Wellness i Nordtyskland på Hotel Hohe Wacht

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Hohe Wacht

Nyd en fire-stjernet miniferie på dejligt wellnesshotel ud til kysten

Lækker wellnessafdeling
Tæt på stranden
Mulighed for cykelleje
 • 130 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 60 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 220 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad

Hotellet

Hohwacht er en lille badeby i Nordtyskland, der ligger helt ud til Østersøkysten. Hotel Hohe Wacht ligger blot en lille gåtur fra strandkanten og byder jer velkommen i flotte omgivelser. Hotellet er et dejligt wellnesshotel, der bl.a. tilbyder indendørs swimmingpool, sauna og dampbad. Hotellet ligger i kort afstand til flere spændende byer og er et ideelt hotel for såvel badeferie, wellnessophold og golfophold som miniferie og aktiv ferie.

Hotellet tilbyder

Væk fra de stærkt trafikerede veje og blot 100 meter fra Østersøens dejlige strand, finder I Hotel Hohe Wacht i badebyen Hohwacht. Nyd jeres aftener i hotellets restaurant med de stilfulde omgivelser og lad jer blive forkælet af den venlige service og de gode måltider.

Det er muligt at leje cykler på hotellet mod gebyr på ca. 7 euro per dag. Ønsker I at leje e-bikes, skal disse bestilles mindst en dag i forvejen. Leje af e-bikes koster ca. 19 euro per dag. Spiller I golf, kan I besøge Golf & Country Club Hohwachter Bucht. Golfbaneanlægget har 27 huller, en 18 - hullers bane, 9 -hullers bane, driving range , putting greens og klubhus faciliteter, og ligger 3 km fra hotellet.

Wellness

I wellnessafdelingen kan krop og sjæl hvile ud, og I kan nyde tiden i sauna, dampbad og den indendørs swimmingpool. Vil I forkæle jer selv lidt ekstra, er her beautycenter og solarium. Her er også fitness, bordtennis, bar og lobby med pejs. Vi anbefaler, at I booker eventuelle massagebehandlinger hjemmefra - så er det lettere at få de ønskede tider/behandlinger. Dette skal bestilles direkte ved hotellet. 

Når I ønsker at benytte poolen, kan I få udleveret gratis håndklæde i receptionen. Poolen kan benyttes af alle. Der er kun adgang til sauna og dampbad for personer over 16 år. Svømme- og fitnessfaciliteterne er åbne mandag - søndag kl. 7 - 22. Wellnessområde og sauna er åbne dagligt kl. 13 - 22 i månederne november-april og kl. 17 - 22 i månederne maj til oktober.

Værelser  

De rummelige standard dobbeltværelser er i gennemsnit omkring 40 kvm og er alle indrettet med bad og toilet, føntørrer, telefon, radio, kabel-tv og skrivebord. Alle dobbeltværelser befinder sig i hotellets hovedbygning. 

Det er også muligt at bestille en af hotellets fine lejligheder, der ligger ca. 25 m. fra hovedbygningen (maksimalt 3-4 minutters gang). Lejligheden har god plads og er samme standard som et dobbeltværelse. Der er også et lille køkken.

Venligst bemærk, at der ikke findes værelser eller lejligheder med havudsigt.

Mad

Hvis I ønsker at spise á la carte i hotellets restaurant, bedes I booke bord i god tid gennem hotellet. Restauranten er åben kl. 12 - 21.30. 

Har I hunden med på ferie, så må I gerne medbringe denne under middagen, som da vil blive serveret i et separat rum nær hotellets restaurant. 

Bemærk at

Bemærk at der ikke findes værelser eller ferielejligheder med udsigt til havet.

Turistskat (person) pr. døgn afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen. Tillægget varierer afhængig af sæson:
01.01-31.03 + 01.11-31.12: 0.50 EUR
01.04-31.05 + 16.09-31.10: 1.20 EUR
01.06-15.09: 2.40 EUR

Der er kun adgang til sauna og dampbad for personer over 16 år og badetøj er ikke tilladt.
Poolen kan benyttes af alle.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Golf- und Country-Club Hohwachter Bucht e.V. (2.6 km)

  Golfbanen ligger i skønne grønne omgivelser. Golfklubben afholder turneringer og har også tilhørende restaurant.

  Golf- und Country-Club Hohwachter Bucht e.V.
  Smuk golfbane ved Hohwacther Bucht
 • Kiek Ut (1.3 km)

  Hohwacht er en by som ligger i den nordøstlige del af Kreis Plön i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Det  er også oplagt at tage en bilferie til Tyskland, i eget tempo, og så er det jo ellers bare over grænsen sydpå. Find en billig sommerferie eller vinterferie, og kør-selv til området omkring Hohwach. Nyd også en aktiv ferie når I spadserer langs vandet og klipperne. Gå en tur op til Kiek Ut, hvorfra I kan nyde en dejlig udsigt udover Østersøen og landområdets mange grønne træer. Hvis vejret er rigtig godt kan I endda se helt til Fehmern. Det er en dejlig frisk gåtur op på klipperne, men udsigten er det hele værd. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie, og tag hele familien med på en oplevelsestur til Slesvig-Holsten.

  Kiek Ut
  Nyd den smukke udsigt fra Kiek Ut.
 • Lütjenburg (8.9 km)

  Tag på ferie i Nordtyskland på en kør-selv ferie. Nærmere betegnet i den nordøstlige del af den tyske delstat Slevsvig-Holsten. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og besøg den lille by Lütjenburg med omkring 5.300 indbyggere. Det er en gammel by, der blev bygget i det 12. århundrede. Den lille by har en smuk historisk markedsplads samt et meget flot barokt rådhus, der sammen med Skt. Michaels kirken, er de to steder, som bør besøges. Den største turistattraktion i Lütjenburg er dog nok Bismarck-tårnet, som blev bygget i 1898 og som strækker sig et godt stykke over de gennemsnitlige hustage i den maleriske by. Herfra er der en smuk udsigt over de østlige Holsteins-bakker samt Østersøen og faktisk er det muligt at se helt over til Danmark fra toppen af tårnet. Lütjenburg er et levende museum, hvor der afholdes en masse “middelalderlige” arrangementer og spændende aktiviteter. En enestående chance for at lære mere om det gamle slot og ikke mindst tiden og de mørke århundrede, da middelalderen var på sit højeste. Gå ikke glip af denne enestående oplevelse, hvor både børn og voksne er sikret nogle gode timer i samvær med enestående historiske oplevelser. Find børnevenlige hoteller til turen og nyd en billig kør-selv ferie i eget tempo med Risskov Bilferie.

  Lütjenburg
  Lütjenburg er en klassisk tysk by med masser af charme.
 • Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland) (15.2 km)

  I et område på mere end 6.000 m² kan opdagere i alle aldre opleve et uforglemmeligt jungle eventyr. Her er slanger, firben, skildpadder og mange flere eksotiske dyr. Den nyeste attraktion er Europas største ballon! Dyk ind i "oceanet" med 300.000 farvede bolde. Eventyrlandet byder på utallige attraktioner som labyrinter, guldbegravelser i El Dorado, en interaktiv piratbiograf og også et reptory for klatring.

  Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland)
  Jungleeventyr for hele familien.
 • Subtropische Badeparadies (Eventyrsbad) (15.6 km)

  Velkommen til Subtropische Badeparadies, her er en 214 meter hældning og Tysklands største springvandspark! Dette vandland har alt til boblebadet, lige fra børnebassiner til flere dias og endda et wellnessområde for dem, der foretrækker at slappe af. Vandparken ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden af Abenteuer Dschungelland.

  Subtropische Badeparadies (Eventyrsbad)
  Tilbring en dag i badeparadis for hele familien under en ferie i Nordtyskland.
 • Bad Malente (23.6 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og besøg Malente-regionen der ligger i det østlige Slesvig-Holsten og huser lidt over 10.000 indbyggere. Gå en tur i det smukke ”holstenske Schweiz”. Måske kommer I forbi det 24 meter høje Holzbergturm, hvorfra I kan få et fantastisk panoramisk syn udover de to store søer, Dieksee og Kellersee, på hver sin side af tårnet. Der er lagt op til en aktiv ferie, og der er mange vandreture ud til hele fem af områdets søer. Eller hvad med at tage en dejlig sejltur med den unikke ”5-Seen-Fahrt”. Sejlturen tager sin begyndelse ved netop Dieksee, og tilbyder en fantastisk mulighed for at se en større del af regionen på kort tid – tilmed fra en skøn og forfriskende vinkel. Lige omkring Holzbergturm og Dieksee finder I også Bad Malente Wildpark; et fredet og smukt skovområde, der strækker sig over 12 hektar og hvor I blandt andet kan se vildsvin og hjorte. Der er fri adgang til parken. Selve byen Bad Malente er yderst charmerende og der finder I både butikker og caféer. Oplagt billigt weekendophold for hele familien, tjek på Risskov Bilferie og tag på en billig sommerferie sydpå.

  Bad Malente
  Der er mange smukke vandreruter i Bad Malente.
 • Plön (26.1 km)

  Når I kommer til Plön, er det første I får øje på det smukke slot: grandiost og snehvidt troner den smukke bygning over byen. Renæssanceslottet blev bygget tilbage i 1600-tallet og var indtil 1761 stamsæde for hertugerne af Plön. I 1800-tallet var slottet desuden sommerresidens for Kronprins Frederik den senere Frederik d. 8.

  Plön
  Plön slot
 • Eutin (30.1 km)

  Eutin er en mere end 1000 år gammel by, hvor flere af husene i den indre by er mere end 300 år gamle. Byens markedsplads ved gågaderne er et naturligt centrum i byen, hvor I kan slappe af på en af de mange caféer. Herfra kan I gå på shopping i gågaderne, hvor I finder flere butikker. Når I befinder Jer i byen, skal I også besøge Eutiner slottet, der er et museum i dag, hvor I kan få en spændende rundvisning. Derudover kan I kigge forbi den lille kurpark, hvor tusindvis af roser og rododendron pryder. Eutin er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie eller billig miniferie i Tyskland. Lidt udenfor byen kan det også anbefales at se jagtslottet ved Ukleisee.

  Eutin
  Besøg den historiske by, Eutin, der ligger smukt imellem to søer
 • Kiel (44.1 km)

  Kiel har masser at byde på hele året rundt. Om sommeren er der virkelig liv og stemning i byen og på havnen, og der er gode muligheder for at bade. Om vinteren huser byen et af Nordtysklands mest populære julemarkeder, hvor rådhuspladsen forvandles til en eventyrlig julelandsby. Og i årets øvrige perioder er byen oplagt til sightseeing med alt fra 2. Verdenskrigshistorie til den smukke botaniske have. Byen ligger ved Kielerfjorden og Tysklands største færgehavn ligger i Kiel, hvor maritim stemning og byliv forenes på skønneste vis. Kiel er desuden en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen med masser af spændende butikker. Gå en tur igennem den gamle bydel, hvor I kan se Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. 

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
 • Hansapark (49.6 km)

  Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

  Hansapark
  Tag på miniferie i Nordtyskland og besøg Hansapark, som er Nordtysklands største forlystelsespark.
Vis flere

Kort

Hotel Hohe Wacht
Ostseering 5 Kurpark 24321 Hohwacht

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vil bare takke for forslaget om Hotel Hohe Wacht. Nu har vi været der, og det var en herlig oplevelser. Vi var meget tilfredse med alt; beliggenheden, lejligheden og maden. Vi vil anbefale dette ophold til andre..."
  Marianne og Jan Lundgren

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Lejlighed
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat