Tag på kør-selv ferie til Hotel Himmelsscheibe

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Himmelsscheibe

Hotellet er omgivet af vinmarker og en 900 år gammel slotsruin.

Hyggeligt hotel omgivet af vinmarker
Ideelt hotel til hygge- og afslapningsferie
Naturskønne omgivelser og spændende udflugter
 • 525 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 500 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 430 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Mulighed for cykelleje
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Hotel Himmelsscheibe er indbegrebet af en afslappende ferie i skønne omgivelser og tæt på både seværdigheder og de dejlige områder, der ligger lige ude foran døren. Hotel Himmelsscheibe er et mindre hotel, der ligger tæt på både skov og natur, og der er derfor også mange muligheder for både at cykle og vandre rundt i blandt andet Naturpark Saale-Unstrut, som ligger op til hotellet, der i øvrigt er omgivet af vinmarker og en 900 år gammel slotsruin.

Hotellet tilbyder

Hotellet byder også på wellness og sauna, som altid er rart efter en lang gåtur i den friske luft. Morgenmaden serveres på søsterhotellet, Schlosshotel Nebra, som ligger lige ved siden af hotellet. Her kan I også få serveret aftensmad i restaurant TafelSPIZZ. Endvidere tilbydes der også gratis parkering og WiFi på hotellet.

Værelser

Hotel Himmelsscheibe har i alt 40 værelser og her bliver I indkvarteret på økonomi-værelser på ca. 12 kvadratmeter, som er praktisk indrettet med eget badeværelse, med enten badekar eller brusebad, hårtørrer og håndklædetørrer. Værelserne har også et lille skrivebord samt et lille opholdsområde, telefon, et TV og en dobbeltseng på 160 cm. Alle værelserne er røgfrie.  

Det er muligt at opgradere til et slotsværelse på Schlosshotel Nebra, som ligger direkte overfor Hotel Himmelscheibe. Disse værelser er udstyret med samme faciliteter. Der er ingen elevator på Schlosshotel Nebra.

Bemærk at

Alle måltider serveres på Schlosshotel Nebra, som ligger lige ved siden af Hotel Himmelscheibe.

Vis flere

Værd at se

 • Geo-naturparken Saale-Unstrut - Triasland (15.0 km)

  Det første besøgende overraskes over er hvor meget den sydlige del af parken kunne minde om et landskab taget fra middelhavsområderne, der er for eksempel 24 arter orkidéer der gror vildt i området, og så er der også mange borge, slotte, smukke haver, klostre for ikke at nævne Domkirken Naumburger Dom i Freyburg. Naturparken er tæt forbundet med geologien i området, hvor klipperne stammer fra trias-tiden og består blandt andet af sandsten og muslingekalk. Der er masser af både cykel- og vandreruter, og der er virkeligt meget at se. Der er både korte og længere ture, så alt kan afstemmes efter kræfter og lyst, det vigtige er bare at komme ud og opleve den urgamle park.

  Geo-naturparken Saale-Unstrut - Triasland
  Det nordligste område i Tyskland hvor der dyrkes kvalitetsvin
 • Querfurt Slottet (14.1 km)

  Slottet Querfurt er det største slot i det centrale Tyskland og er synligt fra alle retninger, da det tårner højt over byen Querfurt. Et af de bedste steder at starte et besøg i Querfurt, er i den gamle bydel på markedspladsen. Rådhuset, hvis hovedbygning er sengotisk fungerer forsat som sæde for byadministrationen. Tag turen over mod den gamle bymur som stammer fra det 14. århundrede og giver de besøgende en god idé om størrelsen på Querfurt slottet. Den sengotiske kirke er også et besøg værd og et lille tip ville være at lægge vejen forbi kirkegården, der indeholder grave fra fem århundreder tilbage. Besøgende, der ankommer i bil, kan benytte en af ​​de gratis parkeringspladser og derefter blot følge skiltningen mod den gamle bydel med de barokke Ackerbürgerhäuser. En ideel souvenir fra besøget i Querfurt ville være en flaske 'Edler von Querfurt', der dyrkes i det tidligere klosters vingård 'St. Bruno', ikke langt fra byen, eller den plantelignende likør 'Dicker Heinrich', som kan købes i enhver vinhandel.

  Querfurt Slottet
  Oplev det mægtige Querfurt Slot.
 • Rotkäppchen (23.9 km)

  Prøv et væld af mousserende vine i Rotkäppchen, som også er den tyske markedsleder på området, og bliv klogere på destilleriprocessen og hvordan de brusende perler fremstilles. Der er også en butik, hvor den sekt, der har virket mest overbevisende, kan købes. En god mulighed for at smage på det færdige produkt, produceret på de lokale druer, og en meget nærsom behandling af råvarene.

  Rotkäppchen
  Lær hvordan den mousserende vin, Rotkäppchen, fremstilles
 • Freyburg (24.7 km)

  I Freyburg er vindyrkning en vigtig del af landskabet men også for befolkningen i området. Den meget romantiske by er kendt for sin mousserende vin og ligger i et idyllisk landskab med blide bakker, skove, marker i et område som ellers er præget af terrasserne, der udgør vinmarkerne. Hvert år på den anden weekend i september bliver markedet i Freyburg omdannet til den største vindyrkningsfestival i det centrale Tyskland. Her mødes talrige vinproducenter fra regionen og byder frem med deres vine, mens de handlende fylder gaderne og der både danses og festes på livet løs. Schweigenberg i Freyburg er med sine tørre stenvægge et af de mest slående eksempel på vindyrkningen op gennem tiderne og i 2010 blev det optaget på den eksklusive liste over "Vinkulturelle højdepunkter", som udstedes af det tyske vininstitut. Både her og langs Ehrauberge, syd for Freyburg, ligger der en lang række vinrestauranter og taverner, så gør endelig holdt og prøv de lokale dråber, men pas på hvis bilen er kommet med på turen. Højt over byen tårner det store Neuenburg Slot, som blev bygget omkring 1090 af Thüringer Grev Ludwig Springer, grundlæggeren af ​​en af ​​de mest indflydelsesrige dynastier af fyrster i Det Hellige Romerske Rige. Slottet huser i dag et museum med forskellige udstillinger om middelalderen samt et vinmuseum og flere specialudstillinger. Hvis du nogensinde har ønsket at vide, hvordan boblerne kommer ind i dit glas med mousserende vin, så få en rundvisning i de historiske Rotkäppchen-kældre og bliv indviet i mysteriet. Besøg også Skt. Mary kirken som blev bygget i 1225 og er siden blevet udvidet i 1500 og 1592 med flere tilføjelser til interiøret. Freyburg er en hyggelig lille by, som klart burde komme på liste over byer, der skal besøges i området. Hele familien vil nyde den skønne tur gennem det bølgede landskab fyldt med vinmarker.

  Freyburg
  I Freyburg er vindyrking en dominerende del af landskabet
 • Neuenburg Slot - Freyburg (26.9 km)

  Højt over byen tårner det største slot bygget af landgreverne Thüringen, en søster til Wartburg og var opholdssted for så kendte navne som kejser Friedrich Barbarossa, digteren Heinrich von Veldeke og Skt. Elisabeth. Neuenburg Slot blev bygget i omkring 1090 af Thüringer Grev Ludwig Springer, grundlæggeren af ​​en af ​​de mest indflydelsesrige dynastier af fyrster i Det Hellige Romerske Rige. Som besøgende er det svært ikke at lægge mærke til det imponerende slot med det samme. Det hører også blandt de største og mest imponerende slotte fra perioden i hele Europa. Slottet har gennemgået flere forbedringer og vedligeholdelse i løbet af årene, og er derfor også absolut turen værd. De imponerende middelalderlige bygninger bringer gæsterne direkte tilbage til de mørke tider, præget af krige, politiske intriger, bare det at overleve i et væld af krige, belejringer og imponerende sammenstød om magten. I dag huser Neuenburg Slot et attraktivt moderne museum med udstillinger af højdepunktet i middelalderen, et vinmuseum og forskellige specialudstillinger.

  Neuenburg Slot - Freyburg
  Brug dagen på at udforske Neurenburg Slot
 • Naumburg (36.3 km)

  Naumburg er en malerisk by med kulturelle monumenter fra romanske og gotiske perioder, farverige byhuse fra renæssancen og barokke terrasser. Oplev verdenskultur i Naumburg, hvor den næsten et tusind år gamle bydel tager de besøgende på en forunderlig rejse tilbage til middelalderen. Fans af barokmusik bør klart besøge Skt. Wenceslas kirke, der ligger inde med det største Hildebrandt-orgel i verden. Fra maj til oktober tilbydes der korte middagskoncerter hver onsdag, lørdag og søndag samt på helligdage.

  Naumburg
  Besøg den smukke domkirke i Naumburg.
 • Naumburger Domkirke (32.0 km)

  Naumburg ligger inde med næsten 1.000 års historie og er også en del af reformationens historie og Martin Luther. Den gotisk domkirke med senromanske træk er i dag et af de vigtigste mindesmærker fra højmiddelalderen og hører også til som en af de helt store seværdigheder på den 'omanske rute'. 'Uta von Naumburg' er en af de tolv statuer i domkriken og denne ekseptionelle stenskulptur fra det 13. århundrede hører nok til en af de mest berømte gotiske billedværker i Tyskland. Det var i Naumburger Domkirke, at Luther opholdt sig i 1521, på vej mod rigsdagen i Worms, og det var også i Naumburger Domkirke, at den første protestantiske biskop blev bispeviet i 1542 af ingen andre end Martin Luther, der også var en god ven af den nyinviede biskop Nikolaus von Amsdorf.

  Naumburger Domkirke
  Naumburg domkirke er en del af den 'romanske rute'
 • Merseburg (52.5 km)

  Merseburg betragtes som en af de første byer i det centrale Tyskland, byen ved floden Saale, og takket være Merseburg blev der bygget mange flere byer i området blandt andet takket være Biskop Thietmar of Merseburg, som levede mellem 975 og 1018. Biskoppens bibliotek skal have indeholdt Merseburg-versene, som er de ældste tyske skrifter med hedensk indhold. Merseburg domkirken betragtes som en af ​​de vigtigste domkirkebygninger i Tyskland og startede med nedlæggelsen af ​​domkirkens grundsten den 18. maj 1015. Den gotiske domkirke og renæssanceslotstårnet byder på en forbløffende udsigt over byen og floden. I september hvert år tiltrækker domkirken musikentusiaster til Merseburg Orgelfestival, der har været et af musikalske og kulturelle højdepunkter i den musikalske del af Sachsen-Anhalt i årtier.

  Merseburg
  Besøg den kulturelle by Merseburg i Tyskland.
 • Weimar (49.4 km)

  Ydermere inviterer kulturbyen Weimar til et besøg. I 1999 blev Weimar kåret til Europas kulturhovedstad. Her kan I se Goethes hus og have - det gule hus med porte i hver ende eller besøge den lille by , hvor Goethes gode ven Schiller skrev mange af de berømte værker. Huset, hvor han boede, kan naturligvis ses på Schillerstrasse i Weimar. En stor oplevelse er det også at se naturparken Hoher Meissner. Det er nu et stort fredet naturområde.

  Weimar
  Besøg kulturbyen Weimar, hvor I kan se Goethes hus og have
Vis flere

Kort

Hotel Himmelsscheibe
Schlosshof 4, 06642 Nebra

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse på slottet
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat