Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Cristina

Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder

 • 1.350 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.325 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.175 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Udendørs swimmingpool
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af, ud over Gardasøen samt bjergene. 

Hotellet tilbyder

Hotel Cristina har gode faciliteter, som blandt andet består af 2 dejlige udendørs swimmingpools, egen restaurant, bar og internet, som kan benyttes gratis i hotellets fællesarealer (der stilles ingen garanti for dækningen). 

Hotellet har en dejlig bar ved poolen, hvor I har mulighed for, at nyde en skøn frokost og/eller drink, mens I samtidig har en fantastisk udsigt. 

I hotellets bar, vil der være aftenunderholdning mindst 3 gange om ugen. 

Omkring 15 minutters gang fra hotellet ligger Hotel Leonardo Da Vinci, hvor det er gratis for jer at benytte deres indendørs swimmingpool, sauna, spa, wellness og privat strand.

 Fra Hotel Cristina kører der en shuttle bus ned til Limone centrum, som koster ca. 1 euro per person per vej. 

Til hotellet er der tilknyttet en parkeringskælder, dette er gratis.

Værelser

Hotellets standardværelser er 20 m2 store og har en møbleret balkon eller terrrasse. Der kan ikke garanteres søudsigt fra standardværelserne, men alle værelser er hyggeligt indrettede og har plads til max. 3 personer. Værelserne har eget bad/toilet, føntørrer, TV, telefon og minibar (mod gebyr). 

Bemærk at hotellets enkeltværelser ikke har balkon.

Hotel Cristinas superiorværelser er 22 m2 store og har møbleret balkon eller terrasse med skrå søudsigt. Værelserne har eget bad/toilet, føntørrer, TV, telefon, aircondition (i sommerperioden), kaffe- og tefaciliteter og minibar mod gebyr.

Bemærk at

Drikkevarer: tag-selv mineralvand, rød- og hvidvin, cola og appelsinvand.

Opholdet inkluderer 20 % rabat på greenfee Golf Club Paradiso del Garda

Såfremt I bestiller 7 eller 10 overnatninger imellem 7. juli-29. august inkluderer opholdet desuden 1 billet til Funpark Gardaland.

Turistskat (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Limone Sul Garda (1.4 km)

  Tag på bilferie i Europa og oplev Italien på et weekendophold eller en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i det smukke Limone Sul Garda som er en hyggelig by på vestbredden af Gardasøen. Her bor ca. 1200 indbyggere og byen er præget af hyggelige gader med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan I nyde det gode vejr og tage en kølig svømmetur i Gardasøen. Find billige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie og nyd nogle dage ved Gardasøen med familien.

  Limone Sul Garda
  Limone Sul Garda er en romantisk lille by ved bredden af Gardasøen.
 • La Limonaia del Castel (1.7 km)

  Find en billig ferie til Brescia i Italien med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg citronmuseet, Limonaia del Castel. Det lyder umiddelbart ikke interessant med et citronmuseum, men det er et par spændende timer, I kan få til at gå der. Som navnet på byen også antyder, så har citron-frugten spillet en stor rolle for byen, Limone Sul Garda. Den kan I lære på dette lille og hyggelige museum i den nordlige del af byen Limone Sul Garda. Find og tilrettelæg den perfekte familieferie med billige hoteller hos Risskov Bilferie.

  La Limonaia del Castel
  Besøg den smukke La Limonaia del Castel.
 • Riva del Garda (12.9 km)

  Riva del Garda er en hyggelig lille by, som blandt andet byder på butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde servering i det gode vejr. Og så ligger den som navnet antyder ned til den smukke Gardasø.

  Riva del Garda
  Riva del Garda har en masse at byde på
 • Cascata del Varone (14.5 km)

  Det unikke og fascinerende vandfald Cascata del Varone ligger 3 km. nord for byen Riva. Igennem mere end 20.000 år har vand fra Tennosøen gravet en knap 70 m. dyb klippekløft ind i selve bjerget, hvor vandet falder fra 98 meters højde. Et usædvanligt og spændende besøg, hvor I af stier, trapper og broer oplever både bjerget og vandfaldet inde- og udefra. På grund af kløftens helt specielle mikroklima har det været muligt at indrette en lille botanisk have, som I kommer igennem i forbindelse med besøget.

  Cascata del Varone
  Nyd spektakulær natur ved Cascata del Varone vandfaldet.
 • Torbole sul Garda (18.2 km)

  Den hyggelige, lille by Torbole ligger på den nordlige side af Gardasøen ca. 3 km øst for Riva del Garda, op ad bjerget Monte Baldos skråninger og som et naturligt fiskerleje, der læner sig op ad Sacra-flodens delta. Egnens milde klima har i dag gjort Torbole, med ca. 3.000 indbyggere, til et populært turistmål, især for glade surfingentusiaster og sejlere, der nyder de gode vinde på Gardasøen. Byen har et godt udvalg af butikker blandet med barer, restauranter og en del diskoteker. Den hyggelige havn og ´La Vecchia Dogana´, som er den byens gamle toldbygning, er eftertragtede steder at nyde solens sidste stråler.

  Torbole sul Garda
  Egnens milde klima har i dag gjort Torbole, med ca. 3.000 indbyggere, til et populært turistmål.
 • Arco Slottet (19.8 km)

  Det vides ikke med helt nøjagtighed hvornår dette prægtige slot, Castello di Arco, blev bygget. Men efter forlydender skulle det have været omkring år 1000 e.Kr. Det spændende slot bærer på en utrolig historie om kampe, belejringer, store slag og det har ofte spillet en rolle i kampens centrum. En rigtig familietur med gode muligheder for at udforske og komme helt tæt på et af områdets absolutte brændpunkter op gennem historien. Samtidig er det også en god mulighed for at opleve den charmerende middelalderby Arco, så bestil en billig bilferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kør selv direkte til disse fascinerende oplevelser!

  Arco Slottet
  Det imponerende Arco Slot
 • Gardola (21.3 km)

  Landsbyen Gardola har ca. 600 indbyggere og her er alt, hvad man kan forvente sig af en lille landsby: bager, slagter, to små supermarkeder, apotek, posthus, kirke og rådhus samt et pizzaria og en restaurant. Hver tirsdag kan I besøge det ugentlige marked på Piazzale delle Ginestre.

  Gardola
  Gardola er en hyggelig landsby på bakkeskråningen over Gardasøen
Vis flere

Kort

Hotel Cristina
Via Tamas 20 25010 Limone sul Garda

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 20% rabat