Tag på kør-selv ferie til Hotel Erzsebet

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Erzsebet

Spændende ferie ved Héviz søen i Ungarn

Velvære i fokus med massager og skønhedsbehandlinger
Nyd middagen på hotellets terrasse
Omringet af en skøn natur og masser af kulturperler
 • 1.325 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.275 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.125 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Introduktion

Find en billig sommerferie til Ungarn og bo på det klassiske Hotel Erzsebet som ligger i den hyggelige by Héviz med verdens største termiske sø og kun 8 km. fra Balatonsøen. Her kan I glæde jer til en ferie med velvære i fokus, men hvor I samtidig bliver forkælet med den smukke natur og de mange kulturperler i området.

Hotellet tilbyder

Det tre-stjernede Hotel Erzsebet er et traditionelt klassisk hotel i Ungarn, der ligger 8 km fra Balatonsøen og ca. 350 m fra termalsøen, Heviz. I hotellets restaurant kan I nyde en hyggelig middag, og hvis vejret tillader det, kan I nyde middagen på hotellets terrasse. Der findes også en hyggelig bar, hvor I kan sidde om aftenen og nyde et glas vin eller en øl. 

I hotellets helsecenter er badekåber tilgængelige. Her kan I slappe af i boblebad, sauna, solarium og finsk sauna. Der findes også mulighed for utallige massager eller behandlinger i skønhedssalonen, mod en ekstra afgift. Der er parkering mod gebyr: udendørs parkering koster ca. 2,50 euro per dag og parkering under hotellet koster ca. 6 euro per dag.

Værelser

Alle de hyggelige værelser på Hotel Erzsebet har eget bad og toilet samt aircondition, telefon, tv, radio, safebox til jeres værdigenstande og minibar.
hotel Erzsebet er oplagt til en wellnessferie, find den perfekte ferie hos Risskov Bilferie.

Bemærk at

Husk at bestille cykelleje mindst en dag i forvejen i hotellets reception.

Turistskat (person) pr. døgn 1,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Hévíz søen (1.7 km)

  Lake Hévíz er verdens næststørste termalsø. Her findes verdens største varmekilde, der sprøjter 410 liter vand, på omkring 40 graders varme, ud hvert sekund. Søen har en temperatur på 24 grader om vinteren og op til 37 grader om sommeren. Søens helbredende kræfter har været kendt i århundreder, og folk har boet her siden stenalderen. Her findes også flere forskellige spa-faciliteter at vælge imellem som f.eks. Hévíz, Kehidakustány og Zalakaros og det kan bestemt anbefales at tage på et wellnessophold eller en miniferie hér.

  Hévíz søen
  Hold billig miniferie i Ungarn og oplev Lake Hévíz, verdens næststørste termalsø. hvis helbredende kræfter har været kendt i århundreder.
 • Balatonsøen (9.9 km)

  Nyd en billig weekendferie ved Balatonsøen, Ungarns største sø. Her er der masser af gode muligheder for at få sig en aktiv ferie og dyrke friluftslivet. Balatonsøen egner sig både til vinterferie og sommerferie. Om sommeren står den på badning i søen, og der kan også både sejles og surfes. Om vinteren er det skøjterne, der skal findes frem, og så er det også muligt at dyrke issejlads.

  Balatonsøen
  Balatonsøen er Ungarns største sø.
 • Festetics Slot (6.4 km)

  Festetics Slot ligger i Helikon Park, som er det største grønne område i byen Keszthely. På slottet kan I besøge Helikon Slotsmuseum, som er en af byens største turistattraktioner. Barokslottet blev færdigbygget i 1887 og huser ikke mindre end 111 værelser. Her udstilles der værker af Haydn, Pleyel og Goldmark og i stueetagen udstilles der meget smukke og dyrebare militærvåben, som er lånt fra det ungarske nationalmuseum.

  Festetics Slot
  Festetics Slot
 • Tapolca (32.2 km)

  Under den lille by Tapolca er der et smart system af grotter, som blev lavet for omkring 100 år siden, og her er det muligt at tage på en helt unik bådtur i den oplyste underjordiske sø. Både store og små familiemedlemmer vil med garanti få sig en vaskeægte oplevelse i de mystiske grotter.

  Tapolca
  Besøg den lille by Tapolca med den oplyste underjordiske sø.
Vis flere

Kort

Hotel Erzsebet
Erzsébet királyné útja 13-15 8380 Héviz

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~10 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 10~14 år i ekstra opredning 20% rabat