Miniferie ved Elben på Hotel Dömitzer Hafen

Dansk | DKK

Hotel Dömitzer Hafen

Herlig ferie med strand, pool, skøn natur og panoramarestaurant

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Unik beliggenhed ved Elben-floden
 • Værelser i maritim stil
 • Sandstrand med pool og palmer
863,-
3~6 dage fra
819,-

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Maritimt hotel direkte ved Elben

3 dage
Fra 819,- / spar op til 264,-
SPAR
4 dage
Fra 1.199,- / spar op til 404,-
SPAR
5 dage
Fra 1.519,- / spar op til 644,-
SPAR
6 dage
Fra 1.819,- / spar op til 864,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kage
Risskov Pakken

Nyd en herlig kør-selv ferie i maritime og familievenlige omgivelser i fæstningsbyen, Dömitz. Her har I både sandstrand og udendørs pool, smukke naturomgivelser, panoramarestaurant og spændende udflugtsmuligheder lige ved hånden.

Hotellet tilbyder

Hotel Dömitzer Hafen ligger i den mecklenburg-vorpommernske fæstningsby, Dömitz, direkte ved Elben-floden, og lige midt i det smukke UNESCO Biosfærereservat ’Flusslandschaft Elbe’. Her er I omgivet af en skøn maritim atmosfære, som både præger omgivelserne og indretningen på hotellet og dets værelser.

Under opholdet kan I slappe af ved hotellets egen sandstrand med palmetræer, som ligger lige mellem Elben, havnen og havnerestauranten. Her finder I også en herlig udendørs pool med vandfald, som indbyder til herlige feriestunder for hele familien.

Hotellet giver jer alletiders udgangspunkt for aktiv ferie med vandre- og cykelture i de smukke omgivelser. Biosfærereservatet ’Flusslandschaft Elbe’ er et naturområde som strækker sig næsten helt oppe fra Hamburg og ned mod Dessau, og dermed er et af Tysklands største reservater. Det er også helt oplagt at tage på opdagelse i Dömitz, hvor I bl.a. kan besøge fæstningen.

Den unikke panoramarestaurant i 40 meters højde, tilbyder en fantastisk udsigt over havnen og flodsletterne, og her kan I både nyde morgenmaden og eftermiddagskaffen. Aftensmaden serveres på den hyggelige havnerestaurant, som tilbyder et godt udvalg af retter og drikkevarer fra bryggeriet ’Vielanker’.

Der kan parkeres ved hotellet mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser præges af et charmerende maritimt tema, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 5
Hyggeligt enkeltværelse indrettet i en maritim stil, med eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord, behagelig enkeltseng, telefon og TV. Alle værelser har en skøn udsigt over Elben og dens omgivelser, og de fleste har også balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 5
Hyggeligt og maritimt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord, bagageopbevaring, komfortabel dobbeltseng, telefon og TV. Alle værelser har en skøn udsigt over Elben og dens omgivelser, og de fleste har også balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

170 km fra
Rostock, Tyskland
220 km fra
Puttgarden, Tyskland
280 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Schwerin Brandmuseum (35.4km)

Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin, er Tysklands største brandmuseum. Her fortæller over 15.000 udstillingsgenstande historien om brandvæsenets udvikling op gennem tiderne. Området strækker sig over 4500 m² og har, blandt meget andet, hele 112 køretøjer på udstilling.

Neustadt-Glewe (42.7km)

Det mest spændende ved Neustad-Glewe er at udforske byen på egen hånd. Tag en tur rundt i den gamle bydel og nyd den indflydelse, som barokken har haft på byens udformning og ikke mindst på bygningerne. Start med slottet, der Alte Burg, som er en gammel borg, der stammer helt tilbage fra det 13. århundrede. Borgen er blevet restaureret ad flere omgange. Borgen har også sin egen restaurant, Burg, som er et eftertragtet spisested i byen med en skøn terrasse, som også er et oplagt hvilested – både til benene, men også til ganen, skulle tørsten have meldt sig.

Det mest spændende ved Neustad-Glewe er dog at udforske byen på egen hånd. Tag en tur rundt i den gamle bydel og nyd den indflydelse som barokken har haft på byens udformning og ikke mindst på bygningerne.

Barracuda Beach am See (43.1km)

Der er altid et godt rejsetilbud hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke tage på ferie i egen bil og få jer en ægte badeferie på Barracuda Beach, der byder på hvide sandstrande med palmer, vandrutsjebane samt både legeplads og en strandarena, hvor der kan spilles volleyball, basketball og fodbold om sommeren. Det perfekte sted at tilbringe en familiedag, hvis vejret er til det. Til de voksne er der også en Beach Bar med kølige drinks og bløde rytmer fra højtalerne, og i snackbaren serveres der bl.a. lokale pølser med den famøse Barracuda karrydressing for blot at nævne en enkelt af de mange forskellige snacks, der serveres i snackbaren. Tag på ferie i egen bil til Nordtyskland og oplev en verden med aktiviteter både til voksne og til børn. Det er også muligt at finde et billigt weekendophold for hele familien, med børnevenlige hoteller, hos Risskov Bilferie til området omkring den betagende by Schwerin ikke langt fra Barracuda Beach am See.

Lewitz (46.2km)

Tag på bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie. Find billige hoteller og kom afsted på en kør-selv ferie syd for grænsen. Er det friluftslivet der trækker, er der også masser af muligheder for at komme helt tæt på den skønne og velbevarede natur i det smukke naturreservat Lewitz. Spørg i hotelreceptionen og få et kort over reservatet, og så er det bare med at komme afsted. Der findes mange forskellige ruter rundt i reservatet, og hele familien er garanteret en god oplevelse i de smukke omgivelser, fordi turene kan tilpasses, så alle familiemedlemmerne kan være med, fra de yngste til de ældste, uden at blive trætte før tid. Find en familieferie til Lewitz i Mecklenburg-Vorpommern hos Risskov Bilferie og nyd enten en sommerferie eller vinterferie i Tyskland.

Suhlendorf (53km)

Suhlendorf ligger i et idyllisk, roligt og naturskønt område i det østlige Lüneburger Heide i nærheden af den smukke Naturpark Elbhöhen-Wendland. Det åbne og skovrige landskab indbyder til skønne cykelture og vandreture.

Suhlendorf kan tilbyde et meget interessant håndværksmuseum. I ti forskellige bygninger kan I se nærmere på og lære meget om de forskellige håndværk. I kan bl.a. besøge skomageren, radioteknikeren, smeden, frisøren, urmageren, maleren, bageren og mølleren. Museet bærer netop præg af, at det blev startet som et møllemuseum og siden hen har udviklet sig til at præsentere mange forskellige håndværk.

Ved museet finder I byens gamle mølle "Auguste", der er mere end 200 år gammel. Her blev korn tidligere malet til mel og den fine mølle bør I kigge nærmere på. Møllen hører til en af de ældste vindmølletyper i Europa.

Den lille hyggelige by har forskellige festligheder i løbet af året. Her kan bl.a. nævnes den årlige Schlachtefest, den internationale museumsdag, den tyske mølledag, sommerkoncerter, møllefesten samt håndværkerdagen. Her er der oplevelser for hele familien og de yngste kan også nyde godt af byens fine legeplads i nærheden af håndværkermuseet.

Bleckede (54.2km)

Lidt sydøst for Hamborg ligger Bleckede, som også egner sig vældig godt til en ferie i egen bil. Tag på en billig miniferie til Bleckede og både se og oplev  byens Elbschloss. Det nuværende slot ligger på resterne af en tidligere borg tilbage fra 1270, hvoraf det høje tårn stadig står. Der er en udsigtsplatform i toppen af tårnet, hvorfra I kan nyde en dejlig udsigt. På selve slottet finder I en fin udstilling, der fortæller om det spændende flodlandskab ved Elben. I Bleckede er det også værd at kigge nærmere på byens gamle barokkirke St. Jacobi-kirken samt de grønne områder, hvor I bl.a. kan finde interessante stenformationer i Findlingsgarten Breetze. Finde en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og oplev Nordtyskland fra sin bedste side.

Banzkow (62.8km)

Tag på juletur til Nordtyskland med Risskov Bilferie. Tag hele familien med på ferie og overrask dem med et besøg i Banzkow, som er en lille hyggelig landsby, som huser omkring 3000 indbyggere. Skønt byen er relativt lille har den hele tre kirker, alle fra 1800-tallet, og den er bestemt et besøg værd. Banzkow blev, i 2007, kåret som Mecklenburg-Vorpommerns smukkeste by. Læg også vejen forbi det charmerende hjemstavnsmuseum i Banzkow, og få et indblik i regionens spændende historie og udvikling gennem tiderne. Byen egner sig til både sommerferie besøg og vinterferie besøg, så nyd turen og det smukke julemarked. Tag på en kør-selv ferie til det smukke Nordtyskland med Risskov Bilferie.

Lüneburg (68.5km)

Tag på bilferie i Tyskland og kør-selv på opdagelse i Nordtyskland. Besøg Hamborg og find børnevenlige hoteller til turen, om det er sommerferie eller vinterferie, der sker nemlig altid noget i storbyen Hamborg. En behagelig afhopper ville bestemt være et besøg til Lüneburg som ligger ved floden Ilmenau, ikke langt fra Hamborg. Det er en gammel middelalderby, der blev rig på handlen med salt, eller det hvide guld, som det blev kaldt dengang. Det er nok en af de smukkeste byer i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, så er der meget at både se og opleve.

Der er mange pladser rundt om i byen, og her hersker der altid en god stemning og glimrende muligheder for at få sig et glas øl og samtidig nyde den skønne udsigt ud over de mange flotte bindingsværkshuse, der præger bybilledet. Prøv eventuelt at starte ved Am Sande, ved Skt. Johannis kirken, eller tag en tur med hestevognen, der fragter nysgerrige rundt i byens smukkeste kvarterer. Find en aktiv ferie til Lüneburg med hele familien og kør-selv sydpå mod Hamborg med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Alter Speicher Wismar

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Centralt i Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Happy hour hver dag kl. 16-18
 • Besøg i Hansesektkellerei, 1 glas sekt
 • Gratis lån af tablet m. internet

231,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Populær pakke med fondue el. raclette

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Mini dobbeltværelse

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansestad

Østersøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Voucher til 1 gl. rød el. hvidvin
 • Adgang til pool og sauna

496,-
Kun
749,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Inkl. halvpension og madpakke

Lüneburger Heide

Dejlige Lüneburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

264,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Oplev den gamle hansestad Lüneburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~17.99 år i ekstra opredning 25% rabat