Tag på bilferie i Danmark til Hotel Jutlandia

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Jutlandia

Fra hotellets restaurant på 6. sal er der panoramaudsigt til havnen i Frederikshavn.

 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Mulighed for cykelleje

Hotellet

Det familieejede fire-stjernede Hotel Jutlandia ligger på toppen af Danmark i ”Lysets Land”, centralt i Frederikshavn, og med færgehavnen og Kattegat lige udenfor døren. Her kan I bl.a. nyde en pragtfuld panoramisk udsigt fra restauranten på 6. sal, mens I spiser. 

Hotellet tilbyder  

Hotel Jutlandia er et smukt fire-stjernet hotel, perfekt beliggende i hjertet af Frederikshavn, med havnen liggende lige overfor. Det familieejede hotel er ét af byens helt store vartegn. Måltiderne i Restaurant Panorama på 6. sal er en oplevelse i sig selv, med den pragtfulde panoramaudsigt over havnen. Restauranten byder på tapas på torsdage og mad á la carte, Fredage og Lørdage. På ugens øvrige dage, er det hotellets anden restaurant, Moby Dick, som står for herlighederne.  

Sæt Jer til rette i hotellets hyggelige bar, John Bull. Her kan I nyde en drink eller en kold øl, spille pool og sidde på barens store terrasse, når vejret er til det.  

Hotel Jutlandia tilbyder desuden fitnessfaciliteter af høj standard i Fitness Jutlandia. Alle overnattende gæster har gratis adgang, ved henvendelse i receptionen.  

Parkering er forbundet med et mindre dagligt gebyr. Der er gratis trådløst internet på hotellet.  

Værelser

Hotel Jutlandia har 100 lyst indrettede værelser. I bliver indkvarteret i standard dobbeltværelser, som alle har eget bad og toilet, samt minibar, TV og hårtørrer. Værelserne har udsigt enten over byen eller havnen.

Læs mere her

Bemærk at

Børn under 3 år har ikke forplejning inkluderet i opholdet. Dette kan købes direkte ved hotellet.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Såfremt jeres ophold inkluderer middag, serveres denne på en nærliggende restaurant.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Palmestranden (3.7 km)

  Om sommeren er Palmestranden ved Ålbæk Bugt det helt rigtige sted at opholde sig. Den omkring 500 meter lange badestrand er smukt dekoreret med palmer, som giver strandgæsterne en ægte sydlandsk fornemmelse. Udover det dejligt kølige saltvand er der både beachvolley og strandfodbold samt mulighed for at spille petanque.

  Palmestranden
 • Bangsbo (3.4 km)

  Danmarks billigste priser på weekendophold findes hos Risskov Bilferie. Med kør-selv ferie i Danmark åbner der sig en masse muligheder for at komme til at kende Danmark bedre, og spækket med oplevelser. En af dem er Oplev Bangsbo i det sydlige Frederikshavn, hvor der venter oplevelser til folk i alle aldre. Bangsbo er en fredelig oase fuld af natur og kultur. Der er historie fra 2. Verdenskrig, en imponerende og smuk botanisk have, en dyrehave, hvor I kan se vilde hjorte og egern samt meget andet. Se f.eks. samlingen af køretøjer fra 2. Verdenskrig ved Bangsbo Museum. Der er idylliske danske kroophold tæt på, så kig forbi hos Risskov Bilferie og se hvilke kør-selv muligheder der er.

  Bangsbo
  Bagnsbo gemmer også på en smuk botanisk have.
 • Skagen (42.0 km)

  I Skagen, hvor to have mødes, er der oplevelser for alle hele året rundt. I Skagen finder I nogle af Danmarks skønneste og mest hvide sandstrande, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

  Skagen
  Nyd en dag i smukke Skagen; kunst, store isvafler og dejlige strande venter.
 • Ørnereservat (27.2 km)

  Besøg den fantastiske Eagle World; Ørnenes Nationalpark i Bindslev. Her får I en oplevelse for livet i selskab med ca. 100 ørne og falke. Reservatet blev etableret i 1980 af den, nu afdøde, polske forfatter og naturfotograf, Frank Wenzel, som brugte mere end 55 år af sit liv på at studere og fotografere rovfugle.

  Ørnereservat
 • Læsø (34.7 km)

  Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie, med børnevenlige hoteller og masser af oplevelser i vente. En af dem er at tage med færgen fra Frederikshavn til den dejlige danske ø, Læsø. Den 118 km² store ø byder på glaspusteri, klitplantage, kirker og særdeles lækker natur. Besøg Læsø Saltsyderi og se hvordan Læsø Sydesalt bliver til. Og Læsø Museum byder bl.a. på et unikt syn med tangtængede huse, som er de eneste af slagsen i verden. Find en billig familieferie eller et weekendophold tæt på Frederikshavn og besøg Læsø med Risskov Bilferie.

  Læsø
  Tag turen over til Læsø og se hvordan man laver salt.
 • Nordsøen Oceanarium (49.1 km)

  Et besøg hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals byder på et spændende eventyr under havets overflade. 70 akvarier og mere end 6.500 fisk og andre havdyr, giver mulighed for, at bruge en hel dag i Nordeuropas største akvarium. Leg og læring er i fokus for alle aldre.

  Nordsøen Oceanarium
  Oplev den sjove klumpfisk og andre spændende dyrearter på Nordsøen Oceanarium
Vis flere

Kort

Hotel Jutlandia
Havnepladsen 1 9900 Frederikshavn

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Standard dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat