Tag på kør-selv ferie til Hotel Heidehof Garni

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Heidehof Garni

Moderne hotel nær historiske seværdigheder i Nordtyskland

Dejlig placering i hjertet af Slesvig-Holsten
Rummelige værelser og wellness på hotellet
Adskillige spændende byer at udforske
 • 60 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 120 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 240 km fra Rostock, Tyskland
 • Bar
 • Dampbad
 • Sauna
 • Fitness
 • Gratis parkering

Hotellet

Dette dejlige hotel ligger placeret i hjertet af hjertet Slesvig-Holstein og er perfekt til en kør-selv ferie syd for grænsen. Ud over hotellets strategisk gode placering, når de nærmeste byer skal udforskes, har hotellet også en rigtig rar og hyggelig atmosfære, der blandet med hotellets skønne omgivelser er med til at gøre dette fire-stjernet og familiedrevne hotel både specielt og til lidt af et fund. Hotellet gør meget for sikre at et hvert ophold, kort som langt, både føles behageligt, men også afslappende og ligetil og egner sig derfor glimrende til famileophold.

Hotellet tilbyder

Hotel Heidehof kan tilbyde et lækkert spaområde med træningsudstyr, hvor der er mulighed for at afprøve både finsk, infrarød- og en biosauna. Der også adgang til fitnesscentret, lige rundt om hjørnet, til en meget fordelagtig hotelpris, spørg eventuelt i receptionen.

Hotellet kan bryste sig med en overdådig morgenbuffet, der hver dag serveres i hjemlige omgivelser akkompagneret af en rigtig effektiv og meget smilende betjening, der altid er klar til at komme med mere kaffe og til at hjælpe til med placeringen af barnestolen. Det er muligt at bestille en let aftenmenu i baren mandag-fredag klokken 18:00-21:30. Alle dage kan I naturligvis bestille en forfriskende drink og nyde hinandens selskab.  

Det er nemt at finde hotellet fra Autobahn A7 ved at dreje af på B203 tæt ved Rendsburgs Finanscenter. Fra hotellet er der desuden mange muligheder for vandreturer i de skønne naturområder, der omgiver hotellet. Spørg i receptionen, hvor de kan orientere og foreslå gode vandre- og cykelturer for dermed at sikre hele familien en rigtig god oplevelse i den skønne natur.

Værelser

Hotellets dejlige værelser er udstyret med alt, der skal til for at gøre opholdet så nemt og behageligt som muligt. De både hyggelige og rummelige værelser leveres med WiFi og kabel-tv og der er også en sikkerhedsboks samt en minibar på værelserne. Det er også muligt at have kæledyret med på opholdet, men her skal receptionen lige informeres først, hvilket også gælder rygning på værelserne.

Bemærk at

Det er muligt at låne badekåbe mod depositum på 20 EUR samt værdiboks mod depositum på 50 EUR.

Vis flere

Værd at se

 • Eckernförde (21.0 km)

  Bestil en billig kør-selv ferie til Eckernförde og tag hele familien med på ferie. Byen har noget af en historie at byde på; pesten hærgede i 1600-tallet, hvor næsten alle indbyggerne døde, og byen blev plyndret under Trediveårskrigen og igen under Napoleonskrigene og har siden været kastebold mellem Danmark og Preussen sidst under treårskrigen, også kendt som den Slesvigske krig fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistede sit linjeskib Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvildede sig ind i Eckernförde bugten og næsten blev decimeret af det preussiske kystbatteri. Fregatten Gefion blev siden restaureret og indgik i den tyske forbundsflåde under navnet Eckernförde. Tag på billig miniferie eller weekendophold i Eckernförde og oplev det gamle rådhus fra 1500-tallet, som var i brug indtil 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortælles den spændende historie om byens udvikling fra 1200 til i dag i form af vekslende og informative udstillinger. Fortsæt gåturen ind gennem byen og ret næsen mod nord, over træbroen mod Borby kirke, som er en smuk romansk kirke bygget af kvadersten i 1110-tallet, og som derfor også hører til en af de ældste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mod vandet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskellige udstillinger om Østersøen og om delelementerne af dette smukke hav. Lær mere om dyre- og plantelivet og kom helt tæt på Østersøens forunderlige geologiske historie, bestemt en oplevelse hele familien vil værdsætte.

  Eckernförde
  Slap af ved Østersøens klare vand, og lad op til endnu en dag fyldt med oplevelser.
 • Gottorp Slot (27.4 km)

  Besøg Gottorp Slot med de flotte barokhaver og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkæologi. Slottet ligger i bunden af Slien, og har haft stor betydning i de mange krige mellem de danske konger og de gottorpske hertuger. Frederik d. 1 regerede desuden Danmark fra netop Gottorp Slot.

  Gottorp Slot
  Besøg det smukke barokslot Gottorp Slot på jeres ferie i Slesvig-Holsten
 • Slesvig (33.8 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
 • Kiel (33.8 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og besøg Kiel i Nordtyskland, ikke langt fra den danske grænse. Kiel egner sig glimrende til en billig familieferie og har samtidig meget at byde på. Find familievenlige rejser til området, og kør-selv afsted på ferie i eget tempo. Kiel har meget at byde på selv om den ikke virker stor, men det er en universitetsby, flådebase og samtidig en vigtig havneby. Tysklands største færgehavn ligger i Kiel og her forenes maritim livsfølelse og byliv, kultur og historie. Byen er en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen. Byens stolthed er Kielerfjorden. Her finder I strande, hvor årets højdepunkt finder sted - "Kielerugen", den verdenskendte regatta og folkefest. I kan besøge den gamle bydel, hvor I finder Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Resten af fjordarmen danner en halvcirkel rundt om den gamle bydel. Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. Find en sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv sydpå og oplev Kiel og Østersøen.

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
 • St. Nikolaikirche Kiel (35.0 km)

  Den smukke evangeliske St. Nikolaikirke står på Alter Markt i Kiel og er byens hovedkirke og ældste overlevende bygning. Kirken er især kendt for sit utroligt smukke indre med det prangende fløjalter og enorme hovedorgel. Den 22. Maj 1944 blev kirken stærkt beskadiget i forbindelse med et allieret luftangreb. I 1950 blev de beskadigede dele af kirken genopbygget med mere moderne former, strukturer og materialer som f.eks. betonsøjlerne og cementloftet står vidne om. I 1986 blev der foretaget yderligere renoveringer af kirkens indre.

  St. Nikolaikirche Kiel
  Kirken ligger i byens gamle centrum.
 • Kiel Zoologiske Museum (35.8 km)

  Find en billige familieferie til Slesvig-Holstein, og besøg endelig Kiel. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og bestem selv farten sydpå. En af de 'små' perler som byen gemmer på er Kiel Zoologiske Museum. Det er ét af Tysklands ældste naturhistoriske museer og huser unikke samlinger af høj videnskabelig og kulturel værdi. Faktisk stammer det helt tilbage fra 1600-tallet, men det var i løbet af 1800-tallet det virkelig udviklede sig til, at være et af de væsentligste zoologiske forskningsinstitutter i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og start med Slesvig-Holstein, som egner sig glimerende til en kør-selv ferie fyldt med oplevelser og sæt kursen mod Kiel.

  Kiel Zoologiske Museum
  Gå på opdagelse i det historiske Kiel Zoologiske Museum.
 • War Cemetery Kiel (37.4 km)

  Kiel War Cemetery ligger som en del af Kiels største kirkegård, den 16 hektar store smukke Nordfriedhof fra 1878, beliggende nordvest for Kiel Altstadt. Krigskirkegården blev tilføjet i 1952 i overensstemmelse med Commonwealth War Graves Commisions byggebestemmelser (CWGC). Gravene omfatter mange forskellige soldater af forskellig rang og de højtrangerende flådeofficerers mindeplader understreger vigtigheden af Kiel som flådebase.

  War Cemetery Kiel
  Krigskirkegården er en del Nordfriedhof - Kiels største kirkegård.
 • Botanischer Garten Kiel (37.2 km)

  Kiel i Nordtyskland er bestemt ikke en by der skal undervurderes.Fyldt med historie, en spændende havn og egner sig glimerende til en kør-selv ferie i det nordtyske. Tag på en familieferie til området og find et billigt og børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. Kiels store smukke botaniske have omgiver Christian Albrechts Universitet. Haven rummer hele syv væksthuse, med alverdens spændende og eksotiske planter, inddelt i klimatiske temaer. I visse perioder i løbet af året, kan man også være heldig at se sommerfugle. Find billige miniferier og børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie sammen i den spændende nordtyske by Kiel.

  Botanischer Garten Kiel
  Gå en dejlig tur i den botaniske have i Kiel.
 • Tiergehege Tannenberg (38.3 km)

  Tiergehege Tannenberg er et dejligt naturområde på omkring 40 hektar beliggende ved Østersøkanalen nord for Kiel. Det smukke område præges af store skove og enge og små idylliske vandløb og damme og huser et skønt vildt dyreliv med mange forskellige arter, såsom okser fra det skotske højland, vildsvin, væddere, rådyr og dådyr. De ufarlige dyr færdes frit i området, mens de farlige befinder sig på store indhegnede arealer.

  Tiergehege Tannenberg
  Området er perfekt til en skøn vandretur i det fri.
 • Dithmarscher Wasserwelt (46.1 km)

  Besøg Dithmarscher Wasserwelt, der er et stort vandland med sjov for hele familien både ude og inde. Her er bl.a. indendørs 50 m pool, udendørs pools, vandrutsjebaner, men også biosauna, finsk sauna og 32 graders bassin. Vandlandet er et sikkert hit hos familiens yngste.

  Dithmarscher Wasserwelt
  Det store vandland med sjov for hele familien.
Vis flere

Kort

Hotel Heidehof Garni
Hollerstraße 130 24782 Büdelsdorf

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~18 år i ekstra opredning 25% rabat
Barn 18~100 år i ekstra opredning 10% rabat