Tag på bilferie i Danmark til Hotel Klitrosen

Dansk | DKK

Hotel Klitrosen

Tag på miniferie i Nordjylland og bo kun 700 meter fra Slettestrand og havet.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Verdens smukkeste natur i baghaven
 • Madoplevelser ved Vesterhavet
 • Nordjysk charme

Dette hotel er ikke ledigt i øjeblikket. Du kan finde alternativer her

Dette hotel ligger blot 700 meter fra den lækre Slettestrand ved Jammerbugten. Her kan I koble helt af i den smukke omgivende natur, kombineret med middag og et glas vin i restauranten, som er udstyret med behagelige designmøbler.

Hotellet tilbyder

Hotel Klitrosen ligger skønt i Fjerritslev, blot nogle få hundrede meter fra stranden ved Jammerbugten. Hotellet har da også en fortid som badehotel, men er i dag et moderne hotel, hvor I med det samme vil føle Jer afslappede og rigtig godt tilpas. Beliggenheden ved Jammerbugten gør, at både stranden og den fantastiske natur, helt bogstaveligt findes i hotellets baghave. 

Hotellets flotte restaurant er udsmykket med behagelige danske designmøbler, unik fotokunst og imponerende glaskunst. Her er der tænkt på detaljen både hvad angår øjet og ganen. Restauranten er åben tirsdag til lørdag, kl. 8:00-10:00 og 18:00-21:00, og tilbyder en varieret menu sammensat med friske råvarer.  

Om sommeren kan I nyde det danske vejr når det er bedst, hvadenten I er til lækre strande med blødt hvidt sand eller vandreture blandt høje skrænter og dybe slugter, omgivet af store skove og hede-arealer.  

Derudover er der også gode muligheder for at spille golf, og hotellet har greenfree-aftaler med flere af områdets klubber, heriblandt den udfordrende Jammerbugt Golfklub.  

Der tilbydes gratis parkering og gratis trådløst internet. Det er muligt at leje cykler ved naboen og der er en legeplads til børnene på den anden side af vejen.

Værelser

Hotel Klitrosen tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser, alle moderne og lyst indrettet og udstyret med et komfortabelt møblement, tv, badeværelse og hårtørre. Nogle værelser er placeret i sidebygningen og har udgang til lille terrasse.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Janum Kjøt (8.6km)

Tag på miniferie og besøg Janum Kjøt, som er Nordjyllands største vandreblok, bragt til Danmark fra Norge under den seneste istid. I finder den i Han Herred og her er markeret stier, som strækker sig hele vejen til Egebjerg, som hæver sig mere end 60 meter over havets overflade. Undervejs er der opstillet infotavler med små historier og illustrationer af kunstneren Mette Rehné.

Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj (18.9km)

Der er meget smuk natur i Danmark oplagt til en aktiv ferie med masser af vandre- og cykelture. Find en billig kør-selv ferie til Nordjylland hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse Alsbjerg Bakker langt fra Brovst ligger Alsbjerg Bakker er et smukt område sydvest for Brovst, og byder bl.a. på fortidsminder, flotte udsigter og masser af gode muligheder for vandre- og cykelture. I området finder I også hele Nordeuropas eneste trekamrede jættestue, Hvisselhøj. Faktisk findes der mange gravhøje i området, men Hvisselhøj er den eneste, der er blevet udgravet. Jættestuen blev renoveret i 1998, og det er muligt at kravle indenfor og se den enestående høj indefra! Hele det skønne område er fredet med offentlig adgang og bakkerne er adskilt af en kløft, og ligger med en skøn udsigt over Limfjorden og det flade landskab fra Aggersund til Aalborg. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie med hele familien til Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj.

Limfjordsmuseet (26km)

Tag på bilferie i Danmark og besøg de mange danske perler. Find en kør-selv ferie eller et weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse langs Limfjorden. Besøg Limfjordsmuseet som ligger i havnebyen Løgstør og som byder på spændende udstillinger om livet over og under Limfjordens overflade. Her kan I følge livet blandet fjordens mange fisk og I kan endda få lov at stikke fingrene i museets store rørebassin. I kan også se museets historiske fartøjer, der ligger ved kaj i Frederik den VII's Kanal ved Danmarks ældste fungerende drejebro. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i Danmark, i eget tempo.

Blokhus (27.2km)

Tag på ferie i egen bil til Blokhus eller find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie. Blokhus er et tidligere fiskerleje og centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis med gode spisesteder og mange shoppingmuligheder. Fin en billig sommerferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og oplev det smukke Blokhus i Jylland og prøv eksempelvis en frokost på den hyggelige Restaurant Futten, efter I har gjort nogle gode indkøb i de hyggelige butikker. Den unikke ferieperle lokker med en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand, lune klitter og brusende blåt hav. Det er også muligt at finde billige miniferier i området hos Risskov Bilferie både til sommerferie og vinterferie er der gode tilbud.

Fårup Sommerland (31.9km)

Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn.

Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

Bulbjerg (31.3km)

Find et billigt weekendophold for hele familien i Nordjylland med børnevenlige hoteller og tag på en fantastisk udflugt til Danmarks eneste fuglefjeld! Bulbjerg ligger ved kysten mellem Jammerbugten og Vigsø Bugt, og byder på en helt formidabel udsigt. Her yngler den elegante mågefugl, Riden, i store kolonier, som giver mindelser til de færørske fuglefjelde.

Under den tyske besættelse af Danmark i 1940-45 var Bulbjerg et stort fæstningsanlæg som led i Atlantvolden fra Spanien til Norge. På toppen af kalkbjerget kan I besøge en af kanonstillingerne, som er indrettet med en plancheudstilling om områdets natur og historie. Find et hotel med børnerabat og nyd en kør-selv ferie i det nordlige Danmark.

Vejlernes Naturcenter (28.7km)

Find en billig ferie til Vejlernes Naturcenter hos Rissov bilferie og kom afsted på et naturbesøg til Nordeuropas største ynglereservat for utrolig mange arter af fugle. Besøg Vejlernes Naturcenter midt på hovedvejsdæmningen A11, hvor I får et fint overblik over området og dets mangfoldige fugleliv. Ligeledes er der flere steder i Vejlerne opsat fugletårne og -skjul med kikkerter til de besøgende. Find et billigt weekendophold til Vejlernes Naturcenter og se de mange smukke fugle. Find en aktiv ferie fyldt med natur og dyreliv hos Risskov Bilferie.

Store Vildmose (34.7km)

Hele året kan I opleve kronvildt og om vinteren især svaner, gæs og rovfugle. I foråret blomstrer træer og blomster og skaber en smuk og farverig oplevelse.

Rubjerg Knude Fyr (54.7km)

Rubjerg Knude Fyr forventes at forsvinde ud i havet inden år 2020, så I skal skynde jer at opleve dette smukke fyr. Det er et unikt sted at opleve solnedgangen over havet på en klar aften.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Dronninglund Hotel

Inkl. 3-retters menu/buffet

Nordjylland

Oplev Nordjylland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe og småkager
 • 2 x før middag drink

391,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Oplev natur, Skagen & Aalborg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Aars

Limfjorden

Oplev Himmerland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

961,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2 x 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

279,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat