Tag på bilferie i Danmark til Hotel Frederik d. II

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Frederik d. II

Tag på miniferie på Vestsjælland med spændende byer og seværdigheder

Hyggeligt hotel i Slagelse
Store oplevelser såsom Gavnø Slot
Shopping, kultur og historie
 • Bar
 • Sauna
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Hotel Frederik d. II ligger på Vestsjælland i gåafstand fra Slagelse centrum og blot en times kørsel fra storbyerne København og Odense.

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant er kun åben for morgenmad. Her bydes på en god morgenmadsbuffet, som med sit varierede indhold sikrer en god start på dagen. Hotellet har et aktivitetsrum, hvor I kan spille billard og bordfodbold og I er velkomne til at benytte hotellets sauna, så I kan slappe af efter dagens oplevelser. Der er gratis parkering ved hotellet.

Værelser

Hotellet har 72 dejlige værelser, som alle er rummelige og har eget bad/toilet, TV samt mulighed for at lave kaffe og te. Værelser i stueplan har adgang til terrasse og kan bookes mod tillæg.

Bemærk at

Ved ankomst efter 18.00 skal I ringe til hotellet og få en nøglekode, da receptionen er lukket efter dette tidspunkt. Søndag lukker receptionen kl. 14.00.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Ønskes værelse i stueplan, skal der bookes et værelse med terrasse.

Restauranten holder kun åbent for morgenmad.

Vis flere

Værd at se

 • Slagelse (2.6 km)

  Slagelses hyggelige indre by tilbyder bl.a. gode shoppingmuligheder. Den meget livlige bymidte har meget at byde på og I kan gå på opdagelse og udforske de mange stræder og smågader, der afvekslende bliver til små pladser og torve, hvor det altid er nemt at finde en masse små specialbutikker. Slagelse har også en historisk stemning, og den mærkes bestemt, når Skt. Mikkelskirken aflægges et besøg. Den ligger midt i Slagelse og er en af Danmarks ældste teglstenskirker med aner helt tilbage til det 14. århundrede.

  Slagelse
  Slagelse byder både på shopping, kultur og historie som altsammen kan opleves når I er på ferie på Vestsjælland
 • Slagelse Museum (2.5 km)

  Slagelse Museum skal næsten besøges når man er i området. Det er et egnsmuseum, der rummer en interessant samling af gammelt håndværk, og samtidig giver besøget et enestående indblik i hvordan både handlen, håndværket og industrien har udviklet sig i det sidste århundrede.

  Slagelse Museum
  Slagelse Museum byder både på håndværk, handel og industri.
 • Slagelse Lystanlæg (5.2 km)

  Tag børnene i hånden og brug en eftermiddag på at besøge Slagelse Lystanlæg, som er en stor park med et rigt dyreliv. Lystanlægget har en stor legeplads til børnene, som blandt andet kan prøve 'Labyrinten', lavet af bøgehæk og 'Mulighedernes Felt', hvor der kan grilles og hygges på et område, omkranset af smukke hotensiaer.

  Slagelse Lystanlæg
  I Slagelse Lystskov kan de voksne nyde naturen, mens børnene leger.
 • Vikingeborgen Trelleborg (7.0 km)

  Vikingeborgen Trelleborg er en af Danmarks helt store kulturskatte, da det er en af de bedst bevarede ringborge, der findes i det ganske land. Trelleborg blev bygget af Harald Blåtand i år 980 og de mange rester i terrænet er forsat til skue. Det er helt gratis at blive en del af den spændende historie. Tag familien med og oplev, hvordan vikingerne arbejdede både som landmænd og krigere, en rigtig god oplevelse for hele familien.

  Vikingeborgen Trelleborg
  Trelleborg er på årlig basis værter for en kæmpe vikingefestival, med markeder og aktiviteter og hvad der ellers hører sig til.
 • Sorø Kunstmuseum (20.9 km)

  Sorø Kunstmuseum byder på både en permanent samling og aktuelle skiftende udstillinger.

  Sorø Kunstmuseum
  Besøg Sorø Kunstmuseum under Jeres ferie på Sjælland
 • Birkegårdens Haver (25.8 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange skønne ting der foregår, også i børnehøjde. Her kan I nyde dagen i de smukke haver, der er legeplads til børnene og en hyggelig lille café. Planlæg en ferie i egen bil og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie.

  Birkegårdens Haver
  Besøg Birkegårdens Haver på ferien, ungerne vil elske det.
 • Korsør (18.4 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find de mange charmerende byer der også egner sig glimrende til en kør-selv ferie i det danske. Risskov Bilferie kan tilbyde billige bilferier med børnevenlige hoteller. Kør-selv til Korsør som ligger på det yderste vestlige hjørne af Sydvestsjælland ud til Storebælt og er en lille hyggelig købstad med en masse historie. Der har faktisk været beboelser siden sten- og bronzealderen, og det er der rigeligt med beviser på. Bare tag et kig ud over de mange gravhøje, der pryder landskabet. Korsør Slot er bestemt også et besøg værd. De gamle volde er fortsat bevaret sammen med bastionerne og den flotte magasinbygning fra 1600-tallet. Find et billigt hotelophold til jeres sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Korsør.

  Korsør
  En skøn gåtur i et spændende og afvekslende historisk område, tæt på Korsør.
 • Reersø Amerikanerbil Museum (30.7 km)

  Reersø er en fredet landsby, og det virker faktisk som om, at tiden ikke har ændret på hverken arkitekturen eller byens udformning. Tiden har stået stille i et helt århundrede. Men det ændrer ikke ret meget på indholdet af Reersø Amerikanerbil Museum, fordi her har tiden ikke stået stille, og der er en rigtig god oplevelse i 'dollargrinets' udvikling fra 1950 op til 70'erne. Der er også andre spændende europæiske bilmærker samt scootere. Den 1.000 kvadratmeter store hal rummer alt, der kan få selv store drenge til at få en klump i halsen og pigerne til at se fjerne ud. En sikker vinder hvis hele familien er med.

  Reersø Amerikanerbil Museum
  Oplev alle de gamle klassikere på Reersø Amerikanerbil Museum.
 • Gavnø Slot (41.8 km)

  Oplev Gavnø Slot og Slotspark. Det smukke slot og dets omgivelser, betragtes som en væsentlig del af Danmarks kulturarv. Grunden har mere end 600 år på bagen, og er i dag en betagende oplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slot indefra, oplev sansehaven og pas på I ikke farer vild i den smukke rosenlabyrint.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot betragtes som en vigtig del af Danmarks kulturarv.
 • BonBon-Land (43.0 km)

  Tag på bilferie i Danmark og kør med hele familien til BonBon-Land nær Holmegaard ikke langt fra Næstved. Her kan alle i familien få en sjov dag. Der er forlystelser til enhver smag. En tur i Mågeklatterne, Hundeprutte-rutschebanen eller hvad I nu lige er til, så skal I nok få det sjovt. Om sommeren har Pelle-piratsprøjt åbent, hvor den indre vandhund kan slippes løs. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie med hele familien i Danmark.

  BonBon-Land
  BonBon-Land
Vis flere

Kort

Hotel Frederik d. II
Idagårdsvej 3 4200 Slagelse

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat