Tag på miniferie eller weekendophold i Friedrichstadt

Dansk | DKK

Hotel Klein Amsterdam

Skøn kombination af byliv, rolige oaser og oplevelser i Friedrichstadt

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central beliggenhed i kanalbyen, Friedrichstadt
 • Skøn mad og værelser med udsigt
 • Fantastiske omgivelser og oplevelser
243,-
3~5 dage fra
969,-

Charmerende kanalby

Centralt i Friedrichstadt

3 dage
Kun 969,- / God pris !
SPAR
4 dage
Kun 1.419,- / spar op til 137,-
SPAR
5 dage
Kun 1.819,- / spar op til 244,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 15 EUR værdikupon til restauranten
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Dette hotel tilbyder en suveræn beliggenhed midt i den smukke og ganske særlige by, Friedrichstadt, i Nordtyskland. Her er der lagt op til et skønt ophold på et moderne, men sjælfuldt, hotel med en skøn kombination af byliv, rolige oaser og oplevelser. Spis godt på restauranten ’Holländische Stube’ i nabobygningen, som både byder på morgen-, middag- og aftensmad. Oplev byens specielle struktur med de smukke gavlhuse og de retvinklede charmerende gader og idylliske kanaler og kom f.eks. med på en guidet bytur, udforsk det nordfrisiske vadehav, tag på udflugt til byer som Skt. Peter Ording eller Husum eller besøg Dannevirke.

Hotellet tilbyder

Hotel Klein Amsterdam ligger centralt, direkte ved markedspladsen, i den sydslesvigske by, Friedrichstadt. Byen ligger idyllisk mellen Ejderen og bifloden Trenen og udgør et fortryllende syn med sine retvinklede gader, charmerende hollandske gavlhuse og ikke mindst kanalerne, som løber gennem byen og lader Jer opleve den nordtyske livsstil væk fra de overfyldte badestrande.

Den smukke hotelbygning har rødder et godt stykke tilbage i tiden, men står i dag knivskarp og moderne, efter en omfattende renovering og ombygning i 2016. Således kommer I til at bo på et skønt hotel med moderne faciliteter og det summende byliv lige ude foran døren. Samtidig finder I mange fredfyldte steder, hist og her, hvor I bare kan slappe af og nyde livet.

Stå op til en god morgenbuffet, som serveres i den hyggelige restaurant ”Holländische Stube”. Det er også her at I, senere på dagen, kan sætte Jer til bords og nyde et dejligt aftenmåltid i hyggelige omgivelser. Her har den samme familie i mere end 30 år budt på specialiteter fra regionen både morgen, middag og aften.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

På hotellets nydelige værelser får I et indblik i bygningens historie med fototapeter bestående af digitalt opdaterede originalfotos fra svundne tider. Værelserne tilbyder enten en smuk udsigt over torvet og kanalerne nedenfor eller udsigt mod solnedgangen.

Hotellets enkeltværelser er 18-20 m² og er udstyret med eget bad og toilet, en behagelig seng, skrivebord, telefon og fladskæms-TV. 

Dobbeltværelserne er 18-22 m² og tilbyder eget bad og toilet, en stor dobbeltseng, telefon og fladskærms-TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

60 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
180 km fra
Puttgarden, Tyskland
300 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Friedrichstadt (0.7km)

Friedrichstadt minder meget om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kaldes den lille romantiske by for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden.

Schwabstedt (9.4km)

Den lille hyggelige landsby Schwabstedt ligger i idylliske grønne omgivelser, hvor floden Treene skærer igennem landskabet. Det er selvfølgelig naturen, der er den største seværdighed i området og lige ved hotellet, kan I finde utallige smukke vandrestier, hvor I også kan vælge at cykle rundt.

Den lille flække tilbyder en idyllisk ro, hvor I bare skal nyde den friske luft og suge til jer af den omgivende natur. Byen i sig selv er hyggelig til en lille gåtur blandt de gamle stråtækt huse og de grønne områder. I området kan I desuden finde mange sjældne plantetyper og dyrearter, når I udforsker naturen. Og generelt er der utallige muligheder for den, der gerne vil nyde en aktiv ferie, hvor det ikke bare er vandre- og cykelture, der er mulige, men også bådture, svømning og fiskeri hører til blandt favoritaktiviteterne i området.

Hvis I nyder en rolig gåtur i den lille by er det en idé at kigge forbi byens kirke, der ligger i fine omgivelser. Den lutheranske St. James kirke opstod tilbage omkring år 1160 og er bygget i romansk stil. Læg mærke til kirkens alter, der oprindeligt stod i Husum, men som kom til kirken i Schwabstedt omkring år 1834. Alteret blev erhvervet sammen med billeder af de tolv apostle samt billeder af scener fra Jesu korsfæstelse.

Schiffahrtsmuseum Nordfriesland (15.6km)

Schifffahrtsmuseum Nordfriesland ligger lige sydvest for Marienkirken i Husum. Både inde i museets lokaler såvel som på området udenfor, vil I stifte bekendtskab med alt, der er værd at vide om søfarten og maritimlivet i og omkring Nordfriesland gennem flere århundreder.

Husum (17.1km)

Nyd en billig miniferie eller måske bare et weekendophold i den lille havneby Husum i Nordtyskland, hvor I kan nyde en maritim stemning. Gå langs byens Kulturpfad, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård. Desuden kommer I forbi flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

Theodor-Storm-Haus (16.3km)

Theodor-Storm-Haus er dedikeret til Husums mest berømte søn; forfatteren, lyrikeren og digteren Theodor Storm. På dette litteraturmuseum bliver kulturikonets liv præsenteret på en yderst informativ og spændende måde.

Tönning (16.5km)

Igennem hele sin historie har Tönning gang på gang vist sin opfindsomhed og dygtighed. Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning. Den eksperimentelle udstilling illustrerer legende livet i Vadehavet og omgivelserne. Det er et trækplaster i hele landet og er også vigtigt for Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Vadehav.

Multimar Wattforum (17.4km)

Multimar Wattforum er det officielle informationscenter for det UNESCO-listede slesvig-holstenske vadehavsområde. På en interaktiv måde lærer I her alt om naturen og dyrelivet i dette unikke landskab.

Heide (25.8km)

Heide er kendt for den største ubeboede markedsplads i Tyskland, hvor de har det populære Wochenmarkt hver lørdag morgen/formiddag. Tag på kør-selv ferie til Heide og nyd en hyggelig dag, hvor I endda også kan gå på marked og gøre jer nogle gode køb. I kan finde stort set alt og også traditionelle ting fra området.

Det er også oplagt at gå en tur i Heide og kigge nærmere på nogle af byens fine bygninger. Gå forbi St. Jürgen kirken, der efter en brand blev genoprettet i 1560. Gå også forbi det gamle pastorat, der ligger lige overfor kirken og som blev bygget tilbage i 1739. Postelheim på Südermarkt er bygget i nyrenæssance-stil, mens Dreetörn-Hus, der stammer fra 1733, er bygget i barokstil. Dette er blot få af byens mange imponerende og spændende bygninger.

Westerhever Fyrtårn (34.3km)

Westerhever Fyrtårn er Eiderstedt-landskabets helt store vartegn og har været i brug i mere end 100 år. Fra toppen af det 41,5 meter høje fyrtårn får I en fantastisk udsigt over vadehavet og Nordsøen.

St. Peter-Ording (41.5km)

Gå på opdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nordfriesland, hvor I bl.a. får hele 12 kilometer paradisagtig sandstrand, skovområder og store klitter. Området har været beboet siden vikingetiden og er et yderst populært udflugtssted.

Julemarked i Friedrichstadt (0.7km)

Friedrichstadts placering i det smukke Nordtyskland, gør det til en perfekt base til at besøge alle de omkringliggende julemarkeder.

Julemarkederne i Husum, Heide og Slesvig er placeret inden for kort afstand. Læs mere om alle julemarkederne herunder.

Med base i Friedrichstadt, eller Lille Amsterdan, som byen kaldes grundet de mange hyggelige kanaler i byen. Hos Risskov Bilferie har vi mange hyggelige hotelophold i hele Nordtyskland, som giver mulighed for at komme på ferie.

Hvis I vælger at bo i Friedrichstadt, er det en oplagt mulighed for ikke kun at besøge ét julemarked, men i stedet besøge eksempelvis julemarkedet i Husum, Heide, Slesvig eller et af de mange andre julemarkeder i Nordtyskland.

Se Risskov Bilferies hoteller som er placeret i og omkring Friedrichstadt.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Holsteinisches Haus

Inkl. 3-retters menu

Nordsøkysten

Populære Friedrichstadt

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 x overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • Te med rom
 • Gratis parkering

291,-
Kun
999,-

Vis kort

Familieejede hotel

Læs mere

Hotel Herzog Friedrich

Inkl. en flaske vin

Nordsøkysten

Ferie i Friedrichstadt

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • 1 x frugt på værelset

121,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Idyllisk kanalby med stor charme

Læs mere

Ringhotel Aquarium

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Wellness i Nordtyskland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • 1 x aperitif
 • Adgang til wellnessafdeling

404,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Skøn beliggenhed

Læs mere

Hotel Altes Gymnasium

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nordtysk luksushotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering

126,-
Kun
1.899,-

Vis kort

Luksus i Tyskland

Læs mere

THOMAS Hotel Spa Lifestyle

Frokostpakke inkluderet

Schleswig-Holstein

Wellness i Husum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x frokostpakke (medbringes)
 • Adgang til sauna og fitness
 • badekåbe og håndklæder
 • Gratis internet

Fra kun
949,-

Vis kort

Tag på wellnessferie i Husum med din udkårne

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.