Billund, Kolding eller Fredericia, tag en tur i Legoland eller i Givskud Zoo eller oplev nogle af Danmarkshistoriens mest væsentlige levn med Egtvedpigen, Kongernes Jelling og Jelling Monumenterne. Alt dette og meget mere finder I indenfor en times kørsel af hotellet.

Der tilbydes gratis parkering samt gratis adgang til trådløst internet under opholdet.

Værelser

Hotel Bredehus tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser som alle er lyse og rummelige og tilbyder et godt komfortniveau. Begge værelsestyper har en størrelse på omkring 20 m² og tilbyder en indbydende indretning samt behagelige senge. Værelserne er udstyret med eget bad og toilet, skrivebord, TV, radio samt kaffe- og tefaciliteter. På dobbeltværelserne har I mulighed for at vælge mellem en dobbeltseng eller to separate enkeltsenge. I receptionen kan desuden lånes hårtørrer, strygesæt og safetyboks.

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Jelling Monumenterne (9.2 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev den spændende historie som gemmer sig rundt omkring i hele landet. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Jelling,, hvor I kan besøge det imponerende monumentområde fra Vikingetiden. Jelling monumenterne består af to runesten, to meget store høje, Europas største stensætning og markeringen af et 1,4 km langt palisadehegn, der omgiver hele området. Lige midt i monumentet ligger Jelling Kirke, en romansk stenkirke fra år 1100, hvor Gorm den Gamle blev genbegravet i år 2000. Den lille runesten er rejst af Gorm den Gamle og heraf fremgår det ældste vidnesbyrd om Danmarks navn. Stenen kaldes af samme årsag for Danmarks navneattest. Den store runesten er rejst af Harald Blåtand og markerer overgangen fra Hedenskab til Kristendom og betegnes derfor også som Danmarks dåbsattest. Monumentet anses for at være Europas fornemste monument fra Vikingetiden og har siden 1994 været optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Bluetooth-teknologien, der benyttes til trådløs kommunikation i mobiltelefoner og computere, er opkaldt efter den danske konge, Harald Blåtand pga. hans evne til kommunikation imellem forskellige fraktioner. I kan lære meget mere om monumentet og Vikingetiden på oplevelsescentret Kongernes Jelling. Det er gratis at besøge både monumentområdet og besøgscentret, så med et billigt hotelophold fra Risskov Bilferie til turen, er der lagt op til en skøn dag med masser af danmarkshistorie! Find den helt rigtige kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og bliv klogere på vores forfædre og kulturarv i Jelling.

  Jelling Monumenterne
  Jelling har Europas største stensætning, og det var her at Gorm den Gamle blev begravet.
 • Kongernes Jelling (9.3 km)

  Ikke langt fra Billund ligger Kongernes Jelling som er et oplevelsescenter i Jelling, hvor de besøgende får muligheden for at rejse over 1000 år tilbage i tiden, nemlig helt tilbage til vikingetiden, da kongerne Gorm den Gamle og Harald Blåtand huserede og satte deres runesten i Jelling. Find en billig bilferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie til Midtjylland med hele familien. En af de største perler i Danmarkshistorien er det vikingeanlæg som Harald Blåtand opførte. Det er det største vikingeanlæg i Danmark og var med til at gøre den danske befolkning kristne og så samlede han også Danmark til én nation. Få et godt gys, når vikingernes brutale ofringer kommer helt tæt på, tag turen ind i Gorm den Gamles gravhøj og bliv klogere på, hvordan det nu var, at Harald Blåtand formåede at samle det danske rige. Tag et kig igennem den digitale kikkert og se, hvordan Jelling så ud for 1000 år siden. Besøg de imponerende Jellingmonumenter, der består af to runesten samt to meget store høje og en kirke samt markeringen af et 1,4 km langt palisadehegn, der omgiver hele området. Jelling-monumenterne er på UNESCO´s liste over verdenskulturarv. God tur til en af Danmarks smukkeste regioner og husk at tage børnene med. Der er gratis adgang til både oplevelsescentret og monumentområdet. Find et billigt hotelophold til hele familien og tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie.

  Kongernes Jelling
  Kongernes Jelling er en af Danmarks helt store historiske skatte.
 • Skulpturpark i Tørskind Grusgrav (11.6 km)

  Den danske billedhugger Robert Jacobsen har i samarbejde med den franske skulptør Jean Clareboudt omdannet den tidligere grusgrav i Tørskind til en skulpturpark. Skulpturerne er udført i jern, beton, sten og træ og skal betragtes som et samlet værk, der går i dialog med naturen. Udstillingen tager udgangspunkt i solens gang over himlen i løbet af en dag og hvordan lys og skulptur påvirker hinanden. Af samme grund opleves værkerne forskelligt afhængigt af, hvilket tidspunkt på dagen og året, I besøger Tørskind Grusgrav.

  Skulpturpark i Tørskind Grusgrav
  Oplev de spændende Landskabsskulpturer i Skulpturpark i Tørskind Grusgrav under en ferie nær Vejle eller Billund
 • Økolariet (11.9 km)

  Find en bilferie i Danmark der passer til jeres sommerferie, efterårsferie eller vinterferie. Risskov Bilferie har et godt udvalg af muligheder og børnevenlige hoteller. Hvis turen går til Vejle, så besøg Økolariet, som er et enestående videns- og oplevelsescenter med spændende interaktive udstillinger om natur, miljø og teknologi. Der er gratis entré og I kan komme ind og få oplevelser, viden og inspiration. Det er helt igennem en verden af indtryk og oplevelser. Her formidles lokale og globale emner om naturens tilstand, vandets kredsløb, affald og genbrug, energi og ressourcer, bolig og forbrug, plan og dialog, teknologi og innovation, arkitektur og bylaboratorium. Find den rette bilferie eller miniferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien.

  Økolariet
  Økolariet er en oplevelse for både voksne og børn.
 • Vejle Musikteater (12.2 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange spændende byer, som venter på jeres besøg. Vejle er en af mange gode muligheder og I kan finde børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Hvis turen går til Vejle, så glem ikke at besøg Vejle Musikteater som ligger i centrum af Vejle. Her sker der rigtig mange spændende ting. Teatret byder både på eventyr, historiefortælling, musicals, koncerter, foredrag og anden underholdning. Her kommer I tæt på de store oplevelser og derfor kan det betale sig at kigge nærmere på teatrets program, hvis I holder af denne typer oplevelser. Musikteatret har en fantastisk beliggenhed med kun et stenkast til banegården, strøget og det har byparken som nabo. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og tag familien med på oplevelse i Vejle Musikteater. Planlæg en kør-selv sommerferie og kom afsted på opdagelse i Jyllland.

  Vejle Musikteater
  Besøg det hyggelige Vejle Musikteater som byder på en masse oplevelser.
 • Givskud Zoo (14.9 km)

  Midt i Jylland finder I Givskud Zoo. Tag på safari med hele familien i egen bil eller på safaribussen og oplev de spændende dyr på nærmeste hold - præcis som hvis du var på den afrikanske savanne. Husk at holde vinduerne lukkede, når løverne kredser rundt om bilen og når zebraerne og girafferne kommer forbi. I finder også sjove havdyr, som f.eks. søløver og gå heller ikke glip af Danmarks største dinosaurudstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen forsvinder nemt, når I befinder jer i Givskud Zoo.

  Givskud Zoo
  Tag safaribussen ud på savannen og få dyrene helt tæt på
 • Egtvedpigens Grav (16.9 km)

  Bestil et billigt weekendophold eller miniferie hos Risskov Bilferie og besøg Egtved, vest for Vejle, hvor Egtvedpigen blev fundet i 1921 i en yderst velbevaret grav fra bronzealderen. I dag ses den rekonstruerede gravhøj, og der er bygget et lille museum på stedet, som beskriver det sjældne fund. I det lille museum er der udstillet et kopi af Egtvedpigens klædedragt med smykker og bæltespænde. Tag på billig bilferie i Danmark og besøg dette interessante sted. 

  Egtvedpigens Grav
  Besøg Egtvedpigens Grav og bliv klogere på vores forfædre.
 • Legoland (19.4 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Billund hvor den helt store oplevelse ligger og venter. Find børnevenlige hoteller og kom afsted på en billig ferie til Legoland, der som altid har masser at byde på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er der udfordringer, som skal klares og overvindes. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag derefter turen over Coles Klatrevæg, og det ultimative ´Lego Ninjago The Ride´ skal de fire elementer, ild, lyn, jord og is mestres for at overvinde ´The Great Devourer´. Der er også muligheder for billige weekendophold for hele familien, så start med at planlægge den næste kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gemmer på en masse overraskelser og sjove attraktioner.
 • Give-Egnens Museum (19.3 km)

  På Give-Egnens Museum kan I komme helt tæt på Danmarkshistorien. Museets permanente udstillinger består af ”Hedebondens gård”, ”Handel og håndværk”, ”Den gamle skolestue, ”Tekstil og husflid” og ”Niels Kjeldsen salen”. I kan også gå en tur på marken, i læge- og krydderurtehaven, køkkenhaven og æblelunden. I skoven er der skovlegeplads med bålsted. Der afvikles 2-3 særudstillinger om året med forskellige temaer. Fra slut november til hellig trekonger kan I også opleve museets juleudstilling.

  Give-Egnens Museum
  Oplev spændende Danmarkshistorie på Give-Egnens Museum
Vis flere

Kort

Hotel Bredehus
Kirkegade 25 7182 Bredsten