Wellness i Nordtyskland på Hotel Hohe Wacht

Dansk | DKK

Hotel Hohe Wacht

Nyd en fire-stjernet miniferie på dejligt wellnesshotel ud til kysten

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Lækker wellnessafdeling
 • Tæt på stranden
 • Mulighed for cykelleje
127,-
3~4 dage fra
1.419,-

Ophold i dobbeltværelse

Kun 100 m. til stranden

3 dage
Fra 1.419,- / spar op til 107,-
SPAR
4 dage
Fra 1.969,- / spar op til 127,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse (ikke-ryger)

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet (dag 2)
 • 1 flaske vin pr. værelse til deling
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool, sauna og fitness
Risskov Pakken

Hohwacht er en lille badeby i Nordtyskland, der ligger helt ud til Østersøkysten. Hotel Hohe Wacht ligger blot en lille gåtur fra strandkanten og byder jer velkommen i flotte omgivelser. Hotellet er et dejligt wellnesshotel, der bl.a. tilbyder indendørs swimmingpool, sauna og dampbad. Hotellet ligger i kort afstand til flere spændende byer og er et ideelt hotel for såvel badeferie, wellnessophold og golfophold som miniferie og aktiv ferie.

Hotellet tilbyder

Væk fra de stærkt trafikerede veje og blot 100 meter fra Østersøens dejlige strand, finder I Hotel Hohe Wacht i badebyen Hohwacht. Nyd jeres aftener i hotellets restaurant med de stilfulde omgivelser og lad jer blive forkælet af den venlige service og de gode måltider.

Det er muligt at leje cykler på hotellet mod gebyr på ca. 7 euro per dag. Ønsker I at leje e-bikes, skal disse bestilles mindst en dag i forvejen. Leje af e-bikes koster ca. 19 euro per dag. Spiller I golf, kan I besøge Golf & Country Club Hohwachter Bucht. Golfbaneanlægget har 27 huller, en 18 - hullers bane, 9 -hullers bane, driving range , putting greens og klubhus faciliteter, og ligger 3 km fra hotellet.

Wellness

I wellnessafdelingen kan krop og sjæl hvile ud, og I kan nyde tiden i sauna, dampbad og den indendørs swimmingpool. Vil I forkæle jer selv lidt ekstra, er her beautycenter og solarium. Her er også fitness, bordtennis, bar og lobby med pejs. Vi anbefaler, at I booker eventuelle massagebehandlinger hjemmefra - så er det lettere at få de ønskede tider/behandlinger. Dette skal bestilles direkte ved hotellet. 

Når I ønsker at benytte poolen, kan I få udleveret gratis håndklæde i receptionen. Poolen kan benyttes af alle. Der er kun adgang til sauna og dampbad for personer over 16 år. Svømme- og fitnessfaciliteterne er åbne mandag - søndag kl. 7 - 22. Wellnessområde og sauna er åbne dagligt kl. 13 - 22 i månederne november-april og kl. 17 - 22 i månederne maj til oktober.

Værelser  

De rummelige standard dobbeltværelser er i gennemsnit omkring 40 kvm og er alle indrettet med bad og toilet, føntørrer, telefon, radio, kabel-tv og skrivebord. Alle dobbeltværelser befinder sig i hotellets hovedbygning. 

Det er også muligt at bestille en af hotellets fine lejligheder, der ligger ca. 25 m. fra hovedbygningen (maksimalt 3-4 minutters gang). Lejligheden har god plads og er samme standard som et dobbeltværelse. Der er også et lille køkken.

Venligst bemærk, at der ikke findes værelser eller lejligheder med havudsigt.

Mad

Hvis I ønsker at spise á la carte i hotellets restaurant, bedes I booke bord i god tid gennem hotellet. Restauranten er åben kl. 12 - 21.30. 

Har I hunden med på ferie, så må I gerne medbringe denne under middagen, som da vil blive serveret i et separat rum nær hotellets restaurant. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

60 km fra
Puttgarden, Tyskland
130 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
220 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kiek Ut (1.2km)

Hohwacht er en by som ligger i den nordøstlige del af Kreis Plön i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Det  er også oplagt at tage en bilferie til Tyskland, i eget tempo, og så er det jo ellers bare over grænsen sydpå. Find en billig sommerferie eller vinterferie, og kør-selv til området omkring Hohwach. Nyd også en aktiv ferie når I spadserer langs vandet og klipperne. Gå en tur op til Kiek Ut, hvorfra I kan nyde en dejlig udsigt udover Østersøen og landområdets mange grønne træer. Hvis vejret er rigtig godt kan I endda se helt til Fehmern. Det er en dejlig frisk gåtur op på klipperne, men udsigten er det hele værd. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie, og tag hele familien med på en oplevelsestur til Slesvig-Holsten.

Lütjenburg (8km)

Tag på ferie i Nordtyskland på en kør-selv ferie. Nærmere betegnet i den nordøstlige del af den tyske delstat Slevsvig-Holsten. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og besøg den lille by Lütjenburg med omkring 5.300 indbyggere. Det er en gammel by, der blev bygget i det 12. århundrede.

Den lille by har en smuk historisk markedsplads samt et meget flot barokt rådhus, der sammen med Skt. Michaels kirken, er de to steder, som bør besøges. Den største turistattraktion i Lütjenburg er dog nok Bismarck-tårnet, som blev bygget i 1898 og som strækker sig et godt stykke over de gennemsnitlige hustage i den maleriske by. Herfra er der en smuk udsigt over de østlige Holsteins-bakker samt Østersøen og faktisk er det muligt at se helt over til Danmark fra toppen af tårnet.

Lütjenburg er et levende museum, hvor der afholdes en masse “middelalderlige” arrangementer og spændende aktiviteter. En enestående chance for at lære mere om det gamle slot og ikke mindst tiden og de mørke århundrede, da middelalderen var på sit højeste. Gå ikke glip af denne enestående oplevelse, hvor både børn og voksne er sikret nogle gode timer i samvær med enestående historiske oplevelser. Find børnevenlige hoteller til turen og nyd en billig kør-selv ferie i eget tempo med Risskov Bilferie.

Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland) (15.7km)

I et område på mere end 6.000 m² kan opdagere i alle aldre opleve et uforglemmeligt jungle eventyr. Her er slanger, firben, skildpadder og mange flere eksotiske dyr. Den nyeste attraktion er Europas største ballon! Dyk ind i "oceanet" med 300.000 farvede bolde. Eventyrlandet byder på utallige attraktioner som labyrinter, guldbegravelser i El Dorado, en interaktiv piratbiograf og også et reptory for klatring.

Subtropische Badeparadies (Eventyrsbad) (15.7km)

Velkommen til Subtropische Badeparadies, her er en 214 meter hældning og Tysklands største springvandspark! Dette vandland har alt til boblebadet, lige fra børnebassiner til flere dias og endda et wellnessområde for dem, der foretrækker at slappe af. Vandparken ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden af Abenteuer Dschungelland.

Bad Malente (24.1km)

Tag på bilferie i Tyskland og besøg Malente-regionen der ligger i det østlige Slesvig-Holsten og huser lidt over 10.000 indbyggere. Gå en tur i det smukke ”holstenske Schweiz”. Måske kommer I forbi det 24 meter høje Holzbergturm, hvorfra I kan få et fantastisk panoramisk syn udover de to store søer, Dieksee og Kellersee, på hver sin side af tårnet. Der er lagt op til en aktiv ferie, og der er mange vandreture ud til hele fem af områdets søer. Eller hvad med at tage en dejlig sejltur med den unikke ”5-Seen-Fahrt”. Sejlturen tager sin begyndelse ved netop Dieksee, og tilbyder en fantastisk mulighed for at se en større del af regionen på kort tid – tilmed fra en skøn og forfriskende vinkel.

Lige omkring Holzbergturm og Dieksee finder I også Bad Malente Wildpark; et fredet og smukt skovområde, der strækker sig over 12 hektar og hvor I blandt andet kan se vildsvin og hjorte. Der er fri adgang til parken.

Selve byen Bad Malente er yderst charmerende og der finder I både butikker og caféer. Oplagt billigt weekendophold for hele familien, tjek på Risskov Bilferie og tag på en billig sommerferie sydpå.

Plön (26.6km)

Når I kommer til Plön, er det første I får øje på det smukke slot: grandiost og snehvidt troner den smukke bygning over byen. Renæssanceslottet blev bygget tilbage i 1600-tallet og var indtil 1761 stamsæde for hertugerne af Plön. I 1800-tallet var slottet desuden sommerresidens for Kronprins Frederik den senere Frederik d. 8.

Eutin (31.9km)

Eutin er en mere end 1000 år gammel by, hvor flere af husene i den indre by er mere end 300 år gamle. Byens markedsplads ved gågaderne er et naturligt centrum i byen, hvor I kan slappe af på en af de mange caféer. Herfra kan I gå på shopping i gågaderne, hvor I finder flere butikker. Når I befinder Jer i byen, skal I også besøge Eutiner slottet, der er et museum i dag, hvor I kan få en spændende rundvisning. Derudover kan I kigge forbi den lille kurpark, hvor tusindvis af roser og rododendron pryder. Eutin er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie eller billig miniferie i Tyskland. Lidt udenfor byen kan det også anbefales at se jagtslottet ved Ukleisee.

Kiel (42.8km)

Kiel har masser at byde på hele året rundt. Om sommeren er der virkelig liv og stemning i byen og på havnen, og der er gode muligheder for at bade. Om vinteren huser byen et af Nordtysklands mest populære julemarkeder, hvor rådhuspladsen forvandles til en eventyrlig julelandsby. Og i årets øvrige perioder er byen oplagt til sightseeing med alt fra 2. Verdenskrigshistorie til den smukke botaniske have. Byen ligger ved Kielerfjorden og Tysklands største færgehavn ligger i Kiel, hvor maritim stemning og byliv forenes på skønneste vis. Kiel er desuden en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen med masser af spændende butikker. Gå en tur igennem den gamle bydel, hvor I kan se Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. 

Hansapark (48.6km)

Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Dieksee

Bestil inden 30.04

Østersøkysten

Velvære i Nordtyskland

Early Bird - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vand+frugt på vær. (til deling)
 • Adgang til wellnessafdeling

446,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Se Kiel og Lübeck

Læs mere

Hotel Plöner See

Ophold med morgenbuffet

Schleswig-Holstein

Ferie ved Plön sø

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

121,-
Fra kun
699,-

Vis kort

120 km fra Kruså - 90 km fra Puttgarden

Læs mere

Hotel Lüttje Burg

Ophold med morgenbuffet

Østersøkysten

Ferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

104,-
Fra kun
519,-

Vis kort

Miniferie tæt på kysten i Nordtyskland

Læs mere

Hafenhotel Meereszeiten

Ophold med 2-retters menu

Østersøkysten

Wellnesshotel ved havet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x 1 glas øl/vin/sodavand (inden 18:00)
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering

376,-
Fra kun
1.049,-

Vis kort

Beliggende ved havet og den gamle bydel

Læs mere

Hotel Königstein Kiel by Tulip Inn

Ophold med morgenbuffet

Schleswig-Holstein

Charmerende Kiel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis parkering

141,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Rolig base tæt på centrum i Kiel

Læs mere