Tag på bilferie i Danmark til Hotel Faaborg Fjord

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Faaborg Fjord

Hotel med egen strand og fantastisk beliggenhed lige ned til Faaborg Fjord.

 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Mulighed for cykelleje

Hotellet

Ligesom H.C. Andersen blev forelsket i Faaborg, vil I det helt sikkert også. Med en beliggenhed ud til Faaborg Fjord i det Sydfynske øhav, har I alle muligheder for at opleve smuk natur og besøge de spændende museer, slotte og herregårde, der ligger nær det Sydfynske øhav.  

Hotellet tilbyder  

Hotel Faaborg Fjord ligger ud til vandet og byder på en fantastisk udsigt fra terrassen. Hotellet har egen strand, hvor der er badebro og bådebro, og hvor I kan nyde den friske luft. 

Fra hotellets restaurant er der udsigt over fjorden, og i loungebaren kan I afslutte dagen med en drink i hyggelige omgivelser.

Af indendørs-aktiviteter tilbyder hotellet billard, dart, bordtennis samt legerum med tegnesager og legetøj til børnene. Af udendørs-aktiviteter tilbydes beach volley, badminton, krolf og petanque. Der er mulighed for at leje cykler til en hyggelig cykeltur rundt i det sydfynske landskab. Venligst henvend jer i receptionen for yderligere oplysninger vedrørende cykler.  Der findes desuden sauna og fitnessrum på hotellet.

Værelser  

Hotellets værelser er indrettet i skandinavisk design og er alle udstyret med eget bad/toilet. Alle værelser har adgang til balkon eller terrasse, så der kan nydes en stille stund i den friske luft. Der er ikke havudsigt fra nogle af værelserne. 

Læs mere her

Bemærk at

Dagens ret, efter køkkenchefens valg, serveres mandag til lørdag kl. 18:00.
Hotellets restaurant er lukket søndag aften og der serveres ikke aftensmad denne dag.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Faaborg Museum (2.3 km)

  Træd ind i kunstens forunderlige verden. Faaborg Museum byder bl.a. på flotte malerier af de berømte fynske malere, skulpturer, arkitektur og møbelkunst. Faaborg Museum blev stiftet af konservesfabrikant Mads Rasmussen i 1910, som havde en forkærlighed til kunst. Den imponerende museumsbygning er tegnet af arkitekt Carl Petersen og er et arkitektonisk et kunstværk i sig selv. Glæd jer til en spændende oplevelse i kunstens tegn.

  Faaborg Museum
  På Faaborg Museum kan I blandt andet se flotte skulpturer og udstillinger af Fynbomalernes værker.
 • Det Sydfynske Øhav (16.4 km)

  Det Sydfynske Øhav er det lavvandede farvand syd for Fyn, hvor der ligger mere end 55 øer, småøer og holme. Et fint færgesystem muliggør transport mellem de beboede øer, hvor en del af øboerne fortrinsvis lever af landbrug, lidt fiskeri eller pendler ind til job på ”fastlandet”. En god måde at opleve Det Sydfynske Øhav på er ved en vandretur langs Øhavsstien, der med sine 220 km. er en af Danmarks længste vandreruter. Øhavsstien er et afmærket stisystem fra Faldsled i vest til Langeland i øst over Ærø i syd.

  Det Sydfynske Øhav
  Nyd udsigten over Det Sydfynske Øhav.
 • Svanninge Bakker (8.5 km)

  Fyn er et rent paradis for naturelskere og Jer der elsker at vandre. Nord for Faaborg, ligger f.eks. Svanninge Bakker. Parkér bilen og begiv Jer ud i dette fantastisk smukke og bakkede landskab, skabt i forbindelse med istiden. Udover et være et geologisk interesseområde, rummer området også et yderst rigt plante- og dyreliv, og det kan anbefales at have en kikkert med.

  Svanninge Bakker
  Svanninge Bakker går også under navnet: "De Sydfynske Alper", og er oplagt til vandreture under en ferie på Fyn
 • Egeskov Slot (22.9 km)

  Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

  Egeskov Slot
  Bliv en del af eventyret på Egeskov.
 • Valdemars Slot (29.5 km)

  Gå på opdagelse på Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg. Det storslåede slot blev opført under Christian 4. omkring midten af 1600-tallet og er i dag forvandlet til et slots- og herregårdsmuseum. Slottets ejere, som har nået 12. generation, bor desuden på slottet. Gæsterne kan frit gå rundt mellem gamle møbler og malerier i de mange prægtige værelser og stuer og lade sig imponere over de store sale. Udover slottet ligger også et Jagt- og trofæmuseum på grunden. Hele året bruges området omkring Valdemars Slot desuden til arrangementer og events, såsom markeder og koncerter.

  Valdemars Slot
  Valdemars Slot ejes i dag af Juel-slægtningen, hvor mange vil genkende navnet Caroline Flemming, som er født baronesse Juel-Brockdorff.
 • Den Fynske Landsby (36.4 km)

  Den Fynske Landsby er et imponerende frilandsmuseum, bygget som en ægte fynsk landsby, som den kan have set ud i 1800-tallet. Her går I rundt mellem huse og gårde, som alle oprindeligt har stået i landsbyer rundt om på Fyn og de andre øer. Hele vejen igennem støder I på nogle af de mange spændende mennesker der, i autentisk beklædning, arbejder i landsbyen og med et smil fortæller og formidler og svarer på jeres spørgsmål.

  Den Fynske Landsby
  Rejs tilbage i Fyns fascinerende historie og oplev landsbylivet i 1800-tallet.
 • H.C. Andersens Hus (46.7 km)

  Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

  H.C. Andersens Hus
  H.C. Andersens eventyr er oversat til mere end 160 forskellige sprog.
Vis flere

Kort

Hotel Faaborg Fjord
Svendborgvej 175 5600 Fåborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat