Tag på miniferie på Hotel Grenaa Havlund

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Grenaa Havlund

Suveræn beliggenhed i charmerende Grenaa blot 200 meter fra stranden.

Suveræn beliggenhed tæt på strand og by
Hotel med hyggelige og stemningsfulde omgivelser
Skønt udgangspunkt for oplevelser i Østjylland
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel Grenaa Havlund ligger helt suverænt i udkanten af Grenaa, blot 200 meter fra stranden ved Kattegat og mindre end 4 km. fra midtbyen og havnen. Her er der lagt op til en skøn ferie i Østjylland, uanset årstid, med masser af spændende muligheder og oplevelser inden for kort afstand. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for både miniferie, familieferie og weekendophold ved Kattegat. Tag i Djurs Sommerland, besøg Fregatten Jylland, tag på shoppingtur Grenaa eller oplev de verdensberømte isbjørne i Skandinavisk Dyrepark. I når let den børnevenlige strand, med en kort gåtur ad snoede veje mellem de nærliggende sommerhuse. Stranden er mærket med Det Blå Flag.

Hotellet tilbyder

Hotel Grenaa Havlund er indrettet i en ældre gennemrenoveret bygning, med masser af charme og en hyggelig atmosfære. Hotellet er et helt ideelt udgangspunkt for en miniferie eller et weekendophold i Østjylland, med de korte afstande - ikke blot til stranden, havnen og centrum - men også til mange andre omkringliggende muligheder og seværdigheder, såsom Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland, Ebeltoft, Mols Bjerge, Kalø Slotsruin og Randers Regnskov. 

Hver morgen serveres en god morgenbuffet i hotellets lyse omgivelser. Morgenmad serveres på hverdage kl. 6.30 - 09.30 og i weekenden kl. 7.30 - 10.00. I hotellets egen restaurant kan I spise middag i dejlige omgivelser. I forlængelse af restauranten finder I også en hyggelig strandcafé.  

På hotellets modsatte side ligger et dejligt skov- og plantageområde, hvor I har perfekte forhold for vandreture, og hvor fugle- og dyrelivet trives i bedste velgående. Området er markeret med ruter, så I let kan begive Jer ud i den skønne natur.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Grenaa Havlund har 23 hyggelige, lyse og enkelt indrettede værelser. Der er både enkelt-, dobbelt- og familieværelser til rådighed. Alle værelser er udstyret med eget bad og toilet og TV. Kattegats rolige susen kan høres fra alle værelser, og nogle enkelte værelser har også havkig.

Bemærk at

Børn under 6 år sover gratis i forældres seng og har ingen måltider inkluderet. Morgenmad kan tilkøbes for 50 DKK pr. dag. Børn 6-12 år har kun morgenmad inkluderet i prisen.

Vis flere

Værd at se

 • Grenå (2.9 km)

  Besøg Djurslands største by, Grenå. Byen har fire havnemiljøer og byder også på et skønt byliv med masser af specialforretninger, restauranter og caféer. Når I går rundt i byen skal I desuden holde øje med de velbevarede bindingsværkshuse. Hvis vejret tillader det, finder I en meget fin strand i byen. I Grenå kan I også besøge Museum Østjylland i den hyggelige købmandsgård samt det interessante Kattegatcenter.

  Grenå
  I grenå kan I bl.a. opleve Kattegatcenter, som er helt ideelt til en regnvejrsdag under ferien i Østjylland
 • Kattegatcentret (1.6 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder som ligger og gemmer sig både på Sjælland og i Jylland. Kør selv til Jylland og oplev Grenå enten på en billig sommerferie eller vinterferie. Kør-selv til Kattegatcentret og nyd en dag fyldt med spændende oplevelser. Centret er et stort dansk akvarium med mere end 250 arter af havdyr – heriblandt sæler, fisk og hajer, der lever i Kattegat, samt mange tropiske fiske- og hajarter. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kør-selv afsted på ferie i egen bil i Danmark og nyd en tur til Grenå i eget tempo. 

  Kattegatcentret
  Besøg Kattegatcentret i Grenå på en familieferie.
 • Skandinavisk dyrepark (21.7 km)

  Tag på udflugt i Skandinavisk dyrepark og få en oplevelse med dyr. Mød ørne, bjørne, ulve og andre vilde dyr helt tæt på.

  Skandinavisk dyrepark
  Mød de fantastiske isbjørne med en tur i Skandinavisk Dyrepark, når I er på ferie i Østjylland
 • Djurs Sommerland (25.2 km)

  Har I børnene eller børnebørnene med på Djursland, så er det oplagt at tage en tur i Skandinaviens største sommerland, Djurs Sommerland. Det store område byder på sjove forlystelser til både store og små, skønne grønne arealer, hvor I kan nyde frokosten samt et stort vandland, som uden tvivl vil bringe glæde hos de mindste. Når entréen er betalt er det gratis at prøve alle forlystelser.

  Djurs Sommerland
  Djurs Sommerland for børn og barnlige sjæle.
 • Fregatten Jylland (31.5 km)

  Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse til Nordjylland og alle de spændende seværdigheder der 'ligger' og venter. En af dem er Fregatten Jylland, som også er et helt unikt stykke Danmarkshistorie. Her kan I opleve levende dansk marinehistorie og samtidig nyde en autentisk frokost. I museumshallen ved skibet er der løbende forskellige, spændende udstillinger omkring søfartshistorie. Besøg fregatten med Risskov Bilferie på en familieferie i Ebeltoft.

  Fregatten Jylland
  Fregatten Jylland er en sand oplevelse, når den er på besøg i Ebeltoft.
 • Mols Bjerge (30.3 km)

  Nationalpark Mols Bjerge er kendt for det særprægede istidslandskab, hvor mennesket har levet i årtusinder. På med vandreskoene og afsted på opdagelse i den smukke natur. Nationalparken dækker over både land og vand og her kan I opleve et dramatisk bakkeområde, som stammer fra den seneste istid. Mols Bjerge er et vidunderligt naturområde med oplevelser for både store og små. En frisk vandre- eller cykeltur er oplagt.

  Mols Bjerge
  Mols Bjerge i Danmark
 • Ebeltoft (31.6 km)

  Tag på billig bilferie i Danmark og besøg den hyggelige købstad Ebeltoft, som har en vidunderlig beliggenhed ved vandet. I den smukke gamle bydel finder I utallige fine bindingsværkshuse, som stadig står, som da de blev bygget. Ebeltoft er i dag kendt for de krogede gader med toppede brosten, de gamle huse og de mange charmerende gågader med et udvalg af specialbutikker, restauranter og caféer samt en hyggelig og gæstfri atmosfære. Ebeltofts vartegn er uden sammenligning verdens største træskib, Fregatten Jylland. Skibet er et helt unikt stykke Danmarkshistorie. Her kan I opleve levende dansk marinehistorie og samtidig nyde en autentisk frokost. I museumshallen ved skibet er der løbende forskellige, spændende udstillinger omkring søfartshistorie. Museum Ebeltoft er en del af Museum Østjylland, der er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består af flere forskellige bygninger og I kan f.eks. kigge indenfor i Det gamle Rådhus, hvor I kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøge fangehullet i kælderen. Besøg også den charmerende Farvergård i hovedgaden, hvor egnens bønder i sin tid fik farvet deres garn og hjemmevævede klæder. Nyd en billig weekendferie eller miniferie fra Risskov Bilferie. 

  Ebeltoft
  Oplev krogede gader med toppede brosten, gamle huse og de mange charmerende gågader med et udvalg af specialbutikker.
 • Gammel Estrup (38.0 km)

  Besøg herregårdsmuseet Gl. Estrup, der ligger i skønne omgivelser i udkanten af Auning, og som er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Gl. Estrup stammer helt tilbage fra 1300-tallet og var gennem mere end 600 år ejet af én af Danmarks rigeste slægter i 1600- og 1700-tallet. I dag er herregården et spændende museum, som på enestående vis maler et billede af de danske herregårde og det liv, der blev levet blandt herskab og tjenestefolk i århundreder.

  Gammel Estrup
  Gl. Estrup er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde.
 • Ree Park Safari (22.7 km)

  Tag familien med ind i dyrenes verden. I Djurslands store safaripark møder du dyr fra 5 kontinenter i enestående og naturskønne omgivelser.

  Ree Park Safari
  Tag familien med ind i dyrenes verden.
 • Kalø Slotsruin (34.9 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie ved Kalø. Her er der også lagt op til en aktiv ferie, med masser af natur. Nyd den godt 1/2 km gåtur ud til Kalø Slotsruin, som er ligger i Kalø Vig, Midtjylland.

  Kalø Slotsruin
  Besøg den historiske Kalø Slotsruin i Midtjylland.
Vis flere

Kort

Hotel Grenaa Havlund
Kystvej 1 8500 Grenaa

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 55% rabat