Tag på miniferie, badeferie eller wellnessophold i Nordtyskland

Dansk | DKK

Hotel Erholung

Nyd livet og hinanden i en skøn kombination af wellness, skov og strand

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skønt wellnesshotel bare 100 meter fra stranden
 • Moderne hotel med hyggelig atmosfære
 • Afslapning og velvære i dejlige omgivelser
362,-
3~4 dage fra
799,-

Inkl. halvpension og gratis te

Velvære i Nordtyskland

3 dage
Fra 799,- / spar op til 229,-
SPAR
4 dage
Fra 1.179,- / spar op til 362,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis lån af badekåbe
 • Adgang til sauna
 • Te buffet
Risskov Pakken

Dette familieejede wellnesshotel ligger tæt på både skov og strand, i den nordtyske badeby Kellenhusen. Her har I en skøn oase af ro og velvære, hvor I kan skrue helt ned for livets tempo og bare nyde hinanden. Forkæl Jer selv med dejlige sanseoplevelser i hotellets flotte spaområde med flere forskellige saunaer, massage- og skønhedsbehandlinger, strandlounge og terrasse, altsammen udstrålende hotellets gennemgående tema – skoven og havet. Hotel Erholung er et helt ideelt valg for et wellnessophold, en badeferie eller blot en hyggelig miniferie i en afslappende atmosfære og fantastiske omgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotel Erholung har en helt suveræn beliggenhed blot 100 meter fra stranden ved Østersøkysten. Her er der lagt op til ro og velvære med en skøn kombination af skov og hav – et tema som går igen overalt på hotellet.

Det hyggelige wellnesshotel har hørt under den samme værtsfamilie siden 1903, og har altså allerede fejret sit 100-års jubilæum. Familiens lidenskab og kærlighed for værtsrollen er gennem generationerne blevet videregivet og forstærket, hvilket udstråles i den gode betjening såvel som i hotellets behagelige atmosfære.

Hele hotellet er indrettet med flotte og lyse lokaler med lækre trægulve og moderne faciliteter, og udstråler en ro man ellers sjældent finder nu til dags. Slap f.eks. af foran kakkelovnen i hotellets dejlige lobby –og loungeområde.

Start dagen med en stor og lækker morgenbuffet i skønne og solrige omgivelser. Her kan I rigtig lade energien op med et stort udvalg af frisk brød og frugt, udvalgte pølser- og ostespecialiteter fra regionen, hjemmelavet syltetøj og honning samt meget andet. Om aftenen serveres regionale specialiteter i hotellets nydelige restaurant, som indbyder til hygge og samtale.

Hotellets lækre Day Spa byder på ægte sanseoplevelser i fantastiske omgivelser. Det 160 m² store spaområde indbyder til ro og velvære under hotellets gennemgående tema, skoven og havet. Således kan I rigtig slappe af med finsk strandsauna, dampbad og stillerum med skovtema eller nyde en tur i urtesaunaen hvor oplevelsen fuldendes af nogle af de mange dejlige dufte man kender fra skoven. I har også mulighed for bare at slappe af i den hyggelige strandlounge eller nyde livet på terrassen. Vil I forkæle Jer selv lidt ekstra tilbyder hotellet også et udvalg af forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

Hotellets nærområde tilbyder mange forskellige muligheder og aktiviteter, såsom dejlige vandre- eller cykelture langs stranden eller i skovområderne, stavgang, surfing, beachvolley, stand-up-paddling eller en dejlig dukkert ved stranden. I kan også bare tage en hyggelig slentretur blandt de mange restauranter, butikker og caféer der præger de charmerende små gader langs kysten.

Der er gratis parkering ved hotellet samt gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Erholung har 35 lyse værelser som alle, ikke mindst på grund af de friske blåtonefarver, udstråler en ganske særlig ro og følelse af velvære. Standard dobbeltværelserne har en størrelse mellem 17 og 20 m² og er placeret i hovedbygningen. Alle værelserne er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV og pengeskab. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

45 km fra
Puttgarden, Tyskland
170 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
200 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Zoo Arche Noah (10.6km)

Hvis I kunne tænke jer at tilbringe et par timer i selskab med en lang række dyr, så er Zoo Arche Noah en lille hyggelig zoo i Grömitz med kameler, løver, chimpanser og meget mere. Især familiens yngste kan nyde et par timer her.

Grömitz (12km)

Grömitz er en lille kystby ved Østersøen i den tyske delstat Schleswig-Holstein 40 km nord for Lübeck. Grömitz og området omkring byen byder på en masse seværdigheder og attraktioner. Byen har de sidste 200 år været et populært turistmål og trækker hvert år flere tusinde gæster til. Grömitz byder på kilometervis af lækre sandstrande - perfekte til badedage for hele familien. Ved byens marina er der mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter såsom surfing, sejlads og dykning.

Byen har desuden en 400 meter lang havnemole og en lang strandpromenade, hvor I kan gå skønne ture og nyde den friske havluft. Her finder I også en række butikker, barer og restauranter, hvor I kan shoppe og få noget god mad og drikke. Året rundt kan I desuden opleve forskellige begivenheder og events såsom den årlige fyrværkeri-festival eller musikfestivalen Music By The Seaside. Grömitz byder udover sine skønne badestrand på naturomgivelser, hvor I kan vandre eller tage på cykeltur eller bare slappe af og nyde stilheden. Byen har også en lille hyggelig zoologiske have, Zoo Arche Noah, og en golf klub, Golf Club Ostseebad Grömitz, med 18 hullers golfbane.

Neustadt in Holstein (23.2km)

Byen Neustadt in Holstein er en hyggelig lille havneby ved Østersøkysten. Byen huser en masse historie, og der er masser af seværdigheder at bide sig fast i for ikke at nævne den smukke kirke, Stadtkirche Neustadt, de mange små butikker og det pulserende caféliv og samtidig også et godt udvalg af dejlige restauranter, der serverer alt det gode fra havet.

Besøg også zeiTTor, som er et moderne og interaktivt museum, med blandt andet udgravninger fra det arkæologiske område "Marienbad", og som fremviser Neustads historie fra middelalderens byliv og håndværk frem til det 21. århundrede, men også en bid ind i fremtiden. Bestemt egnet for hele familien.

Heiligenhafen (26km)

Et andet beskyttet naturområde finder I få kilometer inde på det tyske fastland, i Heiligenhafen, som er en dejlig destination for en kør-selv ferie for de naturinteresserede. Her ligger nemlig Graswarder, som en del af den landtunge der udgør byens nordlige ende. Her er der også mulighed for at nyde det rige fugleliv og vandre i den kystnære natur. I den vestlige ende af Heiligenhafens landtunge på Steinwarder Promenaden kan I nyde synet af de smukke klinter og tage en kold forfriskning på en café.

Hansapark (33km)

Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

Bad Malente (39.2km)

Tag på bilferie i Tyskland og besøg Malente-regionen der ligger i det østlige Slesvig-Holsten og huser lidt over 10.000 indbyggere. Gå en tur i det smukke ”holstenske Schweiz”. Måske kommer I forbi det 24 meter høje Holzbergturm, hvorfra I kan få et fantastisk panoramisk syn udover de to store søer, Dieksee og Kellersee, på hver sin side af tårnet. Der er lagt op til en aktiv ferie, og der er mange vandreture ud til hele fem af områdets søer. Eller hvad med at tage en dejlig sejltur med den unikke ”5-Seen-Fahrt”. Sejlturen tager sin begyndelse ved netop Dieksee, og tilbyder en fantastisk mulighed for at se en større del af regionen på kort tid – tilmed fra en skøn og forfriskende vinkel.

Lige omkring Holzbergturm og Dieksee finder I også Bad Malente Wildpark; et fredet og smukt skovområde, der strækker sig over 12 hektar og hvor I blandt andet kan se vildsvin og hjorte. Der er fri adgang til parken.

Selve byen Bad Malente er yderst charmerende og der finder I både butikker og caféer. Oplagt billigt weekendophold for hele familien, tjek på Risskov Bilferie og tag på en billig sommerferie sydpå.

Naturpark Holsteinische Schweiz (76.5km)

Naturparken Holsteinische Schweiz strækker sig over et areal på intet mindre end 72.000 ha. og er dermed det største naturområde i Schleswig-Holstein. Her finder I over 200 små og store søer omgivet af bakker, skove og marker, der afbrydes af idylliske småbyer og smukke herregårde. Grundet de mange søer er området populært til vandsportsaktiviteter lige fra kanoture til fiskeri. Der er selvfølgelig utallige muligheder for smukke vandreture i området. En anden dejlig oplevelse er en sejltur på søerne, hvor I kan komme helt tæt på naturen og det lokale fugleliv.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Seehotel Boltenhagen

1 x 3-retters menu

Østersøkysten

Luksushotel ved havet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 flaske mineralvand
 • Adgang til wellnessafdeling

307,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Wellnesshotel ved stranden

Læs mere

Gutshaus Redewisch

Elegant miniferie i Nordtyskland

Mecklenburg-Vorpommern

Slotshotel ved Østersøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering

526,-
Kun
719,-

Vis kort

Naturskøn ferie i Nordtyskland

Læs mere

Hafen Hotel Schützenhof

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Solskinsøen Fehmarn

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Gratis internet og parkering
 • 2 x coffee to go 7:00-10:30

429,-
Kun
749,-

Vis kort

Sandt ferieparadis midt i Østersøen

Læs mere

Strandhotel Bene

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Solskinsøen Femern

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Kaffe og te på værelset
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Gratis internet

289,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Unikt 4-stjernet strandhotel på Femern

Læs mere

Hafenhotel Meereszeiten

Ophold med 2-retters menu

Østersøkysten

Wellnesshotel ved havet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x 1 glas øl/vin/sodavand (inden 18:00)
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering

376,-
Fra kun
1.049,-

Vis kort

Beliggende ved havet og den gamle bydel

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.