Bilferie i Danmark til Hotel Crone

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Crone

Tag på miniferie i populære Grenå og bo kun 500 meter fra stranden.

God beliggenhed ved havnen i Grenå
Hyggeligt hotel tæt på strand og by
Oplevelser på Djursland
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Hotel Crone har en dejlig beliggenhed ved havnen i Grenå og tæt på byens centrum. Bliv fristet i de små butikker i gågaden og spis en god frokost på restaurant i byen. Der er gode til og frakørsels muligheder ved hotellet, så I let kan komme rundt til Østjyllands mange spændende seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Hotel Crone tilbyder restaurant, hvor der serveres både morgenbuffet, frokost og aftensmad. Her serveres dansk mad tilberedt af årstidens råvarer. Restauranten er indrettet i lyse farver, som skaber en venlig og afslappet atmosfære. På hotellet er der et legerum til børnene, hvor de kan boltre sig. Der er adgang til gratis internet og mulighed for gratis at parkere bilen foran hotellet.

Værelser

Hotellet har i alt 13 værelser, 7 enkeltværelser og 6 dobbeltværelser, som er udstyret med tv og håndvask. Der er fælles bad og toilet på gangen.

Bemærk at

Alle værelser har adgang til fælles bad/toilet på gangen.

Kaffe og kage serveres på ankomstdagen i tidsrummet 15:00-16:30.

Ved ankomst senere end kl. 20.00 skal hotellet have besked herom på forhånd.

Vis flere

Værd at se

 • Kattegatcentret (0.8 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder som ligger og gemmer sig både på Sjælland og i Jylland. Kør selv til Jylland og oplev Grenå enten på en billig sommerferie eller vinterferie. Kør-selv til Kattegatcentret og nyd en dag fyldt med spændende oplevelser. Centret er et stort dansk akvarium med mere end 250 arter af havdyr – heriblandt sæler, fisk og hajer, der lever i Kattegat, samt mange tropiske fiske- og hajarter. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kør-selv afsted på ferie i egen bil i Danmark og nyd en tur til Grenå i eget tempo. 

  Kattegatcentret
  Besøg Kattegatcentret i Grenå på en familieferie.
 • Glasmuseet Ebeltoft (33.2 km)

  Glasmuseet Ebeltoft er Danmarks førende museum for moderne glaskunst. I haven har museet et arbejdende glasværksted - her kan I komme helt tæt på det gamle håndværk, når dygtige glasmagere blæser og former den varme glasmasse til smukke vaser, glas osv.

  Glasmuseet Ebeltoft
  Kom helt tæt på når de imponerende dygtige glaskunstnere arbejder
 • Ree Park Safari (24.4 km)

  Tag familien med ind i dyrenes verden. I Djurslands store safaripark møder du dyr fra 5 kontinenter i enestående og naturskønne omgivelser.

  Ree Park Safari
  Tag familien med ind i dyrenes verden.
 • Mols Bjerge (32.0 km)

  Nationalpark Mols Bjerge er kendt for det særprægede istidslandskab, hvor mennesket har levet i årtusinder. På med vandreskoene og afsted på opdagelse i den smukke natur. Nationalparken dækker over både land og vand og her kan I opleve et dramatisk bakkeområde, som stammer fra den seneste istid. Mols Bjerge er et vidunderligt naturområde med oplevelser for både store og små. En frisk vandre- eller cykeltur er oplagt.

  Mols Bjerge
  Mols Bjerge i Danmark
 • Skandinavisk dyrepark (23.4 km)

  Tag på udflugt i Skandinavisk dyrepark og få en oplevelse med dyr. Mød ørne, bjørne, ulve og andre vilde dyr helt tæt på.

  Skandinavisk dyrepark
  Mød de fantastiske isbjørne med en tur i Skandinavisk Dyrepark, når I er på ferie i Østjylland
 • Djurs Sommerland (25.2 km)

  Har I børnene eller børnebørnene med på Djursland, så er det oplagt at tage en tur i Skandinaviens største sommerland, Djurs Sommerland. Det store område byder på sjove forlystelser til både store og små, skønne grønne arealer, hvor I kan nyde frokosten samt et stort vandland, som uden tvivl vil bringe glæde hos de mindste. Når entréen er betalt er det gratis at prøve alle forlystelser.

  Djurs Sommerland
  Djurs Sommerland for børn og barnlige sjæle.
 • Kalø Slotsruin (36.6 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie ved Kalø. Her er der også lagt op til en aktiv ferie, med masser af natur. Nyd den godt 1/2 km gåtur ud til Kalø Slotsruin, som er ligger i Kalø Vig, Midtjylland.

  Kalø Slotsruin
  Besøg den historiske Kalø Slotsruin i Midtjylland.
 • Ebeltoft (33.3 km)

  Tag på billig bilferie i Danmark og besøg den hyggelige købstad Ebeltoft, som har en vidunderlig beliggenhed ved vandet. I den smukke gamle bydel finder I utallige fine bindingsværkshuse, som stadig står, som da de blev bygget. Ebeltoft er i dag kendt for de krogede gader med toppede brosten, de gamle huse og de mange charmerende gågader med et udvalg af specialbutikker, restauranter og caféer samt en hyggelig og gæstfri atmosfære. Ebeltofts vartegn er uden sammenligning verdens største træskib, Fregatten Jylland. Skibet er et helt unikt stykke Danmarkshistorie. Her kan I opleve levende dansk marinehistorie og samtidig nyde en autentisk frokost. I museumshallen ved skibet er der løbende forskellige, spændende udstillinger omkring søfartshistorie. Museum Ebeltoft er en del af Museum Østjylland, der er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består af flere forskellige bygninger og I kan f.eks. kigge indenfor i Det gamle Rådhus, hvor I kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøge fangehullet i kælderen. Besøg også den charmerende Farvergård i hovedgaden, hvor egnens bønder i sin tid fik farvet deres garn og hjemmevævede klæder. Nyd en billig weekendferie eller miniferie fra Risskov Bilferie. 

  Ebeltoft
 • Fregatten Jylland (33.2 km)

  Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse til Nordjylland og alle de spændende seværdigheder der 'ligger' og venter. En af dem er Fregatten Jylland, som også er et helt unikt stykke Danmarkshistorie. Her kan I opleve levende dansk marinehistorie og samtidig nyde en autentisk frokost. I museumshallen ved skibet er der løbende forskellige, spændende udstillinger omkring søfartshistorie. Besøg fregatten med Risskov Bilferie på en familieferie i Ebeltoft.

  Fregatten Jylland
  Fregatten Jylland er en sand oplevelse, når den er på besøg i Ebeltoft.
 • Gammel Estrup (38.1 km)

  Besøg herregårdsmuseet Gl. Estrup, der ligger i skønne omgivelser i udkanten af Auning, og som er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Gl. Estrup stammer helt tilbage fra 1300-tallet og var gennem mere end 600 år ejet af én af Danmarks rigeste slægter i 1600- og 1700-tallet. I dag er herregården et spændende museum, som på enestående vis maler et billede af de danske herregårde og det liv, der blev levet blandt herskab og tjenestefolk i århundreder.

  Gammel Estrup
  Gl. Estrup er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde.
Vis flere

Kort

Hotel Crone
Havneplads 13 8500 Grenå

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse (fælles bad/toilet)
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat