Kør-selv ferie til Hotel Bursztynowy Palac

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Bursztynowy Palac

Bo i helt unikke omgivelser på elegant og luksuriøst hotel

Herlig wellnessafdeling med sauna og jacuzzi
Stor legeplads til ungerne med trampolin og rutsjebane
Omgivet af en park med skulpturer og springvand
 • 675 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 625 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 420 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt ophold med fokus på afslapning og samvær i skønne omgivelser. 

Hotellet tilbyder

Omgivet af en enestående park med smukke blomster, buske, skulpturer og springvand ligger dette 4-stjernede luksus hotel. De smukke omgivelser og hotellets unikke arkitektur står i perfekt harmoni. Midt i parken ligger en stor sø, hvor vildænder og majestætiske svaner ynder at holde til. Hotellet er elegant indrettet med antikke møbler og her vil I opleve en ganske særlig atmosfære. I kan også nyde tilværelsen i hotellets wellness afdeling. Her har I adgang til sauna og jacuzzi. Desuden kan I bestille massage direkte ved hotellet.  

Restauranten er overdådigt indrettet og her kan I rigtig suge indtryk til jer alt imens I venter på, at den gode mad bliver serveret. I hotellets lounge kan I sætte jer godt til rette i de bløde møbler og nyde en drink i rolige omgivelser. Tæt ved loungen er der indrettet et billardrum.  

Hotellet er et eventyrslot for børn. I legerummet er masser af interessant legetøj, som kan tiltrække børnenes opmærksomhed i lang tid. For de større børn er der også computerspil. I haven er der en legeplads med gynger, trampolin og rutsjebane. Hotellet råder også over to tennisbaner og adskillige petanque baner, som er til rådighed for hotellets gæster. I kan leje kugler, bolde og ketsjere i receptionen.

Værelser

Ikke to værelser er identiske på dette unikke hotel. Værelserne er elegant indrettet og nogle har udsigt over den storslåede park imens andre har udsigt til de omkringliggende skove. Her vil I med garanti få en god nats søvn. Har I børn med på ferien, er det muligt at få sammenhængende værelser.

Værd at se

 • AquaPark Koszalin (13.0 km)

  Tag på sommerferie i Polen og find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Besøg Aquapark Koszalin, som er et af Polens største vandlande! Her får alle i familien en sjov dag! Vandrutsjebaner, bølgepool, vandfald, flodpool og meget mere! Til dem der vil forkæles er der saunaer, saltlage bad, boblebad, dampbade, mudderbade og meget mere. Tag hele familien med på ferie til Polen og lad Jer forkæle og underholde! Bestil hotellet hos Risskov Bilferie!

  AquaPark Koszalin
  AquaPark Koszalin i Polen er en sjov oplevelse for hele familien med masser af vandrutsjebaner.
 • Park Lesnikow (28.5 km)

  Skøn park der er god til gåture og cykelture. I parken er der åer, små damme og generelt en hyggelig atmosfære. Der er desuden en bålplads.

  Park Lesnikow
  Nyd hyggelige stunder under ferien i Polen
 • Gaski Fyrtårn (32.5 km)

  I byen Gaski, som ligger ved kysten af det Baltiske Hav finder I et imponerende bygningsværk. Fyrtårnet i Gaski er fra det 19. århundrede og er 51 meter højt. Det fungerer stadig den dag i dag, og er i dag også et yndet udflugtssted grundet den fremragende udsigt der er fra toppen af fyrtårnet.

  Gaski Fyrtårn
  Det 51 meter høje Gaski Fyr
 • Darlowo Slot (48.0 km)

  Slottet er fra det 14. århundrede, og er det eneste gotiske slot på den baltiske kyst i Polen. Slottet er siden sin opførelse blevet moderniseret flere gange. Fra slottets tårn kan I opleve en skøn udsigt udover Darlowo by, og landskabet. I dag er slottet et museum, hvor I kan opleve skulpturer, våben, billeder, gamle kort og meget mere fra slottets lange historie.

  Darlowo Slot
  Besøg det smukke Darlowo Slot fra det 14. århundrede på den baltiske kyst i Polen.
 • Kołobrzeg (49.0 km)

  Find en billig ferie til Polen og med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. I Kołobrzeg er der lagt op til badeferie og skønne strande. Det er en hyggelig havneby, hvor I sagtens kan gå en tur og nyde livet i den flotte by. Byen er rig på historie, da den har eksisteret siden det 10. århundrede. Hertil har der været mange historiske begivenheder i byen, såsom 30-årskrigen og Anden Verdenskrig. Der er en del bygninger og monumenter i byen - katedralen og rådhuset skal ses. Om sommeren forvandles byen til et paradis med de lange sandstrande, og folk valfarter dertil. Find et billigt hotelophold til hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på en kør-selv ferie til Polen.

  Kołobrzeg
  Tag på badeferie i Kołobrzeg, Polen.
 • Wielin Kirke (50.3 km)

  I kan besøge den lille skovkirke, som faktisk er på UNESCOs Verdensarvsliste. Kirken ligger i Wielin og er en bindingsværkskirke i barokstil.

  Wielin Kirke
  Den lille bindingsværkskirke Wielin Kirke bygget i barokstil ligger inde i en skov
 • Henkenhagen (Ustronie Morskie) (36.0 km)

  Ustronie Morskie er en by i det nordvestlige Polen, ca. 14 km fra Kołobrzeg. Dette er sædet for kommunalbestyrelsen, men der er også et spa og en 10 km lang sandstrand. Langs de naturskønne klipper finder I en strandpromenade, som er perfekt til lange slentreture. Landsbyens centrum med mange restauranter og butikker inviterer til shopping og gåture. Gennem Hankehagen går der også en international vandresti og byen er et ideelt rejsemål for en billig familieferie eller et weekendophold med afslapning og friske oplevelser.

  Henkenhagen (Ustronie Morskie)
  Den 10 km. lange sandstrand
Vis flere

Kort

Hotel Bursztynowy Palac
Strzekecino 1 76-024 Swieszyno

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i forældres seng 100% rabat