tag på kør-selv ferie til Hotel City Inn

Dansk | DKK

Hotel City Inn

4-stjernet hotel med rigtig god beliggenhed i centrum af Budapest

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Beliggende i hjertet af Budapest
 • Rigtig god kvalitet til prisen
 • Tæt på alle byens seværdigheder
2.396,-
3~7 dage fra
499,-

Bo i gåafstand fra seværdighederne

Centralt i Budapest

3 dage
Fra 499,- / spar op til 811,-
SPAR
4 dage
Fra 729,- / spar op til 1.207,-
SPAR
5 dage
Fra 969,- / spar op til 1.604,-
SPAR
6 dage
Fra 1.199,- / spar op til 2.000,-
SPAR
7 dage
Fra 1.439,- / spar op til 2.396,-
SPAR
* Pris pr. person i superior værelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
Risskov Pakken

Hotel City Inn er et moderne hotel med en central beliggenhed i Budapest ved Corvin Promenaden. Hotellets beliggenhed er et perfekt udgangspunkt for at opleve både den nye og den gamle bydel og de mange seværdigheder Budapest har at byde på.

Hotellet tilbyder

Hotellets reception er åben hele døgnet, og hotellets personale, der taler engelsk og tysk, hjælper gerne med bestilling af billetter, sightseeingtips, billeje og booking af massagetid. 

Hotellets bar, der byder på gode drinks og snacks, ligger ved siden af hotellets have, hvor I kan slappe af efter en spændende dag med sightseeing. Hotellet har en lille relax-afdeling der ligger på øverste etage og koster cirka 50 kr. per pers./time at benytte. Her finder I en finsk og en infrarød sauna og et solarium. Receptionen kan desuden booke massage for jer på værelset. Overfor ligger også et fitnesscenter med wellnessområde. Her koster det cirka 60 kr. per person at få adgang til deres swimmingpool og saunalandskab.

Der findes parkering på låst parkeringsplads mod gebyr. Hvis der er brug for det har hotellet et bagagerum til opbevaring af bagage. Kæledyr er ikke tilladt på hotellet. Der er internetadgang på hotellet.

Værelser

Hotellet råder over 66 værelser med varme farver, der sikrer et hyggeligt ophold. Alle værelser har eget bad/brus og toilet. Værelserne er udstyret med aircondition, pengeskab, skrivebord, minibar, LCD-tv, hårtørrer, vækkeur og radio.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med dobbeltseng. Værelse med aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, kaffe- og tefaciliteter, kedel, skrivebord, telefon og garderobe. Der er eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 2
De elegante Superior-værelser er mere rummelige og har større senge (100 * 210cm, 200 * 210cm). De er yderligere udstyret med et fladskærms-tv, gratis wifi, hårtørrer, pengeskab og minibar. Mulighed for en ekstra person i et gæsteseng / sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1150 km fra
Rostock, Tyskland
1300 km fra
Puttgarden, Tyskland
1325 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Skt. Stefans Basilika (3km)

Szent István Basilika ligger lige i hjertet af Budapest i det smukke Szent István tér. Basilikaen blev færdigbygget i 1905 efter at det havde taget 54 år at bygge den, hvilket blandt andet skyldes at kuplen kollapsede i 1868 og byggeriet måtte derfor starte forfra. Basilikaen er opkaldt efter Szent István, Sankt Stefan, der var den første konge i Ungarn. Sammen med Parlamentet er det de højeste bygninger i Budapest, hvilket skal symbolisere at det jordiske og åndelige skal stå lige stærkt, og det er derfor forsat ikke muligt at oprette bygninger der er højere end disse to af Budapests arkitektoniske pragtværker.

Tag turen op i klokketårnet og se det store ur der vejer hele 9 tons og nyd den smukke udsigt over byen.

Kongepaladset (5.3km)

Tag på et biligt weekendhold for hele familien til Budapest og oplev Ungarns smukke hovedstad som har meget at byde på. Besøg Kongeslottet, eller Budavari Palota, som også er et nationalsymbol i Ungarn der i dag benyttes af Præsidenten og som også er på UNESCOs Verdensarvsliste. Byggeriet startede i det 12. århundrede og de historiske stilarter har derfor også sat deres præg på den prægtige bygning.

Slottet huser to museer samt Nationalbiblioteket. Besøg også den spændende labyrint på slottet, som ligger i en hule som igen er en del af en meget større grotte. Her afholdes der også udstillinger, så træd endlige nærmere ind i mørket og oplev hulens mysterium på en regnfuld og våd dag. Find en billig familieferie og billige hotelophold hos Risskov Bilferie og kom afsted til Ungarn i helt eget tempo.

Parlamentet i Budapest (4.3km)

Det fantastiske Parlament i Budapest er nærmest ikke til at slippe uden om, og det er nok en af de mest kendte bygninger i Ungarn. Det tog nitten år at bygge det og byggeriet blev påbegyndt i 1885. Der var i gennemsnit 1.000 bygningsarbejder der arbejdede på projektet i døgndrift, og i dag står det prægtigt med sine 18.000 kvadratmeter plads, 268 meter i længde og 96 meter højt.

Landets Kronjuveler gemmes i det berømte Cupola-værelse, flankeret af statuer af de ungarske konger. Alle værelserne i parlamentet er udsmykket i guld og dekoreret med røde fløjlstæpper.

Få fat i en officiel Budapest-guide, der kan vise de vigtigste seværdigheder frem.

Synagogen i Dohany Utca (2.4km)

Synagogen i Dohany Utca er den næststørste synagoge i verden. Bygget i det 18. århundrede og giver en idé om de kulturelle rettigheder som rige jøder havde dengang. De dobbelte kuple er dekoreret med kramiske flier og indvendigt er der mere end 3.000 pladser i synagogen, og lidt underligt er der også både et orgel og en prædikestol, hvilket man normalt forbinder med den kristne tro. I den forstand er synagogen ret speciel, også da dele af bygningen vender mod øst.

Synagogen var under 2. Verdenskrig del af den jødiske ghetto i Budapest og der var omkring 70.000 mennesker der levede i ghettoen i og omkring synagogen. Der er også en kirkegård samt et Holocaust mindesmærke som forestiller et grædende piletræ med navnene på dem der ikke overlevede denne frygtelige tid.

Kædebroen i Budapest (3.5km)

Tag på bilferie til Ungarn, og oplev den smukke hovedstad Budapest. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og så er det bare med at komme i gang med at udforske hovedstaden. Start med den berømte kædebro i Budapest er et af byens absolutte vartegn og helt store seværdigheder. Den blev bygget i 1849 på foranledning af grev István Széchenyig og blev den første permanente bro over floden Donau mellem de to byer Buda og Pest. Broen er også opkaldt efter greven og har haft stor indflydelse på udviklingen af byen, både økonomisk og kulturelt.

Broen blev stærkt beskadiget under 2. Verdenskrig men blev genopbygget og genåbnet i 1949.

Kædebroen er en af Budapests største seværdigheder og bestemt et besøg værd! Kør-selv til Budapest og få jer en familieferie fyldt med oplevelser. Find billige ferier hos Risskov Bilferie.

Vajdahunyad-slottet (4.9km)

Vajdahunyad-slottet ligger i byparken, Városliget, i Budapest. Det er opført mellem 1896 og 1908 og er bygget efter et projekt af arkitekten Ignác Alpár. Oprindeligt var slottet bygget af pap og træ til tusindårsudstillingen i 1896, men da det var så populært blev det efterfølgende opført i sten og mere holdbare byggematerialer. Slottet er en delvis kopi af Hunyadslottet i Transylvanien i Rumænien, men slottet er også bygget i mange andre forskellige arkitektoniske stilarter, både barok, romansk, gotisk, og renæssance.

Széchenyi-badet (5.4km)

Széchenyi-badet er et stort og meget flot badeanlæg som ligger i den store folkepark Varosliget, tæt på centrum af Budapest. Det prægtige termalbad er fra slutningen af det 19. århundrede og er også næsten lige blevet helt renoveret. Det er et af de største spa-komplekser i Europa og tilbyder flere rekreationsmuligheder samt aktiviteter for børn i alle aldre. Nyd de udendørs varmtvandsbassiner, hvor der også kan spilles skak og så er der selvfølgelig også både varme saunaer samt koldtvandsbassiner til at køle sig lidt ned efter saunaen. Det helbredende vand kommer fra 1.250 meters dybde og har en temperatur på omkring 75 grader, når det når op til overfladen. Der er 15 forskellige bassiner og flere forskellige kilder også med forskellige helbredende effekter. Der er også dampbad og så tilbydes der forskellige velvære-tjenester og behandlinger som mudder- eller kulsyreholdige bade, nakke- og rygmassagebrusere, og det vil næsten ingen ende tage. Tag hele familien med i dette pragfulde spa, og kom ud som nye mennesker.

Budapest Zoo & Botaniske Have (4.9km)

Find en billig sommerferie sydpå i Ungarn hos Risskov Bilferie og oplev det smukke land i egen bil. Budapest har meget at byde på og her er deres Zoologiske Have bestemt et besøg værd og en rigtig dejlig oplevelse for hele familien. Mød elefanterne, isbjørnene, løver, giraffer, edderkopper, krokodiller, frøer og aber. Børnene kan også komme tæt på de mere fredelige dyr og klappe dem. Der er forskellige dyrehuse til de specifikke dyr, husk at besøge flagermusene på anden sal, hvor de alle sammen hænger. Find billige miniferier eller et billigt hotelophold i Budapest hos Risskov Bilferie.

Helte Pladsen (4.4km)

Hold billig sommerferie i Ungarn og se Heroes Square eller Helte Pladsen, som er den mest berømte plads i Budapest, og tiltrækker mange turister hver dag. Her står Millennium Monument, bygget i 1896 for at fejre den ungarske stats 1000-årige historie. Pladsen er placeret for enden af Andrássy Avenue og I kan også finde Museum of Fine Arts og Kunsthalle her. City Park Budapest med Zoologisk Have ligger lige bag pladsen.

Julemarked i Budapest (3.9km)

Det bliver mere og mere populært at holde jul I Ungarns hovedstad Budapest, hvor julemarkederne åbner allerede fra midten af november måned. Det mest berømte af julemarkederne foregår på Vörösmarty-pladsen, der er placeret i hjertet af Budapest. Her går traditionelt håndværk hånd i hånd med masser af ungarske juleretter og selvfølgelig dejlig varm gløgg. 

Når du er blevet træt kan du sætte dig ned og få en bid på de mange bænke og borde som er placeret rundt omkring på pladsen, hvor du eksempelvis kan nyde den traditionelle skorstenskage med kanel eller de lækre ungarske honingkager, mens du bliver underholdt og fascineret af de mange lokale korkoncerter, folkloreforestillinger, bogoplæsninger eller juleshows for børn. 


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

497,-
Kun
1.869,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Cityhotel Stockerau

Natur og kultur i Østrig

Wien

Nord for Wien

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis lån af cykler (2 timer)

291,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Skøn by lige udenfor Wien

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 75% rabat

Hotel Goldenes Schiff

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Oplev Salzkammergut

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling

115,-
Kun
2.349,-

Vis kort

Unik luksusferie til fantastisk pris

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse med udsigt over byen
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 522kr per nat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 576kr per nat