Miniferie med wellness på Hotel Burg-Klause på Femern

Dansk | DKK

Hotel Burg-Klause

Nyd et ophold med ø-idyl, lækker mad og wellness på Femern

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Moderne familiedrevet hotel
 • Stort og flot wellnessområde
 • Elegante rammer tæt på stranden
481,-
3~4 dage fra
1.019,-

Ophold med halvpension

Wellness på Femern

3 dage
Fra 1.019,- / spar op til 301,-
SPAR
4 dage
Fra 1.499,- / spar op til 481,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse alpin

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til sauna (gratis lån af badekåbe)
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Lad jer omgive af strandliv, natur og historie med et skønt ophold på Femern. Det familieejede Hotel Burg-Klause giver jer alletiders udgangspunkt for oplevelser på den smukke tyske ø, med kort afstand til både strand og by. Nyd ferielivet med udsøgt mad og lækker wellness på et moderne hotel med hyggelig stemning og elegante omgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotel Burg-Klause er et moderne familiedrevet 3-stjernet Superior hotel beliggende tæt på den historiske markedsplads i Femerns største by, Burg auf Fehmarn. Hotellet ligger bare 2 km. fra stranden og på en god dag kan man faktisk høre havets rolige brusen derfra.

Under opholdet kan I slappe af i det store flotte wellnessområde, som tilbyder tre saunaer og et hyggeligt relaxområde. Derudover er der mulighed for at bestille massagebehandlinger.

Hotellet har en moderne og elegant indretning, som indbyder til hygge og afslapning med stor fokus på komfort og den personlige service. Slap af i den nydelige vinterhave eller nyd en kop kaffe eller et glas vin på den smukke haveterrasse.

Den korte afstand til stranden og de historiske omgivelser i byen giver jer et skønt ophold med mange forskellige muligheder og oplevelser.

I får en herlig start på dagen med hotellets velbalancerede og varierede morgenbuffet som både omfatter varme og kolde retter samt et godt udvalg af kaffe, te og juice.

Den flotte restaurant er placeret i hotellets hjerte og tilbyder moderne regionale og nationale sæsonbetonede retter i særdeles hyggelige og charmerende omgivelser.

Der tilbydes gratis parkering direkte ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Burg-Klause har 39 flotte værelser med god plads og et højt komfortniveau. De nydelige Classic dobbeltværelser er karakteriseret ved deres traditionelle charme og hyggelige atmosfære. Bemærk venligst at der ikke er adgang til disse værelser med elevator.

Alle hotellets værelser har eget bad og toilet, hårtørrer, forskellige toiletartikler såsom sæbe og shampoo, et hyggeligt siddeområde, et skrivebord og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse Alpin

1 / 2
Alpin-enkeltværelse er 22 m2 og har eget badeværelse med bruser, hårtørrer, håndklæder og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, opholdsområde, fladskærms-tv, telefon, pengeskab og WiFi. Alle værelser er røgfrie.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Komfort-dobbeltværelse er 27 m2 stort og har eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, håndklæder og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, siddehjørne, fladskærms-tv, telefon, pengeskab og WiFi. Alle værelser er røgfrie.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse SUN

1 / 3
Sun-dobbeltværelse med balkon eller terrasse er 26 m2 og har eget badeværelse med bruser, hårtørrer, håndklæder og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, siddehjørne, sofa, fladskærms-tv, telefon, pengeskab og WiFi. Alle værelser er ikke-ryger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse GARDEN

1 / 4
Have-dobbeltværelse med direkte udsigt til haven er 27 m2 og har eget badeværelse med bruser, hårtørrer, håndklæder og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, opholdsområde, sofa, fladskærms-tv, telefon, pengeskab og WiFi. Alle værelser er røgfrie.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

dobbeltværelse Alpin

1 / 2
Alpin-dobbeltværelse med direkte udsigt over byen er 22 m2 og inkluderer eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, håndklæder og gratis toiletartikler. Der er også skrivebord, opholdsområde, sovesofa, fladskærms-tv, telefon, pengeskab og WiFi. Alle værelser er røgfrie.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

9 km fra
Puttgarden, Tyskland
170 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
230 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Flügger fyrtårnet (16.9km)

Spredt udover den tyske ø, Femern, ligger fem fyrtårn midt i den smukke natur. Ud af disse fem, er Flügger-fyrtårnet (Leuchtturm Flügge auf Fehmarn) det eneste, som er åbent for besøgende. Tårnet ligger omkranset af naturreservatet Krummsteert på øens sydvestlige spids og strækker sig 37 meter op over landskabet. Udsigten herfra er intet mindre end formidabel og uden tvivl værd de 162 trin til toppen.

Burg auf Fehmarn (0.5km)

Tag på bilferie i Tyskland og besøg Femern og Burg auf Fehmarn som er Femerns største by og huser ca. 6.000 indbyggere, hvilket svarer til, godt og vel, halvdelen af Femerns samlede befolkning.

I Burg auf Fehmarn ligger både videnskabscentret, Galileo Wissenwelt og akvariet, Meereszentrum Fehmarn. Begge disse seværdigheder har underholdning for hele familien. Tag derfor på en billig kør-selv ferie sydpå og find den hos Risskov Bilferie.

Meereszentrum Fehmarn (1.9km)

Der venter spændende oplevelser i det 3.000 m² store akvarium beliggende på Femern. Her finder I mere end 4 millioner liter havvand med tropiske koralfisk, hajer, rokker og meget andet. Gå en tur gennem undervandstunnellen med både rokker og hajer svømmende lige henover hovedet på Jer! 

U-Boot Museum Fehmarn (2.1km)

Oplev den legendariske og ganske unikke U-11 ubåd ved U-Boot Museum Fehmarn. Her har I en enestående mulighed for, at komme ind og se ubåden indefra og få et indblik i livet som besætningsmedlem, da ubåden var i funktion under Den Kolde Krig. Museet tilbyder udover U-11 også en spændende udstilling om Den Kolde Krig og efterkrigstiden.

Femern (6.2km)

Find børnevenlige hoteller til kør-selv ferien hos Risskov Bilferie og besøg Femern på en badeferie sydpå til Tyskland. Femern er 185 km² stor og er indbegrebet af en tysk ferieø. Med et ophold her får I 78 km. kyst, smukke klinter, masser af fantastiske naturstrande og idylliske marker og søer. Mulighederne er utallige, men strækker sig bl.a. over badning, surfing, ridning, dykning, lystfiskeri, golf og minigolf.

Især i sommermånederne er det fantastisk at se, hvordan store dele af øen forvandler sig til en gul eksplosion af rapsmarker, som man kan gå rundt imellem, mens man nyder den friske havluft.

Find Jeres yndlingstrand på Femerns hele 78 km. lange kyst. Mange steder bliver vandet kun ganske langsomt, gradvist dybere og er dermed et rent badeparadis for de små. Planlæg sommerferien, efterårsferien eller vinterferien med Risskov Bilferie og find billige hoteller til hele familien til turen.

Wallnau (15km)

På Femerns vestkyst, ca. 20 km. fra hotellet ligger et knap 300 hektar stort beskyttet naturområde, Wallnau også kendt som ”Wallnau Waterbird Reserve”. Reservatet blev etableret i 1977 og er et fristed for mere end 270 fuglearter, som bruger området som hvile- og rasteplads. Omkring 100 arter yngler i Wallnau, og det er muligt at se sjældne fugle som f.eks. den gråstrubede lappedykker og verdens mindste terne, dværgternen. Udover at være et paradis for fugleinteresserede, er området også ideelt for naturelskere og de der aldrig siger nej til en dejlig vandretur. I månederne mellem Marts og Oktober er informationscenteret i Wallnau åbent, og tilbyder bl.a. guidede ture i området.

Heiligenhafen (20.2km)

Et andet beskyttet naturområde finder I få kilometer inde på det tyske fastland, i Heiligenhafen, som er en dejlig destination for en kør-selv ferie for de naturinteresserede. Her ligger nemlig Graswarder, som en del af den landtunge der udgør byens nordlige ende. Her er der også mulighed for at nyde det rige fugleliv og vandre i den kystnære natur. I den vestlige ende af Heiligenhafens landtunge på Steinwarder Promenaden kan I nyde synet af de smukke klinter og tage en kold forfriskning på en café.

Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland) (34.3km)

I et område på mere end 6.000 m² kan opdagere i alle aldre opleve et uforglemmeligt jungle eventyr. Her er slanger, firben, skildpadder og mange flere eksotiske dyr. Den nyeste attraktion er Europas største ballon! Dyk ind i "oceanet" med 300.000 farvede bolde. Eventyrlandet byder på utallige attraktioner som labyrinter, guldbegravelser i El Dorado, en interaktiv piratbiograf og også et reptory for klatring.

Subtropische Badeparadies (Eventyrsbad) (34.5km)

Velkommen til Subtropische Badeparadies, her er en 214 meter hældning og Tysklands største springvandspark! Dette vandland har alt til boblebadet, lige fra børnebassiner til flere dias og endda et wellnessområde for dem, der foretrækker at slappe af. Vandparken ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden af Abenteuer Dschungelland.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Alter Speicher Wismar

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Centralt i Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Happy hour hver dag kl. 16-18
 • Besøg i Hansesektkellerei, 1 glas sekt
 • Gratis lån af tablet m. internet

231,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Populær pakke med fondue el. raclette

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Mini dobbeltværelse

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansestad

Østersøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Voucher til 1 gl. rød el. hvidvin
 • Adgang til pool og sauna

496,-
Kun
749,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Dieksee

Inkl. 3-retters menu

Holsteinische Schweiz

Velvære i Nordtyskland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
 • 1 fl. vand+frugt på vær. (til deling)

346,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Se Kiel og Lübeck

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse (landside)
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 180kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 360kr per nat