Tag på bilferie i Danmark til Hotel Europa i Aabenraa

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Europa Aabenraa

Bo centralt i Aabenraa og besøg de utallige seværdigheder i Sønderjylland.

Skøn placering i Aabenraa tæt på fjorden
Udsøgt mad i hyggelige omgivelser
Masser af oplevelser i Sønderjylland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotellet tilbyder  

I hotellets hyggelige lobby står der altid gratis kaffe og te med hjemmebagte småkager til rådighed for gæsterne. Her finder I også en gæstecomputer, som er til fri afbenyttelse. Der er gratis trådløst internet på hele hotellet.  Fra lobbyen er der adgang til en 150 kvm stor terrasse. Her kan I nyde en kold fadøl eller en kop kaffe og det gode vejr i godt selskab. Når det bliver køligt er der terrassevarmere, tæpper og lammeskind at varme sig med. Der bliver ikke serveret middag på terrassen.

Ved henvendelse i receptionen kan I få udleveret sysæt, diverse toiletartikler (tandbørste, barbersæt, fast sæbe, vaskeklud, brusehætte), en ekstra dyne eller pude. Det er muligt at opbevare værdigenstande i receptionen samt at forespørge på bagageservice. Hotellets personale er smilende, hjælpsomme og imødekommende og altid klar til at byde på en god oplevelse og et godt ophold i Sønderjylland.  

Restauranter

Spis en god middag i en af hotellets to restauranter. Den stilfulde Restaurant No. 10 byder på moderne retter, som bør nydes med et godt glas vin fra hotellets vinkort. En anden oplevelse venter på hotellets skotske Pub, Fox and Hounds, hvor der serveres traditionelle pubretter i hyggelige omgivelser. Efter middagen kan I nyde en drink eller øl fra det store sortiment. Pubben byder nemlig på mere end 15 forskellige fadøl, 70 udenlandske flaskeøl, 65 forskellige slags whisky samt 80 cocktails og drinks.

Værelser

Hotellet råder over 57 værelser, som alle er moderne og smagfuldt indrettede med eget toilet og bad (nogle med karbad), hårtørrer, stort skrivebord med behagelig stol, strygejern og strygebræt, fladskærms TV, telefon, gratis trådløst internet og minibar. Der er desuden en Nespresso kaffemaskine til fri afbenyttelse på alle værelser. Alle værelser er ikke-rygerværelser. Dobbeltværelserne er udstyret med seng på 180 cm eller to senge på hver 90 cm. Der er mulighed for opredning på dobbeltværelserne og det er muligt at leje en babyseng mod gebyr.

Bemærk at

Børn, der sover gratis i forældres seng, har kun morgenmad inkluderet i opholdet. Aftensmad kan købes på hotellet. Børn t.o.m. 12 år, som sover i egen seng, tilbydes en 2-retters børnemenu efter hotellets eget valg. Fra 13 år tilbydes samme forplejning som voksne.

Såfremt I har bestilt et ophold med en 4-retters gourmetmenu, serveres denne som udgangspunkt på ankomstdagen. Har I bestilt et ophold med middag i Restaurant No. 10, serveres denne middag også som udgangspunkt på ankomstdagen. Dette kan dog ændres af hotellet afhængig af restaurantbelægningen.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Ved køb af ophold inkl. gavekort på 100 kr. til Fleggaard, udleveres gavekortet på Hotel Europa Aabenraa.
Der udleveres 1 stk. gavekort pr. person.
Der udleveres ikke gavekort til personer u. 18. år.

Vis flere

Værd at se

 • Aabenraa Golfklub (10.1 km)

  Tag på golfferie og nyd den friske luft og de mange udfordringer på golfbanen med Risskov Bilferie. Holder I af at spille golf, så er Aabenraa Golfklub lige noget for jer. Smuk bane med smuk udsigt til vandet. Læs mere om åbningstider og fee på klubbens hjemmeside. Find jeres golfferie hos Risskov Bilferie og bestil en miniferie eller et weekendophold og kom ud og sving køllerne på Aabenraa Golfklub.

  Aabenraa Golfklub
  Aabenraa ligger i et skønt område og byder på udfordringer til både øvede og begyndere.
 • Gråsten (21.6 km)

  Den hyggelige sønderjyske by Gråsten har ca. 4.000 indbyggere og ligger tæt på Flensburg Fjord. Byen er blevet opbygget omkring Gråsten Slot, som er byens trækplaster. Slottet blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Slottet bliver i dag benyttet som Dronning Margrethe II's sommerresidens. Den charmerende by ligger idyllisk i den sønderjyske natur og her er gode muligheder for cykel- og vandreture i det grønne landskab. I byen finder I flere hyggelige caféer og restauranter samt gode shopping muligheder.

  Gråsten
  Gråsten ligger skønt ved Flensborg Fjord og byder på mange gode muligheder for besøgende og ferierende
 • Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (20.4 km)

  Slottet blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende. Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

  Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke
  Det smukke jagtslot med sin have, er et ideelt sted for familien, at besøge under en ferie i Sønderjylland
 • Sikringsstilling Nord (22.7 km)

  Sikringsstilling Nord er et fæstningsanlæg, som tyskerne anlagde under 1. verdenskrig. Fæstningsanlægget blev bygget i perioden 1916-1918 og skulle forhindre invasion af Tyskland fra nord. Anlægget er blandt de bedst bevarede i verden.

  Sikringsstilling Nord
  I kan opleve et af Verdens bedst bevarede fæstningsanlæg under en ferie i Sønderjylland
 • Benniksgaard Golf Course (22.8 km)

  Tag på en golfferie i Sønderjylland med Risskov Bilrejse. Bestil en miniferie og få pakket golfkøllerne med på turen til Benniksgaard Golf Course er et ideelt sted til at udfordre hinanden, alt imens I kan nyde den smukke udsigt over Flensburg Fjord. Planlæg en hurtig miniferie og gør den til en aktiv ferie med lidt golf og en smuk udsigt.

  Benniksgaard Golf Course
  Tag på golfferie i Danmark og prøv Benniksgaard Golf Course.
 • Flensburg (38.8 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
 • Sønderborg Slot (130.7 km)

  Bedre kendt som Christian 2.s fængsel. Slottet fra 1200-tallet var en af rigets stærkeste borge i middelalderen. I 1550’erne blev det opbygget til renæssanceanlæg. Slotskirken, Dronning Dorotheas kapel, er en af Europas få bevarede fyrstekirker fra reformationstiden og Danmarks ældste interiør i ren renæssancestil. Slottets mest berømte beboer var Christian 2., som blev væltet af tronen og fængslet på slottet i 1532-1549. Som fyrstelig fange blev han behandlet efter sin høje rang og havde flere rum på Sønderborg Slot til sin disposition. Han havde også et lille tjenerskab samt egen kok, der tilberedte en god kost til ham. I dag huser slottet museet for Sønderjyllands historie og kulturhistorie.

  Sønderborg Slot
  Under Jeres ferie i Sønderjylland kan I bl.a. opleve Sønderborg Slot og Sønderborg Havn
 • Dybbøl Mølle (35.5 km)

  Møllen var centrum for begge de slesvigske krige, hvor møllen blev ødelagt. Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed. Møllen er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om krigene mellem Danmark og Tyskland.

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed.
 • Grænsehandel (37.1 km)

  Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem. Har I bestilt et ophold hos Risskov Bilferie, så får I desuden et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin pr. voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gør et godt køb i en af de mange grænsebutikker lige syd for grænsen
Vis flere

Kort

Hotel Europa Aabenraa
H P Hanssens Gade 10 6200 Aabenraa

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat