Tag på kør-selv ferie til Hotel International

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel International

Nyd din ferie på en af Kroatiens smukkeste øer

Central placering på paradisøen Rab
Blot 100 meter til den nærmeste strand
Skøn natur og sydenlandsk atmosfære ved Adriaterhavet
 • 1.625 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.625 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.475 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Det tre-stjernede Hotel International ligger centralt placeret i den historiske by Rab, hvorfra der er gode udflugtsmuligheder til alle øens mange seværdigheder. 

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger blot 100 m. fra stranden og I har derfor ideelle muligheder for en ferie, der indeholder det bedste for hele familien.

Hotellet har også en lækker wellnessafdeling, hvor I bl.a. kan finde dampbad, sauna, mulighed for forskellige massager mod et gebyr samt fitness faciliteter.

Hotellets udendørs swimmingpool er åben i sommerhalvåret, og hotellets restaurant er åben kl. 19-21.

Hotellet har 9 parkeringspladser foran hotellet mod gebyr på 10 EUR per døgn og skal reserveres ved bestilling. Der er desuden mulighed for at parkere ca. 400 meter fra hotellet mod gebyr på 3 EUR per døgn.

Værelser

De lyse værelser er alle indrettet med eget bad og toilet, telefon, TV, mulighed for internet opkobling, radio og air condition.

For børn

Hotel International er oplagt til en familieferie. Hotellet har en udendørs pool, hvor børnene kan svømme rundt, og der er også en legeplads lige ved hotellet. Desuden ligger hotellet tæt på stranden, hvor børnene kan bruge mange timer.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Der er gratis off. parkering ca. 500 - 600 m fra hotellet. I kan køre til hotellet for at tjekke ind og stille bagagen.

Færgen til Rab sejler ca. en gang i timen og overfarten varer ca. 15 minutter.

Vis flere

Værd at se

 • Barbat (4.0 km)

  Få gang i en ægte badeferie i Barbat, Kroatien, som I kommer igennem, da I sejler hertil fra fastlandet. Barbat er hovedsageligt kendt for de fantastiske strande, men I bør også kigge nærmere på en gammel græsk befæstning, der ligger på St. Damien's Hill. Der er masser af familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, så kig forbi og se om der er last minute hotel tæt på den perfekte badeferie i Barbat.

  Barbat
  Barbat er kendt for sine vidunderlige strande.
 • Kamenjak (5.3 km)

  Oplev øen Kamenjak i Kroation på en billig sommerferie sydpå. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og sæt kursen sydpå. Besøg den smukke ø, Kamenjak, hvis højeste punkt med sine 400 meter, hvorfra der også er en fantastisk udsigt! Der er også en restaurant på toppen, hvor maden bare smager af mere med den udsigt. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og tage hele familien med på en dejlig men også billige sommerferie.

  Kamenjak
  Nyd solen på Kamenjak, Kroation.
 • Paradise beach (13.3 km)

  Paradise Beach er en af de mange strande på Rab. Det er dog den mest kendte af strandene på øen, da den med sine 1,5 kilometer har rigeligt med plads. Desuden er der lavvandt, hvorfor den er ideel for børnefamilier.

  Paradise beach
  Paradise Beach er oplagt til badeferie og sommerferie i Kroatien
 • Novalja (46.2 km)

  Novalja har skønne og velplejede strande, rigtig mange restauranter der serverer lokale retter med fiske og lammekød. Prøv også den lækre fåreost, som produceres i Novalje, der er en lille butik der sælger lokale produkter, så prøv lidt af de forskellige smagsprøver og find den perfekte ost.

  Novalja
  Der er skønne strande og en livlig atmosfærei Novalja
 • Zrce Beach (47.3 km)

  Stranden hvor der er liv og glade dage, en lang og heftig fest venter i Zrce, med masser af diskoteker, blandt andet det berømte Papaya-disko, som er kendt for sine totale fester. Nyd en lang solskinsdag med fest og musik og forsæt ud på de små nattetimer. Der er masser af gode strande til at hvile ud på! Der er også mange sportsaktiviteter tæt på Novalja, prøv at dykke eller vindsurfe, og er der flere kræfter tilbage, så er Zrce Beach stedet, hvor det sker!

  Zrce Beach
  Der er flere klubber på Zrce Beach.
Vis flere

Kort

Hotel International
Obala Kralja Petra Kresimira 4 51280 Rab

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse (udsigt til byen)
Barn 0~2 år i forældres seng 100% rabat
Barn 2~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 20% rabat