Tag på kør-selv ferie til Hotel Gasthof Grafenwirt

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Gasthof Grafenwirt

Oplev det fantastiske alpelandskab omkring Wagrain og Salzburg

Naturskøn beliggenhed i St. Johann im Pongau
Hyggeligt restaurant med traditionelle østrigske retter
Pragtfuld natur og spændende byer indenfor kort afstand
 • 1.150 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.125 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 975 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Ikke langt fra Salzburg ligger det hyggelige Hotel-Gasthof Grafenwirt i fantastiske naturomgivelser. Besøg den skønne by Salzburg, 1 times kørsel fra hotellet, som især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music .

Hotellet tilbyder  

Det hyggelige Hotel-Gasthof Grafenwirt ligger i fantastiske naturomgivelser ikke langt fra Salzburg i Østrig. Hotellet har egen restaurant, hvor køkkenchefen Hr. Schindlmaisser byder på traditionelle østrigske retter. Desuden er der en lille hyggelig solterrasse ude foran hotellet, hvor I kan slappe af og få jer en forfriskning mens I nyder omgivelserne. Der er legeværelse, krohave og parkeringsplads direkte ved hotellet.  

Hotellets personale hjælper gerne med interessante tips til jeres helt eget ferieprogram. Blandt andet ligger badelandet "Amadé" kun 5 minutter fra hotellet. På turistkontoret i Wagrain kan I købe "Wagrain-kortet". Dette kort giver rabatter til diverse attraktioner og vandreture. Kortet koster 40€ pr. person for 7 dage. Børn ½ pris.  

Værelser  

De hyggelige værelser er komfortabelt indrettet og indeholder alle eget bad/toilet, føntørrer, værdiboks, telefon, TV og radio.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket hver tirsdag og onsdag aften og der vil ikke blive serveret aftensmad på hotellet disse dage.

Hotellet arrangerer jævnligt guidet vandretur og "Hüttenabend". Her er der østrigsk underholdning og aftensmad i en bjerghytte. Ønsker I at deltage i dette arrangement, koster det 14 euro for voksne og 9 euro for børn. Beløbet skal afregnes med hotellet. Arrangementet er vejrafhængigt og datoer fastsættes udelukkende af hotellet.

Overnatter I en torsdag, og inkluderer jeres ophold aftensmad, erstattes 3-retters menu af en 5-retters menu.

Turistskat (person) pr. døgn 1,80 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Sankt Johann im Pongau (9.0 km)

  St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur. Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden. Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

  Sankt Johann im Pongau
  Sankt Johann im Pongau har sin egen katedral, som er et oplagt besøgsmål under ferien i Salzburg-regionen
 • Therme Amadé Spa (11.0 km)

  Therme Amadé Spa er et 30.000 kvadratmeter stort vandland med spa og wellness, omgivet af Altenmarkts alpine landskab. Der er et omfattende udvalg af sauna og oplevelser i vandet. De fleste af svømmebassinerne ligger indendørs, og så er der to svømmebassiner udenfor som er forbundet. Den behagelige vandtemperatur gør Herme Amadé Spa et oplagt sted at slappe af hele året rundt. Vandet er tilført medicinske salte fra den berømte saltmine ved Bad Ischl. De fleste af bassinerne indeholder 1,5 - 2,5% saltvand, der som bekendt har en positiv effekt på huden.

  Therme Amadé Spa
  Oplev det store vandland Herme Amadé Spa
 • Liechtensteinklamm (13.6 km)

  Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og tag afsted i egen bil til Østrig på en kør-selv familieferie. Besøg Østrigs måske nok mest storslåede bjergslugt, Liechtensteinklamm. Her kan I opleve store mængder af smeltevand, der kommer brusende ned i imponerende vandfald. I kan gå på opdagelse i slugten og fra flere af broerne har I et godt overblik over naturens kræfter. Liechtensteinklamm er desuden en af de længste og dybeste slugter i Alperne. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i det smukke Østrig, i eget tempo.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er nok den mest kendte bjergslugt i Østrig.
 • Radstadt (16.4 km)

  Om sommeren finder I en pallette af aktivitetsmuligheder. For Jer der kan lide natur og at være aktive venter der Jer et stort antal godt markerede vandreveje i området, og for mountainbikere er der 500 km skiltede spor. Er man ikke er til kuperet terræn på cyklen, er der også muligheder nok. Tag for eksempel en cykeltur på den 250 km lange Ennsradweg, der løber i dalen. Om vinteren er byen et paradis for skiløbere. Området med centrum i Ski Amadé byder på, ikke mindre end, 760 km skipister med 270 moderne skilifter. Desuden finder I også 150 km langrendsløjper og en skøjtebane. Også for kulturinteresserede har den historiske Radstadt noget at byde på som medlem af ’Historiske Byer i Østrig’. Her afholdes flere kulturelle og traditionelle festivaler samt kunsthåndværksmarkeder.

  Radstadt
  Aktiv ferie i Østrig.
 • Mandlberg (25.2 km)

  På en ferie i egen bil er det nemt at komme rundt og opleve en masse. En anden spændende udflugt i området er et besøg på Mandlberg, som er et fyrnåle-destilleri, der har en lang tradition og drives af familien Warter. Med tiden er produkterne blevet udsøgte og udvalget stort. De særlige nåletræer der bruges i destilleriet vokser hovedsageligt i alperne og er naturbeskyttede, og derfor er det kun få der har lov til at udvinde olien fra nålene.

  Mandlberg
  Har du nogensinde hørt om et fyrnåle-destilleri? Kom og se de smukke og næsten eventyrlige maskiner.
 • Dorfgastein (31.5 km)

  I kan forvente jer mange herlige timer i den smukke natur i Gasteindalen. Vand, bjerge og enge i Salzburgerland lokker med romantisk charme. Dorfgastein, Salzburgerland, viser sig fra forår til efterår fra sin bedste side. Majestætiske bjerge, grønne enge og store skove omringer jer på alle jeres udflugter. Gasteindalen kaldes også "vandets dal". Det forfriskende vand med den lige så forfriskende bjergluft garanterer en afslappende ferie i Gastein. Kombinationen af den flade, brede dal og de omgivende smukke bjerge vil forbløffe jer. Klimatet er skånsomt og mildt. Hvis I vandrer i Gastein, kan I opleve det enestående bjerglandskab. I nationalparken kan I bekvemt vandre fra en græsgang til den næste, eller klatre op på de høje toppe. Forandring garanteres af de 55 smukke græsmarker og 350 km. alpine vandrestier, som alle venter jer i Gastein. I kan også tage på udflugter på cykel eller mountainbike. Uanset om I foretrækker den flade dals cykelstier eller mountainbike-stier i bjergene, finder I fine muligheder i Gastein.

  Dorfgastein
  Nyd det smukke udsigt fra en af bjergtoppene.
 • Zell am See (50.1 km)

  Den hyggelige ferieby Zell am See er et af de smukkeste steder i Østrig med en fantastisk placering mellem Zeller søen og Schmittenhöhe bjergene. Den lille by ligger omgivet af høje bjerge og grønne bakker. Samtidig hører byen til en af de hyggeligste med de mange snævre stræder i centrum, hvor I kan slentre en tur og nyde atmosfæren eller sidde på en af de mange fortovscaféer. På byens torv er der masser af liv og I kan sidde og betragte de mange mennesker.

  Zell am See
  Den fabelagtige udsigt over over Zell am See.
 • Salzburg (68.5 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østrig, der især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music. Den dejlige festspilsby er altid et besøg værd. Blandt de seværdigheder, der skal ses, når I besøger Salzburg, er borgen, der troner sig op på en bjergtop lige over floden. Desuden er Salzburg Mozarts fødeby og både hans fødested og hans bolig i de senere år kan besøges. Er I The Sound of Music fans er byen et must. Alle de skønne lokaliteter fra den populære film kan besøges.

  Salzburg
  Salzburg er en kulturbombe som helt sikkert skal opleves når I er på ferie i Østrig
Vis flere

Kort

Hotel Gasthof Grafenwirt
Markt 92 5602 Wagrain

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi 4 personer vil lige sige tak for den dejlige ferie vi havde på Hotel-Gasthof Grafenwirt i Wagrain (Østrig) så dejligt et sted og rent og som vi blev passet op, flot mad og dejlige værtsfolk. Mange tak..."
  Ruth Kristensen fra Møldrup.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i forældres seng 70% rabat
Barn 2~8 år i ekstra opredning 70% rabat
Barn 8~14 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 14~18 år i ekstra opredning 20% rabat
Barn 18~100 år i ekstra opredning 10% rabat