Billig bilferie til Hotel Dania med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Dania

Hotel Dania på Silkeborg Torv har i over 150 år budt gæster velkommen

Bo smukt og elegant i hjertet af Silkeborg
Historisk hotel med stor charme
God mad og spændende oplevelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Elevator

Hotellet

I Silkeborgs centrum, nærmere betegnet midt på Torvet, ligger det klassiske Hotel Dania, der er en del af det historiske Silkeborg. Hotellet har ligget på samme sted siden 1848 og kan dermed tilbyde sine gæster et næsten historisk ophold fyldt med personlighed, varme og gode minder.

Hotellet tilbyder

Hotel Dania har spillet en vigtig rolle i Silkeborgs historie siden 1848, hvor hotellet blev grundlagt. Hotellets lange historie gemmer på mange gode historier og overnattende berømtheder. Her har H.C. Andersen slået sine folder og skuespilleren Johanne Louise Heiberg har således rost ”værelsernes komfort samt opvartning” i et af hendes mange breve.  

Hotel Dania er især kendt for restauranten, der har modtaget flere gastronomiske udmærkelser og som i øvrigt også er både medlem og Ridder af ”Chaine des Rotisseurs,” som er en verdensomspændende organisation for gastronomer.  

Morgenmaden serveres i Drewsens Salen, som er en del af selve hotellet og opkaldt efter stifteren af Papirfabrikken. Den store terrasse er også et hit, især når solen kigger frem. Her serveres der både mad og drikke, og en god frokost kan hurtig gå hen og blive til en lang eftermiddag i hyggeligt samvær med ligesindede livsnydere og friskskænket fadøl.

Værelser

Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet samt hårtørrer. Der er gratis trådløst internet på alle værelserne samt 32 eller 40 tommers Smart Tv med mulighed for opkobling af egen mediaenhed. Der er desuden også monteret en buksepresse til fri afbenyttelse, og i receptionen er der mulighed for at låne både strygejern og strygebræt, hvis det ikke allerede forefindes på værelset. Hotellet tilbyder også room-service samt rense- og vaskeservice, der er leveringsdygtige indenfor 24 timer.  

Det skal nævnes at hotellet er røgfrit, og derfor må der kun ryges udenfor.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Såfremt jeres ophold inkluderer kaffe og kage serveres dette på andendagen.

Vis flere

Værd at se

 • Hjejlen (0.4 km)

  Kom på en skøn sejltur på Silkeborg-søerne med Hjejlen; verdens ældste kulfyrede hjuldamper. Dette prægtige dampskib kunne i 2011 fejre sit 150-års jubilæum med deltagelse af Dronningen. Oplev den dejlige jyske natur fra en vinkel, I aldrig før har set, og bliv samtidig en del af Hjejlens fantastiske historie. Tag et stop ved Himmelbjerget og gå op og nyd den vidunderlige udsigt fra toppen. Miniferie, familieferie, sommerferie eller bare et billigt weekendophold - at holde ferie i Danmark behøver aldrig at være kedeligt!

  Hjejlen
  På miniferie i Silkeborg skal I sejle med Hjejlen; verdens ældste kulfyrede hjuldamper.
 • Museum Silkeborg (0.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark med hele familien og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg Silkeborg, som er en af de danske byer der har meget at byde på. En af berømthederne er Silkeborg Museum Silkeborg i Hovedgården – Silkeborgs ældste bygning. Her kan I bl.a. møde den verdensberømte Tollundmand, som blev fundet i en mose ved Bjældskovdal i 1950, og som menes at have levet omkring overgangen mellem bronze- og jernalderen. Se også den mindre kendte Elling Kvinde, fundet i samme mose 12 år tidligere, og som menes at have levet samtidig med Tollundmanden. Find den bedste bilferie hos Risskov Bilferie der passer til jeres ferie og kom afsted på opdagelse i Silkeborg.

  Museum Silkeborg
  Tollundmanden er én af mange danske 'berømtheder', dog nok mest pga. hans alder!
 • Museum Jorn (1.8 km)

  Find en bilferie i Danmark og besøg Silkeborg med Riskkov Bilferie. Besøg det spændende Jorn Museum i Silkeborg, som bl.a. byder på samlinger af malerier, tegninger, grafik og keramik skænket af den danske billedkunstner Asger Jorn i årene 1953-1973. Museet er beliggende i et lækkert parkområde ned til Remstrup Å og huser, udover Asger Jorn-samlingerne, også forskellige skiftende udstillinger. Der er mange muligheder for at finde børnevenlige hoteller i Silkeborg og omegn hos Risskov Bilferie og derfor også nemt at planlægge ferien.

  Museum Jorn
  Asger Jorn levede mellem 1953-1973 og meget af hans kunst er udstillet på Museum Jorn.
 • AQUA Akvarium & Dyrepark (2.6 km)

  Mød de fascinerende danske dyr, der lever i vilde og naturlige omgivelser i AQUA. Se odderen jage i søen og mød de frække vaskebjørne, der elsker at både slås og at lege. Der er også storke, hugome og så er der de små og søde vildsvineunger, der altid har travlt med at undersøge omgivelserne. Børnene vil med garanti nyde den store vandlegeplads, hvor der er dømt vandkamp i mange timer. Skyd de andre ned med vandkanonen og prøv de forskellige vandeksperimenter eller hvad med en tur igennem vandtårnet, hvis der er nerver til det vel at mærke! Der er også et stort indendørs akvarium med gedder og den rekordstore kæmpemalle, der kan sluge en hel and, hvis det skulle være. Eller hvad med et besøg på bunden af søen, uden at få våde fødder, en god oplevelse, der nemt kan sørge for at holde hele familien underholdt. Prøv også turen op til fjerde sal, hvor der er fyldt med padder og krybdyr samt forskellige insekter, og så er der Mørkeakvariet, men det har vi lovet at holde hemmeligt, det skal nemlig opleves. Slut en forrygende tur af i caféområdet, hvor der serveres økologiske retter i både voksen- og børnestørrelser. Tag hele familien med til AQUA Akvarium & Dyrepark - bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie i dag.

  AQUA Akvarium & Dyrepark
  Mød de mange fascinerende dyr i AQUA Akvarium & Dyrepark.
 • Labyrinthia (7.8 km)

  Tag på bilferie i Danmark og tag til Silkeborg på familieferie med Risskov Bilferie. Kør-selv til de mange oplevelser som venter og tag familien med på en sjov udflugt til Labyrinthia ved Silkeborg. Labyrinthia er en temapark med labyrinter og udfordringer til en sjov og anderledes oplevelse. Her kan I afprøve jeres stedsans og motoriske evner i hyggelige og uhøjtidelige rammer. Find en familieferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Silkeborg.

  Labyrinthia
  Prøv en anderledes oplevelse i Labyrinthia.
 • Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm (14.1 km)

  Den absolut bedste måde at opleve de flotte ørne, ekstremt hurtige falke og meget adrætte høge. De både underholdende og utraditionelle shows viser de utrolige flyve- og jagtinstinkter som disse rovfugle besidder. Prøv selv at holde en rovfugl eller ugle. De kan virke større på armen end når de flyver rundt i de højere luftlag og ligner gråspurve. Bagefter er der mulighed for at gå på opdagelse i ´Ugleskoven´ og møde verdens største ugler, som huserer i træerne. Prøv derefter at finde vej ud af skoven i det store virvar af stier, ikke altid helt let. Mød også de prægtige bisonokser. Tag turen med traktorprærievognen og hør den sælsomme og fantastiske historie om bisonens vandringer og hvordan den var livsnødvendig for indianernes overlevelse og slutteligt blev udslettet af den hvide mand. En spændende tur for både børn og voksne, der er interesserede i rovfugle og bisonokser midt i naturens egen friluftsscene.

  Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm
  Oplev de prægtige rovfugle ved Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm under Jeres ferie i nærheden af Silkeborg
 • Himmelbjerget (16.3 km)

  Tag på billig bilferie til Midtjylland og bestig Himmelbjerget og oplev den pragtfulde natur. Himmelbjerget er 147 meter højt og har siden 1800-tallet tiltrukket tusindvis af turister. Siden 1861 har det været muligt, at sejle dertil med Hjejlen, hvilket stadig er muligt i dag. Nyd den fantastiske udsigt fra ét af områdets mange udsigtspunkter.

  Himmelbjerget
  Tag en billig miniferie og bestig Himmelbjerget, som er 147 meter højt.
 • Houvig Fæstning (30.6 km)

  Tag på ferie i bil og kør til Houvig Fæstning, 3,8 km nord for Søndervig, som er et af de vigtigste tyske fæstningsanlæg i Danmark fra 2. verdenskrig. Det består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere. For de historie- og krigsinteresserede er en billig miniferie i Vestjylland ikke til at komme udenom.

  Houvig Fæstning
  Se Houvig Fæstning, som består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg fra 2. Verdenskrig.
Vis flere

Kort

Hotel Dania
Torvet 8600 Silkeborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat