Bilferie i Bad Ischl på Hotel Goldenes Schiff

Dansk | DKK

Hotel Goldenes Schiff

Luksusophold med kejserlig charme, wellness og god mad i Bad Ischl

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn beliggenhed i hjertet af Bad Ischl
 • Bare to minutters gåtur til Eurotherme Bad Ischl
 • Unikt ophold til fantastisk pris
379,-
4~8 dage fra
2.349,-

Inkl. 3-retters menu

Oplev Salzkammergut

4 dage
Kun 2.349,- / spar op til 115,-
SPAR
5 dage
Kun 3.119,- / spar op til 166,-
SPAR
6 dage
Kun 3.869,- / spar op til 237,-
SPAR
7 dage
Kun 4.619,- / spar op til 309,-
SPAR
8 dage
Kun 5.369,- / spar op til 380,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltværelse med udsigt over byen

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
Risskov Pakken

Hotel Goldenes Schiff byder på luksuriøs fere i Salzkammergut, i Østrig, til en fantastisk god pris. Kejserlig charme møder afslapning og et stort udbud af fritidsaktiviteter under jeres ophold i Franz Joseph og Sisi’s sommerresidensby, Bad Ischl.

Hotellet tilbyder

Det eksklusive Hotel Goldenes Schiff ligger i hjertet af Bad Ischl, ved floden Traun, og har rødder så langt tilbage som det 17. århundrede. I dag byder de komfortable og moderne indrettede værelser på afslappende rammer for et herligt ophold i Bad Ischl, som er en alpin kurby med kejserlig charme.

Efter en righoldig morgenmad fra buffeten kan I drage ud på opdagelse i Bad Ischl og den øvrige Salzkammergut-region. Gå f.eks. en tur gennem byen og besøg den smukke ’Kaiservilla’, hvor det østrigske kejserpar Franz Joseph og Elisabeth boede om sommeren. I kan også tage en udflugt til storbyen Salzburg, som byder på masser af gode muligheder for shopping og sightseeing.

Er I på aktiv ferie, kan I nyde godt af områdets skipister om vinteren, og de mange mountainbikestier og afmærkede vandreruter i alperne om sommeren. Og skulle I have lyst til lidt selvforkælelse, står den på ren afslapning i Eurotherme i Bad Ischl eller i hotellets eget wellnessområde.

Om aftenen kan I nyde østrigske og internationale specialiteter i restaurantens hyggelige rammer, eller på terrassen direkte på flodbredden når vejret er til det.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Værelserne på Hotel Goldenes Schiff er alle moderne og komfortabelt indrettet, med eget bad og toilet, minibar og TV. Mange dobbeltværelser er udstyret med en sovesofa, så hele familien kan komme med på ferien og nyde livet i Bad Ischl.

Værelsestyper *

Klassisk singleværelse med udsigt over byen

1 / 1
Komfortabelt enkeltværelse med queen-size seng (120cm) og eget badeværelse. Udsigt mod byen eller indergården.

Klassisk dobbeltværelse med udsigt over byen

1 / 1
Komfortabelt dobbeltværelse med dobbeltseng eller to separate enkeltsenge, og eget badeværelse. Udsigt mod byen eller indergården.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

925 km fra
Rostock, Tyskland
1075 km fra
Puttgarden, Tyskland
1100 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Schafbergbahn - tag toget til bjergtoppen (19km)

Tag på en oplevelsesrig togtur med enestående udsigt! Schafbergbahn er Østrigs stejleste togbane og har siden 1893 fragtet passagere til toppen af det 1783 meter høje bjerg, Schafberg. Turen varer ca. 35 minutter og på denne tid tilbagelægges knap 6 km og 1190 højdemeter med en maksimal stigning på 26%. Toget kører fra stationen i St. Wolfgang i perioden maj-september. Tag på en nostalgisk togtur med et af verdens ældste damplokomotiver og nyd den smukke udsigt over Salzkammergut-regionens blanke søer, grønne skove og majestætiske bjergtoppe.

Hallstatt (22.8km)

I Hallstatt finder I en unik stemning, og det er en dejlig udflugt at besøge den lille perle af en landsby. Bagved byen står de lodrette klippevægge og passer på den. Til den anden side har I en fantastisk udsigt over søen og de omkringliggende bjerge. Hallstatt er ganske enkelt en lille, men utrolig charmerende og historisk landsby ved Hallstätter See. I dag har byen en togstation på modsatte søbred. I kan sejle med den lille båd, der i pendulfart sejler frem og tilbage mellem stationen og byen. Byen er på UNESCO's liste over verdens kulturarv og et meget populært udflugtsmål - ikke til at komme udenom, når man er på kør-selv ferie i Østrig. Om aftenen falder der en unik stemning over byen og søen.

Altaussee (250.1km)

Nyd en aktiv ferie i smukt landskab med mystiske søer, et væld af blomster i mange farver og de majestætiske bjerge. Disse smukke omgivelser venter jer i Altaussee, hvor I finder utallige naturaktiviteter overalt. I bjergene omkring byen er der flere markerede vandrestier, hvor der er forskellige ruter til alle niveauer, så I kan nyde en vandretur i den smukke natur. Også de mange søer tilbyder et væld af aktiviteter og I kan f.eks. svømme i det krystalklare vand, dykke, fiske eller sejle i kano. Om sommeren er der et eksklusivt badeområde ved Kahlseneck snack station. I finder også gode cykelstier samt mulighed for high ropes klatring. Find en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til Østrig i eget tempo.

Traunsee (26.4km)

Traunsee er Østrigs dybeste sø. Den ligger i søområdet Salzkammergut i Oberösterreich og er efter Attersee den næststørste sø i Østrig. Søen er en alpin badesø med en god vandkvalitet, hvor den gennemsnitlige vandtemperatur i august ligger ved 20 grader. Her kan I slappe af og nyde ferien i ro og mag. Området omkring søen er præget af de spejlblanke søer, de høje bjerge og de flotte slotte og borge. Det hele er som taget lige ud af et eventyr.

Russbach (33.9km)

Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz, hvor I finder utallige vandreruter passende til både børn og voksne. På vandreruterne kan I beundre den bjergtagende panorama, Dachstein gletscher, Gosaukamm højderyg og Tennengebirge bjergkæde.

Den gule Ameisenexpress tager jer gennem et let kuperet alpint terræn til Edtalmhütte, hvor I kan få fornyet energi med et traditionelt østrigsk måltid. Der er masser af vandreeventyr for børnene og legepladser i Bruno's bjergverden. Emma, den kæmpestore myre, ser altid frem til at få besøgende. Den alpine have gemmer på mange skatte, mens svingskoven og Bruno's gigantiske rutsjebane inviterer børnene til at have det sjovt. De voksne kan i mellemtiden slappe af ved de hyggelige panorama lounges eller nyde kaffe og kage på solterrassen.

Bjergbanen Russbach, som også kaldes "Hornbahn" af de lokale, ligger i centrum af Dachstein West's vandre-region i Tennengau. Stationen er kun 6 minutters gang fra Russbach centrum og gør opstigningen til Hornspitz til en leg. Det er et godt sted at starte for vandere eller hvis I blot vil gå en tur.

Gosaukammbahn (34.9km)

Jernbanen Gosaukammbahn kører fra søen Gosausee op til de grønne enge i Zwieselalm, som tilbyder en fantastisk udsigt over den imponerende forrevne Gosaukamm højderyg, den krystalklare Gosausee samt Gosau gletscher. Zwieselalm byder på gode afmærkede stier, velegnede til klapvogne, over alpine enge og gennem grønne bjergskove til nogle indbydende alpine hytter. Øvede bjergbestigere vil være lige så tilfredse her som fritidsvandrere eller dem, som er mere passionerede for det alpine køkken. Der er ingen risiko for at fare vild med de godt skiltede stier. En af de mest populære stier fører op til toppen Grosser Donnerkogel, hvorfra der er en skøn udsigt. På vejen op til Grosser Donnerkogel skal I forbi nogle forrevne og dramatiske kalkstensformationer.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

497,-
Kun
1.869,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Super vintertilbud

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x dagens 3-retters menu/buffet
 • 3 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

999,-
Fra kun
1.769,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~4.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 5~9.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 20% rabat