Tag på bilferie i Danmark til Hotel Klitrosen

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Klitrosen

Tag på miniferie i Nordjylland og bo kun 700 meter fra Slettestrand og havet.

 • Restaurant
 • Mulighed for cykelleje
 • Legeplads
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Dette hotel ligger blot 700 meter fra den lækre Slettestrand ved Jammerbugten. Her kan I koble helt af i den smukke omgivende natur, kombineret med middag og et glas vin i restauranten, som er udstyret med behagelige designmøbler.

Hotellet tilbyder

Hotel Klitrosen ligger skønt i Fjerritslev, blot nogle få hundrede meter fra stranden ved Jammerbugten. Hotellet har da også en fortid som badehotel, men er i dag et moderne hotel, hvor I med det samme vil føle Jer afslappede og rigtig godt tilpas. Beliggenheden ved Jammerbugten gør, at både stranden og den fantastiske natur, helt bogstaveligt findes i hotellets baghave. 

Hotellets flotte restaurant er udsmykket med behagelige danske designmøbler, unik fotokunst og imponerende glaskunst. Her er der tænkt på detaljen både hvad angår øjet og ganen. Restauranten er åben tirsdag til lørdag, kl. 8:00-10:00 og 18:00-21:00, og tilbyder en varieret menu sammensat med friske råvarer.   

Om sommeren kan I nyde det danske vejr når det er bedst, hvadenten I er til lækre strande med blødt hvidt sand eller vandreture blandt høje skrænter og dybe slugter, omgivet af store skove og hede-arealer.  

Derudover er der også gode muligheder for at spille golf, og hotellet har greenfree-aftaler med flere af områdets klubber, heriblandt den udfordrende Jammerbugt Golfklub.  

Der tilbydes gratis parkering og gratis trådløst internet. Det er muligt at leje cykler ved naboen og der er en legeplads til børnene på den anden side af vejen.

Værelser

Hotel Klitrosen tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser, alle moderne og lyst indrettet og udstyret med et komfortabelt møblement, tv, badeværelse og hårtørre. Nogle værelser er placeret i sidebygningen og har udgang til lille terrasse.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Hotel Klitrosen er et 100 år gammelt badehotel og derfor ikke egnet for kørestolsbrugere. Giv venligst besked på forhånd, hvis I er dårligt gående.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Janum Kjøt (8.5 km)

  Tag på miniferie og besøg Janum Kjøt, som er Nordjyllands største vandreblok, bragt til Danmark fra Norge under den seneste istid. I finder den i Han Herred og her er markeret stier, som strækker sig hele vejen til Egebjerg, som hæver sig mere end 60 meter over havets overflade. Undervejs er der opstillet infotavler med små historier og illustrationer af kunstneren Mette Rehné.

  Janum Kjøt
  Den specielle Janum Kjøt Sten består af gnejs og granit, måler ca. 7x4 meter og vejer et sted mellem 200 og 250 tons.
 • Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj (19.0 km)

  Der er meget smuk natur i Danmark oplagt til en aktiv ferie med masser af vandre- og cykelture. Find en billig kør-selv ferie til Nordjylland hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse Alsbjerg Bakker langt fra Brovst ligger Alsbjerg Bakker er et smukt område sydvest for Brovst, og byder bl.a. på fortidsminder, flotte udsigter og masser af gode muligheder for vandre- og cykelture. I området finder I også hele Nordeuropas eneste trekamrede jættestue, Hvisselhøj. Faktisk findes der mange gravhøje i området, men Hvisselhøj er den eneste, der er blevet udgravet. Jættestuen blev renoveret i 1998, og det er muligt at kravle indenfor og se den enestående høj indefra! Hele det skønne område er fredet med offentlig adgang og bakkerne er adskilt af en kløft, og ligger med en skøn udsigt over Limfjorden og det flade landskab fra Aggersund til Aalborg. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie med hele familien til Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj.

  Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj
  I Alsbjerg Bakker ligger der også en jættestue som er blevet renoveret.
 • Vikingeborgen Aggersborg (21.4 km)

  Vikingeborgen Aggersborg er den største ringborg i Danmark. Den blev bygget af Harald Blåtand i år 980. Borgen blev brugt til at overvåge sejladser mellem Danmark og Norge. Vikingeborgen lå i datidens handelscentrum, hvor handelsskibe mellem Hanherred og Vesthimmerland havde travlt med at transportere varer.

  Vikingeborgen Aggersborg
  Mærk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Limfjordsmuseet (26.1 km)

  Tag på bilferie i Danmark og besøg de mange danske perler. Find en kør-selv ferie eller et weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse langs Limfjorden. Besøg Limfjordsmuseet som ligger i havnebyen Løgstør og som byder på spændende udstillinger om livet over og under Limfjordens overflade. Her kan I følge livet blandet fjordens mange fisk og I kan endda få lov at stikke fingrene i museets store rørebassin. I kan også se museets historiske fartøjer, der ligger ved kaj i Frederik den VII's Kanal ved Danmarks ældste fungerende drejebro. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i Danmark, i eget tempo.

  Limfjordsmuseet
  Limfjordsmuseet har oplevelser til både voksne og børn.
 • Blokhus (28.1 km)

  Tag på ferie i egen bil til Blokhus eller find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie. Blokhus er et tidligere fiskerleje og centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis med gode spisesteder og mange shoppingmuligheder. Fin en billig sommerferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og oplev det smukke Blokhus i Jylland og prøv eksempelvis en frokost på den hyggelige Restaurant Futten, efter I har gjort nogle gode indkøb i de hyggelige butikker. Den unikke ferieperle lokker med en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand, lune klitter og brusende blåt hav. Det er også muligt at finde billige miniferier i området hos Risskov Bilferie både til sommerferie og vinterferie er der gode tilbud.

  Blokhus
  Blokhus i Jylland
 • Fårup Sommerland (30.5 km)

  Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn. Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

  Fårup Sommerland
  En sjov dag for hele familien venter i Fårup Sommerland.
 • Bulbjerg (31.3 km)

  Find et billigt weekendophold for hele familien i Nordjylland med børnevenlige hoteller og tag på en fantastisk udflugt til Danmarks eneste fuglefjeld! Bulbjerg ligger ved kysten mellem Jammerbugten og Vigsø Bugt, og byder på en helt formidabel udsigt. Her yngler den elegante mågefugl, Riden, i store kolonier, som giver mindelser til de færørske fuglefjelde. Under den tyske besættelse af Danmark i 1940-45 var Bulbjerg et stort fæstningsanlæg som led i Atlantvolden fra Spanien til Norge. På toppen af kalkbjerget kan I besøge en af kanonstillingerne, som er indrettet med en plancheudstilling om områdets natur og historie. Find et hotel med børnerabat og nyd en kør-selv ferie i det nordlige Danmark.

  Bulbjerg
  Oplev Bulbjerg på ferie med Risskov Bilferie.
 • Vejlernes Naturcenter (28.7 km)

  Find en billig ferie til Vejlernes Naturcenter hos Rissov bilferie og kom afsted på et naturbesøg til Nordeuropas største ynglereservat for utrolig mange arter af fugle. Besøg Vejlernes Naturcenter midt på hovedvejsdæmningen A11, hvor I får et fint overblik over området og dets mangfoldige fugleliv. Ligeledes er der flere steder i Vejlerne opsat fugletårne og -skjul med kikkerter til de besøgende. Find et billigt weekendophold til Vejlernes Naturcenter og se de mange smukke fugle. Find en aktiv ferie fyldt med natur og dyreliv hos Risskov Bilferie.

  Vejlernes Naturcenter
  Se de mange smukke fugle ved Vejlernes Naturcenter.
 • Store Vildmose (31.4 km)

  Hele året kan I opleve kronvildt og om vinteren især svaner, gæs og rovfugle. I foråret blomstrer træer og blomster og skaber en smuk og farverig oplevelse.

  Store Vildmose
  Oplev den smukke natur i Store Vildmose under en ferie i nærheden af Aalborg
 • Rubjerg Knude Fyr (60.4 km)

  Rubjerg Knude Fyr forventes at forsvinde ud i havet inden år 2020, så I skal skynde jer at opleve dette smukke fyr. Det er et unikt sted at opleve solnedgangen over havet på en klar aften.

  Rubjerg Knude Fyr
  Rubjerg Knude Fyr, det er et unikt sted at opleve solnedgangen over havet på en klar aften.
Vis flere

Kort

Hotel Klitrosen
Slettestrandvej 130, Slettestrand 9690 Fjerritslev

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 40% rabat