Kør-selv ferie til Hotel Ehrich

Dansk | DKK

Hotel Ehrich

Besøg de mange kurbade i Schwarzwald eller tag på vandretur i naturen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt familiedrevet hotel
 • Skøn beliggenhed i det nordlige Schwarzwald
 • Små og store byer, slotte og fantastisk natur venter
1.016,-
3~8 dage fra
919,-

Inklusiv 5-retters menu hver aften

Oplev Schwarzwald

3 dage
Fra 919,- / spar op til 304,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 5-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x brug af sauna el. dampbad
 • price content Konus card
Risskov Pakken

Inklusiv 5-retters menu hver aften

Oplev Schwarzwald

4 dage
Fra 1.369,- / spar op til 446,-
SPAR
5 dage
Fra 1.819,- / spar op til 589,-
SPAR
6 dage
Fra 2.269,- / spar op til 731,-
SPAR
7 dage
Fra 2.719,- / spar op til 874,-
SPAR
8 dage
Fra 3.169,- / spar op til 1.016,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 5-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x brug af sauna el. dampbad
 • 1 Bonushæfte + KONUS kort
Risskov Pakken

Omgiv jer med naturen på det familieejede Hotel Echrich i Schömberg-Langenbrand. På hotellet kan I slappe af i den skønne have eller den finske sauna, aroma dampbad eller infrarøde kabine. Besøg også de fantastiske kurbade Bad Wildbad, Bad Liebenzell, Bad Teinach og Bad Herrenalb.

Hotellet tilbyder

Omgivet af store fyrreskove med mange vandrestier, tilbyder Hotel Ehrich afslapning og hvile i den sunde bjergluft. Det familieejede hotel ligger i det nordlige Schwarzwald i naturparken Schwarzwald midt/nord. Kurområdet Langenbrand er et område i kurbyen Schömberg og er omgivet af skove på bjerget mellem Enz og Nagoldtal i ca. 700 meters højde. På hotellet og i omgivelserne omkring hotellet har I masser af mulighed for at slappe af og nyde ferien. Her kan I rigtig udnytte hotellets placering og besøge de fantastiske kurbade Bad Wildbad, Bad Liebenzell, Bad Teinach og Bad Herrenalb. Også et besøg til den nærliggende guldby Pforzheim er oplagt.  

Hotellets hyggelige indretning og de komfortable værelser gør et ophold på Ehrich til noget ganske særligt. På hotellet finder I en restaurant, vinstue, terrasse og hotelbar. Herudover kan I slappe af i hotellets finske sauna, aroma dampbad samt infrarøde kabine. Der er adgang til gratis internet på hotellet. Hotellet har desuden en stor parkeringsplads, hvor det er gratis at parkere.

Værelser

De fleste af de komfortable og hyggelige værelser ligger mod haven. Alle værelser er ikke-ryger værelser og har alle eget bad/toilet, balkon eller terrasse, telefon, TV og skrivebord.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med eget badeværelse, gratis WiFi og parkering. Morgenmad er inkluderet i prisen. Enkeltværelser ligger i stueetagen med en terrasse ud mod haven eller på øverste etage med balkon ud mod gaden.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelset med eget badeværelse har også gratis internet og parkering. De fleste værelser vender ud mod haven! Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

800 km fra
Puttgarden, Tyskland
825 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
875 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Schömberg-Langenbrand (0.2km)

Mange markerede vandreruter starter i Schömberg-Langenbrand eller lige i området. Her kan I komme ud på mere end 300 km. vandreruter både med guide og uden. Alt efter sæson kan I også tage på Krydderi-vandreture eller svampe-vandreture.

Det rolige og afslappende kursted tilbyder jer rigelig natur og en fantastisk flora og fauna i de store skove. For naturelskere er der naturstier med interessante skilte med fakta og henvisninger.

Det østlige tårn på den gamle landsbykirke er opført i det 11. - 12. århundrede og er en fredet del af kirken. Selve kirken råder over velbevarede malerier fra Middelalderen.

Baumwipfelpfad i Bad Wildbad (13.8km)

Få en helt unik oplevelse med en tur mellem trækronerne i Schwarzwald! Arranger en kør-selv ferie med Risskov Bilferie og oplev Baumwipfelpfad på en bilferie i Tyskland. Med en samlet længde på 1.250 meter, og en højde på op til 20 meter over skovbunden, får I en spektakulær 360 graders udsigt, på Jeres vej rundt over træbroerne blandt bøg, gran og blandet bjergskov. Turen slutter af med højdepunktet; det arkitektonisk unikke, 40 meter høje observationstårn. I kan bestille hotel hos Risskov Bilrejser og finde børnevenlige hoteller i området tæt ved Baumwipfelpfad.

Sindelfingen (36.8km)

Sindelfingen er en gammel romantisk by med mange hyggelige huse og seværdigheder. Byen har en typisk middelalderkerne med flere bindingsværkshuse. Blandt de største seværdigheder i den gamle bydel finder I bl.a. St. Martins kirke fra det 11. århundrede, det flotte gamle rådhus samt the Market springvandet og venskabs springvandet. Det gamle rådhus stammer tilbage fra 1478 og I kan finde et bymuseum her i dag. Ved siden af ligger salthuset fra 1592.

Økonomien i byen er hovedsagelig baseret på bilindustrien ligesom resten af området nær Stuttgart og særligt fabrikken Daimler AG og kontorerne til Smart præger byen. I middelalderen lå der et væveri i byen, og i dag står modeindustrien stadig stærkt her, hvilket de mange modefirmaer vidner om.

Byen er fyldt med dejlige timer for hele familien. Byen rummer et stort antal af butikker og hyggelige markeder, hvor I kan slentre rundt og nyde atmosfæren. Når I trænger til en pause findes der mange gode restauranter, stemningsfyldte kroer og lokale ølhaver. I kan finde noget for enhver smag og både fra det lokale og det internationale køkken.

Stuttgart (60km)

Stuttgart er med sine knap 600.000 indbyggere en spændende storbyoplevelse. Gå en tur forbi slotspladsen og se slottet, der blev bygget af hertugen af Württemberg, som det sidste store residens-slotsanlæg. I det gamle slot kan I i dag besøge landmuseet for Württemberg, som fortæller om landets og områdets historie.

Königstrasse er en mere end 1 kilometer lang shoppinggade, hvor I kan gå i utallige modebutikker, special butikker, indkøbscentre, caféer og restauranter. Fuldend dagen med en ægte kulinarisk oplevelse på en af de talrige restauranter i Stuttgart.

Det er skønt at gå igennem Stuttgarts gader og nyde de smukke omgivelser. Mange seværdigheder er nemlig inden for gåafstand, og på kort tid kan I besøge de hyggelige torve og alle de smukke slotte. Stuttgarts slotsplads er et af de bedste steder at starte, hvis I skal udforske Stuttgart. Slotspladsen, med kejser Wilhelms Jubilæumssøjle, springvand og flotte græsarealer, ligger i hjertet af byen. Dette er hovedpladsen i Stuttgart og forener den smukke slotspark og den populære shopping gade, Königstrasse. Højdepunktet ved det royale torv er det U-formede Neues Schloss, som er det sidste barokslot, der blev bygget i Tyskland.

Når I står i Stuttgarts myldrende centrum, er Neues Schloss bestemt den største attraktion. Slottet er ikke langt fra Det Gamle Slot, og blev næsten fuldstændig ødelagt under 2. Verdenskrig, under en bombning af Stuttgart. Slottet har huset både konger og den royale familie, men siden 1968 (efter genopbygningen) er slottet blevet brugt af statsministeriet. Slottet ligger midt i Stuttgart og er bestemt et besøg værd, både grundet den smukke arkitektur og den spændende historie.

Den mest populære attraktion i Stuttgart er Wilhelma, som er en af de bedste zoologiske- og botaniske haver i Europa. Hvis I elsker at gå i zoo, så er Wilhelma et must. Sammenlignet med hele verden, så har denne zoo en af de største forekomster af forskellige dyrearter.

Schwarzwald (134.1km)

Romerne gav Schwarzwald navnet: "Silva Nigra" - den sorte skov og Schwarzwald er idag en af de mest romantiske destinationer i Tyskland. Her er der mange muligheder for naturrige udflugter. Prøv f.eks. "Die Schwarzwald Panoramastrasse". Denne strækning er 70 km lang og byder på utallige skønne udsigtspunkter. I helt klart vejr er det faktisk muligt at se Alperne! Turen kan I starte i Waldkirch (ved Freiburg) og tage videre af stejle bjergveje til Skt. Peter klosteret. Herefter videre til bjerget Kandel til St. Märgen med den berømte klosterkirke. En tur som Schwarzwald-Tälerstrasse er en smuk romantisk vej i det nordlige Schwarzwald.

Leonberg (40.1km)

Tag på bilferie i Tyskland og bestem selv farten og hvorhen turen skal gå. Find et billigt hotel hos Risskov Bilferie og kom afsted på en weekend for to eller for hele familien. Sæt kursen mod Leonberg som er en af de ældste byer i Baden-Württemberg og her forenes historie med moderne faciliteter. I byen bør I besøge Leonberg Palads, som blev bygget i 1565. Paladset er specielt kendt for at have været residens for den tyske poet Friedrich Schillers mor igennem flere år.

I bør også besøge renæssancehaven Pomeranzgarten, som blev anlagt i 1609 og er en af Tysklands unikke attraktioner. Haven ligger ved Leonberg Palads og er designet af delstatens kendte arkitekt Heinrich Schickhardt.

Byens idylliske placering imellem grønne skove giver gode muligheder for at vandre og cykle i den skønne natur. Højdepunktet på byens aktivitetskalender er det traditionelle heste marked, som igennem 300 år har fundet sted den anden tirsdag i februar. Find børnevenlige hoteller til rejsen og nyd en ferie i egen bil.

Sensapolis (37.3km)

Har I børn med til Sindelfingen er dette stedet, hvor I kan få en dag med fart og sjov! Sensapolis er en indendørspark, som er en krydsning mellem en forlystelsespark, en stor legeplads og et videnskabscenter, hvor man også lærer noget!

Der er blandt andet et Eventyrslot, som skal udforskes. Et piratskib, som er på jagt efter skatte. Et rumskib, som skal udforske universet og bekæmpe aliens!

Schauwerk Museum (39km)

På Schauwerk Museum kan I finde en fin samling af tysk og international kunst fra 60'erne og frem til i dag.

Julemarked i Stuttgart (60.4km)

Funklende juleboder med smukt dekorerede tage, glimtende lys og et stemningsfuldt program af arrangementer. Julemarkedet i Stuttgart er et oplagt sted, at besøge under en miniferie eller et weekendophold i julen.

Nyd den 25 dage lange juleatmosfære i Baden-Württembergs smukke delstatshovedstad, Stuttgart. Placeret i hjertet af byens centrum strækker den overdådige og traditionsrige række af boder sig, fra pladsen foran ’Neues Schloss’ med ’Königsbau’-passagen på den ene side og byens store torve, ’Karlsplatz’ og ’Schillerplatz’ på den anden - og hele vejen forbi ’Alten Schloss’ og ’Stiftsstrasse’ til den store ’Marktplatz’ foran byens flotte rådhus.

Julemarkedet i Stuttgart er ikke bare et af de smukkeste julemarkeder i Europa, det er også et af de ældste. Markedet nævnes for første gang i officielle kilder i 1692, men det antages at det har haft rødder endnu længere tilbage i tiden. Og boderne har stadig den dag i dag et stort udvalg af traditionelle loppemarkedsvarer, men variationen i sortimentet i de godt og vel 300 boder, har med tiden nået et noget andet niveau, end man sandsynligvis har kunnet opleve for bare 100 år siden. I finder bl.a. et stort udvalg af trælegetøj, dekorationer og uroer, kunsthåndværk, smykker, søde sager og kulinariske delikatesser fra hele Verden.

Mere end 3,5 millioner mennesker besøger hvert år den smukke delstatshovedstad i jagten på den helt specielle julestemning, som byen tilbyder.

Julemarkedet ledsages af et omfattende program af forskellige arrangementer og events, som er spredt ud over hele byen. Der er daglige live koncerter, et stort eventyrland til børnene med nostalgiske karruseller, en ægte dampmaskine fra gamle dage og masser af aktiviteter som indbyder til deltagelse, såsom børnebageri, stearinlysværksted og antikvitetsmarkedet på Karlsplatz-torvet, som altsammen er med til at gøre Stuttgarts julemarkedsdage til noget helt særligt.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel zum Grünen Kranz

Vinferie ved Rhinen til spotpris

Rhindalen

5. nat er gratis

Wild Offer - 6 dage inkl.
 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 5 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 x velkomstdrink

255,-
Fra kun
1.999,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Skønne Schwarzwald

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

1.254,-
Fra kun
2.119,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Notre Dame de Bonne Fontaine

Inklusiv 1 flaske vin

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Velkomstdrink
 • Adgang til swimmingpool

Kun
899,-

Vis kort

Smag på det gode, lokale køkken i Alsace

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 75% rabat