Billig bilferie til Hotel-Gasthof Lukashansl

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Gasthof Lukashansl

Traditionelt Østrigsk hotel med panoramaudsigt til bjergene og den smukke natur.

Østrigsk traditionshotel
Kun 5 km fra Zell am See
Udendørs swimmingpool om sommeren
 • 1.125 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.100 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 950 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Jacuzzi
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

På Gasthof Lukashansl kombineres gamle traditioner med moderne funktionalitet. Det familiedrevne hotel har en idyllisk beliggenhed i Nationalpark Hohe Tauern og her er fantastiske muligheder for at tage på tur i det smukke bjerglandskab. 

Hotellet tilbyder

Hotellet er kendetegnet ved en autentisk og indbydende atmosfære. Den hyggelige restaurant er indrettet i traditionel stil med trævægge og lyse lofter. Her bliver der serveret en god morgenbuffet bestående af et udvalg af brød, ost, pålæg, marmelade, kaffe, te og juice. Køkkenet anvender hovedsageligt lokale råvarer fra gårdene i nærområdet. Når vejret er godt, kan I nyde maden på terrassen i den hyggelige have. Her finder i også en legeplads til børnene og liggestole, hvorfra I kan nyde panoramaudsigten til bjergene. 

I pejsestuen kan I slappe af i rolige omgivelser foran kaminen og den lyse havestue har ovenlysvinduer, som giver et fantastisk lys til Fx at læse en god bog. Der er gratis parkering ved hotellet og adgang til gratis internet - I kan bede om en kode i receptionen.  

Om vinteren er der rig mulighed for skiferie, en skibus kører jer lige fra hotellet og direkte til de nærtliggende skiløjper. På hotellet er der et skirum, hvor I kan opbevare jeres eget udstyr eller I kan leje ski direkte på hotellet.

Værelser

De charmerende værelser har alle adgang til eget toilet og bad og tv. Rengøring tilbydes dagligt. 

Bemærk at

Wellness-området er åbent dagligt kl. 16-19.

Vis flere

Værd at se

 • Golf Club Zell am See (5.3 km)

  Golfelskere vil sikkert synes godt om Golf Club Zell am See's to 18-hulsbaner, Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn, som ligger i naturskønne omgivelser udenfor den populære ferieby Zell am See. Golfklubben tilbyder også golf undervisning og pro shop samt en restaurant.

  Golf Club Zell am See
  Zell am See tilbyder ideelle muligheder for en golfferie i Østrig
 • Tauern Spa Zell am See - Kaprun (5.0 km)

  Besøg Tauern Spa Zell am See - Kaprun, som byder på nogle af de mest moderne wellnessfasciliteter i alperne. Her finder I 11 udendørs- og indendørspools og en saunaafdelingen med 10 forskellige saunaer og dampbade. Her er der plads til afslapning og velvære for krop og sjæl.

  Tauern Spa Zell am See - Kaprun
  Tauern Spa Zell am See - Kaprun, byder på nogle af de mest moderne wellnessfasciliteter i alperne
 • Saalbach (84.6 km)

  Anslået antal indbyggere 2.862 Saalbach ligger i de smukkeste omgivelser under 20 km. fra den populære ferieby Zell am See. Her kan I vælge den afslappende ferie i naturen eller den aktive med et utal af muligheder. Vandreture er en af områdets største oplevelser og der er smukke ruter til enhver med mange forskellige sværhedsgrader. Desuden er der flere lifter i nærheden af hotellet, så I kan tage en panorama tur i bjergtoppene. I den lille by er der desuden gode muligheder for at svømme. Hvis vejret er godt kan I besøge byens Adventure Pool "Captain Cook", hvor I finder et 1000 m2 stort vandland, hvor der er noget for alle aldre. Vilde vandrutsjebaner med lys- og vandeffekter kombineret med beachvolley, udendørs børnebio samt en restaurant danner rammen om en hyggelig dag for hele familien. Hvis vejret ikke tillader det har byen også et indendørs vandland, hvor I også kan finde forskellige aktiviteter. Området ved hotellet er desuden et paradis for mountainbike elskere. Et væld af spændende og udfordrende stier bevæger sig igennem området og selvom I ikke er den største vovehals kan I sagtens finde en rute, der egner sig til jer.

  Saalbach
  Saalbach ligger smukt, i kort afstand fra feriebyen Zell am See og tilbyder et skønt udgangspunkt for Jeres ferie
 • Dorfgastein (26.0 km)

  I kan forvente jer mange herlige timer i den smukke natur i Gasteindalen. Vand, bjerge og enge i Salzburgerland lokker med romantisk charme. Dorfgastein, Salzburgerland, viser sig fra forår til efterår fra sin bedste side. Majestætiske bjerge, grønne enge og store skove omringer jer på alle jeres udflugter. Gasteindalen kaldes også "vandets dal". Det forfriskende vand med den lige så forfriskende bjergluft garanterer en afslappende ferie i Gastein. Kombinationen af den flade, brede dal og de omgivende smukke bjerge vil forbløffe jer. Klimatet er skånsomt og mildt. Hvis I vandrer i Gastein, kan I opleve det enestående bjerglandskab. I nationalparken kan I bekvemt vandre fra en græsgang til den næste, eller klatre op på de høje toppe. Forandring garanteres af de 55 smukke græsmarker og 350 km. alpine vandrestier, som alle venter jer i Gastein. I kan også tage på udflugter på cykel eller mountainbike. Uanset om I foretrækker den flade dals cykelstier eller mountainbike-stier i bjergene, finder I fine muligheder i Gastein.

  Dorfgastein
  Nyd det smukke udsigt fra en af bjergtoppene.
 • Grossglockner Hochalpenstrasse (26.8 km)

  En mulighed, hvis I gerne vil nyde de imponerende bjerge, er, at tage turen til Fusch. Herfra kan I komme på hårnåle-svingsturen på panoramavejen Grossglockner Hochalpenstrasse. På denne tur kommer I op i omkring 2000 meters højde og I kan nyde den fantastiske panorama udsigt på hele turen.

  Grossglockner Hochalpenstrasse
  Under en ferie nær Grossglockner bør I prøve den smukke køretur ad panoramavejen
 • Sankt Johann im Pongau (33.4 km)

  St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur. Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden. Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

  Sankt Johann im Pongau
  Sankt Johann im Pongau har sin egen katedral, som er et oplagt besøgsmål under ferien i Salzburg-regionen
 • Liechtensteinklamm (35.9 km)

  Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og tag afsted i egen bil til Østrig på en kør-selv familieferie. Besøg Østrigs måske nok mest storslåede bjergslugt, Liechtensteinklamm. Her kan I opleve store mængder af smeltevand, der kommer brusende ned i imponerende vandfald. I kan gå på opdagelse i slugten og fra flere af broerne har I et godt overblik over naturens kræfter. Liechtensteinklamm er desuden en af de længste og dybeste slugter i Alperne. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i det smukke Østrig, i eget tempo.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er nok den mest kendte bjergslugt i Østrig.
 • Hængebroen ved Stubnerkogel (51.4 km)

  På Stubnerkogel ”hænger” den berygtede hængebro, 140 meter lang og med et fald på over 28 meter. Broen hænger 2400 meter over havets overflade og er dermed Europas højeste hængebro. Broen er gennemsigtig og kan tage pusten fra enhver og kan slet ikke anbefales, hvis der er højdeskræk iblandt familiemedlemmerne. Der er lidt mere fast grund under fødderne på udkigsplatformen Glocknerblick; nyd den friske bjergluft i lungerne og lad øjnene vandre over det rå og bjergfyldte landskab, men husk kameraet til at forevige den smukke udsigt.

  Hængebroen ved Stubnerkogel
  Hvis du er til eventyr og betagende omgivelse, bliver du nødt til tage en tur på Europas højeste hængebro.
 • Ishulerne i Werfen (54.8 km)

  Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

  Ishulerne i Werfen
  Ishulerne i Werfen er som at træde ind i en anden verden. -En magisk oplevelse.
 • Salzburg (92.2 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østrig, der især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music. Den dejlige festspilsby er altid et besøg værd. Blandt de seværdigheder, der skal ses, når I besøger Salzburg, er borgen, der troner sig op på en bjergtop lige over floden. Desuden er Salzburg Mozarts fødeby og både hans fødested og hans bolig i de senere år kan besøges. Er I The Sound of Music fans er byen et must. Alle de skønne lokaliteter fra den populære film kan besøges.

  Salzburg
  Salzburg er en kulturbombe som helt sikkert skal opleves når I er på ferie i Østrig
Vis flere

Kort

Hotel Gasthof Lukashansl
Salzburgerstraße 1 5671 Bruck an der Großglocknerstraße

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~11 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 11~14 år i ekstra opredning 30% rabat