Billig bilferie til Hotel-Gasthof Lukashansl

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel-Gasthof Lukashansl

Traditionelt Østrigsk hotel med panoramaudsigt til bjergene

 • 1.125 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.125 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 950 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Jacuzzi
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Introduktion

På Gasthof Lukashansl kombineres gamle traditioner med moderne funktionalitet. Det familiedrevne hotel har en idyllisk beliggenhed i Nationalpark Hohe Tauern og her er fantastiske muligheder for at tage på tur i det smukke bjerglandskab. 

Hotellet tilbyder

Hotellet er kendetegnet ved en autentisk og indbydende atmosfære. Den hyggelige restaurant er indrettet i traditionel stil med trævægge og lyse lofter. Her bliver der serveret en god morgenbuffet bestående af et udvalg af brød, ost, pålæg, marmelade, kaffe, te og juice. Køkkenet anvender hovedsageligt lokale råvarer fra gårdene i nærområdet. Når vejret er godt, kan I nyde maden på terrassen i den hyggelige have. Her finder i også en legeplads til børnene og liggestole, hvorfra I kan nyde panoramaudsigten til bjergene. 

I pejsestuen kan I slappe af i rolige omgivelser foran kaminen og den lyse havestue har ovenlysvinduer, som giver et fantastisk lys til Fx at læse en god bog. Det er muligt at koble sig på internettet mod gebyr og der er gratis parkering ved hotellet.  

Om vinteren er der rig mulighed for skiferie, en skibus kører jer lige fra hotellet og direkte til de nærtliggende skiløjper. På hotellet er der et skirum, hvor I kan opbevare jeres eget udstyr eller I kan leje ski direkte på hotellet.

Værelserne

De charmerende værelser har alle adgang til eget toilet og bad, kabel tv og mulighed for at koble sig på internettet mod gebyr. Rengøring tilbydes dagligt. 

Læs mere her

Bemærk at

Wellness-området er åbent dagligt kl. 16-19.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Tauern Spa Zell am See - Kaprun (6.8 km)

  Besøg Tauern Spa Zell am See - Kaprun, som byder på nogle af de mest moderne wellnessfasciliteter i alperne. Her finder I 11 udendørs- og indendørspools og en saunaafdelingen med 10 forskellige saunaer og dampbade. Her er der plads til afslapning og velvære for krop og sjæl.

  Tauern Spa Zell am See - Kaprun
  Tauern Spa Zell am See - Kaprun, byder på nogle af de mest moderne wellnessfasciliteter i alperne
 • Sankt Johann im Pongau (33.4 km)

  St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur. Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden. Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

  Sankt Johann im Pongau
  Sankt Johann im Pongau har sin egen katedral, som er et oplagt besøgsmål under ferien i Salzburg-regionen
 • Liechtensteinklamm (35.9 km)

  Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og tag afsted i egen bil til Østrig på en kør-selv familieferie. Besøg Østrigs måske nok mest storslåede bjergslugt, Liechtensteinklamm. Her kan I opleve store mængder af smeltevand, der kommer brusende ned i imponerende vandfald. I kan gå på opdagelse i slugten og fra flere af broerne har I et godt overblik over naturens kræfter. Liechtensteinklamm er desuden en af de længste og dybeste slugter i Alperne. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i det smukke Østrig, i eget tempo.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er nok den mest kendte bjergslugt i Østrig.
 • Skiresort Grossglockner Heiligenblut (131.1 km)

  Grossglockner Heiligenblut er et af de store østrigske skiresorter og ligger i den nordlige ende af Mölltal med over 55 km skipister og et moderne liftanlæg med 12 lifte, klar til at transportere de glade skiløbere op på løjperne. Der er forskellige sværhedsgrader og meget varierede pister flankeret af en utrolig udsigt over området, hvor især Großglockner præger udsigten med sine 3.798 imponerende meter over havets overflade. Her er der alt hvad snowboarders og freeriders kan ønske sig og der er ca. 15 kvadratkilometers åbent skiterræn med op til 1.500 meters højdeforskel og masse af muligheder for at slå sig løs. Der er også gode muligheder til langrendsløberne med forskellige velplejede spor i det skønne bjergområde.

  Skiresort Grossglockner Heiligenblut
  Grossglockner Heiligenblut er et eftertragtet skisportssted, og er perfekt for en skiferie i Østrig
 • Hængebroen ved Stubnerkogel (51.4 km)

  På Stubnerkogel ”hænger” den berygtede hængebro, 140 meter lang og med et fald på over 28 meter. Broen hænger 2400 meter over havets overflade og er dermed Europas højeste hængebro. Broen er gennemsigtig og kan tage pusten fra enhver og kan slet ikke anbefales, hvis der er højdeskræk iblandt familiemedlemmerne. Der er lidt mere fast grund under fødderne på udkigsplatformen Glocknerblick; nyd den friske bjergluft i lungerne og lad øjnene vandre over det rå og bjergfyldte landskab, men husk kameraet til at forevige den smukke udsigt.

  Hængebroen ved Stubnerkogel
 • Ishulerne i Werfen (54.8 km)

  Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

  Ishulerne i Werfen
 • Salzburg (92.3 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østrig, der især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music. Den dejlige festspilsby er altid et besøg værd. Blandt de seværdigheder, der skal ses, når I besøger Salzburg, er borgen, der troner sig op på en bjergtop lige over floden. Desuden er Salzburg Mozarts fødeby og både hans fødested og hans bolig i de senere år kan besøges. Er I The Sound of Music fans er byen et must. Alle de skønne lokaliteter fra den populære film kan besøges.

  Salzburg
  Salzburg er en kulturbombe som helt sikkert skal opleves når I er på ferie i Østrig
 • Heiligenblut am Grossglockner (129.2 km)

  Flot by for foden af Østrigs højeste bjerg, Grossglockner, som troner over byen. Byen ligger selv i 1.288 meter over havets overflade, og det er her den kendte Grossglocker-Hochalpenstrasse går igennem. Byen er kendt for den imponerende kirke fra det 15. århundrede og det kan varmt anbefales, at tage på en billig bilferie hertil og nyde de storslående omgivelser. Navnet Heiligenblut (da: helligt blod) har sit ophav fra den berømte legende om flasken med Kristi blod. Det var nemlig den danske prins Briccius, som havde denne flaske med sig tilbage fra Konstantinopel i året 914. Flasken var blevet gemt i hans sår i læggen, for at beskytte den mod røvere. Men en lavine satte en stopper for transporten, og prinsen blev begravet af snemasserne. Men på samme sted voksede der tre aks, og nogle bønder fandt efterfølgende hans lig. Men da de ville begrave ham, nægtede benet at blive under jorden. Benet blev undersøgt og flasken med Kristi blod tilvejebragt og siden opbevaret i sakrementshuset ved Hellige Vinzinz kirke. Byen har opført sin egen krypt samt et alter til Briccius, men på grund af manglende beviser er Briccius dog aldrig blevet helliggjort.

  Heiligenblut am Grossglockner
  Heiligenblut am Grossglockner, med den imponerende kirke fra det 15. århundrede og de storslående omgivelser.
Vis flere

Kort

Hotel Gasthof Lukashansl
Salzburgerstraße 1 5671 Bruck an der Großglocknerstraße

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~11 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 11~14 år i ekstra opredning 30% rabat