Hold miniferie på Hotel Kirchenwirt

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Kirchenwirt

Hyggelige atmosfære blandt Østrigs høje bjerge 6 km. fra Kitzbühl

Skøn beliggenhed i Kirchberg i Tyrol
Traditionelt tyrolerhotel med wellness og god mad
Masser af dejlige oplevelser i Østrig
 • 1.075 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.075 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 900 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Hund

Hotellet

Bo i en dejlig hjemlig atmosfære i 860 meters højde i de østrigske alper. Her lokker naturen og om sommeren er Vitalarena Kirchberg et fantastisk vandreparadis. I kan også besøge de mange charmerende landsbyer i området eller køre lidt længere til de større byer som Innsbruck og Salzburg.

Hotellet tilbyder

Det tre-stjernede Hotel Kirchenwirt Kirchberg tilbyder en hyggelig hjemlig atmosfære i 860 meters højde i de østrigske alper meget centralt men stadig i et roligt område. Hotellets egen restaurant tilbyder gode retter fra både det lokale, østrigske og internationale køkken. I sæson kan man desuden være heldig, at der er vildt-specialiteter på menuen.  Hotellet er ikke handicapvenligt

I baren kan I nyde en forfriskning efter dagens oplevelser, mens I desuden kan slappe af i hotellets wellness afdeling, hvor der bl.a. er dampbad og solarium (mod gebyr) samt mulighed for forskellige massager mod et gebyr.

Værelser

Alle hyggelige dobbeltværelser er typisk østrigsk indrettet med flotte træmøbler og udstyret med eget bad/toilet, kabel tv, radio og telefon. Bemærk venligst, at hotellet ikke tilbyder værelser i stueplan.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Kitzbühel Tourismus arrangerer dagligt (dog afhængig af vejret) guidede vandreture i området, som I gratis kan deltage i.

Kitzbühler Gästekarte giver rabat til forskellige aktiviteter og seværdigheder i Kitzbühl. I kan høre mere herom på hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Brixen im Thale (5.7 km)

  Tag på bilferie i Europa, og kør sydpå mod det dejlige Østrig. Omringet af endeløse, grønne græssletter og omkranset af mange synlige bjergtinder ligger den gamle landsby Brixen im Thale særdeles smukt. Byen har lidt over 2000 faste indbyggere, men eftersom det er en populær turistby, finder I også et godt udvalg af restauranter og aktiviteter for hele familien. Som den ældste landsby i Brixental har den givet navn til området og man ved at både keltere og romere igennem historien har opholdt sig i byen. Find en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie og tag på en rigtig familieferie med børnevenlige hoteller i Østrig.

  Brixen im Thale
  Den charmerende by, Brixen im Thale, ligger i Østrig.
 • Schwimmbad Westendorf (10.5 km)

  I de lune, østrigske sommermåneder fra maj til september holder friluftsbadet Westendorf åbent. Med tre pools kan både de øvede og knap så øvede boltre sig i det våde element og få pulsen op på de høje vipper og den 42 meter lange vandrutsjebane. Westendorf råder også over et lille spisested, solbadningsområder langs vandkanten og en legeplads for de mindste. Svømmebadet har normalt åbent mellem 9 og 19 og holder lukket, hvis vejret ikke er badevenligt.

  Schwimmbad Westendorf
  Friluftsbadet er et ideelt besøgsmål når I skal køle ned under sommerferien i Østrig
 • Kitzbühel Horn (14.5 km)

  Find en billig bilferie til Østrig hos Risskov Bilferie, og går turen til Kitzbühel Horn, så husk at få skiene med om vinteren og vandrestøvlerne egner sig glimrende til sommeren. Find børnevenlige hoteller og planlæg en kør-selv vinterferie til  Kitzbühel. Besøg også Kitzbühel Horn som også er et populært udflugtsmål både om vinteren og sommeren – og let at komme til med bjerglift og svævebaner. Om vinteren tiltrækker skipisterne mange besøgende, mens området om sommeren primært bruges til naturudflugter til fods og på mountainbike med mange små kultur- og naturoplevelser undervejs. Fra toppen af Kitzbühel Horn, der er næsten 2000 km over havets overflade, har I en pragtfuld udsigt over det meste af regionen. Find en billig familieferie og nyd en aktiv ferie midt i den skønne bjergnatur. Hos Risskov Bilferie kan der også findes børnevenlige hoteller, så start allerede nu med at planlægge en kør-selv ferie til Østrig.


  Kitzbühel Horn
  Kitzbühel Horn byder på alt det der skal til på en aktiv ferie.
 • Wildpark Aurach (16.1 km)

  I Wildpark Aurach, der ligger hele 1100 meter over havets overflade, kan I komme helt på tamme og nysgerrige dyr som råvildt, geder, æsler og får. Parken har også mere eksotiske dyr som aber, kænguruer, lamaer og tibetanske yakokser, som I kan iagttage i sikker afstand. De mange tamme dyr og de mange kvadratmeter natur og legeområder gør parken til en populær destination for børnefamilier.

  Wildpark Aurach
  I Wildpark Aurach, kan I komme helt på dyr som råvildt, geder, æsler og får.
 • Schaubergwerk Kupferplatte (15.1 km)

  Tag en rejse til centrum af jorden - et glimt af en minedrift for omkring 3000 år siden. En interessant tur for hele familien, hvor I kan opleve, hvordan minedrift har udviklet sig.

  Schaubergwerk Kupferplatte
  Schaubergwerk Kupferplatte byder på lidt af en tidsrejse gennem minedriftshistorien
 • Going (13.6 km)

  Den skønne by Going er indhyllet af Kitzbühel alperne i syd og Wilder Kaiser bjergkæden mod nord. Going ligger 795 meter over havets overflade og 19 km. fra hotellet. Going ligger idyllisk med bl.a. hamlets Schwendt, Aschau, Prama, Sonnseite og Schattseite. Da byen første gang i det 12. århundrede blev nævnt var det under navnet "Gouwingen". I dag er Going yderst populær, ikke mindst for den imponerende bjergpanorama. Den smukkeste naturlige sø for badning i Tyrol er badesøen i Going. Den får sit vand fra den naturlige kilde fra Wilder Kaiser bjergkæden. Vandets temperatur når op på behagelige 24 grader og udover det hvide sand, så er der også en eventyr legeplads samt det største beachvolley område i det vestlige Østrig. Yderligere højdepunkter i naturen er Schleier vandfaldet, som er et mekka for ekstrem vandrere ligesom søen Hintersteiner. Going er, takket være "Stanglwirt" en kendt by. "Stanglwirt" kunne fejre sin 400 års fødselsdag i 2009 og takket være dette bio- og wellnesshotel er Going blevet en kendt by. I 2009 kårede "Skiresort Service International" et top resort. Omkring 70 skiområder i 8 lande blev testet. Vinderen blev Brixental i skiområdet Wilder Kaiser.

  Going
  Going byder både på badesø om sommeren og skiresorts om vinteren
 • Hexenwasser (15.2 km)

  Hexenwasser er en forlystelsespark med vand for øjet! Her kan især de små få oplevelser i alverdens afskygninger med vand! En ting er sikkert - det skal nok blive sjovt! Tag på billig familieferie i Østrig og giv de små en oplevelse de sent vil glemme!

  Hexenwasser
  Hold billig sommerferie i Østrig og besøg Hexenwasser, en forlystelsespark hvor især de små får skønne oplevelser med vand!
 • Naturreservatet Wilder Kaiser (20.6 km)

  Naturreservatet Wilder Kaiser er en af de mest imponerende bjergkæder i Alperne. Siden 1963 er Kaiserbjergene, der består af de to hovedkanter Zahmer Kaiser og Wilder Kaiser og alle deres toppe, klassificeret som et naturreservat for at beskytte de sjældne planter og dyr, der bor der, og for at bevare dette storslåede bjerglandskab. Både Tiroler Adlerweg (Eagle Trail), Tyrol's langdistance vandresti, og Jakobsweg (Saint James-vejen), en af ​​verdens mest berømte pilgrimsruter, fører jer gennem Wilder Kaiser-bjergene. Wilder Kaiser-regionen er kendt over hele verden for sine udfordrende vandreture og klatrestier, der passer til alle niveauer.

  Naturreservatet Wilder Kaiser
  Naturreservatet Wilder Kaiser er en af de mest imponerende bjergkæder i Alperne
 • Erlebnisland Familienland (29.5 km)

  Tag på en billig bilferie i Europa og besøg denne forlystelsespark midt i Alperne! Her kan familien få en dag med fart og sjov i alverdens forskellige forlystelser. Der er rutschebane, rafting, karuseller og meget mere. Yderligere er der selvfølgelig mulighed for at købe diverse forfriskninger i parken.  Erlebnisland Familienland er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie og sommerferie. 

  Erlebnisland Familienland
  Erlebnisland Familienland
 • Kufstein (39.3 km)

  Tag på bilferie i Europa og sæt kursen mod Tyrol. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse, sydpå, i eget tempo. Besøg Kufstein, som med sine 18.000 indbyggere er den anden største by i Tyrol efter Innsbruck, der er regionens hovedstad. Byen er domineret af den gamle Kufstein-fæstning, der er bygget på høje klipper og som kan ses fra det meste af byen. Fæstningen holdte under det østrig-ungarske imperium flere kritikere af imperiet fængslet. Bymidten (Altstadt) er bygget op omkring den gamle Saint Vitus-kirke fra 1300-tallet og langs de snørklede gader finder I mange gamle, skønne byhuse. Find en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie, og oplev det bedste Tyrol kan præstere.

  Kufstein
  Den flotte fæstning i Kufstein i Tyrol.
 • Krimmler vandfaldene (64.8 km)

  Tag på bilferie sydpå til Østrig og oplev Krimmler vandfaldet som er Østrigs højeste vandfald med en faldhøjde på 380 m. Find en aktiv ferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og kør-selv til Østrig i eget tempo. Den store faldhøjde (det øverste, midterste og nederste fald har en højde på hhv. 140, 100 og 140 m) skyldes den geologiske oprindelse af denne bjergregion. Ved dannelsen af Alperne for omkring 30 mio. år siden blev den øverste Salzachdal tilbage i sin oprindelige dybde. Denne højdeforskel blev forstærket i istiden på grund af store isbræer, der gravede landskabet dybere. At vandfaldenes trin er bevaret skyldes den hårde granit, som kom frem ved brudkantens rand. Tag hele familien med på en kør-selv ferie og find billige hotelophold hos Risskov Bilferie.

  Krimmler vandfaldene
  Krimmler vandfaldet er det højeste vandfald i Østrig.
Vis flere

Kort

Hotel Kirchenwirt
Neugasse 14, 6365 Kirchberg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i forældres seng 100% rabat
Barn 2~10 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 10~15 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 15% rabat