Kør-selv til Hotel Goldner Löwe med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Hotel Goldner Löwe

Bad Köstritz egner sig godt til en familieferie med bilen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Besøg det berømte Köstritzer Bryggeriet
 • Gå ikke glip af prøvesmagning af den sorte øl
 • Vær aktiv med cyklen på Elster Radweg
2.093,-
2~8 dage fra
319,-

Inkl. 3-retters menu

Miniferie syd for Leipzig

8 dage
Fra 1.469,- / spar op til 2.094,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

8 dage inkl.

 • 7 overnatning m. morgenmad
 • 7 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • 1 x 1 glas bobler
 • 1 x Ølsmagning (3 øl) samt 2 glas øl den første aften
Wild Offer

Inkl. 3-retters menu

Miniferie syd for Leipzig

2 dage
Kun 319,- / spar op til 319,-
SPAR
3 dage
Fra 569,- / spar op til 556,-
SPAR
4 dage
Fra 819,- / spar op til 794,-
SPAR
5 dage
Fra 1.069,- / spar op til 1.031,-
SPAR
6 dage
Fra 1.279,- / spar op til 1.309,-
SPAR
7 dage
Fra 1.469,- / spar op til 1.606,-
SPAR
8 dage
Fra 1.679,- / spar op til 1.884,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • 1 x 1 glas bobler
 • 1 x Ølsmagning
Risskov Pakken
Hotel Goldner Loewe ligger i Bad Köstritz, lidt syd for Leipzig kun få skridt fra det berømte Köstritzer Bryggeri. Hotellet er en restaureret bygning udført i jugendstil og med en behagelig atmosfære og et hjælpsomt personale.

Hotellet tilbyder

Det klassiske hotel har en dejlig placering i Bad Köstritz og der er ikke langt at spadsere, hvis I vil udforske den lille by. Mest berømt er nok byens bryggeri Köstritzer kendt for sin Schwarzbier, eller mørkøl.

I Loewes restaurant serveres der morgenmad og om aftenen kan I prøve regionale specialiteter fra blandt andet Thüringen. Der er også dejlige spa-faciliteter med sauna, jacuzzi samt et solarium. Parkeringspladserne er gratis og der er selvfølgelig også gratis WiFi.

Heinrich Schütz House er hvor komponisten Heinrich Schütz blev født og huset er nu et museum. Motorvejen A4 ligger kun 6 km væk og herfra er det nemt at komme videre til Gera, som er kendt for sin smukke bymidte med historiske bygninger og store villaer. I Gera ligger der en hel del cykelruter og byen har fostret flere kendte cykelnavne, som Olaf Ludwig og Jens Heppner.

Værelser

Goldner Loewes værelser ligger i en restaureret bygning i jugendstil og har kabel-tv, minibar og eget badeværelse.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelset har gratis WiFi og parkering. Der er pengeskab på værelset og eget badeværelse med hårtørrer. Nogle af enkeltværelser har en lille gårdhave. Hotellet har en sauna.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dette er et hotel i Art nouveau stil med gratis morgenmad og en stille bar/restaurant, beliggende i nærheden af Koestritzer Bryggeri. Med dobbeltværelset får man gratis WiFi, kabel-TV og parkering. Værelset har pengeskab og minibar, og ensuite badeværelset har hårtørrer. Enkelte dobbeltværelser har en lille gårdhave. Hotellet har en sauna. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

430 km fra
Rostock, Tyskland
575 km fra
Puttgarden, Tyskland
600 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gera (8.5km)

Gera er en forunderlig by med markante gamle bindingsværkshuse, der vidner om store rigdomme. I gågadeområdet kan I nyde de maleriske huse, byens vartegn, det 450 år gamle rådhus med det 57 meter høje tårn, renæssance-apoteket med de udskårne hjørnekarnapper i flere etager, Simsonbrønden midt på markedspladsen, kirkerne og mange andre interessante bygninger. Prøv også at gå under jorden, i dybe kældre og smag en lækker øl. Gera er nemlig også en gammel ølbryggerby, Carl Zeis en af verdens mest anerkendte optiske industrier, stammer herfra.

Naumburg (37.7km)

Naumburg er en malerisk by med kulturelle monumenter fra romanske og gotiske perioder, farverige byhuse fra renæssancen og barokke terrasser. Oplev verdenskultur i Naumburg, hvor den næsten et tusind år gamle bydel tager de besøgende på en forunderlig rejse tilbage til middelalderen.

Fans af barokmusik bør klart besøge Skt. Wenceslas kirke, der ligger inde med det største Hildebrandt-orgel i verden. Fra maj til oktober tilbydes der korte middagskoncerter hver onsdag, lørdag og søndag samt på helligdage.

Naumburger Domkirke (39km)

Naumburg ligger inde med næsten 1.000 års historie og er også en del af reformationens historie og Martin Luther.

Den gotisk domkirke med senromanske træk er i dag et af de vigtigste mindesmærker fra højmiddelalderen og hører også til som en af de helt store seværdigheder på den 'omanske rute'. 'Uta von Naumburg' er en af de tolv statuer i domkriken og denne ekseptionelle stenskulptur fra det 13. århundrede hører nok til en af de mest berømte gotiske billedværker i Tyskland.

Det var i Naumburger Domkirke, at Luther opholdt sig i 1521, på vej mod rigsdagen i Worms, og det var også i Naumburger Domkirke, at den første protestantiske biskop blev bispeviet i 1542 af ingen andre end Martin Luther, der også var en god ven af den nyinviede biskop Nikolaus von Amsdorf.

Meerane (39.1km)

Åk på en billig bilsemester till Tyskland och upplev den trevliga staden Meerane. Staden är belägen i ett industriellt område, Chemnitz-Zwickau. Men likaväl finner ni många intressanta upplevelser och flera fina grönområden. Meerane upplevs allra bäst till fots och en promenad genom staden som bjuder på en mer än 825 års intressant historia. Passa på att ta vägarna förbi St. Martin kyrkan från 1300-talet och tag er upp i kyrktornet där ni kan njuta av en härlig utsikt. Strosa runt bland stadens fina gator och torg med goda möjligheter till shopping och matpauser. Marknadsplatsen Neumarkt är staden mest kända plats, men endast en av få många fina. Vid Teichplatz kan ni ta er upp för de italienska trapporna, i kyrkotornet. Och ni kan även besöka Lörracher Platz vid det nya rådhuset och Wilhelm-Wunderlich Platz på August-Bebel strasse. "Steep Wall" eller "Steile Wand" är en av de mest kända gatorna i staden och Meerane's landmärke. I löpet av gatans 248 meter stigen den över 30 meter i höjd och betraktas därmed som utmanande för cyklister och är ofta en del av olika cykellopp.

Freyburg (47.2km)

I Freyburg er vindyrkning en vigtig del af landskabet men også for befolkningen i området. Den meget romantiske by er kendt for sin mousserende vin og ligger i et idyllisk landskab med blide bakker, skove, marker i et område som ellers er præget af terrasserne, der udgør vinmarkerne.

Hvert år på den anden weekend i september bliver markedet i Freyburg omdannet til den største vindyrkningsfestival i det centrale Tyskland. Her mødes talrige vinproducenter fra regionen og byder frem med deres vine, mens de handlende fylder gaderne og der både danses og festes på livet løs. Schweigenberg i Freyburg er med sine tørre stenvægge et af de mest slående eksempel på vindyrkningen op gennem tiderne og i 2010 blev det optaget på den eksklusive liste over "Vinkulturelle højdepunkter", som udstedes af det tyske vininstitut. Både her og langs Ehrauberge, syd for Freyburg, ligger der en lang række vinrestauranter og taverner, så gør endelig holdt og prøv de lokale dråber, men pas på hvis bilen er kommet med på turen.

Højt over byen tårner det store Neuenburg Slot, som blev bygget omkring 1090 af Thüringer Grev Ludwig Springer, grundlæggeren af ​​en af ​​de mest indflydelsesrige dynastier af fyrster i Det Hellige Romerske Rige. Slottet huser i dag et museum med forskellige udstillinger om middelalderen samt et vinmuseum og flere specialudstillinger.

Hvis du nogensinde har ønsket at vide, hvordan boblerne kommer ind i dit glas med mousserende vin, så få en rundvisning i de historiske Rotkäppchen-kældre og bliv indviet i mysteriet.

Besøg også Skt. Mary kirken som blev bygget i 1225 og er siden blevet udvidet i 1500 og 1592 med flere tilføjelser til interiøret.

Freyburg er en hyggelig lille by, som klart burde komme på liste over byer, der skal besøges i området. Hele familien vil nyde den skønne tur gennem det bølgede landskab fyldt med vinmarker.

Rotkäppchen (47.5km)

Prøv et væld af mousserende vine i Rotkäppchen, som også er den tyske markedsleder på området, og bliv klogere på destilleriprocessen og hvordan de brusende perler fremstilles. Der er også en butik, hvor den sekt, der har virket mest overbevisende, kan købes.

En god mulighed for at smage på det færdige produkt, produceret på de lokale druer, og en meget nærsom behandling af råvarene.

Neuenburg Slot - Freyburg (52.6km)

Højt over byen tårner det største slot bygget af landgreverne Thüringen, en søster til Wartburg og var opholdssted for så kendte navne som kejser Friedrich Barbarossa, digteren Heinrich von Veldeke og Skt. Elisabeth. Neuenburg Slot blev bygget i omkring 1090 af Thüringer Grev Ludwig Springer, grundlæggeren af ​​en af ​​de mest indflydelsesrige dynastier af fyrster i Det Hellige Romerske Rige. Som besøgende er det svært ikke at lægge mærke til det imponerende slot med det samme. Det hører også blandt de største og mest imponerende slotte fra perioden i hele Europa.

Slottet har gennemgået flere forbedringer og vedligeholdelse i løbet af årene, og er derfor også absolut turen værd. De imponerende middelalderlige bygninger bringer gæsterne direkte tilbage til de mørke tider, præget af krige, politiske intriger, bare det at overleve i et væld af krige, belejringer og imponerende sammenstød om magten.

I dag huser Neuenburg Slot et attraktivt moderne museum med udstillinger af højdepunktet i middelalderen, et vinmuseum og forskellige specialudstillinger.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Quality Hotel Dresden West

Ophold med morgenbuffet

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering

146,-
Kun
499,-

Vis kort

Elbens Firenze i smukke kulisser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Brauhaus zum Löwen

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Bryggeri og dansesal

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x bryggeribesøg m. ølsmagning
 • Gratis internet

299,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Hotel med bryggeri, dans og musik

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse Junior 
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 5~9.99 år i ekstra opredning 198kr per nat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 351kr per nat

Hotel am Kellerberg

Book 6 nætter og få 1 nat gratis

Thüringer Wald

Landidyl tæt på motorvej

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering

154,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Smukke omgivelser i Thüringen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat