Weekendophold på Hotel Hørby Færgekro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Hørby Færgekro

Afslappende kroophold ved Isefjorden og kunst og kultur i Holbæk

Hyggeligt krohotel ved Isefjorden
Restaurant med panoramaudsigt mod vandet
Mange gode muligheder omkring Holbæk og Roskilde
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel Hørby Færgekro ligger i landsbyen Hørby på Tuse Næs ved Isefjorden. Tuse Næs er et vidunderligt sted at fordybe sig i natur og nyde godt af friluftslivet. Udforsk det rige dyre- og planteliv ved Udby Vig længst mod øst og tag på skovtur i en af næssets skove, Hønsehals Skov, Mosemark Skov og Bognæs Skov. Ved kystlinjen kan I fiske, sejle i havkajak eller bare tilbringe en dasedag på en af de fine strande.

Hotellet tilbyder

Hotel Hørby Færgekro tilbyder et kroophold i naturskønne omgivelser. Kroens restaurant byder på klassiske danske retter. I kan spise middag, få en drink eller en kop kaffe på kroens terrasse med panoramaudsigt over Holbæk Fjord. Der er adgang til internet på hotellet. 

Hotel Hørby Færgekro blev genopbygget efter en brand i 1968, men dens historie går helt tilbage til 1730. Kroen blev anvendt som hvilested for rejsende mellem Holbæk og Hørby, indtil færgen blev indstillet i 1972. På Tuse Næs, hvor færgekroen er placeret, er der rig mulighed for at lade jer fordybe i den dejlige natur, og i Holbæk og omegn finder I seværdigheder af kulturel og historisk værdi.

Værelser

På Hotel Hørby Færgekro er der 15 lyse værelser, der alle er udstyret med eget bad/toilet og TV. Kroen har desuden to suiter, som er mere rummelige end standard værelserne.

Bemærk at

Husdyr er ikke tilladt.

Vis flere

Værd at se

 • Holbæk (12.4 km)

  Besøg Holbæk, der byder på en lang række kulturelle seværdigheder, teatre, gallerier og butikker. Holbæk med sine 27.000 indbyggere er Nordvestsjællands største by og et skønt sted at tilbringe en miniferie eller et weekendophold. Lær Holbæks kulturarv at kende på Holbæk Museum, besøg Æglageret, der har nogle af byens bedste kunstudstillinger, oplev et teaterstykke i Holbæk Teater og tag et smut forbi Musikhuset Elværket, hvor Holbæk Jazzklub holder til. Nyd også en dejlig slentretur i Holbæk Strandpark, der tilbyder skønne naturomgivelser.

  Holbæk
  Hold miniferie i Holbæk og nyd Holbæk Strandpark's skønne naturomgivelser.
 • Tyrkisk Bad - Sidesporet (10.8 km)

  Det landskendte Hamam tyrkisk bad byder på behandlinger og wellnessbade både inden- og udendørs samt udsigt over Holbæk Fjord. Så kombiner jeres miniferie med en wellnessoplevelse ud over det sædvanlige på Tyrkisk Bad - Sidesporet. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og prøv lidt tyrkisk wellness ved Holbæk.

  Tyrkisk Bad - Sidesporet
  Prøv Tyrkisk Bad - Sidesporet på jeres ferie.
 • Æglageret (11.3 km)

  Find en bilferie der passer til en sommerferie, vinterferie eller måske efterårsferien. Tag på opdagelse i Danmark på en kør-selv oplevelse med hele familien og find også de billige hoteller hos Risskov Bilferie. Går vejen forbi Holbæk, så læg lige vejen forbi Æglageret på Lindevej, der altså ikke er et lager fyldt med æg, men en populær kunsthal med en sjov historie. Det smukke hus blev opført i 1921 af Danmarks største ægproducent på det tidspunkt, Odense Ægforretning. Huset blev i 1980 overtaget af Holbæk Kunstforening, der har gjort et stort restaureringsarbejde. Nogle af byens ældste træer står i Æglagerets have, der fungerer som et fredeligt åndehul for byens borgere og besøgende. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted med hele familien i eget tempo.

  Æglageret
  Æglagret i Holbæk er en populær kunsthal.
 • Holbæk Museum (11.7 km)

  På Holbæk Museum kan I opleve en lang række udstillinger, der på forskellige måder belyser Holbæks kulturarv. Hele 250.000 genstande er at finde i museet, og Danmarks største samling af Knabstrupkeramik findes her. Museet består af 13 historiske bygninger samt en lodsbåd. Nogle af bygningerne stammer helt tilbage fra 1600-tallet. I én af museets bygninger, på Bakkekammen 45, ligger interiørmuseet for Bedre Byggeskik, der i det 20. århundrede arbejdede for en bedre byggekultur i Danmark. Lige ved siden af museet ligger Sankt Nicolai Kirke, en klassisk rød munkestenskirke og Holbæks største. En anden kirke, der er et besøg værd, er Tveje Merløse Kirke, som ligger i Tveje Merløse tre kilometer syd for Holbæk og er nem at besøge, når man er på ferie i bil. Kirken er en stenkirke med tvillingetårne og en af Sjællands ældste, opført i 1100-tallet. Oplevelserne står nærmest i kø, når man holder sommerferie i Holbæk!

  Holbæk Museum
  Hold miniferie og besøg Holbæk Museum med Danmarks største samling af Knabstrupkeramik.
 • Sommerland Sjælland (31.8 km)

  Sommerland Sjælland er det oplagte udflugtsmål for en aktiv dag sammen med familien. Med et kæmpe vandland og et væld af sjove og udfordrende forlystelser som f.eks. loop-rutsjebane, MiniLegeland, tømmerflådeekspedition i junglen, klatring, guldgravning, trampoliner og 3D-bio, er underholdningen sikret dagen igennem.

  Sommerland Sjælland
  Børnene vil elske en tur i Sommerland Sjælland under Jeres sommerferie eller ophold på Sjælland
 • Dragsholm Slot (28.0 km)

  Det er muligt at besøge slottet og nyde den gode mad i restauranterne eller deltage i en af de historiske rundvisninger, hvor I måske kan være heldige at møde et af spøgelserne. I de seneste år har Dragsholm Slot opbygget et enestående ry som et af landets bedste spisesteder. Hvad enten I indtager et måltid i gourmetrestauranten ”Slotskøkkenet” eller i det mere folkelige ”Lammefjordens Spisehus”, så er I sikre på at stifte bekendtskab med ”smagen af Odsherred”. Gastronomisk har man på slottet skabt et helt unikt køkkenkoncept med køkkenchefen Claus Henriksen i spidsen.

  Dragsholm Slot
  Besøg Dragsholms Slot og nyd den gode mad i restauranterne.
 • Rørvig (41.5 km)

  Den gamle fiskerlandsby Rørvig ligger smukt ved indsejlingen til Isefjorden. Rørvig er en rigtig ferieby, hvor havnen er det naturlige samlingspunkt for både lokale og turister. Her kan I besøge en af Odsherreds ældste bygninger, nemlig den fredede Lodsoldermandsgård. Herfra er der gennem århundreder udsendt lodse til at hjælpe skibstrafikken gennem Isefjord og Roskilde fjord. Den gamle bykerne rummer mange smukke fisker- og skipperhuse. Det er en flot tur at gå ad stien langs kysten fra havnen til den gamle bykerne. Fra den hyggelige havn er der færgefart til Hundested og Nordsjælland.

  Rørvig
  Rørvig Havn er det naturlige samlingspunkt for lokale og turister.
 • Odsherred Zoo (22.8 km)

  Odsherred Zoo er en oase på 14 tønder land midt i det smukke Nordvestsjælland, hvor I kommer helt tæt på 600 eksotiske dyr fordelt på 100 arter i Danmarks første zoo- og rescuecenter. Som noget helt specielt tilbyder parken også et trygt og blivende hjem til eksotiske dyr, der har været igennem hårde strabadser i deres liv.

  Odsherred Zoo
  Kør-selv til Odsherred Zoo med hele familien
 • UNESCO Global Geopark Odsherred (32.5 km)

  Det smukke landskab i Odsherred er nu optaget på UNESCOs verdensarvsliste og kan kalde sig UNESCO Global Geopark Odsherred - som den første danske geopark nogensinde. Optagelsen skyldes først og fremmest et helt unikt istidslandskab, hvis geologiske forhold har en afgørende kulturhistorisk betydning. Det imponerende istidslandskab har tiltrukket kunstmalere igennem 200 år, som har gengivet dramatiske landskabsformer. Af samme grund kan I besøge utallige gallerier og kunstmuseer i området. Det kuperede istidslandskab med de mange imponerende udsigter og uspolerede naturområder er også helt ideelt til aktiv ferie hvad end I er til cykel- eller vandreture.

  UNESCO Global Geopark Odsherred
  Det smukke landskab i Odsherred er nu optaget på UNESCOs verdensarvsliste og kan kalde sig UNESCO Global Geopark Odsherred.
Vis flere

Kort

Hotel Hørby Færgekro
Strandvejen 1, Hørby 4300 Holbæk

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat