Herregårdsferie nær Schwarzwald på Hotel Fürstenhof Haigerloch

Dansk | DKK

Hotel Fürstenhof Haigerloch

Hotelpakke med all inclusive på smukt herregårdshotel

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • All inclusive hotelpakke
 • Hyggelig herregårdsferie i smukke omgivelser
 • Udforsk Schwarzwald
1.318,-
4~6 dage fra
1.269,-

All inclusive ophold

Smukke Schwarzwald

4 dage
Fra 1.269,- / spar op til 554,-
SPAR
5 dage
Fra 1.419,- / spar op til 1.011,-
SPAR
6 dage
Fra 1.719,- / spar op til 1.319,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x valg af enten salat el. madpakke
 • 3 x kaffe og kage
 • 3 x Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
Risskov Pakken

Tag på en skøn herregårdsferie i rolige, grønne omgivelser nær Schwarzwald i det sydvestlige Tyskland! Hotel Fürstenhof giver jer en ideel base for en kør-selv ferie med masser af smuk natur, hygge, spændende oplevelser og ikke mindst en herlig all inclusive hotelpakke, som også inkluderer drikkevarer.

Hotellet tilbyder

Hotel Fürstenhof har en dejlig beliggenhed i den idylliske landsby, Bad Imnau, som ligger i knap 500 meters højde over havets overflade. Hotellet er indrettet i en smuk herregårdsbygning, og ligger direkte ud til Kurpark Bad Imnau, mellem Schwarzwald og De Schwabiske Alper.

De smukke naturomgivelser er naturligvis helt oplagt til både vandre- og cykelture, men I finder også adskillige byer og seværdigheder indenfor kort afstand, som bestemt er værd at besøge. Oplev f.eks. Haigerloch Slot og ’Römerturm’, eller kør en tur til Tübingen, Rottenburg eller Horb am Neckar. Har I lyst til en lidt længere udflugt kan I vælge at tage på shopping og sigthtseeing i Stuttgart eller køre en tur til Rottweil, hvor I kan nyde udsigten fra 244 meters højde ved Thussenkrupp-tårnet.

Hver morgen kan I stå op og nyde en dejlig omgang morgenmad, og således få den perfekte start på dagen, og om aftenen serveres velsmagende retter i herregårdens hyggelige omgivelser.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser tilbyder hyggelige rammer for opholdet, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger.
Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse, og udstyret med telefon, TV og komfortable senge.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De hyggelige enkeltværelser er ca. 15 m² store og har eget badeværelse med kabinebruser, telefon, tv og komfortable senge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
De rummelige dobbeltværelser har eget badeværelse med bruser/ toilet, telefon, tv og komfortable senge. Mulighed for ekstra personer på sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

850 km fra
Puttgarden, Tyskland
875 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
900 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Burg Hohenzollern (26.5km)

Tag på en spændende bilferie i Tyskland og tag turen ud til det majestætiske Hohenzollern Slot, beliggende på toppen af bjerget Hohenzollern, hele 855 meter over havoverfladen. Slottet har været hjemsted for Hohenzollern-slægten, der kom til magten i middelalderen og regerede over Preussen og Brandenburg frem til 1. Verdenskrigs afslutning.

Oprindeligt blev slottet opført i starten af 1000-tallet, men det blev stærkt beskadiget efter en belejring i 1423. Det nye slot blev bygget i årene mellem 1454 og 1461, og her lå Hohenzollern-slægten i eksil under krigstiden, herunder også under Trediveårskrigen. Find en billig sommerferie sydpå med hele familien og oplev de mange spændende seværdigheder som Tyskland gemmer på med hele familien.

Zauberland der Kinzig (44.6km)

Kinzig er en biflod til Rhinen og løber tværs gennem Schwarzwald fra øst til vest. Parken ved udspringet i den lille kurby, Loßburg, kaldes i folkemunde for ”Zauberland der Kinzig” (Det magiske land ved Kinzig) – og med rette. Ikke kun her, men adskillige steder langs den 95 km. lange biflod finder I et utal af smukke landskaber og scenerier, interessante attraktioner og aktiviteter. Heriblandt den idylliske Kinzigsee, og en stor vandlegeplads. Derudover ligger der også nogle charmerende landsbyer langs med floden, hvor især Alpirsbach og Wolfach er et besøg værd.

Friedrichsturm (36.3km)

Dette 30 meter høje udkigstårn, Friedrichsturm, ligger placeret på toppen af bjerget, Badener Höhe. Alt i alt får I en udsigt fra svimlende 1,02 km. over havets overflade – det højeste punkt i Baden Baden, som området hører under. Ikke bare selve udsigten, men også turen derop er et højdepunkt for mange. Vandreruten som fører op til tårnet er et gennem årene blevet et yderst populært turistmål.

Sensapolis (46.7km)

Har I børn med til Sindelfingen er dette stedet, hvor I kan få en dag med fart og sjov! Sensapolis er en indendørspark, som er en krydsning mellem en forlystelsespark, en stor legeplads og et videnskabscenter, hvor man også lærer noget!

Der er blandt andet et Eventyrslot, som skal udforskes. Et piratskib, som er på jagt efter skatte. Et rumskib, som skal udforske universet og bekæmpe aliens!

Sindelfingen (49.5km)

Sindelfingen er en gammel romantisk by med mange hyggelige huse og seværdigheder. Byen har en typisk middelalderkerne med flere bindingsværkshuse. Blandt de største seværdigheder i den gamle bydel finder I bl.a. St. Martins kirke fra det 11. århundrede, det flotte gamle rådhus samt the Market springvandet og venskabs springvandet. Det gamle rådhus stammer tilbage fra 1478 og I kan finde et bymuseum her i dag. Ved siden af ligger salthuset fra 1592.

Økonomien i byen er hovedsagelig baseret på bilindustrien ligesom resten af området nær Stuttgart og særligt fabrikken Daimler AG og kontorerne til Smart præger byen. I middelalderen lå der et væveri i byen, og i dag står modeindustrien stadig stærkt her, hvilket de mange modefirmaer vidner om.

Byen er fyldt med dejlige timer for hele familien. Byen rummer et stort antal af butikker og hyggelige markeder, hvor I kan slentre rundt og nyde atmosfæren. Når I trænger til en pause findes der mange gode restauranter, stemningsfyldte kroer og lokale ølhaver. I kan finde noget for enhver smag og både fra det lokale og det internationale køkken.

Nationalparkzentrum Ruhestein (56.9km)

Forud for turen i Schwarzwald kan det være rart med lidt information og vejledning. I 900 meters højde, over havoverfladen, ligger Nationalparkzentrum Ruhestein, hvor der står personale klar til at assistere med planlægning af ture, svare på spørgsmål og give tips. Besøgscentret huser også en lille permanent udstilling, som formidler information om det smukke område, geologien, de sjældne dyrearter og Schwarzwalds historie.

Julemarked i Stuttgart (65.6km)

Funklende juleboder med smukt dekorerede tage, glimtende lys og et stemningsfuldt program af arrangementer. Julemarkedet i Stuttgart er et oplagt sted, at besøge under en miniferie eller et weekendophold i julen.

Nyd den 25 dage lange juleatmosfære i Baden-Württembergs smukke delstatshovedstad, Stuttgart. Placeret i hjertet af byens centrum strækker den overdådige og traditionsrige række af boder sig, fra pladsen foran ’Neues Schloss’ med ’Königsbau’-passagen på den ene side og byens store torve, ’Karlsplatz’ og ’Schillerplatz’ på den anden - og hele vejen forbi ’Alten Schloss’ og ’Stiftsstrasse’ til den store ’Marktplatz’ foran byens flotte rådhus.

Julemarkedet i Stuttgart er ikke bare et af de smukkeste julemarkeder i Europa, det er også et af de ældste. Markedet nævnes for første gang i officielle kilder i 1692, men det antages at det har haft rødder endnu længere tilbage i tiden. Og boderne har stadig den dag i dag et stort udvalg af traditionelle loppemarkedsvarer, men variationen i sortimentet i de godt og vel 300 boder, har med tiden nået et noget andet niveau, end man sandsynligvis har kunnet opleve for bare 100 år siden. I finder bl.a. et stort udvalg af trælegetøj, dekorationer og uroer, kunsthåndværk, smykker, søde sager og kulinariske delikatesser fra hele Verden.

Mere end 3,5 millioner mennesker besøger hvert år den smukke delstatshovedstad i jagten på den helt specielle julestemning, som byen tilbyder.

Julemarkedet ledsages af et omfattende program af forskellige arrangementer og events, som er spredt ud over hele byen. Der er daglige live koncerter, et stort eventyrland til børnene med nostalgiske karruseller, en ægte dampmaskine fra gamle dage og masser af aktiviteter som indbyder til deltagelse, såsom børnebageri, stearinlysværksted og antikvitetsmarkedet på Karlsplatz-torvet, som altsammen er med til at gøre Stuttgarts julemarkedsdage til noget helt særligt.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Ferie i Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

259,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Les Jardins d’Adalric

Inkl. 1 x 3-retters menu + vinsmagning

Alsace

I hjertet af Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • 1 flaske vin
 • Adgang til swimmingpool

277,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Nyd de charmerende omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 3~5.99 år i ekstra opredning 75% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Notre Dame de Bonne Fontaine

Ophold med morgenbuffet

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til wellnessafdeling

Kun
899,-

Vis kort

Smag på det gode, lokale køkken i Alsace

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 75% rabat