Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Két Korona

Tag hele familien med på badeferie ved Balatonsøen

 • 1.350 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.300 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.150 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad

Hotellet

Hotel Két Korona indbyder til en afslappende ferie, med wellness afdeling, grønne arealer, en skøn restaurant og kun 500 m til Balatonsøen.

Hotellet tilbyder

Det skønne fire-stjernede Hotel Két Korona ligger skønt placeret på den sydlige side af Balatonsøen i den hyggelige ferieby Balatonszárszó under 500 m. fra søen. Hotellet ligger som en lille hyggelige oase med et stort grønt areal omkring og i midten af hotellet, hvor I kan slappe af. 

I den dejlige restaurant kan I nyde den varierede buffet og hvis vejret tillader det åbner restauranten også op for den udendørs terrasse. I kan også nyde en kop kaffe her i løbet af dagen. Hotellet har en dejlig wellness afdeling, hvor I bl.a. kan finde indendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool (sæsonåben), spa, sauna samt mulighed for flere forskellige behandlinger. Der er internetadgang på hotellet.

Værelser

Alle de atmosfærefyldte værelser er indrettet med eget bad og toilet, og TV. Derudover er der sydvendt terrasse på alle værelserne, så I kan nyde solen i løbet af dagen.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,60 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Festetics Slot (65.9 km)

  Festetics Slot ligger i Helikon Park, som er det største grønne område i byen Keszthely. På slottet kan I besøge Helikon Slotsmuseum, som er en af byens største turistattraktioner. Barokslottet blev færdigbygget i 1887 og huser ikke mindre end 111 værelser. Her udstilles der værker af Haydn, Pleyel og Goldmark og i stueetagen udstilles der meget smukke og dyrebare militærvåben, som er lånt fra det ungarske nationalmuseum.

  Festetics Slot
  Festetics Slot
 • Hévíz søen (70.5 km)

  Lake Hévíz er verdens næststørste termalsø. Her findes verdens største varmekilde, der sprøjter 410 liter vand, på omkring 40 graders varme, ud hvert sekund. Søen har en temperatur på 24 grader om vinteren og op til 37 grader om sommeren. Søens helbredende kræfter har været kendt i århundreder, og folk har boet her siden stenalderen. Her findes også flere forskellige spa-faciliteter at vælge imellem som f.eks. Hévíz, Kehidakustány og Zalakaros og det kan bestemt anbefales at tage på et wellnessophold eller en miniferie hér.

  Hévíz søen
  Hold billig miniferie i Ungarn og oplev Lake Hévíz, verdens næststørste termalsø. hvis helbredende kræfter har været kendt i århundreder.
 • Keszthely (65.4 km)

  Tag på en familieferie sydpå til Ungarn. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og masser af muligheder for også at få sig en aktiv ferie. Besøg byen Keszthely der med sin meget smukke arkitektur, bygget i gotisk, barok og transsylvansk stil, ligger placeret ved bredden af Balatonsøen. Området egner sig godt til en bilferie, så hvorfor ikke planlægge en billig sommerferie eller vinterferie til området omkring Keszthely. Det er også nemt at udforske Keszthely til fods, så der vil med garanti også komme lidt aktiv ferie ud af kør-selv ferien til Keszthely. En anden mulighed er at tage det lille turisttog for at få et godt og samlet overblik over byens seværdigheder. Keszthelys største turistattraktion er det berømte Festetics Slot. Der findes flere spændende museer i Keszthely, et af dem er Panoptikums rigtig store kopi af parlamentet i Budapest samt et museum om Balatonsøen, som både handler om naturen og kulturhistorien bag søen. På Marcipanmuseet laves der alle mulige mærkelige figurer i marcipan. Her kan I bl.a. se en kopi af byens slot og kager formet som politikasketter og arbejdshjelme – ret underholdende. Find en billig bilferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted til Keszthely med manér.

  Keszthely
  Festetics Slot i byen Keszthely, som ligger ved Balatonsøen.
 • Héviz (72.1 km)

  I den lille hyggelige by Héviz, ikke langt fra Balatonsøen, finder I en helt unik stemning, fantastiske naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. Lokalbefolkningen byder alle besøgende velkommen med åbne arme. Byen er et berømt kursted, og forkæler hvert år tusindvis af gæster, der trænger til at slappe af. I byen ligger blandt andet verdens største termiske sø i smukke omgivelser. Byen byder jer velkommen med dens helende kraft fra søen, romantiske middage i byens vinkældre samt en prominade under træerne i El Egregy. De smukke åkander og den fantastiske gæstfrihed er en del af den berømte "Hévíz erfaring" og bør bestemt opleves, indtages og nydes på en miniferie eller måske et billigt wellnessophold i Ungarn.

  Héviz
  Tag på sommerferie eller wellnessferie i den lille hyggelige by Héviz, ikke langt fra Balatonsøen.
 • Siofok (26.1 km)

  Siofok tiltrækker mange folk til sydsiden af Balaton. Siofok er en badeby, med en flot strandpromenade. Fra midt i juni til starten af september, er der specielt en meget livlig stemning. Her afholdes strandfester, festivaler og koncerter. I byen finder man også et museum om komponisten Imre Kalman der er rejst til ære for ham i byens centrum.

  Siofok
  Besøg den smukke ungarske badeby Siofok under en ferie nær Balatonsøen
 • Zamárdi (17.9 km)

  I den lille charmerende landsby Zamárdi kan I tage på vingårdsbesøg. Byen har rødder i 1100-tallet og har omkring 2300 fastboende. Her finder I flere vingårde med forskellige hvidvine i alle prisklasser. I området finder I også flere gode restauranter der byder på god mad der kan nydes sammen med den lokale vin.

  Zamárdi
  Nyd Zamárdis flotte, idylliske landsbyatmosfære.
 • Tapolca (94.8 km)

  Under den lille by Tapolca er der et smart system af grotter, som blev lavet for omkring 100 år siden, og her er det muligt at tage på en helt unik bådtur i den oplyste underjordiske sø. Både store og små familiemedlemmer vil med garanti få sig en vaskeægte oplevelse i de mystiske grotter.

  Tapolca
  Besøg den lille by Tapolca med den oplyste underjordiske sø.
Vis flere

Kort

Hotel Két Korona
Csárda u. 18. 8624 Balatonszárszó

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 25% rabat