Ferie med wellness på Hotel Dorint Marc Aurel Resort

Dansk | DKK

Hotel Dorint Marc Aurel Resort

4-stjernet Dorint-hotel med wellness, golf og dejlig mad

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Elegant wellness- og golfhotel
 • Udsøgt mad både morgen og aften
 • Massage og rabat på wellness inkluderet i pakken
567,-
3~8 dage fra
1.599,-

Adgang til wellness og fitness

Elegant hotel i hjertet af Bayern

3 dage
Kun 1.599,- / spar op til 261,-
SPAR
4 dage
Kun 2.299,- / spar op til 322,-
SPAR
5 dage
Kun 2.999,- / spar op til 384,-
SPAR
6 dage
Kun 3.699,- / spar op til 445,-
SPAR
7 dage
Kun 4.399,- / spar op til 506,-
SPAR
8 dage
Kun 5.099,- / spar op til 567,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x massage (25 min.)
 • 10% rabat på wellness
Risskov Pakken

På Dorint Marc Aurel Resort er der lagt op til en fantstisk ferie i romersk stil i hjertet af Bayern. Her venter en skøn blanding af wellness, god mad, golf, skøn natur og masser af spændende udflugtsmål.

Hotellet tilbyder

Dorint Marc Aurel Resort er et elegant 4-stjernet hotel af den berømte hotelkæde, Dorint, beliggende i Bad Gögging. Her har I en suveræn placering mellem München, Nürnberg, Regensburg og Ingolstadt, med let adgang til motorvejen, og samtidig får I en rolig og komfortabel base midt i Altmühl-dalens dejlige natur.

Hotellets placering giver jer således gode muligheder for spændende udflugter. Besøg f.eks. Donaudurchbruch, Weltenburg-klostret eller den UNESCO-listede by, Regensburg. Det er også helt oplagt at drage ud på vandre- eller cykelture i de maleriske Donau-landskaber.

Er I til golf kan I nyde godt af at resortet råder over sin egen DGV 9-huls golfbane, og en lækker terrasse som giver en fantastisk udsigt over banen. Det er naturligvis muligt at købe greenfee direkte på hotellet.

Mellem oplevelserne er det oplagt at slappe af, og hvilket bedre sted end hotellets 2.800 m² store wellnessområde med indendørs og helårligt opvarmet udendørs olympisk swimmingpool, finsk sauna, bio sauna, romerske bade, dampbade, ’liquid sound pool’, solarium og fitness. Opholdet inkluderer fri adgang til swimmingpools, saunaer og dampbade samt 25 minutters gratis massage og 10% rabat på spabehandlinger. Hotellet stiller naturligvis badekåbe og tøfler til rådighed, så I får den perfekte forkælelsesoplevelse.

I får en god start på dagen med dejlig morgenmad i hyggelige omgivelser, og om aftenen byder ’Restaurant Forum’ på udsøgte retter i stemningsfulde rammer.

Der er gratis almindelig parkering ved hotellet samt ladestation til elbiler som kan benyttes mod et gebyr. Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Dorint Marc Aurel Resort har 165 værelser, som alle tilbyder et lækkert 4-stjernet komfortniveau. I kan vælge mellem enkeltværelser og comfort, superior eller deluxe dobbeltværelser, som alle kan bookes med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Komfort enkeltværelse

1 / 4
Komfortabelt enkeltværelse, beliggende ud mod gårdhaven med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, minibar, safe, siddeområde, skrivebord og fladskærms TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 5
Comfort dobbeltværelse på ca. 30 m² beliggende ud mod gårdhaven med eget bad og toilet, hårtørrer, king size seng (180x210cm) eller dobbeltseng med to separate madrasser (2x90x200cm), minibar, safe, siddeområde, skrivebord og fladskærms TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse

1 / 4
Superior dobbeltværelse på ca. 30 m² enten beliggende ud mod gårdhaven eller på ydersiden med balkon, eget bad og toilet, hårtørrer, king size seng (180x210cm) eller dobbeltseng med to separate madrasser (2x90x200cm), minibar, safe, siddeområde, skrivebord og fladskærms TV. Derudover delvis air conditioning. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 4
Deluxe dobbeltværelse på ca. 32 m² beliggende ud mod golfbanen med balkon, eget bad og toilet, hårtørrer, king size seng (180x210cm) eller dobbeltseng med to separate madrasser (2x90x200cm), minibar, safe, siddeområde, skrivebord og fladskærms TV. Derudover delvis air conditioning. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

725 km fra
Rostock, Tyskland
875 km fra
Puttgarden, Tyskland
900 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Befreiungshalle (19.2km)

Tag på bilferie i Tyskland og få en billig sommerferie tæt på Regensburg. Der er børnevenlige hoteller og Tyskland er et glimerende sted at planlægge en kør-selv familieferie. Besøg den lille by Kelheim beliggende sydvest for Regensburg, hvor I finder det fantastiske monument, Befreiungshalle, på toppen af Michelsberg. Monumentet står til minde om frihedskampen mod og sejren over Napoleons hær i årene 1813 til 1815. Den 59 meter høje smukke bygning er fra 1863 og er konstrueret i form af en stor rotunde, i en stil der giver mindelser til det gamle Rom. Indenfor ser man 34 sejrsgudinder, inskriptioner af Ludwig 1. af Bayern og 18 statuer som symboliserer de 18 tyske ”stammer” eller folkeslag. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og oplev Tyskland fra sin bedste side på en kør-selv ferie.

Burg Prunn (33.5km)

Find et billigt weekendophold for hele familien til Tyskland og besøg de romantiske slotte og borge eller imponerende klostre langs Donau. Tag for eksempel til det fremtrædende Slot Prunn, som ligger placeret højt over den maleriske by Altmühltal. Slottet stammer fra det 12. århundrede og det var her et manuskript af den berømte Nibelungenlied blev fundet. Tag på ferie i egen bil og find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

Schottenkirche (46km)

I den vestlige ende af Regensburg ligger Schottenkirche, som oprindeligt var et benediktinerkloster grundlagt af irske munke i 1150. I dag er det en romersk-katolsk sognekirke og er opkaldt efter de talrige skotske munke og missionærer, som boede her i årene mellem 1560 og 1860. Et af bygningens helt store højdepunkter er den fantastisk smukt udsmykkede skotske indgang, i kirkens nordlige ende, som gør kirken til en af Tysklands vigtigste romanske bygninger.

Dominikanerkirche St. Blasius (46.3km)

St. Blasius er en tidlig gotisk dominikansk kirke stammende fra det 13. århundrede. Det er en af de største og ældste bevarede gotiske kirker i Tyskland. Alene de fantastiske vægmalerier er besøget værd her, men gravkamrene og et imponerende smukt skrivebord fra det 15. århundrede hører også blandt højdepunkterne. Bordet står i det selvsamme lokale hvor den berømte lærde St. Albertus Magnus har stået og undervist.

Herzogspark (46.4km)

Gå en dejlig tur i Herzogspark i den vestlige ende af Regensburgs smukke historiske centrum, lige på Donauflodens bred. Den over 1 hektar store bypark huser bl.a. en særdeles skøn lille botanisk have og er et pragtfuldt helle af fred og idyl. Parken daterer helt tilbage til 1293 og rummer et bredt spekter af blomster som nelliker, primroser og rhododendroner. Derudover er der også en nyligt anlagt renæssancehave og med alle disse skønne ting at indtage er Regensburg og Herzogspark helt oplagte at besøge, for de blomster-interesserede på miniferie eller weekendophold i Sydtyskland.

Basilika St. Emmeram (46.5km)

Oplev alle hemmelighederne i Regensburg med Risskov Bilferie. Find et billigt weekendophold for hele familien og begynd at udforske den spændende by. Få hundrede meter fra St. Blasiuskirken ligger det tidligere benediktinerkloster, St. Emmeram. Grundlagt helt tilbage i det 7. århundrede bærer kirken stadig romerske præg, selvom den er blevet udbygget i flere omgange. F.eks. præges kirkens indre af overdådig barokinteriør, tilføjet i 1700-tallet. I kirken finder I forskellige gravkamre fra mellem det 12. og det 15. århundrede og tre krypter. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og oplev det smukke Regensburg og Basiika St. Emmeram.

Regensburg Historiske Centrum (46.8km)

Den smukke gamle UNESCO-fredede by Regensburg ligger, hvor floden Donau løber sammen med bifloderne Regen og Naab. Byen er grundlagt af romere og bærer stadig tydelige præg efter dette, ikke mindst ved det romerske tårn i hjertet af byen. Steinerne Brücke, som er den ældste bevarede stenbro i Tyskland, og strækker sig over Donaufloden. Regensburg er den fjerdestørste by i Bayern og kom på UNESCO’s liste over verdens kulturarv i 2006. I hjertet af byen ligger Alter Kornmarkt, hvor I bl.a. finder det smukke romerske tårn, stammende helt tilbage fra det 2. århundrede. I den sydlige ende af Alter Kornmarkt ligger et smukt gammelt kapel fra 1002 og en barokkirke fra 1600-tallet.

Steinerne Brücke (46.9km)

Steinerne Brücke er tysklands ældste bevarede stenbro. Dette arkitektoniske mesterværk fra det 12. århundrede, er 310 meter langt og strækker sig over Donaufloden. Fra broen får man et fantastisk udsyn over Regensburg. I Steinerne Brückes eneste overlevende tårn finder I Brückenturm Museum, hvor udstillingen bl.a. omfatter gamle kulturgenstande og dokumenter fra konstruktionen af broen og et smukt tårnur fra det 17. århundrede.

Donau Schiffahrts Museum (47.1km)

Besøg Donau Schiffahrts Museum ved Eiserne Brücke i Regensburg, og få en speciel museumsoplevelse. Dette museum ligger nemlig flydende på Donaufloden. Udstillingen omfatter de to fantastiske museumsskibe Radzugdampfer Ruthof / Érsekcsanád fra 1922-23 og Motorzugschlepper Freudenau fra 1942. Ombord på skibene kan I få et unikt indblik i livet dengang og se de mange værelser.

Regensburger Dom (47.6km)

Tæt på den historiske Steinerne Brücke i Regensburg, ligger Domplatz som huser den grandiøse Regensburger Dom (St. Peters Katedral). Den fantastiske domkirke er fra det 13. århundrede og er uden sammenligning den smukkeste gotiske kirke i Bayern. Med sine to 105 meter høje spir, de imponerende glasmalerier og det overvældende rummelige indre er det absolut en oplevelse, I ikke må gå glip af.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

485,-
Kun
1.949,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.399,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Doubleroom Heimatgfühl
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

Hotel Victoria Plzen

Tag på bryggeribesøg i Tjekkiet

Plzen

Oplev Plzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 bryggeribesøg Pilsner Urquell
 • Gratis kaffe og te
 • Adgang til sauna og fitness

149,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Lige i centrum af Plzen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat